Digidexo.com

Hvorfor er det viktig for skolen barna til å spise frokost om morgenen av en test?

Hvorfor er det viktig for skolen barna til å spise frokost om morgenen av en test?


For et barn for å oppnå sitt maksimale potensial på en skole test, må han være både mentalt og fysisk forberedt. A er sliten, irritabel student mangler energi, og evnen til å konsentrere mindre tilbøyelige til å gi gode resultater på sin test. Studier viser at å spise frokost øker et barns oppmerksomhet span, arbeid effektivitet og humør, som er knyttet til bedre skoleprestasjoner og høyere testresultater.

Bedre konsentrasjon

Spise en balansert frokost er knyttet til bedre konsentrasjon og større oppmerksomhet span, som er viktig for elevene sitter en test i morgen. Jo mer konsentrert og fokusert en student blir, jo mer sannsynlig er han å prestere bedre og oppnå en høyere testresultat. Ikke spiser frokost før morgenen test kan føre til en skole barnet å finne det vanskeligere å følge med og bli rastløs og sulten, noe som kan distrahere ham fra testen og har en negativ innvirkning på hans endelige resultatet.

Bedre kognitiv ytelse

Barn som spiser en sunn frokost er mer sannsynlig å gi bedre resultater i tester som fokuserer på kognitive evner. I en studie publisert i 1998 i Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine, ble det avdekket at barn som spiste frokost før sitter en test mottatt betydelig høyere score i matte enn barn som ikke spiser frokost. Næring et barn får fra henne frokost bidrar til å lansere sin metabolisme, som igjen initierer kognitiv funksjon. Hoppe over frokosten kan derfor hindre kognitiv evne, noe som kan påvirke et barns prestasjoner under en test.

Arbeid mer effektivt

Frokost gir et barn tilstrekkelig energiforsyning for å hjelpe ham funksjon effektivt gjennom hele formiddagen. Når et barn våkner opp etter en natts søvn har kroppen hans vært faste for timer og trenger påfyll; frokost betyr å "bryte fasten" og er avgjørende for å gjenvinne energiforsyning og utføre effektivt. Spiser frokost kan også forebygge negative effekter ofte korrelert med fasting, som tretthet, sult og irritabilitet, som i betydelig grad kan redusere effektiviteten.

Bedre Mood

Å spise frokost i morgen kan ha betydelige positive effekter på barnets humør, som kan motivere et barn til å jobbe hardere på skoletester. Et barn med tilstrekkelig energi og en forbedret humør er mer sannsynlig å ha en positiv holdning til skolen og vil bli bedre mentalt forberedt på en morgen test. Barn som føler seg utmattet og irritert i morgen fra en mangel på næring er lite sannsynlig å oppnå sitt fulle potensial i en test.