Digidexo.com

Herbal Cure for AIDS?

AIDS er ikke noe nytt i disse dager, men det er fortsatt om, og det er fortsatt en svært reell trussel. Den gjennomsnittlige forbruker har en tendens til å være internett savvy og forstår hvordan du skal finne den informasjonen de er ute etter. Mange mennesker er å snu til alternative behandlingsmetoder, så hvorfor skulle AIDS være annerledes? Urte kurer kan være effektive i å hjelpe behandle symptomer på AIDS, siden det er ingen kur for sykdommen.

Herbal Immune System Tea

AIDS er en autoimmun lidelse, så bruker en urte-te for å styrke immunsystemet er fornuftig. Herbal immunsystem te er også noen ganger referert til som Revivo. Den ble utviklet i det sørlige Kina. AIDS er blitt en epidemi i det sørlige Asia. Det-te er ment for å være effektive ved å gjenopprette immunsystemet funksjon i kroppen. Den foreslått dosering er å drikke to kopper te om dagen, en om morgenen og en om kvelden. Etter at pasienten har drukket te i fire dager på rad, må han eller hun stanse i minst én dag. Etter de første fem dagene, fortsette å drikke te daglig i opptil en måned.

Ahcc Powder

Ahcc Powder (Active hexose korrelert compound) er et utdrag som er produsert fra spesielt dyrket og hybridiserte sopp. Den støtter forsvarsmekanisme i kroppen funksjon og stimulerer de naturlige drepeceller. Naturlige drepeceller og intermediatorer er både viktig for vedlikehold av sunn celle funksjon. Ahcc er også full av antioksidanter og støtter sunn levende funksjon.

Astragalus

Astragalus er tilgjengelig i form av et ekstrakt. Det er hentet fra røttene av Astragalus membranaceus planter. Den anbefalte foreslått bruk er 30 til 40 dråper, tre til fire ganger per dag. Bruk moderat hvis lider av akutt betennelse eller feber. Astragalus er relativt billig, koster mellom $ 7 til $ 12 per flaske. Den kan bestilles fra spesialbutikkene.

Som med alle nye diett eller urte supplement, snakk med legen din om hva du planlegger å ta. Alltid la din lege og / eller apotek vet hvilke alternative og urte kosttilskudd du ta sammen med dine nåværende medisiner. Urte kosttilskudd alene anses å være ganske trygt, men å blande dem med visse kosttilskudd, resepter og over-the-counter medisiner kan være farlig.