Digidexo.com

blodstrømmen i hendene

Hvordan øke blodstrømmen til Eye

Hvordan øke blodstrømmen til Eye


Som alle andre organer i kroppen din, krever øynene oksygenrikt blod for å fungere skikkelig. Når det er for høyt trykk inne i øyet og kompromittert blodstrøm, kan det oppstå problemer som glaukom. Synet ditt kan bli endret også. Forbedre vaskulær funksjon for dine øyne er viktig. Alltid konsultere en medisinsk faglig før du bestemmer på behandling. Det er noen aktiviteter og næringsstoffer som kan øke okulær blodstrøm.

Hvordan øke blodstrømmen til Eye

•  Få testet for en magnesiummangel. Okulær blodstrøm påvirkes av næringsstoffer. Ifølge MediNiche.com, kan magnesiummangel redusere blodtilførselen til øynene. Denne viktige næringsstoffer minimerer produksjon av vasodilatorer (constricts blodstrømmen), noe som gjør at mer oksygenrikt blod strømme til dette området.

Plasser varm komprimerer over øyet området. Bruk en vaskeklut eller lite håndkle. Suge den med varmt vann, men pass på at temperaturen ikke vil brenne huden. Plasser varm vaskeklut over øynene. Når det begynner å kjøle seg ned, resoak vaskeklut. Søk om ca 10 minutter totalt. For visse okulære problemer, kan blodstrømmen økes og inflammasjon redusert med anvendelse av varme.

Trening for å forbedre blodsirkulasjonen. Dynamiske (flytte store kroppsdeler) trening øker okulær blodstrøm under økten og etterpå, ifølge en 2004 studie utført av T. Okuno og kolleger ved Osaka Medical College i Japan. Denne effekten synes å være mer uttalt hos personer med glaukom, men øvelsen må videreføres eller ønsket fordel stopper.

Bruk inversjon hvis du ikke har noen kontraindikasjoner. Ifølge Healthy Back Institute, kan inversjon terapi øke blodstrømmen til hjernen og øynene. Du kan snu helt eller delvis med en inversjon tabellen, støvler, eller i en kiropraktor kontor med riktig inversjon utstyr.

Be legen din om å ta en kalsiumkanalblokker. Nilvadipine er en som har vist gode resultater på endring okulær blodstrøm i henhold til American Academy of Ophthalmology. For noen tar et kalsiumkanalblokker bistår også med øye funksjon.

Hint

 • Ikke forsøk å selv-diagnostisere et øye problem. Rådfør deg med nødvendige medisinske fagfolk for testing og behandling.
 • Hvis du har grønn stær, er det kontraindisert å være opp ned. Selv med konjunktivitt, søke en medisinsk faglig råd før de blir invertert. Hvis du bruker inversjon for økt blodstrøm, starte med bare noen få minutter av gangen. Arbeid deg oppover til lengre inversjon økter.

Hva Foods kan øke blodstrømmen eller sirkulasjon?

Hva Foods kan øke blodstrømmen eller sirkulasjon?


I denne verden av resept-pille popping og over-the-counter rettsmidler, er det vanskelig å huske at kroppen din har en tendens til å krever naturlig rettsmidler når det er ute av balanse. Forbedre blodstrøm eller sirkulasjon kan være så enkelt som å legge til noen nye matvarer til ditt daglige kosthold.

Betydning

Dårlig sirkulasjon kan påvirke kroppen på en rekke måter. Det kan føre til høyt blodtrykk og åreknuter eller rett og slett gi deg kalde fingre og tær, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden.

Misforståelse

Reseptbelagte legemidler - vanligvis kolesterol-reduserende og høyt blodtrykk medisiner - kan arbeide for å løse dårlig sirkulasjon, men det kan være betydelige bivirkninger, ifølge MayoClinic.com. Det er naturlig tilnærminger en person kan prøve først, herunder endringer i kostholdet.

Fakta

Forbedrer blodsirkulasjonen kan oppnås med følgende kosttilskudd tillegg: løk, ginkgo biloba, cayenne pepper, hvitløk og ingefær, ifølge Health Veiledning.

Betraktninger

Før du prøver noen nye matvarer eller urter, bør du kontakte lege for mulige allergier eller narkotika-food interaksjoner. Også prøve og holde seg med rene matvarer i stedet for supplerende pille form. For eksempel, i stedet dukker en hvitløk supplement pille, tilsett hvitløk til måltidet.

Forebygging / løsning

Etter enkle endringer i dine daglige vaner kan bidra til å øke blodgjennomstrømningen eller sirkulasjon naturlig, uten behov for reseptbelagte legemidler. Diskutere alternativer med legen din for å finne riktig passform for livet ditt, og se på helsen bedre.

Betyr Koldbrann Få inn i blodstrømmen?

Betyr Koldbrann Få inn i blodstrømmen?


Rene er en tilstand der en mangel på blodtilførsel til en del av kroppen fører til død av vev ved at kroppsdelen, i henhold til Mayo Clinic. Det er oftest sett i ekstremiteter fordi blodtilførselen til ekstremiteter kan være kompromittert enkelt fra sykdom eller skade. Derfor er koldbrann et tegn på en sykdom prosess, ikke noe som kan reise inn i blodet selv.

Koldbrann

Koldbrann er død av vev i kroppen fra anoksi, eller mangel på oksygen. Som vevet dør, mister den sin farge, deretter blir blå, og, til slutt, på et avansert stadium, blir svart. Koldbrann er et tegn på vev død, ikke årsaken.

Årsaker

Det er ulike årsaker til koldbrann, inkludert skader, sykdommer som diabetes, og til tider smittsom sykdom fra bakterier. I utgangspunktet, noe som blokkerer blod eller oksygen fra å komme til en del av kroppen som forårsaker gangren, ifølge Mayo Clinic.

Smittsomhet

Koldbrann er ikke noe som reiser i kroppen, eller fra person til person, per se. Snarere, hvis tilstanden som forårsaket koldbrann er overfør, det koldbrann kan gis videre som et tegn på infeksjonen i seg selv.

Blod Infeksjoner

Mange bakterielle infeksjoner kan infisere blodet og deretter reise til en lem og forårsake koldbrann der. Hjernehinnebetennelse er en spesielt dårlig infeksjon kjent for å forårsake tap av lemmer i infiserte individer.

Forebygging / løsning

Koldbrann kan forebygges hvis skade på lem er anerkjent og blir iverksatt tiltak. Hyperbarisk behandling og medisinering for å gjenopprette blod og oksygen til området kan være vellykket.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i hendene og fingrene

Dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan være forårsaket av en rekke forhold, lidelser og sykdommer. Selvfølgelig, for å fastslå om du lider av dårlig sirkulasjon, må du forstå symptomene på denne tilstanden. Oppsøke lege for videre diagnostisering.

