Digidexo.com

bivirkning,for lavt blodtrykk

Rettsmidler for lavt blodtrykk

Lav blodtrykket, også kjent som hypotensjon, oppstår når strømmen av blod gjennom arteriene trykktap. En normal blodtrykksmåling blir 120/80, mens et lavt blodtrykksmåling vil være 90/60 eller lavere. Lavt blodtrykk er vanligvis ikke et medisinsk problem med mindre visse symptomer.

Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk kan forårsake ørhet, svimmelhet, besvimelse, uskarpt syn, kvalme og overfladisk pust. Sporadiske symptomer på lavt blodtrykk kan ikke være et alvorlig problem, men hvis symptomene vedvarer informere legen din. Utilstrekkelig blodtilførsel til viktige organer kan forårsake skade eller svikt.
Graviditet, hjerteproblemer, dehydrering, endokrine problemer, blodtap og infeksjon som når blodet kan alle føre til lavt blodtrykk. Allergiske reaksjoner på mat, visse medisiner og gift fra insekter kan føre til en farlig lavt blodtrykk sammen med en hoven hals, kløe og elveblest.

Medisinske problemer

Behandlingen avhenger av årsaken til lavt blodtrykk. Hvis dehydrering, hjerteproblemer, diabetes eller endokrine problemer er årsaken, deretter behandling av den medisinske tilstanden bør korrigere lavt blodtrykk.

Øke blodtrykket

Hvis ingen underliggende medisinsk problem som forårsaker lavt blodtrykk, deretter finne måter å heve blodtrykket er nøkkelen. Du kan gjøre dette på mange måter, avhengig av din alder og din helse. Upping saltinntaket kan øke blodtrykket, men sjekk med en lege før du prøver denne behandlingen. Personer med hjerteproblemer bør ikke øke natrium i kostholdet. Øke væskeinntaket vil holde deg fra å bli dehydrert, en årsak til lavt blodtrykk.

Medisiner

Noen ganger er et medikament i seg selv forårsaker lavt blodtrykk. I dette tilfellet, kan en lege redusere dosen eller stoppe bruken av medisinen.
Medisiner som brukes til å behandle lavt blodtrykk inkluderer Fludrocortisone, noe som kan øke blodvolumet og øker blodtrykket. Midodrine begrenser dine blodkar evne til å utvide, øke blodtrykket.
Følg alltid legens råd om hvordan du kan lindre lavt blodtrykk.

Natural Cures for lavt blodtrykk

Personer som lider av kronisk lavt blodtrykk ofte opplever symptomer på slapphet, svakhet, tretthet og svimmelhet. De kan klage over følelse av å besvime, spesielt når du står oppreist eller oppreist stilling. Mange mennesker er å snu til alternative behandlinger og hjem rettsmidler for å behandle tilstanden.

Epsom salt bad

Tar et varmt bad med 1 til 2 kopper Epsom salt tilsatt til badevannet er en av de enkleste metoder for behandling. Det er også en av de mest kostnadseffektive behandlinger, fordi Epsom salt er lett tilgjengelig i de fleste apotek og er ganske billig. Epsom salt fungerer for å heve lavt blodtrykk fordi salt øker individers magnesium og sulfat nivåer. Magnesium har mange viktige funksjoner, inkludert regulering av viktige enzymer. Epsom salt bør legges til vannet som badekaret fylles opp slik at saltet har en sjanse for å løse opp. Det anbefales å sitte i badet i 10 til 20 minutter for at badet skal være effektiv.

Behandling med næringsstoffer

Justering av inntak av visse næringsstoffer kan også være fordelaktig for å heve blodtrykket. Alle vitaminer i vitamin B-gruppen, sammen med protein og vitamin C kan bidra til å øke blodtrykket. I tillegg til å heve blodtrykket, kan de også brukes for å hindre lavt blodtrykk. Personer interessert i å øke blodtrykket bør sørge for å få alle sine daglige kvoter av disse spesielle næringsstoffer og vitaminer.

Kosttilskudd endringer

Ifølge ayurvedisk medisin, kan endringer i kostholdet være gunstig for å heve lavt blodtrykk. Det finnes flere forskjellige ting du kan gjøre til din diett for å heve lavt blodtrykk. Ett kosttilskudd endring er frukten kosthold, som varer i fem dager og består av å spise noe annet enn frisk frukt i tre måltider i løpet av dagen hver dag og går ikke mer enn fem timer mellom måltidene.

National Institutes of Health sponset forskning viste at det å spise en diett høy i frukt og grønnsaker blandet med lav-fett eller fettfri melk var gunstig i å øke lavt blodtrykk. På grunn av denne skolen av tanke, er frukt og melk kosthold den andre kosttilskudd valg for å heve lavt blodtrykk. Denne dietten varer mellom to og tre uker og etterpå, den enkelte kan gradvis legge frø, nøtter og korn tilbake i kostholdet. I noen tilfeller er det nødvendig for et individ til å følge frukt og melk diett i to til tre måneder for at diett for å være effektive. Alltid kontakt med helsepersonell før du tar fatt på en ny diett, særlig en som varer mer enn noen få dager. Det er viktig at du får medisinsk klarering fra legen din for å sikre at endringer i kostholdet du har tenkt å ta fatt på er trygt og sunt for din individuelle situasjon. Et godt kosthold for å vurdere er DASH kosthold, som er en kontrollert diett bestående hovedsakelig av frukt og grønnsaker med begrensede mengder av proteiner og kjøtt.

Naturlig rettsmidler for lavt blodtrykk

Naturlig rettsmidler for lavt blodtrykk


Høyt blodtrykk (hypertensjon) er en tidlig varsling tegn for farer som hjerteinfarkt og hjerneslag. Det synes amerikanerne kan ikke se på TV eller lese et magasin uten å bli minnet om det høye blodtrykket epidemien. Imidlertid er lavt blodtrykk (hypotensjon) også en relativt vanlig sykdom. The American Heart Association (AHA) heter det at "alvorlig lavt blodtrykk kan ... frata hjernen og andre vitale organer av oksygen og næringsstoffer, som fører til sjokk, som kan være en livstruende tilstand." Å vite hvordan du naturlig bekjempe lavt blodtrykk kan hjelpe en hypotensjon lidende unngå denne faren.

