Digidexo.com

Når skal ta Acai Berry kosttilskudd?

Acai bær inneholder høye konsentrasjoner av næringsstoffer og antioksidanter som gjenoppretter skadede celler og øke kroppens naturlige immunsystem til å bedre bekjempe infeksjonen og frie radikaler. Dette lille, lilla frukt vokser i Amazonas, og har fått troverdighet som en helbredende agent, daglig supplement og alternativ kur.

Ta Acai å administrere vekt

Acai har et høyt fiberinnhold hjelpe på appetitt undertrykkelse, fordøyelsen, og metabolsk funksjon. Høy-fiber dietter kan resultere i lavere vekt, som fiber tillater kroppen å føle full for en lengre tidsperiode. De over gjennomsnittet mengder fiber som finnes i Acai forsinke fordøyelsen prosessen slik kalorier ikke absorberes lett av tynntarmen og blir utvist som avfall, bidrar til å rense tykktarmen av giftstoffer. Daglig Acai kosttilskudd tatt før måltider kan bistå i å dempe cravings, fremme fordøyelsen helse, og regulerer stoffskiftet.

Forhindre Usunn Cell Vekst

Acai er en rik antioksidant, naturligvis slåss mot miljø radikaler som kan forårsake oksidasjon og celleskader. Acai forsvarer kroppen mot virus og celle ødeleggelse, forlenge levetiden på friske celler og gjenopprette skadede celler. Acai kan gi forebyggende behandling og reversering assistanse for degenerative sykdommer, hudproblemer, hjertelidelser og kreft gjennom sin evne til å styrke kroppens immunsystem og cellene. Daglige flytende ekstrakter av Acai gir de høyeste konsentrasjonene nivåer av antioksidanter og næringsstoffer som trengs for proaktiv helsetjenester.

Gain sunne næringsstoffer

Acai inneholder en mengde vitaminer, mineraler, proteiner, fiber og antioksidanter som gir høy ernæringsmessig verdi per porsjon. Acai gir vitamin A, B, C og E, i tillegg til kalsium, magnesium, kalium, sink, og Omega 3, 5 og 9. tatt som en del av en daglig vitamin rutine, de fordelaktige komponentene i Acai fremme friske kroppsfunksjoner ved å gi næringsstoffer som øker energi, metabolisme, og immunitet mens den regulerer fordøyelsen, og beskytte celler fra degenerasjon og sykdom.