Digidexo.com

Hva er Kjemoterapi laget av?

Kjemoterapi er en form for behandling som bruker lab opprettet eller naturmidler for å drepe kreftceller vokser i kroppen din. Når kjemoterapi anvendes, kan forskjellige bivirkninger som resulterer samt komplikasjoner. Selv om mange former for kjemoterapi behandlinger bruker naturlige plante alkaloider, ønsket resultat av kjemoterapi medisiner er å oppsøke og ødelegge celler. Det er på grunn av dette celledød som skaper hvilke effekter du kan oppleve fra kjemoterapi.

Kjemoterapi History

Utilsiktet eksponering for en gruppe militære personer under andre verdenskrig viste at disse mennene hadde en senket blodceller. Det ble da antatt at kanskje en agent i den sennepsgass ville ha resultatene på kreftceller. Ifølge American Cancer Society, ble pasientene som led av avanserte lymfomer injisert intravenøst ​​med sennepsgass for å fastslå effekten av gassen på sin kreft. Selv om effektene viste seg å være gunstig, forbedringer kun var midlertidig. Det var da forskere studerte andre komponenter som kunne tilby affektive resultater på de som utviklet kreft.

Plant Alkaloids

Plant alkaloider er designet for å angripe kreft på et visst stadium av kreft. Forskjellige former for plante alkaloider blir brukt i kjemoterapi medisiner. Slike alkaloider inkluderer vinkaalkaloider avledet fra periwinkle anlegget. En annen type alkaloid er taxaner, som stammer fra Stillehavet Yew treet. Ifølge Mesothelioma Resource Center, vinkaalkaloider og taxaner bidra til å hindre at celler fra replikere og multiplisere. Cancercelledød resultater fra å ta kjemoterapi medisiner avledet fra plante alkaloider. Noen vanlige merkenavn inkludere Vinblastine, Vinorelbine, Paclitaxel og docetaxel.

Antitumor Antistoffer

Ifølge Chemo Care, et nettsted presentert av Scott Hamilton, antitumor antistoffer referere til medisiner som bruker sopp avledet fra Streptomyces. Slike medisiner brukes i alle faser av kreft. Antitumor medikamenter virker som andre kjemoterapibehandlinger i å ødelegge kreftceller, så vel som forsøk på å hemme veksten av nye kreftceller. Eksempler inkluderer Mitomycin, Daunorubicin og Dactinomycin.

Antimetabolites

Antimetabolitter er en type medikament som består av nesten samme materiale dine metabolitter er laget av. Kroppen din inneholder metabolitter å bryte ned maten og bruker mat som lagret energi. Maten kan omdannes til proteiner, DNA eller andre cellestrukturer i kroppen din. Antimetabolites er mye som dine metabolitter. Imidlertid, når en antimetabolitt invaderer en kreftcelle, er cellen ute av stand til å dele seg og formere seg. Noen behandlinger inkluderer Metotreksat, fludarabin og Foxuridine.

Effektene av kjemoterapi

Ikke alle er forventet å oppleve de samme symptomene forårsaket av kjemoterapi. Bivirkninger kan være mange og varierte, og du kan eller kan ikke lider av slike effekter. Ifølge Mayo Clinic, kan de vanligste effekter forårsaket av cellegiftbehandling inkluderer håravfall, kvalme og oppkast, forstoppelse, tap av appetitt og tretthet. Din lege kan diskutere fordelene med kjemoterapi, samt mulige bivirkninger og komplikasjoner, som for eksempel hjerteproblemer, nerveskader, eller liten mulighet for å utvikle en ny kreft. Motta kjemoterapi alltid oppveier eventuelle effekter og risiko som en måte å behandle kreft.