Hypotensjon Bidragsytere

AHA gir en liste på sin hjemmeside av faktorer som bidrar til lavt blodtrykk. Å vite om eller unngå disse faktorene kan bidra til å føre til et mer sunt blodtrykk.

Graviditet: Det er normalt i de første 24 ukene av svangerskapet for blodtrykket å slippe. Dette er ikke en stor bekymring i seg selv, men hvis du er gravid, må du huske å overvåke blodtrykket veldig tett med helsepersonell, spesielt hvis du allerede hatt hypotensjon før du ble gravid.

Medisiner: Noen medisiner som trisykliske antidepressiva, narkotika og alkohol, kan senke blodtrykket. Hvis du mistenker at et medikament kan være medvirkende til hypotensjon, må du kontakte helsepersonell.

Dehydrering / underernæring: blodtrykk nivåer avhengig av mat og vann til å regulere. Pass på at du drikker minst åtte glass vann hver dag og spise et sunt kosthold. Besøk http://www.mypyramid.gov for sunt kosthold retningslinjer.

Rødbeter Juice

Denne naturlige stoffet er kjent for å forbedre problemene med lavt blodtrykk. Drikk en kopp rødbete juice to ganger daglig og forbedring kan bli lagt merke til innen en uke.

Vitaminer og næringsstoffer

Protein, vitamin C og alle B-vitaminer er også nyttig i å normal lavt blodtrykk. Konsumere anbefalte kvoter av magert kjøtt, sitrusfrukter, og en rekke grønnsaker for å være sikker på at din diett består av næringsstoffer som kan være mest gunstig for å regulere blodtrykket.

Salt

Følgende metode bør brukes med forsiktighet. Salt har vist seg å øke blodtrykket nivåer betydelig, og salt mat kan hjelpe hypotensjon. Ikke ta dette som en gratis billett til å spise så mye salt som du ønsker, men. Hvis utnytte dette midlet, sakte og gradvis øke saltinntaket og overvåke blodtrykket ofte, daglig hvis mulig. Salt er en nødvendig næringsstoff, men det kan være farlig i høye mengder. Kontakt lege før du tar fatt på en økt saltfattig kost.

Grunner for lavt blodtrykk

Lav blodtrykket oppstår når det systoliske blodtrykket avlesningen er mindre enn 90 millimeter og det diastoliske avlesningen er mindre enn 60 millimeter. Lavt blodtrykk, ofte referert til som hypotensjon, ikke er publisert så mye som høyt blodtrykk, men den har mange årsaker og mulige farer.

Deyhdration og lavt blodtrykk

Blodtrykket kan falle raskt når kroppen blir dehydrert. Kraftig oppkast, diaré og utstrakt svetting kan føre til at dehydrering, spesielt når rehydrering ikke følger.

Moderat eller alvorlig blødning

Tap av blod som følge av skader, operasjoner, sår og svulster kan også forårsake blodtrykket å slippe.

Hjertesykdom og lavt blodtrykk

Svekkelsen av hjertemuskulaturen eller betennelse i hjerteposen kan føre til lavt blodtrykk, og en langsom hjerterytme kan også være ansvarlig for hypotensjon.

Medisiner og blodtrykk

Mange hjerte medisiner som er foreskrevet, inkludert de som er gitt for hypertensjon, kan være ansvarlig for ekstrem senking av blodtrykket. Medisiner for høyt blodtrykk må reguleres på en jevnlig basis.

Allergiske Reaksjoner

Blodtrykket kan falle plutselig fra spesifikke allergiske reaksjoner på medisiner, for eksempel penicillin. Allergi mot peanøtter, skalldyr og bistikk kan skape svært lavt blodtrykk.

Lavt blodtrykk etter trening

Lavt blodtrykk etter trening


Blodtrykk normalt stiger under trening og synker til sitt hvilenivå eller litt lavere 10 minutter etter at du slutter. Regelmessig aerob trening vil bidra til å gradvis senke blodtrykket og redusere risikoen for hypertensjon.

Fakta

Ifølge Drs. Joel Braunstein og Joseph Toscano av Johns Hopkins University, kan du være i faresonen for hjertesykdom hvis blodtrykket faller raskt eller betydelig etter trening.

Symptomer

En rask fall i blodtrykket kan være ledsaget av kvalme, svimmelhet, tåkesyn, tretthet, besvimelse eller tørst. Du kan også oppleve rask pust eller blek, klam hud.

Forebygging / behandling

Planlegg en tredemølletest med din lege hvis du har risikofaktorer for hjertesykdom, som for eksempel røyking eller familiehistorie, hvis du rutinemessig oppleve en rask nedgang i blodtrykk etter trening.

Betraktninger

Du kan oppleve ortostatisk hypotensjon, et fall i blodtrykket etter skiftende posisjoner, hvis du flytter for raskt etter trening. Du er mer utsatt for dette fenomenet som du alder.

Forslag

Hvis du er utsatt for lavt blodtrykk, varme opp før trening og kjøle seg ned når du er gjennom. Unngå jerky eller hurtige bevegelser for å holde blodtrykket stabilt.

Hvordan å regulere lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk kan bety at du er i god form, men det kan også bety at du ikke får nok blod til vitale organer. Trikset er å opprettholde en lavere sunt blodtrykk uten at det blir for lav, noe som kan føre til organskade. En blodtrykksmåling på mindre enn 90/60 er ansett for lav, ifølge Mayo Clinic. Mange idrettsutøvere har lavt blodtrykk på grunn av sin gode helse og aktiv livsstil. Andre opplever symptomer på lavt blodtrykk som svimmelhet, besvimelse, oppkast, kvalme og depresjon. Men hvordan har du ikke blodtrykket hvis du begynner å merke symptomer?

Hvordan å regulere lavt blodtrykk

Hvordan å regulere lavt blodtrykk

drikke rødbete juice. Ifølge blodtrykk oppdateringer, blir lavt blodtrykk pasienter oppfordres til å drikke to kopper rødbete juice per dag og forbedring er garantert.

