Digidexo.com

Urter som krympe Skin

Urter som constrict vev er kjent som astringents. Kosmetisk, er astringents som vanligvis brukes til å tone eller stramme huden, gir det et jevnere utseende. Ved å begrense kjertel sekreter og oppløser overflateolje, er de også i stand til å kontrollere ansikts olje.

Aktive bestanddeler

De viktigste komponentene ansvarlig for snerpende aktivitet er tannic syrer, eller tanniner, som de er mer kjent. I tillegg, de fleste urter, når brent, erverve snerpende egenskaper, selv når ingen er iboende til stede.

Virkningsmekanisme

De stramme og tørking effekter av tanniner oppnås gjennom sammentrekning av umiddelbare muskelfibre og reduksjon i permeabilitet av cellemembraner.

Vanligvis brukes Urte Astringents

Eik bark (Quercus alba / Robus), bayberry root bark (Myrica cerifera), bringebær blad (Bringebær), ryllik blad og blomst (Achillea millefolium), trollhassel bark og blad (Hamamelis virginica), white pine indre bark (Weymouthfuru / alba), kamille blomst (Kamille) og calendula blomst (Calendula officinalis) er noen eksempel på urter med snerpende egenskaper.

Forberedelse og Application

Avhengig av hvor tøff urte saken er --- enten det er en blomst, blad eller bark --- det kan enten decocted (ulmet) eller infundert (yret i varmt vann) for omtrent en halv time. Astringents er vanligvis brukes på huden mellom vask og fuktighetsgivende.

Betraktninger

Det er svært viktig å vurdere individuelle hudtype og være oppmerksom på eventuelle allergiske reaksjoner eller overdreven tørrhet.