Prikking og prikk

En av de vanligste symptomene på dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan innebære en viss grad av prikking eller prikkende innenfor noen av sifrene.

Nummenhet

Når de opplever dårlig sirkulasjon i hender og fingre, kan du begynne å legge merke til perioder med nummenhet innenfor sifrene i hånden eller helheten av hånden.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på dårlig sirkulasjon i hender og fingre, ifølge Mayo Clinic, er en viss grad av misfarging av huden på de angrepne områder av kroppen, kan Hendene blir svært blek eller blå farge med denne betingelse .

Kulde

Dårlig sirkulasjon kan også be hender og fingre til å føle kaldere enn andre områder av kroppen.

Pain & Ubehag

Noen mennesker lider av dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan begynne å lide av noen smerte og ubehag i de berørte områdene.

Sår

Noen ganger kan dårlige opplag bringe om dannelse av sår eller sår (åpne sår) til overflaten av huden på hender og fingre. Dette skyldes i stor grad nedgangen i blodstrømmen til disse områdene av kroppen. Det samme problem som forårsaket dannelsen av disse sår eller sår kan forlenge tiden for gjenvinning, som kroppen ikke kan være i stand til å helbrede disse områder så effektivt som de som har en normal sirkulasjon.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i hendene og føttene?

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være forårsaket av en rekke forhold. Opplagsnedgangen kan føre til smerter, svie, nummenhet og en kald følelse i disse ekstremiteter. Tilstanden bør sjekkes av en lege for å finne årsaken til problemet før behandling.

Hjertesykdom

Enhver forstyrrelse i det kardiovaskulære system som påvirker hjertet pumpe blod gjennom kroppen fører til dårlig sirkulasjon. Hender og føtter er ofte påvirket av denne nedgangen av blodstrømmen.

Raynauds sykdom

I Raynauds sykdom, til arteriene som forsyner blod flå smal, noe som fører til et problem i sirkulasjonen til hender og føtter.

Blodpropp

Blodpropp lokalisert i bena eller lyske kan føre til blokkering i blodsirkulasjonen til hender og føtter. En blodpropp kan være livstruende og enhver mulighet for en bør umiddelbart undersøkes av lege.

Diabetes

Diabetes kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i føttene. Diabetikere som ikke holder sin sykdom under kontroll er utsatt for alvorlige fotproblemer som kan føre til amputasjon.

Alkohol

Å drikke alkohol constricts blodårene og kan føre til sirkulasjonsproblemer i hender og føtter. Dette gjelder spesielt i kaldt vær når blodårene er allerede innsnevret.

Andre årsaker

Nyre-og lungesykdommer, samt røyking og drikking koffein, kan også føre til dårlig sirkulasjon i hender og føtter. En skade på føtter, hender, eller ben kan også være ansvarlig for dårlig sirkulasjon.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi


I sin bok, "Yoga: The Path to holistisk helse," internasjonalt anerkjente yoga guru BKS Iyengar beskriver en serie med yoga for behandling av epilepsi. Forward fold positur, nedover-vendt hunden positur og liket positur er tre av de 18 viste stillinger. Epileptiske anfall oppstår når hjernen unormalt genererer elektriske signaler. Rytmisk yoga puste i frem fold, som peker nedover hund og liket positur øke blodstrømmen til hjernen din, beroligende hjerneceller og beroligende nervesystemet ditt.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

trinn på din matte eller håndkle med føttene hip bredde hverandre til å begynne yoga puste. Pust, forlenge ryggraden og fylle din rib bur med luft. Pust ut og trekke navlen inn ryggraden. Pust inn og se på himmelen eller i taket, så puster og slipper spenninger i kjeve, skuldre, korsrygg og hofter. Gjør pusten høyt, som vinden går gjennom en tunnel, og visualisere det varmer opp ryggraden. Fortsett å puste før hele ryggen føles varmt og tingly.

To Exhale magen ned mot hoftene for frem fold positur. Spenne motsatt albue til motsatt hånd eller nå høyre hånd til høyre ankel og venstre hånd til venstre ankel. Utforsk din tilbake fleksibilitet ved å bringe magen nærmere hoftene med hver puster du tar. Bo i frem fold posere for flere åndedrag eller mange. Gjenta utgjøre flere ganger hvis du vil.

Kom til hender og knær på din matte eller håndkle for å forberede seg nedover-vendt hunden positur. Plasser håndflatene under skuldrene, bredde skulder fra hverandre og knærne under hoftene, hip bredde hverandre. Pust inn og presse hoftene opp mot taket eller himmelen og brystet tilbake mot føttene. Kroppen din vil være formet som en omvendt V. Pust og forlenge ryggraden. Pust ut og og ta med navlen i ryggraden. Bo i nedovervendt hunden for fem dype åndedrag, deretter tilbake til dine hender og knær. Gjenta utgjøre et par ganger, hvis du vil, bor i den i flere åndedrag eller mange.

lå med ryggen på matten og knærne bøyd for liket positur. Utvid ben, ett om gangen. La føttene og armene falle åpen mot taket eller himmelen. La dine nedre tennene henge fra øvre tennene. La dine øyeepler flyte i sine huler. Tillate all spenning å smelte bort. Ditt sinn forblir i øyeblikket med kroppen din. La tilfeldige tanker drive gjennom din bevissthet og fokus på pusten. Bo i liket posere for to til tre minutter eller lenger.

Se mer yoga ved å delta på klasser ledet av en sertifisert instruktør. Forward fold, som peker nedover hund og liket positur er grunnleggende yoga posisjoner du vil finne i noen yoga klasse. Ifølge Mayo Clinic, yoga er en egnet behandling for å redusere bivirkningene av epilepsi behandling medikamenter inkludert tretthet, svimmelhet, vektøkning og tap av koordinasjon.

Hint

 • Du kan bruke opptil tre yoga blokker i frem fold. Stable dem under hendene for å redusere stress på skinke strenger.
 • Plasser et brettet teppe under halsen, korsryggen eller knær i liket positur for å redusere spenninger i disse områdene. Du kan også gjøre liket posere med knærne bøyd.
 • Ikke lås knærne i frem fold posere som dette legger press på korsryggen.
 • Trening med legen din godkjenning.

Hvordan søke Ulike typer håndleddet splinter

Hvordan søke Ulike typer håndleddet splinter


Wrist splinter er nyttige når en person lider med carpal tunnel syndrom, nevropati i hender eller andre forhold. Splinten fungerer som en spenne for å hindre fleksjon av håndleddet og redusere hevelse. Ulike typer er tilgjengelig på apotek og medisinsk forsyne butikkene. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser og typer å hjelpe alle typer håndleddet problem.