Ta Epsom salt bad. En av de enkleste midler for å heve blodtrykket, omfatter en Epsom salt bad oppløsnings 1/2 kg av saltet i et vanlig bad. Suge i badekaret i ca 15 minutter. For best resultat, ta denne bad rett før sengetid.

•  Få den næring du trenger. Lavt blodtrykk er ofte forårsaket av feilernæring, så det er viktig å få nok vitaminer (særlig vitamin C og B-vitaminer) og protein. Ta vitaminer som pantotensyre (vitamin B5), som er sagt å være fordelaktig for å behandle og forebygge lavt blodtrykk. Konsekvent næringsstoff og vitamin inntak vil utvilsomt hjelpe på å øke blodtrykket og holde den fra å bli for lavt.

Spis salt mat. Salt er verdifullt i å forebygge og heve lavt blodtrykk, så spiser salt mat som peanøtter og saltet popcorn eller drikke et glass vann med en teskje salt i det er uvurderlig for blodtrykket. Pass på å velge sunne salt mat, ikke salt junk food.

Spis frukt til hvert måltid og som snacks. Frukt gjør underverker for lavt blodtrykk. Frukt vil hjelpe fylle og re-ernære hele systemet og bør gjøres en stor del av det samlede kostholdet.

Gjør mild øvelser hver dag. Svømming, sykling, turgåing og lett jogging er stor for lavt blodtrykk fordi de bidrar til å fremme generell helse. Trene vil samarbeide med de andre endringer i livsstil for å forebygge eller kurere lavt blodtrykk.

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med alternative løsninger

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med alternative løsninger


Lavt blodtrykk (hypotensjon) oppstår når dine konsistente blodtrykksmålinger er ekstremt lav (vanligvis ved eller under 90/60) over en lengre periode. De viktigste symptomene på hypotensjon er tretthet, svimmelhet og besvimelse. Heldigvis, kan du behandle lavt blodtrykk med disse alternative løsninger.

Bruksanvisning

Sug noen rosiner i en bolle med vann over natten. Kom morgenen, spise rosiner sakte og drikke vannet i tillegg. Drikk mye vann, spise små måltider i løpet av dagen og få tilstrekkelig hvile. Redusere bruken av koffein, raffinert sukker og kunstige søtstoffer i kostholdet ditt.

Ingest urter og grønnsaker. Drikk en kopp rødbete juice to ganger om dagen for å forbedre denne tilstanden. Bruk urter som rosmarin, gentian, kola, indisk spikenard og ginseng i en te infusjon. Koke litt vann og tilsett disse urter for å lage te og drikk to ganger om dagen.

Tenk Ayurveda behandlinger for lavt blodtrykk. Avhengig av din dosha type (vata, kapha eller Pitta) kan du ta følgende krydder eller urter: Hvitløk for Vata, cayenne for kapha, og gurkemeie for Pitta. Du kan også bruke kanel, sort pepper og kardemomme. Legg noen av disse til mat som alternative løsninger for lavt blodtrykk

Nyt Epsom salt bad som et middel for denne tilstanden. Forbered et bad ved å oppløse 2-4 kopper Epsom salt i varmt vann. Sug i dette badet i 20 minutter. Tørr friksjon hud børsting kan også være gunstig.

Gjør endringer i kosthold og livsstil. Få tilstrekkelig protein, vitamin C, E, B-kompleks, sink og magnesium fra mat eller ved å ta vitamintilskudd og ta med nok salt i kosten. Innlemme øvelser som turgåing, svømming, sykling eller gjøre noen pusteøvelser.

Prøv fargeterapi som et alternativ middel. Kombiner fargene grønn og gul og bruke dem i perioder på 15 minutter to ganger om dagen i to uker. Bruk denne kombinasjonen i ditt hjem eller bruke klær i disse fargene i to uker.

øke blodtrykket med homeopati, yoga, akupunktur og akupressur. Bruk homøopatisk middel for kost, hagtorn bær og kola. Forbered en te med disse urter og drikke. Lær yoga positurer som kan øke blodtrykket (se Ressurser nedenfor). Få akupunktur eller akupressur behandling med lisensierte utøvere.

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med naturlig rettsmidler

Hvordan å behandle lavt blodtrykk med naturlig rettsmidler


Lavt blodtrykk, i motsetning til mange forestillinger, kan faktisk være forbundet med mange helseproblemer. Lavt blodtrykk kan føre til dårlig sirkulasjon, kronisk tretthet, svake arterier, svimmelhet og selv vertigo og besvimelse. Generelt sett er lavt blodtrykk preget av blodtrykket opplesninger av 100/70 til 69 eller lavere. Det er forårsaket av mange faktorer slike bivirkninger, nerveforstyrrelser og dårlig kosthold. Hyping blodtrykk med naturpreparater og urter er ganske enkel. En 30-dagers program er anbefalt.

Bruksanvisning

Endringer i kostholdet og kosttilskudd

Fjern all stekt mat, koffein, mat med høyt kolesterol, og store mengder lese kjøtt fra kostholdet ditt. Disse matvarene har en tendens til å bremse ned adrenal system som i sin tur kan føre til andre systemer i kroppen til å bremse ned.

Drikk en 12-unse glass kildevann med en sitron presset inn i det 30 minutter før du spiser frokost. For lavt blodtrykk, sitronsaft hypes leveren og hjelper deg å fordøye mat, slik at de kan riktig energi til kroppen. Sitronsaft er også en fantastisk all-around tonic.

Spis 1/4 kopp havregryn til frokost. Havregryn er en billig og god kilde til komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er viktig for sunn blodstrøm og energi. Hvis du ikke liker havregryn, vil matvarer som Farina, havregrøt og fullkorn frokostblanding nok. For smaken, legge en banan. Hvis du har lavt blodtrykk, avstå fra å spise sukker.

Drikk en kalium drink med lunsj for én måned. Å gjøre en kalium kjøttkraft er enkel. Det kan gjøres ved juicing 2 store gulrøtter, 2 stilker av selleri, 4 fedd hvitløk, 2 reddiker og et par klyper persille. Hvis du ikke har en juicer, drikker 10 til 12 oz. av lav-natrium vegetabilsk juice. V-8 Juice er blant de beste merkene. Kalium er en viktig elektrolytt som kroppen trenger for sunn blodstrøm. En kaliummangel er ofte i forkant av lavt blodtrykk.

