Digidexo.com

Oppførsel Tegn på lavt blodsukker

Lavt blodsukker, også kalt hypoglykemi, oppstår når blodsukkeret faller under normalt nivå, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Glukose er en viktig kilde til energi for kroppen, som finnes i matvarer rike på karbohydrater, som ris, poteter, brød, korn og frukt. Hypoglykemi kan påvirke mennesker med lav-karbohydrat diett, men det er også en farlig bivirkning av diabetes behandling, og det kan forårsake anfall og koma. Alvorlige hypoglykemiske kriser hos diabetikere kan forebygges ved å observere atferd tegn, for eksempel mental forvirring, nervøsitet og svimmelhet.

Mental forvirring

Mental forvirring og svakhet er en del av en biologisk varslingsmekanisme til den lave glukosetilførsel i blodet og påfølgende behov for å spise. Disse symptomene raskt bedre etter å ha spist, men når glukose ikke er gitt, begynner kroppen å bruke kroppsfett og til slutt, muskelcellene. Imidlertid, i henhold til diabetikere insulinbehandling, kan denne trappes til en hypoglykemisk beslaget, på grunn av deres mangel på naturlige blodsukkerkontroll.

Nervøsitet

Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse, nervøsitet, skjelving og talevansker er andre atferds symptomer på lavt blodsukker. I ikke-diabetikere mennesker, er disse symptomene relatert til lavt blodsukker hvis de skjer innen fire timer etter siste måltid. Å behandle hypoglykemi i mellom måltidene, bør folk ha en matbit eller fruktjuice. Diabetikere bør vente 15 minutter og kontroller blodsukkernivået, og gjenta behandlingen til den når 70 mg / dL eller høyere.

Svimmelhet

Svimmelhet er også en del av varslingsmekanisme utløses av adrenalin og andre hormoner når blodsukkeret er lavt, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Men hvis normale forhold ikke er gjenopprettet etter å ha spist, svimmelhet kan være relatert til andre problemer, for eksempel labyrinthitis, en betennelse i det indre øret. I en Hypoglykemi Support Foundation spørreskjema med hypoglycemic pasienter, rapporterte 79 prosent svimmelhet som et symptom på tilstanden.