Hvordan søke Ulike typer håndleddet splinter

•  Kjøp riktig størrelse på håndleddet skinne. De kommer ofte i små, mellomstore og store størrelser. Små-boned mennesker eller barn vanligvis bære en liten størrelse, mens kvinner og mange menn trenger et medium. Hvis du har store håndledd, kan du kreve den største størrelsen. Det er viktig at håndleddet skinne passer perfekt, men ikke stramt nok til å redusere blodstrømmen. Medisinsk forsyne butikkene kan hjelpe deg med riktig størrelse, og splinter kan være skreddersydde i tillegg.

Hold håndleddet skinne slik at tommelen hullet er på samme side som tommelen. Noen håndleddet splinter ikke bare har et hull for tommelen, men de har også fingerhull også. De splinter er ofte hudfarget.

Skyv tommelen inn i tommelhull. Gjør dette med fingrene hvis det er noen fingerhull. Hvis det er en klut delen som glir over håndleddet, trekk den ligger tett over området. Noen håndleddet splinter forlenge noen inches utover bunnen av håndflaten, avhengig av hvilken type er mest behagelig for deg og anbefalt av legen din.

Pakk krok og loop stropp rundt håndleddet området slik at det sitter godt, men ikke for stramt. Juster om nødvendig, hvis du føler splint er for stram etter noen minutter. Mange mennesker opplever komfort og lessening av deres smerte med en gang.

Juster noen ekstra stropper opp til albuen hvis det er mer enn én. Mange håndleddet splinter er reversible, så hvis stroppen kommer til bunnen av håndleddet, og du vil ha den på den øverste delen, bare bytte de splinter.

Hint

 • Ikke ha håndleddet skinne under bading, svømming eller vaske hendene fordi du ønsker å hindre at splint fra å bli våt.
 • Bære håndleddet skinne som legen anbefaler. Noen mennesker sover med hendene under deres pute eller i en vanskelig posisjon. Håndleddet splint er en mild påminnelse om ikke å gjøre dette, og hindrer håndleddene fra bøye, og dermed hindre nummenhet, prikking og hevelse i natt. Personer med carpal tunnel syndrom kan ha behov for å bære pinnen mens du arbeider for å hindre at tilstanden forverres.

Typer av svensk massasje

Typer av svensk massasje


Begrepet "svensk massasje" refererer til en samling av spesifikke massasjeteknikker utviklet av svenske legen Per Henrik Ling på 1700-tallet. I en artikkel publisert i april / mai 1993 utgaven av "The British Journal of Occupational Therapy," G. Westland rapporterer at svenske massasje utgivelser muskelspenninger, forbedrer blod oksygen og fjerner giftstoffer fra musklene ved hjelp av fast, men avslappende press - alltid i retning av hjertet - på målområdet.

Effleurage

Administrert i forberedelse for dypere, mer intens muskelarbeid, effleurage - en serie med lange, glidende strøk påføres over hele kroppen med et lett trykk - bruker håndflatene, tommelen og fingertuppene. Denne metoden gir huden en mild "arbeider over" og fremmer avslapning. I "Massasje og Myotherapy," Brian Tritton forklarer at effleurage forbinder nettverk av kroppsdeler, frigjøre spenninger fra hele kroppen.

Friksjon

Friksjon innebærer sirkulære eller rubbing bevegelser på klient med middels trykk påføres med håndflatene, tommelen og fingrene. Terapeuten kan også gni hendene sammen og sette dem direkte på klienten. Dens formål er å stimulere varme i målområdet, så de underliggende musklene slappe av før en mer gjennomtrengende massasje.

Petrissage

I petrissage - anvendelsen av firmaet elte og klemme bevegelser som trenger musklene mer dypt - terapeuten bruker hendene, tommelen og fingrene. Denne metoden slapper de dypere muskler og underliggende vev. Westland sier at det også forbedrer blodsirkulasjonen og fremskynder eliminering av giftstoffer, som uric og melkesyre.

Tapottement

Også kjent som perkusjon eller hacking, bruker tapottement rytmiske skjære slag - normalt med de sidene av hendene, men noen ganger administreres med knyttede never - å styrke målområdet og øke blodgjennomstrømningen.

Traction

Under trekkraft, trekker terapeuten på ben, armer og hodet av klienten, strekker muskler, leddbånd og sener. Ferdig mot slutten av massasje, som musklene må være tilstrekkelig avslappet, gjør trekkraft klienten føler løs, smidig og mer fleksibel, Tritton stater.

Vibrasjon

Vibrasjons anvender risting og oscillerende bevegelser for å fremme blodstrømmen, og videre å løsne opp målområdet. Denne metoden benytter håndballen, på siden av hånden og til og med fingertuppene i en frem-og-tilbake bevegelse på tvers av huden.

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch


Selv om hip flexor musklene ikke får den oppmerksomheten som gis til kroppen-skulpturer muskler som biceps, setemuskler og brystmusklene, hip flexors er viktig for din evne til å gå, løpe, danse, sitte og alle andre aktiviteter som innebærer å flytte ben. Hip flexor muskler inkluderer iliopsoas, tensor fasciae latae, rectus femoris og Sartorius muskler. Strekke hip flexors øker sin fleksibilitet, lindrer muskelsmerter og forbedrer omfanget av bevegelse.

Yoga Cat Pose

Ryggsmerter og morgenstivhet kan skyldes overarbeid eller dårlig holdning, påvirker dine hip flexor muskler. Katten yoga positur utføres fra en ansikt-ned posisjon på hender og knær kan øke blodstrømmen til hip flexors. Stretching disse musklene øker fleksibiliteten og forbedrer din evne til aktivitet. Med knærne i hoftebreddes avstand og hendene skulder bredde hverandre, bøy ryggen opp og ned 10 til 20 ganger. Utfør buen sakte på en utpust. Understreke den oppadgående trekk fra korsryggen og bekkenet. (Se Referanser 6 og 7.)

Yoga Bow Pose

Strekke musklene i forsiden av kroppen din - samt psoas hip flexors - med yoga baugen positur. Plassert på hver side av ryggraden, psoas muskler feste til nedre ryggvirvler og hjelp i ryggjustering og rotasjon, pluss hoftefleksjon. En fleksibel psoas gjør de fremre lårmusklene - quadriceps - for å forlenge. Fra et ansikt-ned stilling, med bena sammen og tærne pekende bort fra kroppen din, plasserer armene langs siden. Bøy knærne så nære rompa som mulig. Ta tak i anklene. Trykk nedover med halebenet som du løfter brystet og lår opp fra gulvet. Hold baugen positur i 20 til 30 sekunder. Gjør 02:59 repetisjoner. (Se referanse 2.)