Spis en grønn salat mellom lunsj og middag. Inkluder løk, sjø greener, økologisk biff biter, gulrøtter, erter og brokkoli. Denne blandingen inneholder svært viktige makrobiotiske ingredienser som vil hjelpe basisk kroppen din og balansere dine hormoner og andre kjemikalier, som er avgjørende for sunt blodtrykk.

Spis 6 gram av lean, kjemisk fri biff og en kopp brun ris til middag. Magert kjøtt er fantastisk kilde til protein hvis ikke over-konsumert. Brun ris er en naturlig detox og en god kilde til karbohydrater. Drikk en 12-unse glass ren ananasjuice med middag. Ananas juice er høy i bioflavonoider som er avgjørende for å styrke blodårene og hyping metabolismen.

Spis 2 fedd hvitløk 1 time før leggetid. Hvitløk, blant sine mange helsemessige fordeler, bidrar til å stabilisere blodtrykket. Også drikker en kopp ginseng-te. Ginseng te stimulerer sirkulasjons- og binyrene systemer og er en trygg og naturlig måte å øke kroppens energi mens du får en behagelig mengde søvn.

Kroppspleie og trening

Få en kiropraktisk justering en gang i uken i løpet av 30-dagers program. Feiljustert ledd, bein og muskler er ofte på røttene av mange av kroppens helsemessige problemer, inkludert lavt blodtrykk og tretthet.

Gjør dype pusteøvelser minst en gang om dagen. Konsentrer deg om å puste inn sakte i 3 til 5 sekunder. Hold pusten i 3 sekunder. Pust sakte. Det anbefales å gjøre disse øvelsene mens du tar en rask spasertur. Turgåing og pusteøvelser fremmer sunn blodstrøm, avgjørende for riktig blodtrykk. Ta en rask spasertur en gang om dagen i 20 minutter hvis du kan.

meditere i 30 minutter minst en gang om dagen. Meditasjon er flott måte å tillate kroppen å hvile mens våken. Ved å hvile og meditere, du gir kroppen din mulighet til naturlig lade seg selv for optimal funksjon.

Tips og advarsler

 • Spis et balansert kosthold. Ditt kosthold bør bestå av 70 prosent komplekse karbohydrater, 20 prosent protein og 10 prosent fett.
 • Drikk minst 8 til 10 glass vann hver dag.
 • Ta minst 100 mg av vitamin E hver dag. Vitamin E er viktig for et sterkt hjerte.
 • Drikk rose hofter te ofte. Rose hofter er rike på flavonoider.
 • Ta 200 mg av vitamin B-komplekset hver dag for god leveren helse.
 • Sjekk blodtrykket ofte. Generelt sett er et sunt blodtrykk i 120/80 rekkevidde.
 • Denne artikkelen bør ikke anses som medisinske råd. Hvis du har spørsmål om å lage kosttilskudd eller endringer i livsstil, kan du kontakte din lege eller annet helsepersonell.
 • Ikke ta urter i forbindelse med blodtrykksmedisin uten skikkelig veiledning. Rådføre seg med en herbalist eller lege.
 • Avstå fra røyking. Røyking frarøver kroppen av oksygen.
 • Hvis du føler deg dårlig, bør du kontakte legen din eller ringe 911.

Lavt blodtrykk Hjem Behandlinger

Lav blodtrykket er en medisinsk tilstand også referert til som hypotensjon. Symptomer på lavt blodtrykk er tretthet, svimmelhet, tåkesyn, leg hevelse og tørst. Selv om du bør alltid snakke med legen din før du bruker noen form for behandling for lavt blodtrykk, er det noen hjemme metoder du kan prøve. En lege bør konsulteres fordi lavt blodtrykk kan være et resultat av en mer alvorlig problem som en hjertesykdom, skjoldbrusk lidelse og dehydrering.

Kosttilskudd endringer

Øke mengden av salt i kosten er en metode for hjem behandling for lavt blodtrykk. Salt har evnen til å øke blodtrykket; Dette er grunnen til hypertensjon er begrenset i mengden av salt de kan spise. Selv om salt kan være nyttig for pasienter med lavt blodtrykk, bør additiv brukes i moderate mengder og under skjønn av en lege. For mye salt i kosten kan føre til hjerteproblemer.

Drikke mye vann kan også hjelpe behandle lavt blodtrykk, spesielt hvis årsaken er relatert til dehydrering. Vann har evnen til å øke blodvolumet i kroppen. Dehydrerende stoffer som alkohol bør unngås fordi de kan senke blodtrykket. Hvis du drikker, bare gjøre det med måte.

Mat høyt på karbohydrater også kan påvirke lavt blodtrykk. Hypotensjon pasienter skal hindre fall i blodtrykket ved å spise små måltider ofte hele dagen består av for det meste hele korn, magre proteiner, frukt og grønnsaker.

Støttestrømper

Støttestrømper er tilgjengelig over disk på stoff butikker og kan bæres som et hjem behandling for lavt blodtrykk. Ikke bare kan de lindrer smerte og hevelse i bena, men de hindrer blod fra pooling i ekstremiteter. Følg legens instruksjoner om hvor ofte å bruke strømper å avlaste hypotensjon symptomer.

Endre kroppsstillinger

Står opp for fort etter å ha ligget nede kan føre til at blodtrykket dramatisk slippe. For å forhindre dette, ta deg tid å få opp ved å gå inn i en sittende stilling før stående. Ta dype åndedrag i et minutt eller så før du står også kan hjelpe. Tenk heve hodet av sengen for å stabilisere blodtrykket mens du sover.

Lavt blodtrykk problemer og symptomer

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er en tilstand der blodtrykket synker til under 90 mm Hg systolisk eller 60 mm Hg diastolisk. Hjerteproblemer, dehydrering og underernæring er de viktigste årsakene til denne tilstanden, spørre problemer og symptomer.

Organskade

Det største problem som kan oppstå ved lavt blodtrykk er skade på hjertet eller hjernen.

