Digidexo.com

Hvor ofte kan du gi barnet ditt Tylenol?

Tylenol er et merkenavn av medisinen paracetamol og er ofte foreskrevet som en feber redusering og smertestillende. I tillegg til voksen produkter, skaperne av Tylenol lage produkter utviklet for å behandle barn. I 2008 og 2009, regulatoriske og merking tjenestemenn vedtatt nye retningslinjer for paracetamol bruk. Foreldre bør følge disse retningslinjene og konsultere sine leger å lære hvor ofte å gi Tylenol til en baby eller lite barn.

Forstå Tylenol Bruk

Ifølge US Food and Drug Administration (FDA), paracetamol produkter som Tylenol er trygge hvis de brukes i henhold til instruksjonene. Imidlertid bærer selv mindre misbruk betydelig risiko for leverskade, med symptomer som kvalme, oppkast og tap av appetitt som kan forveksles med tegn på influensa. Hvis venstre ubehandlet for så lite som flere dager, kan leverskader utvikle seg til livstruende leversvikt. For å understreke den potensielle risikoen, i 2008 nonprofit Consumer Healthcare Products Association - hvilke etiketter over-the-counter-medisiner - begynte å endre paracetamol merking for å begrense sin bruk hos barn under 4. Før du gir en Tylenol produktet til små barn, kjent med denne nye merkingen og ta kontakt med barnets lege for spesifikke behandlingsinstruksjoner.

Generelt Behandling Retningslinjer

Hvis legen din bestemmer at Tylenol er hensiktsmessig for spedbarn eller små barn, vil han gi spesifikke instruksjoner om hvor ofte det bør gis. Han kan også anbefale enkelte produkter beregnet for barn i en gitt alder eller vektklasse. Alle over-the-counter former for Tylenol carry merking som tydelig forklarer riktig bruk, med emner, inkludert riktig dosering, hyppighet av behandlingen og den maksimale tiden du kan trygt gi medisinen. Hvis du ikke finner et bestemt produkt som passer barnets alder eller vekt, be barnets lege for ytterligere hjelp før du fortsetter. Ikke forsøk å erstatte din egen dømmekraft for en legens råd.

Vær oppmerksom på at ekstra medisiner som brukes til å behandle barnet ditt kan også inneholde en viss mengde paracetamol. Selv små mengder overflødig paracetamol kan utløse symptomer på overdose, og du bør aldri bruke mer enn ett paracetamol produktet samtidig.

For å sikre barnet ditt, kan du lese alle medisinering etikettene nøye og avvikle bruken av ethvert annet produkt som inneholder paracetamol. Når du gir en dose av flytende Tylenol, sørg for å bruke måleenheten som følger med produktet. Hvis produktet leveres uten en enhet, spør på apoteket eller lege for å levere en. Skjeer ikke pålitelig gi riktige mengder av medikament, og bør ikke brukes. Bekreft mengden Tylenol du gi barnet ditt ved å holde en skriftlig oversikt over alle behandlingstider og doser.

Vær oppmerksom på at hvis du er sykepleier og bruke Tylenol eller annet paracetamol produkt, kan stoffet bli sendt til babyen via morsmelken. For å redusere denne muligheten, forteller legen din før du begynner å ta medisiner.