Digidexo.com

hva er fordelen med aircast

Hva er fordelene med fosfor?

Hva er fordelene med fosfor?

Hva er fordelene med fosfor?

Fosfor har mange potensielle helsemessige fordeler. Til å begynne med, er det nødvendig å ha fosfor å replikere DNA og RNA. Uten slike prosesser drevet av fosfor liv slik vi kjenner det ville ikke være mulig. Fosfor bidrar også til å skape sterke bein og tenner, i utskillelsen av giftstoffer fra kroppen gjennom nyrene, i reproduktiv helse, og i riktig fordøyelse og energieffektivisering i kroppen. Det er også noe begrenset dokumentasjon på at sunn fosfor inntak kan bidra til å lindre sjansene for å få visse typer kreft.

Hvordan kan jeg sørge for at jeg får nok fosfor?

Den gjennomsnittlige personen får mer enn nok fosfor i sitt daglige kosthold. Fosfor finnes i mange ulike matvarer, og finnes i noen mengde i nesten alt folk spiser. Det er imidlertid mulig å ha en fosformangel når kosten eller hvis du rett og slett ikke spise mye. For å unngå dette er det en god idé å ta en multivitamin hver dag. En god multivitamin vil inneholde fosfor, og alle de andre vitaminer og næringsstoffer, som du trenger hver dag for å holde seg frisk.

Er Fosfor trygt å ta?

Fosfor er bare giftig i ekstremt store doser. Dette skyldes det faktum at den er lett filtreres fra blodet gjennom nyrene og utskilles i urinen. Det bærer også nevne imidlertid at det er egentlig ingen vits i å ta store supplering av fosfor med mindre du er anbefalt å gjøre det av en medisinsk faglig. Overflødig fosfor, mens ikke skadelig, vil rett og slett bli skilt ut av kroppen din. Det er ingen fordel å ta mer enn du får fra en enkel daglig multivitamin.

Hva er fordelene med aminosyre kosttilskudd?

Aminosyre kosttilskudd blir stadig mer populært i dag som idrettsutøvere og andre personer som deltar i treningsregimer og fysisk aktivitet ønsker å forbedre sine ferdigheter og forbedre sine kropper. De kosttilskudd gir mange helsefordeler.

Hva er aminosyrer?

Aminosyrer er byggesteinene i protein og muskler. Når kroppen får i seg protein, er hvert protein brytes ned i sine enkelte aminosyrer. Disse enkelte aminosyrer kan brukes for en rekke formål.

Essential Amino Acids

Kroppen din kan ikke gjøre mange av de aminosyrer som den trenger. Disse essensielle aminosyrer er en av de viktigste fordeler ved å aminosyre kosttilskudd.

Muskel Building

Den primære fordelen med mange aminosyre kosttilskudd er tilrettelegging av raskere og mer aktiv muskel bygningen. Muskler krever mye protein til å vokse. Tar aminosyre kosttilskudd kan bidra til å møte disse kravene, og gir drivstoffet som hver muskel i kroppen craves for å bli styrket og utvidet.

Recovery

Aminosyre kosttilskudd kan også hjelpe med muskel og total kropps utvinning i mellom treningsøktene. Spesifikke aminosyrer som L-Glutamin er kjent for å øke utvinningen, begrense sårhet kroppen føles etter intense treningsøkter og raskt levere mer energi til kroppen din som helhet.

Immune System

En annen fordel for aminosyre kosttilskudd er et løft til immunsystemet. Aminosyrer lette opprettelsen av viktige immunsystemceller som T-celler og samtidig bidra til å skape forskjellige nødvendige enzymer og koenzymer som benyttes i en rekke reaksjoner relatert til immunsystemet.

Fordøyelse og metabolisme

Aminosyrer også hjelpe i fordøyelses og metabolske prosesser som kroppen din er i stadig gjennomgår. Gjennom etableringen av enzymer, aminosyrer kan bidra til å regulere og påskynde begge prosessene.

Hva er fordelene med Barleygreen - Grønn Magma?

Hva er fordelene med Barleygreen - Grønn Magma?


Bygg gress, selges kommersielt som Green Magma og Barley Green, er kjent som en super mat, og er svært populær som et kosttilskudd.

Fordeler

Bygg gress inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter, aminosyrer, proteiner, aktive enzymer, fytokjemikalier og klorofyll.

Betydning

Fytokjemikalier beskytte kroppen mot frie radikaler, som er forårsaket bare av dagliglivet. Den friradikal-teori at kjemikaliene i maten og miljø forårsake atomer og molekyler i cellene består av å bryte ned.

Healthy Eating, Healthy Living

Fordelene med klorofyll inkluderer avgiftning, maur-inflammatorisk, deodorizing og antibakteriell. Etter en uke med å ta et bygg gress supplement, mange rapporterer mer energi, penere hår, hud og negler, økt regularitet og større mental skarphet. En av de påståtte fordelene er at den fremmer alkalitet i kroppen og noen studier har vist at kreft ikke kan overleve i et alkalisk miljø.