Kognitive endringer

Av alle symptomer på lavt blodtrykk, er en kognitiv endring den vanligste, med svimmelhet, besvimelse eller et tap bevissthet. For noen, kan det hindre muligheten til å konsentrere eller føre til depresjon.

Vision Avbrudd

For andre, lavt blodtrykk fører til forstyrrelser i synet, manifestert som uklart, eller noen ganger doblet visjon.

Digestive Endringer

Det er også ganske vanlig for en person som lider av lavt blodtrykk å oppleve en fordøyelses endring, spørre enten kvalme eller tørst.

Luftveis Endringer

Med nedgangen i blodtrykk, er mindre oksygen faktisk beveger seg gjennom hjertet, forårsaker mange mennesker til å oppleve rask eller grunne pust, som fører til tretthet eller utmattelse.

Misfarging

Lav blodtrykket fører også til et nesten blek misfarging av huden, ofte ledsaget av kulde eller clamminess.

Lavt blodtrykk Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er ikke så vanlig et helseproblem i befolkningen generelt som høyt blodtrykk, men kan være en alvorlig tilstand. Mens mange friske mennesker, spesielt idrettsutøvere, kan ha en lavere blodtrykk lesing enn en mindre sunn person, er noen ganger lavere blodtrykk indikasjon på et helseproblem som må tas opp. Lavt blodtrykk som presenterer med symptomer er mer sannsynlig å være problematisk og alvorlig.

Fakta

Lav blodtrykket, eller hypotensjon, er definert som en blodtrykksmåling på mindre enn 90/60. Normalt blodtrykk er rundt 120/80. Det første tallet i lesing, det systoliske, måler trykket når hjertet slår og fyller arteriene med blod. Det andre tallet, det diastoliske, måler trykket mellom beats. For en diagnose av lavt blodtrykk, kan enten nummer være lavere enn normalt. Du kan ha en normal systolisk lesing og et lavere diastolisk og likevel bli diagnostisert som har lavt blodtrykk.

Typer

En type av hypotensjon er postural hypotensjon. Denne typen lavt blodtrykk er spesielt egnet til å påvirke de eldre. Ca 10-20% av personer over 65 antas å ha denne typen. Dette fører til hypotensjon svimmelhet ved henstand, og er på grunn av et plutselig fall i blodtrykket med endringen av stilling. En annen type hypotensjon er postprandial, og er et plutselig fall i blodtrykket etter å ha spist. Det er vanligvis funnet i forbindelse med andre forhold.

Årsaker til kronisk Hypotensjon

Noen av årsakene til en kronisk lavt blodtrykk lesing inkluderer graviditet, skjoldbrusk problemer, diabetes, hjerteproblemer, problemer med blodårene, heteslag eller utmattelse, leveren forhold, og overdoser på høyt blodtrykk medisiner.

Årsaker til Sudden Hypotensjon

Noen årsaker til et plutselig fall i blodtrykket inkluderer en høy feber, eller omvendt lav kroppstemperatur, hjertesykdom, blodtap, alvorlig dehydrering, og alvorlige allergiske reaksjoner som en alvorlig reaksjon på en bie stikk.

Symptomer

Symptomer på hypotensjon omfatter svimmelhet, besvimelse, synsproblemer (spesielt tåkesyn), kvalme, hud som er blek og kjølig eller fuktig, lav energi, uvanlig tørste, nedstemthet, manglende evne til å konsentrere seg, og puste som er grunt eller rask.

Advarsel

Lavt blodtrykk som forårsaker symptomer er mye mer sannsynlig å være alvorlige, og kan skyldes en annen alvorlig medisinsk problem. Alle som opplever symptomer på hypotensjon bør søke en lege omsorg. Lavt blodtrykk symptomer kan bety at blodet ikke flyter som det skal på hjertet eller andre vitale organer.

Symptomer på lavt blodtrykk hos eldre

Symptomer på lavt blodtrykk hos eldre


Lavt blodtrykk (hypotensjon) er et vanlig problem for mange mennesker. The Mayo Clinic definerer lavt blodtrykk som å være på eller under 90/60. Det kan føre til en hel rekke symptomer, men kan være spesielt vanskelig for eldre fordi det setter dem på en økt risiko for fall. Det kan også ta en fysisk toll på en eldre person som allerede er i dårlig helse.

Svimmelhet / Svimmelhet

Svimmelhet er et vanlig tegn på lavt blodtrykk hos eldre. Mange eldre mennesker ofte får ør når de står opp fra sittende eller liggende stilling. Faktisk The Mayo Clinic rapporterer at blodtrykksfall etter stående skjer først og fremst hos personer i alderen 65 år og eldre. Dette kan være svært farlig, spesielt hvis personen ikke har noe å bidra stødig dem eller noen til å ta dem hvis de faller.

Kvalme

Kvalme oppstår ofte under episoder med lavt blodtrykk og vanligvis skjer i tillegg til svimmelhet eller hotheadedness. Mange ganger kvalme forårsaket av den plutselige fall i blodtrykket, men det kan også være forårsaket av svimmelhet. Kvalme og oppkast kan også føre til dehydrering som er kjent for å forårsake lavt blodtrykk. For en eldre person, kan kvalme føre til ytterligere problemer slik som redusert appetitt og vekttap.

Besvimelse

Besvimelse eller synkope er et vanlig problem i aldrende mennesker. Faktisk, en tilstand som kalles ortostatisk hypotensjon, som er forårsaket av en blodtrykksfall når du står opp, er en problematisk hendelse for noen eldre. Nettsiden for AGS Foundation rapporterer at besvimelse er sett dobbelt så ofte hos voksne 70 år og eldre og tre til fire ganger så ofte hos voksne 80 og eldre enn i noen yngre voksne. Plutselig besvimelse er farlig for alle. Imidlertid, på grunn av den eldre ha skrøpelig hud og ben, kan det resultere i en alvorlig, ødeleggende skade eller død for en eldre person.

Mangel på konsentrasjon

Når en persons blodtrykket er i stadig synker, er det et tap av blod til hjernen. Dette kan føre til at en eldre person til å ikke være i stand til å fokusere eller har problemer med å konsentrere seg om noe. De kan også bli stadig glemsom og kan selv ha problemer med å huske enkle daglige oppgaver. Familiemedlemmer kan tro at roten årsaken til denne oppførselen er demens når det kan være noe helt annet.

