Digidexo.com

Verdien av Scrap Lead Pipe

Verdien av Scrap Lead Pipe


Skrapmetall gjenvinning kan være en god måte å utnytte en bit av penger, bør du være i posisjon til å hente den. Normalt er det en skrapmetall prisindeks å gå etter, indikerer den beste prisen du kan få fra en kjøper. Bly har den høyeste frekvensen av resirkulering av alle metaller, ifølge The Metal Casting hjemmeside. Om lag halvparten av den totale verden fører produksjon på 4,7 millioner tonn kommer fra resirkulering av bly skrap.

Skrap Metal Prisindeksen

The Scrap Metal Price Index gir en grunnleggende idé om verdien av brukte skrapmetall, inkludert skrap bly rør. Denne prisen indeksen er satt hvert år og blir overvåket måned etter måned, slik at du kan se hvor prisene har svingt over tid. Normalt økonomiske forhold påvirker kurssvingninger samt verdsettelsen av skrapmetall per tonn.

Svingninger i verdien av Scrap Lead Pipe

Prisene på skrapmetall har endret seg dramatisk siden indeksen dannet i 1999, da den gjennomsnittlige kostnaden per tonn i januar samme år var ca $ 122, og i desember hadde det nådd $ 130. Derimot, i januar 2010, prisen per tonn var godt over $ 277, og i mai den traff en heidundrende $ 373.

Å gjøre profitt ut av Scrap Metal

Skrapmetall er en big business. Mange samler metallskrap fra gamle kjøretøy og utstyr å selge til skrap metall forhandlere. Det er ikke uhørt for en skrapmetall forhandler for å betale mindre enn halvparten av dagens verdsettelse å slå skrap rundt for ytterligere overskudd til en større kjøper.

Å gjøre en god avtale

Hvis du har to tonn skrap bly rør og en forhandler samtykker i å kjøpe den, kan han tilby deg bare $ 100, selv om det er teknisk verdt tre ganger så mye. Du kan handle skrap bly rundt til en annen forhandler som kan tilby deg mer, eller godta det første giverens tilbud.

Å lage et levende

Sjekk online diskusjonsgrupper for å se hva andre folk får for sin skrapmetall i området der du bor. Når du finner ut hvor de mest rettferdige kjøpere er lokalisert, kan du se dem på en ganske regelmessig med skrapmetall samlinger. Hele familier er avhengige av skrapmetall for sine inntekter, så det er mulig å gjøre en anstendig leve ut av anskaffe og selge skrap bly rør og andre metaller.