Digidexo.com

Hvordan behandle UC Naturligvis

Hvordan behandle UC Naturligvis


Ulcerøs kolitt, eller UC, er en autoimmun tilstand. Personer med UC tåle store smerter, influensalignende symptomer, og ofte sosial tilbaketrekking. I dag er det ingen kur for ulcerøs kolitt, og det er få medisinske behandlinger. Mange personer med UC administrere deres tilstand med kostholdet, men det finnes andre måter å håndtere ulcerøs kolitt naturlig. Hvis du eller en elsket en har UC, vurdere disse alternativene for behandling av ulcerøs kolitt.

Hvordan behandle UC Naturligvis

•  Ta en probiotiske supplement. Probiotika er gode, eller "gunstige" bakterier som naturlig oppstår i våre fordøyelseskanalen. Mange mennesker med ulcerøs kolitt finner at å ta regelmessige probiotiske kosttilskudd holder sine UC i sjakk. Når vanskelig å holde, probiotika er nå tilgjengelig i lett å bruke, hylle-stabile former. Se Resources nedenfor for mer informasjon.

Ta en anti-inflammatorisk urte supplement, som ingefær eller gurkemeie. I likhet med mange autoimmune sykdommer, ulcerøs kolitt er en inflammatorisk sykdom. Det finnes en rekke urter som er kjent for å redusere betennelse, men det er best å ta et supplement for å få full effekt. Gå videre og legge disse urter til mat, også, hvis du vil! Ingefær og hvitløk er både lett tilgjengelig, deilig, og har vist seg historier for å redusere betennelse.

Ta en fiskeolje supplement for å berolige og beskytte magen fra din ulcerøs kolitt. Fiskeoljer naturlig pels fordøyelseskanalen og har også beroligende effekt på betente områder. De er også bra for hjertet ditt, så vil du gjøre deg selv en verden av god ved å legge denne supplement til din daglige regime. Nordic Naturals gjør deres fiskeolje kosttilskudd med litt sitron olje, så de smaker lemony, ikke fishy. Se deres linken nedenfor for mer informasjon.

Praksis stress management teknikker. Hvem kunne ikke dra nytte av flere av disse? For mange mennesker med UC, synes langvarig eller alvorlig stress å bringe på en forverring av sine ulcerøs kolitt symptomer, så det er viktig å være i stand til å håndtere sine stress. Øv meditasjon, delta på gudstjenester, trene regelmessig, holde en journal, tilbringe tid med venner og kjære, lytte til musikk, eller praktisere noe annet som hjelper deg personlig å slappe av. En god natts søvn kan gjøre mye for å holde ulcerøs kolitt symptomer til et minimum, også. Gjør din helse til en prioritet, og avsette de tingene i livet ditt som holder deg fra følelsen godt.

Øv yoga å massere fordøyelseskanalen. Yoga kan hjelpe deg å håndtere stress også, selvfølgelig, men det bidrar også til å holde blodet strømmer gjennom kroppen din, pleie og helbredelse innsiden. Kronglete positurer, termin bend og tilbake bøyer all hjelp til å massere fordøyelseskanalen og holde magen sunn.

Hint

  • Prøv disse behandlingsalternativene til å holde UC i sjakk, for ikke å behandle en fakkel.
  • Selv om du føler deg fin, fortsette å ha regelmessige helseundersøkelser for å opprettholde god helse.