Digidexo.com

Hvilke Er Acid Frukt og som er søte frukter?

Hvilke Er Acid Frukt og som er søte frukter?


Å spise frukt på en jevnlig basis er en del av et sunt, velbalansert kosthold. Frukt inneholder naturlig sukker, fruktose og glukose, som er bra for din generelle helse. Det er viktig å være oppmerksom på hvilke frukt er søt og som er sure for både smak samt medisinske årsaker, for eksempel som syrlig frukt du bør unngå når du lider av en sår.

Søte frukter

Søte frukter typisk inneholde en høyere glukose og fruktose-innhold, naturlig sukker som finnes i frukter, som gjør dem smak søtere. Søt frukt inkluderer bananer, dadler, fiken, sukker epler og pærer. Disse fruktene gjøre det bra som en erstatning for sukkerholdig og usunn mat når du stikker til en vegetarianer eller rå-mat diett. Fordi bananer har en høy fettinnhold, bør du begrense deg til bare én om dagen.

Syrlig frukt

Syrlig frukt inneholder et høyt vanninnhold og generelt er lavere i fett enn andre frukter. Selv om disse er sunt for folk flest, bør noen med spesielle helsemessige forhold som acid reflux eller sår unngå frukter med høyt syre eiendom. Svært sure frukt inkluderer appelsiner, sitroner, pasjonsfrukt, mandariner, tomat, grapefrukt, ananas, kiwi, mandariner og klementiner. Disse fruktene er ofte nytes til frokost eller som en mid-morgen snack for de på lav-fett dietter, og er de beste fruktene å nyte på en lav-karbohydrat diett som de er lave i sukker.

Low-sure frukter

Mens disse fruktene ikke inneholder noen syre, blir de betraktet lav-syrlig frukt. Som med de fleste andre frukter, de er lite fett og inneholder naturlig sukker, som er bra for kroppen din og gjør gode erstatninger for bearbeidede eller høy-fett snacks når du er på en diett. Low-syrlig frukt inkluderer aprikos, nektariner, mango, oliven og alle typer bær som jordbær, blåbær, bjørnebær og bringebær.

Kombinere Frukt

Generelt, er lett å fordøye men ved kombinasjon av frukt frukt, er det viktig å merke seg som går godt sammen og som ikke i forhold til hvor godt de er spaltet. For det meste, når du nyter en bestemt frukt, bør du bare kombinere det med andre frukter i den kategorien. For eksempel, hvis du spiser en syrlig frukt som en appelsin, er det best ikke å kombinere det med en sukkerholdig frukt som en banan.

Fettrik Frukt

Frukt er et fast innslag i en sunn, lav-fett diett men det er noen frukter med en mye høyere fettinnhold enn andre. Disse fruktene er fortsatt like sunt og bra for deg, men bør spises i moderate mengder. Høy-fett frukt inkluderer bananer, avokado, kokosnøtter, oliven og durians.