Liggende quadriceps Strekker

Løgn quadriceps strekninger øke fleksibiliteten i firemannsrom og iliopsoas. Utføre denne øvelsen i to posisjoner, som begynner i en utsatt forsiden ned posisjon. Ta med din høyre fot opp til rumpeballe og gripe ankelen med høyre hånd. Hold positur i 20 til 30 sekunder. Gjenta på den andre siden. Engasjere iliopsoas ved å slå på din side og fatte ankelen, men ikke bøye kneet helt. Gjenta øvelsen på din venstre side. (Se referanser 1 og 4.)

Forsiktighetsregler

Varm opp til å øke blodgjennomstrømningen og løsne musklene før du strekker. Gå, jogge eller sykle for fem til ti minutter å forberede seg strekk. Ta hensyn til kroppen din og ikke presse utover dine grenser. Hvis du føler smerte, du strekker for langt. Ikke sprette mens du strekker, eller du kan skade eller rive muskler. Kontakt lege hvis du har vært borte fra trening i lang tid, eller hvis du har kroniske smerter eller en skade.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp


Running innebærer konstant repeterende bevegelser, så det er ikke rart at opptil 70 prosent av løpere utvikle skader hvert år. En av de muskelgrupper som er utsatt for smerte er kalven. Ofte løpere klager over at de opplever kalv smerte mens du kjører. Du kan forhindre at noe av denne smerten ved å holde kalv muskler fleksibel.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

•  Stå med hendene mot veggen. Skritt tilbake slik at du lener deg fremover og det ene beinet er foran den andre. Hold begge føttene fullt på bakken og lene videre fremover til du føler en strekk i midten av leggen din. Hold strekken i 15 sekunder og gjenta på det andre benet.

To Remain i posisjon med hendene mot veggen, men denne gangen bringe begge føttene sammen. Lean hoftene fremover og bøy knærne litt til du føler en strekk i leggene. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder.

Stå på kanten av et trinn eller dempe med hælen hengende på ryggen. Hold på et rekkverk eller vegg for støtte og sakte senke hælen mot bakken. Hold knærne rett. Pause når du føler en mild strekk og hold denne posisjonen i 30 sekunder. Bøy knærne litt å strekke lavere kalv. Hold denne posisjonen i 30 sekunder.

Hint

 • Hopp prerun strekninger. En 2011 rapport fra forskere ved Feltet Association George Washington University og USA Track og konkluderte med at stretching før et løp ikke ut til å redusere skader i det hele tatt. Fokuser i stedet på å varme opp med en lett joggetur før løpeturen og på stretching etter løpeturen når musklene er varme og ettergivende. Gjenta alle de ovennevnte strekker seg minst to ganger. Puste normalt under stretching. Riktig pust vil slappe kroppen din og øke blodstrømmen til musklene dine.
 • Unngå hopping ved dine strekninger som dette kan føre til tårer i musklene som kan føre til skader. Strekke til det punktet av ubehag, men ikke strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler noen plutselige smerter under strekningen, stoppe umiddelbart. Strekk alle andre beinet muskler etter din går så godt for å unngå muskel ubalanser. Hvis kalv smertene vedvarer selv etter vanlig stretching, snakk med din lege eller terapeut, som du kan ha en revet muskel.

Om tonsillitt

Mandlene er en del av i lymfesystemet og virke som et filter for infeksjoner. Det er to elektrodene (mandlene) på baksiden av halsen. Tonsillitt oppstår når de kjøttfulle pads bli infisert. Bakterier og virus forårsaker infeksjoner som fører til betennelse i mandlene.

Identifikasjon

Symptomer på betennelse i mandlene inkluderer hovne lymfeknuter i halsen og kjeven; røde og hovne mandler med hvite flekker stede; sår hals som forårsaker vanskeligheter med å svelge; hodepine; feber; frysninger og laryngitt. Hos barn kan magesmerter være en indikasjon på betennelse i mandlene.

Typer

Virus og bakterieinfeksjoner forårsaker betennelse i mandlene. Hvis forårsaket av et virus, betennelse i mandlene vanligvis bare krever hjemmetjenester. Når som følge av en bakteriell infeksjon, tonsillitt er mer alvorlige og krever medisinsk oppmerksomhet. Du er mer sannsynlig å ha en bakteriell form for betennelse i mandlene dersom symptomene kom opp plutselig, lymfeknuter er smertefulle og hovne og du har ingen nesetetthet.

Betraktninger

Betennelse i mandlene kan være forårsaket av alvorlige infeksjoner. En viral årsak tonsillitt er Epstein-Barr-viruset. Det samme viruset forårsaker kyssesyke. En alvorlig bakteriell infeksjon som fører til betennelse i mandlene er streptokokker A. Når dette skjer, blir betennelse i mandlene kjent som strep hals.

Advarsel

Venstre ubehandlet, betennelse i mandlene kan føre til alvorlige helseproblemer. Hvis betennelse i mandlene blir til strep hals og er ikke behandlet på riktig måte en person kan utvikle revmatisk feber. Hovne mandler kan blokkere luftveiene forårsaker pusteproblemer. Abscesser kan også danne rundt mandlene. Den abscess kan noen ganger medføre i blodstrømmen eller spres inn i brystet og mer av halsen. Det er viktig at betennelse i mandlene bli tatt vare på for å unngå komplikasjoner.

Time Frame

Ta antibiotika som anvist hvis foreskrevet. Ikke stopp medisiner tidlig. Dette etterlater infeksjon til stede, og du risikerer tilbakefall. Noen antibiotika krever en 10-dagers regime. Selv om du føler deg bedre etter noen dager, ta resten av medisinen.

Forebygging / løsning

Som med vanlig forkjølelse eller influensa, er tonsillitt spres gjennom kontakt med infiserte individer. Vask hendene grundig og ofte, unngå syke mennesker, og ikke drikke eller spise etter noen andre å hindre smitte. Dersom du utvikler betennelse i mandlene, ta medisiner og praksis i hjemmesykepleien. Hjemmehjelp for betennelse i mandlene inkluderer gargling med varmt saltvann, ta anti-inflammatoriske medisiner, spise suppe og drikke varm væske, og hvile. De fleste tilfeller av betennelse i mandlene ta mellom en og to uker for å rydde opp. Hvis du ikke viser bedring innen denne tiden, har en abscess dannet som er motstandsdyktige mot behandling, eller du har kronisk betennelse i mandlene, kan kirurgi bli kalt for. Mens tonsillectomies pleide å gjøres rutinemessig, blir de betraktet som en siste utvei nå.

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands


Hvis hendene dine er ofte kaldt, kan det være på grunn av dårlig sirkulasjon. Hvis du ofte opplever dårlig sirkulasjon i hendene eller andre deler av kroppen din, bør du konsultere legen din for å finne ut hva som forårsaker problemet.