Depresjon

Det antas at depresjon kan være et symptom på lavt blodtrykk. Studier har vist at mange depresjon lider har også problemer med lavt blodtrykk. Det er foreslått av noen i det medisinske fellesskapet som lavt blodtrykk fører til apati og manglende ønske om å gjøre noe. Dette kan igjen skape en følelse av depresjon. Imidlertid er forskning på det nøyaktige forhold mellom lavt blodtrykk og depresjon fortsatt i dets tidlige stadier.

Lavt blodtrykk Forklart

Lavt blodtrykk Forklart


En normal blodtrykk lesing er når systolisk blodtrykk er nær 120 mm Hg og diastolisk blodtrykk leser 80 mm Hg. Systoliske trykket, det øverste nummeret i blodtrykksmåling, er hvor mye press hjertet ditt genererer når pumpe blod gjennom blodårene dine til resten av ditt hjerte. Det diastoliske trykket, det nederste tallet, refererer til mengden av trykket i blodårene dine når hjertet er i ro mellom beats. Lav blodtrykket, eller hypotensjon, oppstår når blodtrykket i løpet av og etter hvert hjerteslag er mye lavere enn vanlig.

Farene ved lavt blodtrykk

Ifølge Mayo Clinic.com, når systolisk blodtrykk fall ned til 90 mm Hg og diastolisk blodtrykk til 60 mm Hg, regnes det som farlig lavt. Blodtrykk opplesninger og symptomene vil variere med hver person. Når blodtrykket er meget lavt det fratar hjernen av oksygen og i sin tur kan føre til skade på hjertet og hjernen.

Årsaker

Det er flere årsaker til lavt blodtrykk. Noen foreskrevet medikamenter som betablokkere, medisiner for Parkinsons sykdom og trisykliske antidepressiva, kan føre til lavt blodtrykk. Legen din kan justere dosen din hvis dette er tilfelle. Over-the-counter medisiner kan også være den skyldige i å senke blodtrykket. Alvorlige hjertelidelser kan være ansvarlig for et fall i blodtrykket. I løpet av de første 24 ukene av svangerskapet, er det vanlig at blodtrykket å slippe, ifølge American Heart Association nettside. I sjeldne tilfeller svært premature babyer kan bli født med lavt blodtrykk.

Symptomer

Hvis du føler deg veldig svimmel eller faktisk svak, kan det være du har lavt blodtrykk. Du har kanskje tåkesyn og føler deg syk til magen. Hvis du føler deg deprimert uten noen spesiell grunn, kan dette også være et symptom. Mange andre enn lavt blodtrykk plager kan forårsake disse symptomene. Det er best å ta kontakt med legen din.

Mat og drikke

Mat og drikke spiller en viktig rolle i å regulere blodtrykket. Prøv å øke din drikking av vann for å unngå dehydrering som det kunne øke blodvolumet. Følge et sunt kosthold som er rikt på frukt, grønnsaker, korn og protein. Spis små low-carb måltider, som kan bidra til å forhindre blodtrykket faller raskt.

Natrium og lavt blodtrykk

Natrium (salt) er ganske godt kjent for å øke blodtrykket, og det kan anvendes på en vellykket måte til behandling av lavt blodtrykk, sier MayoClinic.com. Salt bør ikke brukes tilfeldig til du snakke med din lege, fordi for mye natrium kan føre til hjerteproblemer. Soyasaus er et flott alternativ, og har et høyt natrium innhold.

Andre Solutions

MayoClinic.com tilbyr noen forslag som er nyttige i å lindre symptomer på lavt blodtrykk. Når du endrer din posisjon, enten stående eller sittende, bevege seg veldig sakte. Før du får ut av sengen om morgenen, ta flere dype åndedrag. Sov med hodet litt hevet, da dette kan bidra til å bekjempe virkningene av tyngdekraften.

Kan Ringing & Trykk i Ører Vær lavt blodtrykk?

Kan Ringing & Trykk i Ører Vær lavt blodtrykk?


Lav blodtrykket, eller hypotensjon, oppstår når en av de to blodtrykket tall er under det normale; at lesing anses hypotensiv. Idrettsutøvere og folk som trener regelmessig har ofte blodtrykksmålinger som er lavere enn gjennomsnittet. Ringing i øret og trykk er ikke typiske symptomer på lavt blodtrykk.

Blodtrykket opplesninger

Den første rekke en blodtrykksmåling er det systoliske trykket, som måler trykket i en blodåre når hjertet pumper blod. Diastolisk lesing er det andre tallet og måler hvor mye trykk etter et hjerteslag.

Normalt blodtrykk

Blodtrykksmålinger regnes som normalt når tallene er mellom 115/75 og 120/80.

Lavt blodtrykk

Når en person har et systolisk avlesning på 110 eller lavere, og et diastolisk avlesning på 70 eller lavere, har han lavt blodtrykk.

Symptomer

Symptomene på lavt blodtrykk inkluderer besvimelse, svimmelhet, tåkesyn, kvalme, grunne pust og tørst.

Årsaker

Alder, kan dårlig kosthold og graviditet føre til lavt blodtrykk. Infeksjon, skader, alkoholmisbruk, narkotika, diuretika, beta / alfablokkere og antidepressiva kan også forårsake hypotensjon.

Behandling

Avhengig av årsaken, kan behandling av hypotensjon består av salt, reseptbelagte medisiner, kompresjonsstrømper eller drikkevann. Bare en lege kan bestemme riktig behandling.

Bivirkninger av lavt blodtrykkLavt blodtrykk, også kjent som hypotensjon, er diagnostisert når blodtrykket er så lav at den ikke leverer nok blod til kroppens organer og kan føre til symptomer og bivirkninger som er potensielt farlig.

Hode

Å være svimmel, ør og med besvimelse, kan alle være bivirkninger som dukker opp med lavt blodtrykk. Disse bivirkningene kan være mest merkbar når du står opp etter sittende eller liggende.

Hjerte

Lavt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt hos noen mennesker.

Hode

Å ha lavt blodtrykk kan øke risikoen for slag, noe som kan føre til hjerne og nerveskader.

