Digidexo.com

Tegn og symptomer på alkohol Detox

Alkoholisme er blant de mest utbredte universelle sosiale problemer, dens virkninger på linje med fattigdom og rusmisbruk. Den medisinske behandlingen for herding alkoholisme består av å få kroppen til å kvitte seg med akkumulert toksiner forårsaket av alkoholmisbruk. Dette er kjent som alkohol avgiftning.

Tilbaketrekking Definition

En kropp fratatt alkohol under avrusning behandling kommer til å kreve en "daglig fix". Den plutselige stans av kjemikaliene som oppnås i den alkoholiske inntak endrer den fysiologiske og biologiske oppsett av legemet, og dermed produsere abstinens tegn og symptomer.

Tegn på Detox

En person som gjennomgår alkohol avgiftning opplever kvalme, søvnløshet, hodepine, angst, rastløshet, svetting, feber, humørsvingninger og lav appetitt. Mange pasienter kan også gjennomgå personlighetsforandringer, depresjon og viser emosjonell ustabilitet i løpet av de forskjellige stadier av detox behandling.

Varighet

Varigheten av detox symptomer avhenger av hvor lenge pasienten har vært misbruker alkohol. Pasienter som lider av kronisk alkoholisme kommer til å finne det vanskeligere å få kroppen til å akseptere en fullstendig tilbaketrekking. Disse symptomene kommer til å vare hvor som helst mellom 1 uke og 15 dager, avhengig av alvorlighetsgraden av kronisk alkoholisme problem. Disse abstinenssymptomer kommer til å være relativt mindre alvorlig, i en person som har drukket for en relativt kortere periode. Det er også kommer til å ta ca 3 til 5 dager for detoxed pasientens kropp for å komme tilbake på rett kjøl etter å ha gått gjennom tilbaketrekning.

Behandlinger

En pasient kan behandles med antikonvulsive midler, så at noen av abstinenssymptomer er lindret. Avgiftning kan skape problemer, som anfall og krampaktige anfall i en kronisk misbruk sak. Antiepileptika brukes således i detox behandling. Andre legemidler som brukes, slik at pasienten ikke må lide mye mens under den plutselige berøvelse av alkohol inkluderer Disulfiram (også kjent som Antabuse), metadon, naltrexon og Subutex.

Forholdsregler

Alkohol avgiftning må gjøres under medisinsk tilsyn fordi plutselig seponering kan produsere fysiologiske komplikasjoner som trenger umiddelbar behandling. Tett oppfølging av pasienten og regulert administrering av legemidler er nødvendig for at abstinenssymptomene ikke er ødeleggende - eller, i noen avanserte tilfeller dødelig.