Diabetes

Diabetes kan påvirke blodstrømmen, noe som kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Frostbite

Frostbite kan være en årsak til dårlig sirkulasjon i hendene, og kan føre til amputasjon i alvorlige tilfeller.

Hjertesykdom

Mange typer hjertesykdom kan redusere de totale blodstrøm og påvirker blodsirkulasjonen i hendene.

Fedme

Den ekstra vekten av fedme kan komprimere årer og blodkar, forårsaker dårlig sirkulasjon i hendene.

Stilling

Sitter eller sover i en posisjon som komprimerer armen årer og blodkar kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Om symptomene på dårlig sirkulasjon

Om symptomene på dårlig sirkulasjon


Bad sirkulasjon oppstår når blodstrømmen er begrenset til visse områder av kroppen. Bena, hjerte og hjerne kan få alvorlige konsekvenser hvis dårlig sirkulasjon står ubehandlet. Iverksette tiltak for å forbedre dårlig sirkulasjon og redusere symptomer.

Causese av Bad Circulation

Dårlig sirkulasjon er ofte forårsaket av perifer vaskulær sykdom (PVD) eller perifer arteriell sykdom (PAD). Begge forholdene er alvorlige og krever handling for å kontrollere symptomene og ta tak i problemet.

Perifer vaskulær sykdom er forårsaket når blodkar på utsiden av hjertet eller hjernen smale og begrense blodstrømmen. Perifer karsykdom utvikles når fettavleiringer er dannet på innsiden av blodårene, reduserer blodstrømmen.

Identifisere Bad Circulation

Kjenn symptomene på dårlig sirkulasjon, slik at du kan iverksette tiltak for å bekjempe problemet.

- Kalde føtter og eller hender

- Kramper i leggen mens våken og sove

- Kramper i ben, føtter og rumpe når aktiv som blir bedre med hvile

- Hovne, verkende og slitne føtter

- Føtter og hender sovner

- Åreknuter

- Hud som blir blå, røde eller bleke

- Infeksjoner som er treg til å helbrede eller ikke leges i det hele tatt

Risikofaktorer av Bad Circulation

Din lege vil kjøre tester som kan omfatte en medisinsk eksamen, fysiske, X-stråler og MR for å diagnose forholdene knyttet til dårlig sirkulasjon. Når diagnosen er gjort, må du iverksette tiltak for å løse problemet. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige problemer som blodpropp, hjerteinfarkt, hjerneslag og demens. Noen forhold som fører til dårlig sirkulasjon er diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Effekter av Bad Circulation

Forstå symptomer på dårlig sirkulasjon og snakke med legen din om problemet tilbudet innsikt fikse tilstanden. Behandlingstilbud er stort sett livsstilsrelatert og inkluderer får regelmessig mosjon, røykeslutt, ikke sitte i lange perioder uten å flytte, senke kolesterolet og blodtrykket, og holde føttene og hendene varme.

Hvis du er diabetiker, holde blodsukkeret i normalområdet er den beste måten å lindre sirkulasjonsproblemer. Personer med høyt blodtrykk og høyt kolesterol vil også ha nytte av medisiner som hjelper blodstrømmen.

Betydningen av Bad Circulation

Alle trenger å forstå symptomer og farene forbundet med dårlig sirkulasjon. Hvis du lider av noen av symptomene som er nevnt i denne artikkelen, kontakt lege. Bad sirkulasjon kan behandles og livskvaliteten forbedres.

Parasitt rens for barn

Dessverre, noen mennesker opplever parasitt invasjoner i kroppen sin. Parasitter kan gjøre veien inn i kroppen gjennom en rekke måter, og når de gjør det, er umiddelbar behandling for å bli kvitt dem. Parasitter er spesielt vanlig å se hos barn fordi de er unge og ikke forstår viktigheten av ting; slik som å vaske hendene så vel som de setter ting i munnen. Heldigvis finnes det måter å kvitte barn av disse parasittene.

Hva er parasitter?

Parasitter er organismer som finner veien inn i kroppen og gjør seg et hjem. De strømmen av det menneskelige legeme, hovedsakelig av blod, og kan føre til skade på vevet. De kan leve i mange forskjellige organer i kroppen; De vanligst, tarmene. Men de har også blitt funnet å leve i visse organer, slik som leveren og hjernen. De er ekstremt farlige former for liv, og kan føre en person til å bli veldig syk hvis den ikke behandles umiddelbart.

Diagnostisering Parasitter hos barn

Når parasitter er diagnostisert, kan du begynne å behandle dem. Det finnes noen måter å diagnostisere parasitter og mange ganger det kommer an på hvor parasittene er plassert, samt hvilken type de er. Noen parasitter; særlig de som finnes i tarmkanalen, kan diagnostiseres gjennom å se på et utvalg av avføring under et mikroskop. Noen parasitter kan ses på ultralyd eller andre filmer, så vel som gjennom blodprøver. Når de har fått diagnosen, kan rense berørte området med en parasitt rens begynne.

All nautral parasitt Cleanser

Å behandle parasitter, er en rens anbefales. Dette rens, hvis brukt som angitt, vil ikke bare kvitt barnet av parasitter, men av sine egg også. Det er en helt naturlig rens består av svart valnøtt skrog, malurt og felles fedd. Alle tre urter må brukes sammen og tas oralt for å kvitte barnet av parasitter. Det har blitt sagt at disse tre urter vil kvitte seg med mer enn 100 parasitter.

All Stop Parasite Cleanser

All Stop er en parasitt cleanser som hevder å kvitte barnet ditt av mer enn 100 parasitter inkludert bendelorm. Det er en 21-dagers renselsesprosess som vil kvitte barn av protozoer, flukes, rundormer, sprett og hele bendelorm, som mange rensemidler sies ikke å være i stand til å gjøre. Med All Stop, kan du bli kvitt en bendelorm hode og hale, så det er ingen sjanse for gjenvekst. Alle Stop er en god intestinal avgiftning system, fordi det er en anti-inflammatorisk, så vel som den vil øke blodstrømmen og blodsirkulasjonen i de berørte områdene.

Effekter av Parasite Renser

Effektene av parasitt renset er å få ditt barns kropp tilbake til god helse. De er ment for å stoppe parasitter fra tappe mer av ditt barns næringsstoffer og vitaminer enn nødvendig. De vil hjelpe barnet ditt bli bedre og samle krefter mye raskere. Fordi parasitter kan gjøre barnet ditt veldig syk, særlig på lengre disse parasittene har lov til å bo i kroppen, det er bedre å få dem i gang med en cleanser så snart som mulig.