Nyreproblemer

Lavt blodtrykk kan føre til nyrene til å unnlate å fjerne kroppslige avfall, noe som resulterer i en opphoping av giftstoffer.

Shock

Noen ganger mangel på blodstrømmen som oppstår med lavt blodtrykk kan føre en person til å gå inn i sjokk, en tilstand der organer raskt begynne å mislykkes.

Hva er årsakene til lavt blodtrykk?

Blodtrykket blir målt som en systolisk og diastolisk nummer. Et normalt blodtrykk er 120/80. Det systoliske eller øvre tallet, er et mål på trykket i arteriene som hjertet kontrakter. Diastoliske måler trykket når hjertet hviler. Lav blodtrykket er klassifisert som en lesning nedenfor 90/60. Lavt blodtrykk anses som et problem når det er symptomer med den. Noen mennesker har lavt blodtrykk normalt og har ingen symptomer.

Endokrine systemet

Det endokrine systemet bruker hormoner fra skjoldbruskkjertelen, hypofysen og binyrene å regulere funksjoner i kroppen. Lavt blodtrykk kan være forårsaket av hypotyroidisme. For lite thyroid hormon bremser ned funksjoner i kroppen, inkludert blodtrykk og metabolisme. Hormonene produseres av binyrene har en rolle i å kontrollere noen av kroppens funksjoner som blodtrykk, puls og metabolisme. Addisons sykdom er en binyre dysfunksjon som kan føre til lavt blodtrykk. Andre endokrine systemproblemer som kan føre til lavt blodtrykk er en hypofysen som ikke produserer nok hormon og folk med diabetes kan lide hyperglykemi og lavt blodtrykk hvis blodsukkeret synker.

Dehydrering

Dehydrering kan føre til lavt blodtrykk kalles ortostatisk hypotensjon, også kjent som postural hypotensjon. Dehydrering oppstår når du mister mer vann i kroppen enn kan settes tilbake i. Dette kan være på grunn av sykdom, anstrengende fysisk aktivitet eller ikke erstatte væsker i ekstremt varmt vær.

Medisiner

Diuretika, også kalt vanndrivende, gitt ved høyere doser kan forårsake lavt blodtrykk fordi de fjerne vann fra kroppen. Diuretika er vanligvis foreskrevet for høyt blodtrykk. Medisiner som kalsiumkanalblokkere, antidepressiva, ACE-hemmere og alfablokkere dilate arterier og vener, forårsaker lavt blodtrykk.

Septikemi

Septikemi er en infeksjon som går inn i blodet. Denne typen infeksjon kan føre til septisk sjokk, noe som fører til at blodtrykket til å falle dramatisk. Dette kan være livstruende, og ubehandlet kan være dødelig.

Mangel på næringsstoffer

Lave nivåer av vitamin B12 kan føre til anemi. Anemi er forårsaket av lave nivåer av jern i blodet. Anemi og B12 kan holde legemet fra å produsere nok røde blodlegemer til å bære tilstrekkelig oksygen gjennom kroppen. Kombinert, kan disse forholdene føre til lavt blodtrykk.

Hvordan å rette lavt blodtrykk

Mens en stor andel av amerikanere sliter med høyt blodtrykk, noen lider av det motsatte problemet - lavt blodtrykk. Denne sykdommen, som er medisinsk kjent som hypotensjon, oppstår når folks blodtrykket faller under 100/70, og de begynner å føle symptomer assosiert med lavt blodtrykk som svimmelhet eller besvimelse. Behandling og medisinering er tilgjengelig for pasientene selv som søker å korrigere sin lavt blodtrykk.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske. Lavt blodtrykk oppstår når blodet i kroppen beveger seg sakte gjennom vener og arterier. Dette kan være forårsaket av dehydrering, som tykner blodet. Du kan rette dette ved å sørge for at du drikker rikelig med ikke-koffeinholdige væsker og rehydrating kroppen din.

Ta med mer salt i kosten. Spise mer salt kan bidra til å rette lavt blodtrykk ved å holde mer væske i kroppen som salt bidrar til å beholde vann. Dette vann og væske økning hever blodtrykket like er Does for noen som lider av høyt blodtrykk og bruker salt.

Bruk kompresjonsstrømper. Personer som lider av lavt blodtrykk kan bli svimmel eller besvime når de står opp. Ikke nok trykk er tilgjengelig for å presse blodet opp fra beina til overkroppen. For å unngå dette, kan du bruke kompresjonsstrømper, som hindrer blodet fra pooling i bena. Du kan også flytte føttene og beina opp og ned et par ganger før du står opp.

Gjennomgå medisiner med legen din. Hver gang du har lavt blodtrykk er det viktig å sjekke med legen din om noen typer medisiner du tar som kan ha en effekt på blodtrykket. Dette inkluderer reseptbelagte medisiner så vel som over-the-counter narkotika.

Bruk blodtrykk medisiner. Det finnes en rekke forskjellige medikamenter som kan brukes til å behandle og korrigere lavt blodtrykk. Rådfør deg med legen din om hva medisiner for å prøve.

Tips og advarsler

 • Du bør alltid konsultere legen din når du lider av en sykdom eller sykdom som lavt blodtrykk.

Problemer knyttet til lavt blodtrykk Pulse

Lavt blodtrykk, også kjent som hypotensjon, er vanligvis forbundet med en blodtrykk lesing under 90/60. Disse tallene representerer de to stadier av press på arterieveggene: systolisk (sammentrekning) og diastolisk (release). Hypotensjon resulterer i flere bivirkninger, inkludert svimmelhet, besvimelse, nyresvikt og sjokk. Hypotensjon kombinert med unormalt i hjertets puls kan også være en indikator på ytterligere blod, hjerte eller nerve komplikasjon.

Postural hypotensjon

Postural hypotensjon er et hjerte komplikasjon som fører til lavt blodtrykk. Vanligvis når du sitte eller ligge i en lengre periode, blod bassenger til beina. Ved henstand, hjernen signaliserer hjertet for å øke dens puls og kompensere for den fortrengte blod. Ulike former for postural hypotensjon, for eksempel orthotic hypotensjon, få hjertet til å forbli lethargic og ute av stand til å skikkelig kompensere. Dette resulterer ofte i svimmelhet eller desorientering.

