Digidexo.com

Raskeste vekttap teknikker

Raskeste vekttap teknikker


Du har gjør en spesiell hendelse som kommer opp? Kanskje et bryllup, eller en viktig komme sammen? Du gjør, og du har antrekket klart, men du har også et stort problem - du ikke får plass i det nydelige cocktail kjolen du hadde kjøpt før du gått opp i vekt. Du er panisk fordi du må gå fra en størrelse 14 til en størrelse 10 i bare et spørsmål om en måned eller så. Ta hjertet - det er flere raske måter å gå ned i vekt slik at du kan være i sentrum av attraksjon på at spesiell affære.

Vann

Drikk mye vann - omtrent åtte til ti glass hver dag. Sammen med å rense systemet, drikke mye vann vil gjøre magen føles full, og dermed redusere trangen til å spise. Siden det er viktig å spise sunt mens du prøver å gå ned i vekt, må du drikke vannet før eller mellom måltidene slik at maten kan fordøye i systemet. I tillegg, ved å drikke iskaldt vann kan du miste 62 kalorier, og styrke stoffskiftet.

Måltider

Sett en diett plan som inkluderer tre solide måltider per dag. Det er spesielt fristende å hoppe over frokosten, tenker du vil gjøre opp for det på lunsj eller middag, men alt dette gjør er å gjøre deg mer sulten i løpet av dagen, noe som fører til overspising. Derfor har en fornuftig frokost, lunsj og middag, og har to snacks i mellom - en etter lunsj, den andre etter middagen. Hold snacks begrenset til frukt og grønnsaker, og avstå fra å spise middag for sent. Mellom 6 og 18:30 er god, som den senere du spiser, jo mer vekt du vil få, spesielt mens du sover.

Trening / Engasjement

Trene kan være smertefullt for mange mennesker, men kan hjelpe deg å miste vekt raskt og styrke dine muskler samtidig. Hvis du ikke har råd til gym kostnader, betale for jogging rundt nabolaget i morgen og en enkel treningsøkt rutine inne i ditt hjem. Fremfor alt, bli engasjerte. Dette er vanskelig, spesielt hvis du er en slave til junk mat. Motstå trangen til å jukse på kostholdet ditt, og husk at indulging vil bare forlenge din vekttap ildprøve. Følg disse trinnene flittig, og du vil være misunnelse av alle andre på kort tid.