Typer Basic Life Support

Typer Basic Life Support


Grunnleggende typer livredning opplæring kreves for mange jobber som lærere eller helsepersonell. Disse er ofte grunnleggende ferdigheter som kan læres i et klasserom innstilling i løpet av få timer. Ferdighetene kan være grunnleggende, men er svært viktig når det gjelder å redde liv i mange krisesituasjoner fra bilvrak til svømme ulykker.

Heimlich manøver

Heimlich manøver er ment å spare choking ofre. Noen ganger maten inhaleres eller blir fanget i noens hals og er for langt ned for å fjerne med fingrene. Å vedta Heimlich manøver, gå bak choking offer, legger armene rundt ham og plasser hendene låst i en knyttneve posisjon under brystkasse. Thrust inn og oppover flere ganger i et forsøk på å tvinge luften opp og inn i halsen, som skal løsne mat.

HLR

Hjerte-lungeredning er ment å hoppe starte pust og sirkulasjon når en person har sluttet å puste og har en veldig treg eller ingen puls. Dette kan utføres av krisepersonell eller av utdannede gjennomsnittlig borgere. HLR kurs gis på samfunnshus og noen ganger sykehus eller for visse jobber som badevakt trening. HLR innebærer brystet komprimeringsteknikker og munn-til-munn pusteteknikker. HLR er oftest brukt i drukningstilfeller eller for noen å ha et hjerteinfarkt.

Åpning Airways og Finne Pulse

En av de grunnleggende typer livredning er å være i stand til å lokalisere en puls. Det er viktig å være i stand til å finne de pulspunkter, og for å være i stand til å behandle blødning ofre ved å kutte av blodstrømmen.

En annen av de grunnleggende er å være i stand til å gjenkjenne når en person ikke puster tilstrekkelig eller i det hele tatt, så ta de nødvendige skritt for å forsøke å begynne å puste.

Erkjennelsen Og en krise

En av de mest grunnleggende livsopprettholdende teknikker er erkjenner en nødsituasjon og deretter behandle den så raskt og effektivt som mulig. Dette innebærer å ringe 9-1-1 og holde ro, slik at du kan gi all nødvendig informasjon til krise operatører. Du kan også bli bedt om å utføre HLR eller Heimlich manøver via instruksjoner over telefon.

Du bør også være i stand til å gjenkjenne vanlige tegn for hjerneslag, hjerteinfarkt, kvelning eller forgiftning. Hvis offeret ikke har et hjerteslag og du er sertifisert, kan du bli pålagt å bruke en hjertestarter for å starte hjertet.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er noe som folk flest ønsker å unngå for enhver pris. Men i dagens bakterier-ridd verden, det er ikke så lett som det kan høres. Det ser ut til at antall tilfeller av denne type infeksjon fortsette å vokse på tross av et stort utvalg av antibiotika som er tilgjengelige for å arbeide mot dem. Hovedårsaken til denne opptrappingen er enkel: Infeksjoner er mutere og finne måter å kjempe eller motsier de aller antibiotika som ble utviklet for å ødelegge dem. Så det er viktig at den enkelte være årvåken i å gjenkjenne og rapportere eventuelle staph infeksjoner til sine leger så raskt som mulig. Å vite hvilke symptomer å se etter er en kritisk nøkkelen til å løse problemet.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Staph Infeksjon

•  Lær hvordan staph infeksjon oppnås. En viss mengde av staph infeksjon eksisterer naturlig i menneskekroppen, og kan spres fra ett område til et annet. Det kan bli fanget rett og slett gjennom å puste siden mange former for staph er luftbåren. Imidlertid oftere enn ikke, blir det fanget opp gjennom direkte kontakt med en infisert person eller en gjenstand. Det kan absorberes gjennom et kutt i huden, sår eller som resultat av kirurgi.

Se for tradisjonelle hud staph infeksjoner. De viser seg som sår som ofte fylt med en gul-eller orange-farget puss. Dersom ikke riktig behandlet og håndtert, kan sårene abscesser og spre bakterier til andre deler av kroppen.

Lær om andre typer staph infeksjoner. Ikke alle av dem kan gjenkjennes lett. Noen fester på undersiden av overflaten av huden eller skjule dypt inne i kroppen. Disse har imidlertid fortsatt tilby symptomer som kan noen ganger være sett og / eller følt. Hudområdet rundt infeksjon kan bli veldig rød, være øm å ta på eller utstråle varme. Dypere infeksjoner kan forårsake moderat til høy feber, kvalme, oppkast eller hodepine, magekramper, diaré eller lokalisert smerte som ellers ikke kan forklares. I noen tilfeller utslett kan forekomme i ett område og raskt spre seg til andre områder av kroppen.

gjenkjenne hvem som er mest utsatt. Mens staph infeksjoner kan kreve livet av noen, gis rett tilstand, er de mest brutale når festet til små barn og eldre. Fordi immunforsvar av disse to gruppene kan noen ganger bli kompromittert, kan staph ta holder svært raskt og gjøre mye skade før det er enda gjenkjent.

Forstå fare eller staph. Venstre ukontrollert, kan det komme inn i blodbanen og inn i vitale organer som hjerte, hjerne, nyrer, lunger eller leveren. Det kan føre til betennelse i hjerteklaffene, ryggmarg, hjerne, bein eller lunger fører til forhold som lungebetennelse, hjernehinnebetennelse, og endokarditt eller alvorlige helsemessige forhold. Spesielt virulente staph infeksjoner kan føre til toksisk sjokksyndrom. Infeksjonen kan påvirke blodstrømmen til visse deler av kroppen, kaster den raskt inn i en tilstand av sjokk (innen 36 til 72 timer). Tilstanden kan gjengi den enkelte bevisstløs. Venstre ubehandlet kan det forårsake store organskade eller død i løpet av noen dager eller uker.

Se for symptomene. Noen av de vanligste inkluderer høy feber, uforklarlig hudutslett, eller en plutselig utbrudd av byller eller hud abscesser. Vær klar over sterke smerter og / eller rødhet eller hevelse rundt et kutt eller skrape. Se for uforklarlig blemmer i huden, som kan selv fester og løsner som en solbrenthet eller skalere over, blir vanskelig å ta med smertefulle sprekker.

Ring lege hvis noen av de ovennevnte symptomene oppstår. Gå til en øyeblikkelig hjelp anlegget hvis åpne, smertefulle sår plutselig dukke opp nær ansiktet, rygg eller lyske områder, eller hvis lymfeknutene i nakken, under armene eller rundt lysken blir hovne og smertefull. Også rapportere om røde striper vokse raskt fra et kutt, skraper, koke eller annen hud slitasje.

Be de aktuelle blodprøver fra en lege for å utelukke staph infeksjon hvis det er mistanke. Han eller hun kan også anbefale røntgen og / eller en nål biopsi for å spikre ned omfanget av infeksjonen og dens spesifikke belastning.