Feil

Lavt blodtrykk kombinert med høy puls er vanligvis et tegn på en feilfunksjon i hjernen og hjertet. Som hjertet slår raskere, begynner det å anstrenge seg i et forsøk på å pumpe blod til ekstremiteter av kroppen. Kombinert med lavt blodtrykk, kan det være en forløper til alvorlige eller livstruende komplikasjoner som nyresvikt, hjertestans eller støt.

Dårlig avfall eliminering

Hvis det ikke er nok å nå blodet i nyrene, vil de ikke på riktig måte å eliminere avfall. Normalt, nyrene siphon urenheter slik som urea og kreatinin fra blodet, hvor de kan deponeres ved naturlig utskillelse. Lavt blodtrykk kan hindre denne prosessen, slik at nyrene klarer å skikkelig fjerne blodets urenheter. Som et resultat av de bygge seg opp over tid i sirkulasjonssystemet.

Shock

Sjokk er en av de farligste problemer knyttet til lavt blodtrykk, særlig fordi det kan være dødelig. Symptomer assosiert med sjokk inkluderer svak puls, blåaktig lepper og negler, brystsmerter, svetting, angst, forvirring og klam hud. Shock må behandles umiddelbart for å hindre skade på viktige organer, inkludert hjernen, lever, hjerte, lunger og nyrer.

Advarsel

Snakk med en lege hvis du opplever anfall av svimmelhet, besvimelse, brystsmerter og tretthet. En lege kan være i stand til å foreskrive medisiner eller alternativ behandling for å bekjempe lavt blodtrykk. Ikke ignorere symptomer, da dette kan resultere i en mer alvorlig komplikasjon ved en senere periode.

Lavt blodtrykk og tretthet

Lavt blodtrykk og tretthet er ofte knyttet. Det vil si, hvis du er trøtt, kan det hende du har lavt blodtrykk. Likeledes kan lavt blodtrykk føre til tretthet. Dersom du opplever lavt blodtrykk og / eller utmattelse, bør du få legen din sjekke det ut for å se om det er en underliggende medisinsk tilstand.

Betydning

Lavt blodtrykk kan føre til tretthet og er en alvorlig medisinsk problem. Trøtthet fra lavt blodtrykk er et ytre symptom på interne problemer relatert til hjerte-systemet, og det bør vurderes av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Definert

Lavt blodtrykk, eller hypotensjon, er definert ved et blodtrykk på mindre enn 90/60 mm / Hg. Hvert tall (systolisk - topp nummer og diastolisk - nederste tallet) leses separat. Så, er en systolisk på 90 eller under anses lav, og et diastolisk på 60 eller under vurderes som lav.

Identifikasjon

Hvis du begynner å føle trøtt og svak, er det en god idé å se hvordan blodtrykket gjør. Det er mange steder å sjekke blodtrykket som et apotek, legekontor eller med hjem utstyr.

Advarsel

Tretthet forårsaket av lavt blodtrykk kan indikere en alvorlig helsetilstand som allergier, sykdom, overdose av medisiner, hjerte eller fartøy problemer, heteslag, infeksjon eller enda graviditet. Det er viktig å få lavt blodtrykk og tretthet undersøkt av legen din.

Expert Insight

The Mayo Clinic sier at blodtrykket kan variere sterkt "avhengig av kroppsstilling, pusterytme, stress nivå, fysisk tilstand, medisiner du tar, hva du spiser og drikker, og selv når på dagen."

Hvordan vet jeg om du har lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk, også referert til som hypotensjon, er karakterisert ved en lav strøm av blod til hjertet. Dette er vanligvis ikke en farlig tilstand, bortsett fra at det kan bli en problematisk tilstand når blodet ikke riktig nå de vitale organer på en jevnlig basis. Som et resultat av store organer løpe risikoen for å bli ødelagt. Av denne grunn er det viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på lavt blodtrykk. Tegn inkludert svimmelhet, tretthet og svakhet, og bør alle bli diskutert med en lege.

Bruksanvisning

•  Vær forsiktig stå opp raskt. Fordi blodtrykket er lavt, kan en plutselig endring i bevegelse resultere i en følelse av besvimelse, svimmelhet eller å ha en lett hode. Hvis noen av disse symptomene er lagt merke til, er det meget mulig at du har lavt blodtrykk.

Ta hensyn til brystsmerter og tetthet. Lavt blodtrykk kan noen ganger føre til at arteriene til å bli berørt. Dette fører til smerte og tetthet i brystet, og i alvorlige tilfeller kan det også føre til et hjerteinfarkt. Fordi disse symptomene kan være knyttet til andre forhold, er det viktig å søke legehjelp.

Legg merke til endringer i atferd og energi. Lavt blodtrykk betyr at kroppen ikke er i stand til å pumpe nok blod gjennom arteriene. Dette kan føre til tretthet, angst, hodepine og enda svakhet. Hvis disse typer symptomene kommer på en gang, kan lavt blodtrykk være årsaken.

Se for influensalignende symptomer. Lavt blodtrykk kan føre til symptomer som inkluderer kvalme, kald og klam hud, og tretthet. Disse symptomene ligner på influensa. Av denne grunn er det viktig å snakke med en lege for å finne ut om den faktiske årsak er lavt blodtrykk.

Lag en forbindelse mellom din nåværende helsetilstand og lavt blodtrykk. Det er mange helsemessige forhold som kan forårsake eller bidra til lavt blodtrykk. Å vite når du er i faresonen vil hjelpe deg å finne symptomene lettere. Mulige forhold som er knyttet til lavt blodtrykk inkluderer hjertesykdommer, endokrine lidelser og blodtap. Lavt blodtrykk kan også oppstå under svangerskapet, og hvis det samlede kostholdet mangler næringsstoffer og vitaminer. Blir foreskrevet visse medisiner, for eksempel betablokkere eller diuretika, kan også føre til blodtrykket til å bli lavere.

Ha en rutine sett av tester som er utført. Hvis du ønsker å være sikker på at du har lavt blodtrykk, har tester gjennomført med legen din. Spør legen din for å administrere blodkulturer, røntgen og urinalysis.