Digidexo.com

Quick Vekttap Hjelp

Quick Vekttap Hjelp


For å gå ned i vekt raskt, kan din første instinkt være å vedta en streng diett og alvorlig øvelse regime. Men eksperter advarer mot denne typen vekttap. Northwestern Health Sciences Universitetet sier at "å miste vekt sakte og stødig er den sunneste måten å gå." Hvis du plukker urimelige mål, er du mindre sannsynlig å oppfylle dem.

Farene ved å overdrive

Noen strenge dietter forstyrre stoffskiftet ved å gjøre kroppen din tror det er å sulte i hjel. Kroppen din vil begynne å spare en høyere prosentandel av kalorier for etableringen av fett butikker --- nøyaktig hva du ikke vil.

Dessuten vil en mangel på riktig næringsstoffer og en utilstrekkelig mengde kalorier inhibere muskelvekst. Du kan tro at musklene vil gjøre at du ser klumpete, men de faktisk tar opp 1/3 plass at fett gjør, pund for pund. Plus, muskler forbrenner 25 ganger mer kalorier enn fett, selv mens du hviler.

En balansert diett

Forskere ved UCLA anbefaler å gjøre små endringer i livsstil som inkluderer vanlige, rimelige treningsøkter og et sunt og balansert kosthold. Siden den eneste måten å gå ned i vekt er å spise færre kalorier enn du forbrenner, velger lav-kalori kilder som fortsatt gir deg alle de næringsstoffene du trenger for muskelvekst. The US Food Guide Pyramid er et godt eksempel på et sunt og balansert kosthold.

Regelmessig trening

The US National Institutes of Health (NIH) sier at å miste en kilo i vekt, ville den gjennomsnittlige personen må gå 30 miles. Hvis du går en mil om dagen, vil du miste en kilo i måneden. I løpet av et år, legger til at opptil 12 pounds. Av den grunn anbefaler NIH minst 30 minutter fysisk aktivitet hver dag.

UCLA anbefaler løping, rask gange og svømming for de som ønsker å gå ned i vekt raskt. Aerobic øvelser brenne kalorier raskt. De utvikler også muskelmasse, noe som vil tone kroppen din og gi deg mer energi. Styrke øvelser er gunstig også. De er den raskeste måten å få muskel massen.

Oppnåelige mål

Til slutt, unngå de vanlige fallgruve av å sette en urimelig mål og deretter gi opp når du ikke kan nå den. Målet for et tap på én til to pounds en uke. Dette er en bærekraftig mål som vil holde kroppens stoffskifte jevn og skape en livsstil som vil bidra til å gjøre ditt vekttap permanent.