Sjekk inn behandlinger som kan bidra til å forhindre staph infeksjoner. Vaske hendene skikkelig etter å gå på do, skjelvende hender med fremmede, håndtering fremmedlegemer, og arbeider med mat, planter, dyr og mennesker kan gå en lang vei i å forebygge problemet. Ved hjelp av antibiotika krem ​​på overfladiske kutt og skrubbsår kan ofte hindre smitte fra å ta tak. Etter legens ordre etter operasjonen er avgjørende for å hindre unødig smitte fra pågår.

rapportere eventuelle tilbakevendende byller eller abscesser til en lege. Dette kan være et symptom på noe alvorlig.

Hint

 • Forskning tilstanden på nettet for å forstå alle sine versjoner (se Ressurser nedenfor).
 • Vær trygg heller than sorry. Still spørsmål til en lege når staph infeksjon mistenkes.

MRSA-infeksjon Informasjon

Staphylococcus er en svært vanlig bakterie. Ifølge Centers for Disease Control (CDC), kan det bli gjennomført med opp til 30 prosent av befolkningen. Mesteparten av tiden er det ikke forårsaker sykdom; men kan føre til en hud infeksjon, eller en mer alvorlig infeksjon i blodet. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en type staph infeksjon som er motstandsdyktige mot visse bredspektrede antibiotika inkludert penicillin. Men det finnes behandlinger tilgjengelig.

Fakta

Det finnes to hovedtyper av MRSA-infeksjoner, samfunnet ervervet og sykehus ervervet. Hvis en person utvikler en MRSA-infeksjon og har ikke nylig vært innlagt på sykehus, er det klassifisert som community-ervervet MRSA. Personer som er innlagt på sykehus og kontrakt en MRSA-infeksjon anses å ha sykehuservervet belastning.
Ifølge Minnesota Department of Health, synes det å være forskjeller mellom stammer. Samfunns ervervet MRSA-infeksjoner er vanligvis bløtvev eller hudinfeksjoner, mens sykehuservervet MRSA kan utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon i lungene og blodstrømmen.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, helsearbeidere og beboere i langsiktig omsorg fasiliteter, slik som sykehjem er i faresonen for sykehus-ervervet MRSA-infeksjoner. Pasienter som har invasive enheter, for eksempel en trakeostomirøret eller kateter, er på et høyere risiko for å utvikle et sykehus-ervervet MRSA-infeksjon.
Samfunns ervervet MRSA-infeksjoner kan spre seg blant mennesker som lever i nært hold, for eksempel innsatte i fengsler eller militært personell i treningsleire. Infeksjonen er også spres via idrettsutøvere som deltar i kontaktsport. Idrettsutøvere kan kontrakten smitte fra hud kontakt med en annen spiller.

Symptomer

MRSA hudinfeksjoner kan ligne på en byll eller edderkopp bitt. Huden rundt bump er rødt og hovent og kan gjøre vondt. Pus kan renne fra området. MRSA-infeksjoner kan også spre seg til andre deler av kroppen, slik som lungene og inn i blodstrømmen. Som infeksjonen blir mer alvorlige symptomer kan omfatte, feber, tretthet, frysninger og kortpustethet.

Behandlinger

Hud-infeksjoner kan bli behandlet ved å drenere infeksjonen. Selv om enkelte antibiotika er ineffektive mot MRSA, er det fortsatt medisiner tilgjengelig. Ifølge Mayo Clinic, kan antibiotika vancomycin brukes til å behandle både sykehus og samfunnet infeksjoner. Milde infeksjoner er ofte behandlet med antibiotika. Flere alvorlige infeksjoner, som reiser inn i blodet, ofte krever intravenøs antibiotika.

Forebygging

Sykehus arbeidstakere bør ta forholdsregler for å unngå spredning av sykdommen mellom pasienter. Standard forholdsregler inkluderer iført hansker og en sykehusklær når du arbeider med smittede pasienter. Grundig vask hendene mellom hver pasient er også avgjørende. Ifølge CDC, kan samfunnet ervervet MRSA forebygges ved å ikke dele personlige elementer som håndklær. Dekke kutt mens de leges. Praktisere god hygiene og vask hendene ofte.

Sepsis Fra et C-Diff Infeksjon

Sepsis Fra et C-Diff Infeksjon


Clostridium difficile (C-diff) er bakterier som finnes i hele naturen, men ikke en del av den normale bakterier (flora) i tarmen. Men ifølge SJ McPhee og MA Papadakis i "Nåværende medisinsk diagnose og behandling," C-diff koloniserer kolon på om lag 3 prosent av friske voksne og 20 prosent av innlagte pasienter. C-diff spres gjennom fekal-oral rute når fecal-forurenset hendene berører en gjenstand eller overflate, og etterlater bakterier, og deretter en annen person berører forurenset varen og deretter munnen eller mat.

Begynnelsen Infeksjon

En gang inne i tarmen, begynner C-diff å formere ved å slippe sporer. Hvis en person er sunt, vil de andre bakterier i tarmen holde C-diff i balanse, men hvis personen er svak, eldre eller immunsupprimerte og mottar antibiotika (for eksempel klindamycin ampicillin, cefalosporiner eller fluorokinoloner), den normale bakterier kan begynner å dø, slik at C-diff, som er motstandsdyktig overfor mange antibiotika, for å formere seg raskt.

Kolitt

Som C-diff multipliserer, frigir det giftstoffer A og B, og enzymer, som skader cellene i slimhinnene i tarmen, spesielt i den nedre del av tykktarmen og rektum. Innsiden av tykktarmen blir irritert og hoven (kolitt) og begynner å erodere bort som sår danner, forårsaker kramper og diaré. I respons på infeksjon, produserer kroppen feber og økte hvite blodceller for å bekjempe infeksjonen. Rusk fra den skadde fôr og hvite blodceller dannes puss og patcher kalt pseudomembranes i tykktarmen.

Diaré

Ifølge Mayo Clinic, kan de med milde infeksjoner har 2 eller 3 vandig avføring daglig, men som infeksjonen forverres, kan avføring øke til 10 til 15, forårsaker dehydrering. Mucosal slimhinnen i tykktarmen inneholder blodkar, og giftstoffer og enzymer gjør årene mer gjennomtrengelig, slik at blod kan lekke inn i tarmen, eller sår kan erodere fartøy bort, forårsaker blodig avføring. C-diff kan også gå inn i blodstrømmen, det første trinnet i sepsis, en livstruende infeksjon.

