Digidexo.com

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver


Lage dine egne tannkrem fordeler helsen til tennene og tannkjøttet. Peppermint er kjent for frisket pusten, og hvit eik bark er en snerpende antiseptisk som forsvarer munnen mot bakterier. Natron, en annen viktig ingrediens i mange hjemmelagde tannkrem oppskrifter, vil merkbart bleke tennene dine. Alle disse materialene, når de blandes sammen, er en del av et effektivt hjemmelaget tannkrem oppskrift.

Bruksanvisning

Kombiner fem ts natron med en fjerdedel teskje hvit eik bark ekstrakt, og fem teskjeer vegetabilsk glyserin, i en bolle. Legg dråper peppermynte ekstrakt og rør til ingrediensene danner en tykk pasta.

•  Tilsett mer vegetabilsk glyserin om nødvendig, for å oppnå en mer pastalignende konsistens. Pass på at det ikke er noen klumper eller grus i tannkrem, da dette potensielt kan skade tannemaljen, i stedet for rengjøring og styrke den.

Spoon tannkrem blandingen i en bred åpning flaske, og lukk lokket tett. Tannkrem er gjort. Bare skru av lokket og dyppe tannbørsten i flasken hver gang du pusser tennene.