Digidexo.com

Alkohol Detox Retningslinjer

Når folk blir fysiologisk avhengige av alkohol - det vil si når kroppene deres er fysisk avhengig av alkohol - de utvikler symptomer når de prøver å slutte å drikke. Alkohol er sjeldent som et rusmiddel fordi avrusning prosessen kan være dødelig hvis ikke riktig overvåket.

Fakta

Når giftstoffer akkumuleres i kroppen hurtigere enn de kan fjernes, slik som i tilfellet med kronisk over-forbruk av alkohol, blir elimineringen prosessen støttet opp og legemet deretter trenger å avgifte. Med alkohol toksisitet, må denne prosessen skal overvåkes av en lege fordi det kan være alvorlige eller livstruende.

Leveren, lymfekjertler, tykktarm, urinveiene og huden er involvert i avgiftning. En person som har behov for å avgifte fra alkohol bør overvåkes av en lege. Prosessen inkluderer blir gitt en av flere medikamenter som barbiturater, etanol (alkohol) i lave doser og benzodiazepiner for å behandle angst, søvnløshet og uro som kan følge alkoholabstinens.

Funksjoner

Alkohol avgiftning kan føre til alvorlige bivirkninger hvis ikke nøye overvåket og kontrollert. Avrusning prosessen må skje langsomt. Når personen er avvent alkohol, vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer må gjeninnføres i kroppen. Tiamin og folsyre er avgjørende for å lykkes med avgiftning. Faktisk, uten disse kosttilskudd, kan hjerneskade føre.

Symptomer kan inkludere skjelvinger, hallusinasjoner, kramper, forvirring, kvalme, angst og kramper. Genetikk, alder, hvor lenge personen har vært drikking til overmål og hvor mye personen har drukket nylig bidra til hvor alvorlige symptomene er, samt hvor mange ganger en person har måttet bli avgiftet fra alkohol.

Funksjon

Alkohol avgiftning tjener til å fjerne den overskytende alkohol i kroppen og lindre symptomer, inkludert fysisk avhengighet syklusen relatert til kronisk over-forbruk av alkohol. Det er en kortsiktig løsning på de fysiske problemer, men det løser ikke de atferdsmessige, psykologiske og sosiale problemer knyttet til alkohol avhengighet.

Forebygging / løsning

Avgiftning eliminerer giftstoffer som har bygget opp, erstatter næringsstoffer og gjenoppretter kroppen til en grunnleggende funksjonsnivå. Alkohol avgiftning kan være fysisk utmattende. Symptomer på alkoholabstinens kan vare opptil seks måneder eller lenger og inkluderer søvnløshet, hodepine, muskel skjelver, seksuelle problemer, angst, depresjon, humørsvingninger, irritabilitet og dårlig konsentrasjon og hukommelse. På grunn av dette, er den beste forebyggelse av tilbakefall til umiddelbart å begynne stoffmisbruk behandling. Behandlingsprogrammer varierer i lengde, kostnader og suksessrate.

Betraktninger

I løpet av kort sikt for å avgifte kroppen, bør folk drikke mye vann, samt beroligende varm melk å håndtere søvnløshet, til tranebærjuice hjelpe skylle urinveiene og eller beroligende urtete. Trening, en lav-fett diett, og varme bad kan hjelpe følelsesmessig og fysisk. Langsiktige symptomene kan vare mer enn seks måneder. Fordi de forskjellige systemer i kroppen har vært pålagt tunge, de trenger tid til å komme seg.