Sepsis

Med sepsis, kroppen produserer en inflammatorisk respons til C-diff i blodet, slik at pulsen til å øke. Den hvite blodlegemer fortsetter å stige og oksygennivået i blodet synker, slik at personen kortpustet og noen ganger forvirret. Hvis bakterier velde kroppen begynner blodtrykket til å falle så lavt at organene ikke får nok blod og oksygen, og de organer (for eksempel til lungene og nyrene) begynner å svikte. Tykktarmen kan begynne å forstørre (megacolon), og kan perforere, søle fecal materiale og bakterier i hele magen og spre smitte.

Behandling

Behandling er vanligvis 10 dager med antibiotika (metronidazol eller vankomycin) som C-diff er sensitive. Men ifølge "Nåværende medisinsk diagnose og behandling," alvorlig eller tilbakevendende infeksjon krever lengre behandlingstid på 6 uker. Med sepsis, kan personen trenger intravenøs væske og intravenøs metronidazol ved høye doser for lengre perioder av gangen eller til symptomene forsvinner. Hvis megakolon eller perforering skjer, kan kirurgisk reparasjon og noen ganger fjerning av hele eller en del av tykktarmen være nødvendig.

Utfall

Identifisere en infeksjon tidlig og umiddelbart stoppe antibiotika som er årsak til C-diff infeksjon vil løse symptomene, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, i ca 23 prosent av de smittede. Dødsfall fra C-diff sepsis er sjeldne.

Staphylococcus aureus Behandlinger

Staphylococcus aureus er en vanlig bakterier som finnes på huden og i nesen. Mange friske individer bære bakteriene uten noen gang lider av en infeksjon. Ifølge Minnesota Department of Health, opp til 20 prosent av individer bære bakterier av og på igjen. Når bakteriene kommer et åpent sår en infeksjon kan forekomme, vanligvis referert til som en staph infeksjon.

Fare for infeksjon

Noen mennesker har høyere risiko for å utvikle en staph infeksjon enn andre. Sykehusinnleggelse og sykdom setter en høy risiko for infeksjon, spesielt pasienter med svakt immunforsvar og kirurgiske sår. Brenn ofre, på grunn av den store mengden av eksponert hud, har en høyere risiko for infeksjon. Pasienter som bruker en rekke invasive enheter, for eksempel urinkateter, intravenøs behandling og fôring rør, kan risikere at bakterier kommer inn i kroppen. Delta i en rekke kontaktsport fra fotball til rugby øker risikoen for en staph infeksjon. Kontaktsport forårsake en rekke åpne skader sår der bakteriene kan komme inn i huden og forårsake en infeksjon.

Spredning av bakterier

Bakteriene kan spres via luftbårne metoder, overflateforurensing og fra én person til en annen under hudkontakt. Infeksjon er vanligvis sett hos yngre barn og helsepersonell. Bakteriene er vanligvis til stede på huden, inkludert inne i nesehulen. Underliggende sykdom kan føre en person til å være i faresonen for en staph infeksjon. Disse sykdommene omfatter atopisk dermatitt, ukontrollert diabetes, nyreforstyrrelser og feilernæring blant andre.

Diagnose

En vattpinne fra infiserte sår er tatt og undersøkt i laboratoriet, eller en blod-kultur vil bestemme en positiv infeksjon basert på antistoffer som er tilstede i blodprøven. Ytterligere tegn og symptomer er anmeldt av en medisinsk leverandør før du foretar en diagnose.

Tegn og symptomer

Ifølge Mayo Clinic, tegn og symptomer varierer sterkt avhengig av plasseringen og alvorlighetsgraden av staph infeksjon. Milde symptomer inkluderer feber, drenering, hevelse og rødhet i det berørte området. Koker ofte danner under huden i hårsekkene som inneholder puss. Brennkopper kan danne på huden; røde blemmer kan sive lys farget væske og er ofte sett hos yngre barn og spedbarn. Bakteriemi, eller blodforgiftning, oppstår når bakterier kommer inn i blodstrømmen. En feber er det vanligste symptomet av bakteriemi. Septisk artritt er også forårsaket av en staph infeksjon; hevelse i ledd, feber og frysninger er vanlige symptomer.

Behandlinger

Noen infeksjoner krever ingen behandling og huden vil leges på egen hånd. Unngå infeksjoner ved å vaske hendene og kroppen daglig. Hold såret og kutt rent og dekket, foreslår Barn Helse, et nettsted grunnlagt av Nemour Center for barnas helse Media. Et snitt og drenering av såret kan bli nødvendig for å fjerne bakteriell oppbygging og infisert vev. Antibiotikabehandling kan også følge imidlertid antibiotikaresistens stadig mer vanlig. MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, har ført til bruk av mer alvorlige, og sterke antibiotika. The Mayo Clinic rapporterer også at mindre enn 10 prosent av staph infeksjoner kan behandles med penicillin. En laboratorietest vil avgjøre den beste typen antibiotika for å administrere. Debridement av dødt vev, nekrose, kan være nødvendig.

Life Cycle av Ascaris Arter

Livssyklusen av Ascaris parasitten er kompleks og foregår nesten utelukkende i vertens kropp. En rekke organsystemer er involvert, spesielt i tarmen og lunger.

Om Ascaris Arter

Den Ascaris parasitt er en nematode orm. Ascaris lumbricoides påvirker mennesker, mens A. suum er en beslektet art som påvirker griser. Begge artene har en lignende livssyklus.

Egg

Ascaris egg er utgytt i avføring av en tidligere vert. De er gyllen brun i fargen og kan være levedyktig i jorda i opptil to år. De går inn en ny vert ved inntak. For eksempel, kan smitte skje hvis en person berører forurenset jord og deretter spiser eller tilbereder mat uten å vaske hendene.

Larver

Ascaris larver luke i tynntarmen, graver seg inn i tarmslimhinnen, og blir båret gjennom blodstrømmen forbi leveren og den høyre side av hjertet, inn i lungene via lungearterien. Etter å skifte ham to ganger, graver de inn i lungevevet, der de forårsaker irritasjon og blir hostet opp av verten. De blir deretter svelges og gå inn igjen i tarmen.

Voksne

Larvene, som har vokst omtrent 10 ganger den opprinnelige lengde på omtrent 0,2 til 0,3 mm, gjennomgår en endelig molt og kjønnsmoden i tynntarmen. De Ascaris livssyklus tar ca tre måneder. De parrer seg mens han bodde på ufordøyd mat i tarmen, og eggene er gått med avføringen for å starte syklusen.

Infeksjon

Ascaris lumbricoides er funnet over hele verden, med størst utbredelse i varmt klima. Det avhenger av dårlige sanitærforhold og dårlig hygiene for spredning. Egg kan forurense jord når folk ikke klarer å vaske hendene etter bruk av badet, deretter delta i friluftsaktiviteter. Håndvask etter toalettbesøk og etter å komme i kontakt med jord kan hindre Ascaris infeksjon.