Hva den ikke inneholder

Barley gress kosttilskudd som Green Magma og Barley Grønn kommer i pulverform. Det har uten tilsatt sukker, fyllstoffer, farger, dyreprodukter, gluten, hvete, soya, eller gjær, og det er ikke-GMO (ikke genetisk modifisert).

Advarsel

Ikke bland Grønn Magma eller Barley Grønn med varm væske som varmen vil nøytralisere de aktive enzymer.

Hva er fordelene med Yogurt Cheese?

De helsemessige fordelene av yoghurt ost eksisterer fordi det inneholder næringsstoffer som protein, kalsium og probiotika. Disse næringsstoffene hjelpe funksjonen av forskjellige interne systemer i kroppen. Yoghurt ost er et alternativ for folk som vil ha disse næringsstoffene og gå ned i vekt samtidig. Folk gjør hjemmelaget yoghurt ost å sørge for at de har friske forsyninger av denne ernæringsmessig drivkraft.

Hva er Yogurt Cheese?

Yoghurt ost, en kremaktig hvit ost, kommer fra drenert væske whey. Myse, avledet fra yoghurt, produserer kvalitet protein, og selv om det er en melk biprodukt, den ikke inneholder mye laktose. Yoghurt ost, en helt naturlig mat, er lav i fett og natrium, og har en rik smak. Allsidigheten av yoghurt ost gjør at den kan tjene som en erstatning for krydder, for eksempel majones, og det absorberer smaken av en hvilken som helst mat blandet med den.

Laktoseintoleranse

Yoghurt ost til nytte for folk som lider av laktoseintoleranse, en tilstand der folk kan ikke fordøye laktose, sukker som forekommer naturlig i melk. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer sier at laktoseintolerante personer lider av fordøyelsesproblemer, som for eksempel diaré, gass, oppblåsthet og kramper. Selv folk som er laktoseintolerante ikke kan fordøye de fleste melk og melkeprodukter, de aktive kulturer som stammer fra yoghurt ost gi dem deres daglige verdier av kalsium.

Osteoporose

Laktoseintoleranse hos noen mennesker fører til andre helseproblemer på grunn av kalsium mangler. Ett av disse forholdene omfatter osteoporose, en tilstand som forårsaker bein å tynne. Tynning bein later folk utsatt for brudd, spesielt hos eldre kvinner. The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer siterer en studie som knytter laktose intoleranse og osteoporose. Selv om forskerne nådd varierende resultater, mange resultater oppgir at personer med laktoseintoleranse har høyere risiko for å få osteoporose. Fordelene med yoghurt ost for folk som ikke kan konsumere melk skaffe seg det daglige inntak av kalsium.

Vekttap

The University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas sier at folk som bruker høye nivåer av kalsium butikken mindre fett i kroppen sin. Kalsium øker stoffskiftet, noe som hjelper folk å forbrenne kalorier. Yoghurt ost til nytte for folk å miste vekt eller prøver å opprettholde vekten på grunn av sine mange bruksområder. Kosten kan erstatte yoghurt ost som pålegg på kjeks og toast. Blande yoghurt ost med urter og krydder skaper en unik, lav-fett dip eller topping på bakte poteter i stedet for fetende rømme.

Produksjon av Yogurt Cheese

Folk kjøper yoghurt ost på helsekostbutikker eller nettbutikker som spesialiserer seg på sunne produkter. Men kan folk som ønsker å oppleve fordelene med yoghurt ost gjør dette for seg selv. For å gjøre yoghurt ost, hell en beholder med vanlig fettfri yoghurt i en cheesecloth eller kaffefilter foret sil. La innholdet renne i en bolle. Dekk bollen og la satt i kjøleskap over natten. Yoghurt konsistens ligner myk kremost. Folk kan også kjøpe en Cuisipro Donvier Yogurt Cheese Maker, som inneholder silen og skål i ett.

Hva er fordelene med Detox dietter?

Lenge før Oprah og andre kjendiser hyllet fordelene med avgiftning, de gamle grekerne og egypterne feiret sin evne til å fremme psykisk og fysisk helse. Avgiftning, i sin enkleste form, er fjerning av miljømessige og kosttilskudd giftstoffer eller de skadelige stoffer som vi enten puster inn eller spiser. En detox diett som mål å kvitte seg med mat-relaterte giftstoffer - som de fant i alkohol, sukker og litt fett - som har vært knyttet til et helt spekter av problemer: utmattelse, fordøyelses plager og depresjon. Flere kulturer har feiret detox diett gjennom århundrene for de helsemessige fordelene som dukker opp fra bare å redusere eller eliminere skadelige matvarer og innføre et toksin-kampene diett rik på fiber, frisk frukt og grønnsaker.

