Digidexo.com

Hvor lang tid tar Alkohol Detox ta?

Alkohol avgiftning er en prosess som varer i ca seks uker. De mest alvorlige abstinenssymptomer forekomme i løpet av de første tre ukene. De senere uker, kan det også være ubehagelig, men med gjenværende symptomer på søvnløshet og angst. Mens noen velger å detox hjemme, andre velger å gå til behandlingssentre. Det er et personlig valg. Avrusning er begynnelsen på reisen til utvinning. Alltid konsultere en lege før du starter noen form for avgiftning program.

Når skal man begynne Alkohol Detox

Avrusning er behandling for fysisk avhengighet som en alkoholisert kropp har på alkohol. Den avgiftningsprosessen spyler kroppen av alkohol, slik at den alkoholiske å starte gjenvinnings behandlingsprogrammer.

Uker 1 til 3

Intense symptomer tendens til å oppstå i løpet av de første 1-3 ukene av alkohol detox. Nervesystemet har blitt deprimert av alkoholmisbruk, og lider av synapser skyte når alkoholinntaket stopper. Symptomer løpet av denne tiden kan inkludere skjelvinger, angst, alvorlige anfall, hallusinasjoner, rister og noen ganger også hjertesvikt. Den innledende fasen av detox kan være farlig, og død kan føre til. På grunn av disse intense bivirkninger av alkoholabstinens, leger ofte kryssmedisinering i de første tre uker, noe som gir pasienten en anti-angst eller beslag medisinering.

Uker 3-6

Alvorlige bivirkninger av alkohol detox avtar vanligvis etter uke tre eller fire. Legemet blir tilstrekkelig spylt av alkohol av den tredje uke, slik at symptomene er langvarig og ikke så akutt. Disse kan omfatte søvnløshet og angst. Angst og søvnløshet, men kan vare fra noen måneder til et år.

Innleggelse g Poliklinisk Detox

Seksukers prosessen med alkohol avgiftning kan skje hjemme eller på et boligbehandlingssenter. Pasienter som velger hjemme metoden bør sjekke inn regelmessig med en lege eller avhengighet spesialist. En lege kan henvise en person med psykiske problemer til en innleggelse behandlingssenter.

The Next Step

Etter de første seks ukene av alkohol avgiftning, folk begynner vanligvis et program for å lære å håndtere sine mentale og emosjonelle avhengighet av alkohol. De kan søke hjelp av en terapeut, og delta i møter i Anonyme Alkoholikere. De som har vært i detox på et behandlingssenter kan forbli der, og fullføre et rehabiliteringsprogram. Lengden av disse programmene varierer, men de varer i gjennomsnitt cirka tre til seks måneder.