Digidexo.com

Hypoglycemic Diet Plan

Hypoglycemic Diet Plan


Hypoglykemi kan være en frustrerende tilstand. Hvis du ikke vet hvordan du skal spise for å administrere hypoglykemi, kan du ha sukker lows ofte. Ikke bare er disse ikke gode fordi de drenere all din energi, men de har også skade kroppen din. Den gode nyheten er at en hypoglycemic diett plan er ikke vanskelig å følge.

Spis Vanlige

For å opprettholde blodsukkernivået, må du spise ofte. For å unngå vektøkning, splitte din matinntak på ca seks mindre måltider. Ikke gå mer enn tre timer uten å spise.

Dette kan være utfordrende i starten, men du kan gjøre dette enklere ved å bære passende snacks med deg til enhver tid. Denne måten, hvis du blir tatt vekk fra hjem eller annen mat når du trenger å spise, kan du unngå en sukker lavt ved å spise en matbit.

Matvarer for å unngå

Tydeligvis unngå sukker. Sukker utløser kroppens insulin respons, slik at blodsukkeret til å stige raskt, og deretter falle like raskt. Folk som ikke har hypoglykemi oppleve høyt blodsukker, men kroppene deres har ikke den samme ulykken som hypoglycemics gjør.

Det er noen overraskende matvarer som du bør vurdere utelukker av kostholdet ditt. Ikke alle matvarer utløser en hypoglycemic reaksjon i hver hypoglycemic, men det er viktig å holde en matdagbok for å avgjøre om disse matvarene utløse en reaksjon i deg.

Unngå enkle karbohydrater og svært bearbeidet mat som hvitt mel, hvit ris, hvit pasta, sukker, brus, svært bearbeidet kjøtt, iskrem, frukt, juice, stekt mat og rask mat og andre junk mat som inneholder sukker. Unngå også alkohol, kaffe, urtete, koffein og sigaretter.

Du trenger å få virkelig god til å lese etiketter. Sjekk for å se hvor mye sukker er i maten du kjøper. Noe mer enn 10 gram sukker per porsjon er sannsynligvis for mye - du kan se hvordan du reagerer på ulike produkter.

Mat å spise

Sørg for å inkludere protein til hvert måltid. Noen kilder til protein er nøtter, meieriprodukter - selv om unngå sjokolademelk, fordi det er svært høy i sukker - og magert kjøtt. Du kan også bruke protein pulver. Protein er viktig fordi det forsinker kroppens opptak av karbohydrater - sukker. Dette betyr at blodsukkeret ikke vil krasje så raskt og vil forbli stabil lenger.

Spis et generelt sunt kosthold. Inkluder hele matvarer som hele korn, grønnsaker, frukt (men legger protein), magert kjøtt, mutter Butters, nøtter, egg, yoghurt og vann. Noen grønnsaker kan utløse en hypoglycemic reaksjon, så holde en food journal og sørg for at du ikke spiser en grønnsak som utløser en reaksjon i deg.

Snakk med en profesjonell

Hvis du føler at du kan være hypoglycemic, er det viktig å snakke med legen din. Det er en enkel test for å se om du er hypoglycemic. Snakk med legen din om hva hun anbefaler for en diett, men også be om en anbefaling for en registrert kostholdsekspert, eller RD, eller ernæringsfysiolog.

En RD eller ernæringsfysiolog kan gi deg en personlig diett plan. Du kan hjelpe dem å gi deg en bedre plan ved å holde en matdagbok. I dagboken din, ta med det du spiser til hvert måltid og hva tid du spiste. Hvis du føler deg dårlig, bør du være oppmerksom på hva dine symptomer er og hvilken tid de skjedde. Denne informasjonen vil hjelpe din ernæringsfysiolog i å skape den beste dietten plan for deg.