Grunnleggende

Detox-programmer varierer mye. Noen kaller for en privatperson å faste på bare juice i flere dager, om ikke uker, mens andre kan ringe for eliminering av noen tvilsomme matvarer, som kjøtt og hvitt brød. Vanligvis en detox diett siste sju til ti dager, med de første dagene primært reservert for konsum av rå mat og grønnsaker og frukt juice, mens de resterende dagene man følger en tidsplan for næringsstoffer og fiber-rik mat, for eksempel frisk grønnsaker, belgfrukter og helkorn - kutte ut ting som ikke er så bra for deg. Uansett hva planen kan være, konsultere legen din først fordi ikke alle dietter av denne typen er skapt like.

Vekttap

En av de mest behagelige bivirkninger av detox er en mer trim kroppsbygning. Det er på grunn av vekt på sunn mat og fjerning av dårlige påvirkninger i kosten, pluss detox handler om så mye mer enn mat. Mat er ikke den eneste giftige element i ens liv. Tross alt, er stress giftig, samt røyking og forurensning i luften. Detox programmet fokuserer på hele kroppen, oppmuntre en sunn livsstil, så i tillegg trening er et must. Den vekttap er knyttet til ett under detox bruke opp flere kalorier enn hun eller han tar inn.

Redusert Hodepine

En annen hyggelig resultat av detox er en kan oppleve færre eller mindre alvorlige hodepine. Det er fordi de som følger en ansvarlig detox plan har kuttet ut alkohol og koffein, som kan utløse hodepine, delvis på grunn av deres evne til å dehydrere.

Complexion

Detox er typen som å få en god ansiktsbehandling. Ofte opplever glødende, mer glødende og klar hud mens detoxing. Dette kan tilskrives bedre hydrering. Drikker masse vann er en sentral komponent i enhver detox program. Faktisk er det foreslått at de som er på et slikt program starte dagen med en varm glass vann og sitron, som også vil bidra til å hjelpe til med fordøyelsen. De bør fortsette å drikke glass vann i løpet av dagen, i motsetning til nå for en dehydrerende boks med brus.

Mental Focus

En annen fordel mange har rapportert er en forbedret evne til å konsentrere seg, samt økt kreativitet. Disse følelsene av mental velvære gå tilbake til head-kropp-tilkobling. Ettersom kroppen begynner å føles lettere og bedre, blir tankene også mer aktive og sunnere.

Energi

Drinker fulle av sukker gir en kort buzz, men detox gir the real thing. Det gir deg masse energi og utholdenhet. Det er fornuftig at ens energi ville være på topp. Tross alt, er de som følger regimet å spise riktig mat. Dette er matvarer som deretter kan effektivt omgjort til energi. I tillegg bidrar en treningsopplegget også å øke endorfin nivåer og gi en en samlet take-on-the-world boost.

Advarsler

Mange mennesker velger detox som en siste utvei fordi de er ofte trøtt eller syk. Hvis du finner programmet gjør at du føler deg mer kvalm, sliten eller mer utsatt for hodepine, er programmet sannsynligvis for streng og restriktiv. Igjen, alltid konsultere legen din på forhånd. Detox handler om å hoppe-start ens sunn livsstil. Man skal ikke fullføre en detox program og hoppe rett inn i sine gamle vaner igjen, som da alle fordelene vil bli kansellert ut. De pounds og en generell følelse av uvelhet kommer tilbake.

Hva er fordelene med gurkemeie for Strokes?

Forskere ved Medical College of Georgia testet gurkemeie som en behandling for slag. Gurkemeie er en plante relatert til ingefær familien og er mye brukt i tradisjonell urte medicines.Turmeric viser lovende i behandling av hemoragisk slag ved å redusere størrelsen for blodpropp, og dermed hindre noen operasjoner.

Effekter

Gurkemeie fungerer for hemoragisk slag når en blodpropp kutter blodtilførselen til hjernen. Vanligvis har pasienten kirurgi for å fjerne koagulere.

Funksjoner

Curcumin er den viktigste ingrediensen i gurkemeie. I tillegg til strek fordeler, er curcumin en anti-kreftfremkallende, anti-inflammatorisk antioksidant som fungerer som et antibiotisk og antiviral, samt tilsynelatende å redusere risikoen for Alzheimers sykdom. University of Michigan forskere funnet at curcumin infixes i cellemembraner, økende motstand mot infeksjoner og malignitet.

Forskning

Jay McCracken, Georgia medisinsk student, testet gurkemeie i dyr og fant sine blodpropp var betydelig mindre. Dyrene ble gitt injeksjoner av mage gurkemeie med positive forskningsresultater.

