Digidexo.com

Hvordan bli kvitt ansikts arr

Å få et kutt i ansiktet ditt kan virke ødeleggende i starten, men det er ikke slutten av verden, og ikke alltid bety en permanent arr hvis du tar behandlingen raskt og nøyaktig. Følg disse trinnene for å redusere ansikts arr.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt ansikts arr

•  Den beste måten å bli kvitt ansikts arr er å hindre dem før de utvikler. Ved kutt eller sår skjer, sørg for at det er ryddet og en krem ​​som Neosporin brukes til både bekjempe infeksjonen og redusere arrdannelse. hvis i det hele tatt. Bruk denne eller en lignende krem ​​til arret minst to ganger om dagen uten å skape for mye overflødig. Hvis du er interessert i å fjerne et gammelt arr, skjønner det kan være år før arret mindre synlig.

Når arret begynner å gro, bruke en større arr fjerning merkevare, som Cocoa Butter eller Merderma, for å behandle arr. Disse bør brukes som anvist, men når brukt ofte gjennom en dag i flere dager, vil du sannsynligvis se en forbedring i synligheten av arr eller merke.

Sørg også for å holde arrene for direkte sollys, for eksempel soling med det avdekket, som UV-stråler kan skade hudcellene og gjør gjenoppbygging perioden lengre og arret vanskeligere å helbrede.

Hvis arret begynner å keloid, konsultere legen din om alternative metoder for eksempel et skudd eller kortison, noe som kan redusere størrelsen.

Tips og advarsler

  • Ta kontakt med legen din før du følger noen medisinsk råd eller råd om medisiner.