Forebygging / løsning

Gurkemeie kan etter hvert bli markedsført for hjerneslag bruk. Intravenøse injeksjoner for slag hos mennesker og forebyggende slag gurkemeie tabletter er muligheter i fremtiden som mer avgjørende forskning er gjort på fordelene med gurkemeie for slag. I dag gurkemeie ikke er godkjent i slag bruk og er fortsatt i forskning.

Behandling

Tidlige studier viser lovende resultater på nøyaktig hvordan gurkemeie kan være nyttig i behandling eller forebygging av slag. Ikke bare vises det til å senke kolesterolnivået, men det synes også å redusere opphoping av blodplater på veggene i blodårene. Grupper av blodplater er hva som forårsaker blodpropper.

Hva er fordelene med Rice Bran?

Nok en gang nyheten er å fortelle deg å spise en annen mat med nyoppdagede super fordeler for din helse og ris kli er den nye vidunderprodukt. Ordet "kli" generelt bringer tankene til god helse (men ikke nødvendigvis bra å spise). Kanskje du ønsker å vite om det du hører er sant og om dette ris bra er viktig nok til å legge til din diett. Kanskje du allerede får fordelene av ris kli, og ikke engang klar over det. Når du oppdager hva riskli er og finne ut hvorfor brun ris er bedre for deg enn hvit ris, kan du velge om du ønsker å inkludere det i dietten din.

Historie

The Pennington Nutrition serien rapporter, "I det siste har menneskelig forbruk av ris kli vært begrenset, først og fremst fordi riskli byttet inn raskt, men metoder for å bevare riskli har blitt utviklet." Og med denne utviklingen har riskli raskt blitt den nye super mat i helsekost sirkler, bli med havre og hvete kli. Selv om oljen fra riskli, også rapportert å være rik på hei fordeler, har vært brukt i Japan i århundrer, i henhold til Examiner.com.

Betydning

Når brun ris er polert ned i hvit ris den resulterende "avfallsprodukt" er riskli. Riskli er grunnen til at brun ris er bedre for deg enn hvit ris - og også grunnen til at hvit ris er en mer øm ris enn brun ris. Den kli av brun ris er full av vitamin E og leverer anti-oksidanter til kroppen. I inngåelse av hvit ris, alt dette næringsrik kli har, inntil nylig, blitt forkastet. Med sin introduksjon til helsekost sirkler, riskli og olje laget denne riskli blir varslet som den nyeste mirakel mat.

Fordeler

Forskning har blitt gjort for å oppdage de mange fordelene med ris kli. BNET rapporterer: «I en studie på Western Regional Research Center of the US Department of Agriculture i Albany, Calif., Forskere ... rapportert at når hamstere ble matet riskli og en høy mengde av ren kolesterol, kolesterolnivået falt mellom 15 og 30 prosent, en hastighet som er lik eller noe bedre enn de reduksjoner funnet når dyrene ble foret havrekli og kolesterol. " I Pennington Nutrition serie, har de funnet en sammenheng mellom riskli og bentap reduksjon, noe som indikerer at riskli bidrar til å forebygge osteoporose. Sciencedaily.com rapporter, "En studie av biomedisinske forskere ved University of Leicester har avslørt for første gang at riskli kan redusere risikoen for tarmkreft," og "Forskere ved Tohoku University og Japans National Research Institute of Brewing vist at å legge riskli i dietten til hypertensive, hjerneslag utsatt rotter senket dyrenes systolisk blodtrykk med om lag 20 prosent, "som indikerer at riskli er ennå en annen mat for å bistå i kampen mot hjertesykdom.

Betraktninger

Ris kli olje er en annen form for riskli som har vunnet popularitet for sine helsebringende fordeler. Den Examiner.com rapporter om de mange bruksområdene for denne oljen. Som tyder på det er en billig og velsmakende alternativ for matlaging og baking, går Examiner.com på å anbefale å bruke riskli olje i produkter som "såper, balsam, kosmetikk og solskjerming." De tout sin kreft-bekjempelse vitamin E-innhold så vel som dens historie med bruk i Japan.

Advarsel

En studie, som finnes i NewScientist.com, fant at riskli inneholder uvanlig høye mengder av giften arsen. Av studien, NewScientist.com rapporterer: «De fant at 1 kilo brun ris inneholdt i gjennomsnitt 0,76 mg av arsen i sin giftig uorganisk form. Risen inneholdt også noen ikke-giftig, organisk arsen. Den polerte hvite riskorn inneholdt 0,56 mg uorganisk arsen pr kg, mens riskli inneholdt 3,3 mg per kg i snitt. " Dette var aldri en bekymring når kli ble forkastet, men nå som det blir solgt som en super mat, er det fornyet bekymring for sine arsen nivåer. "Risikoen for hud, lunge, blære og nyre kreft øker proporsjonalt med arsen inntak," ifølge toksikologer. Marie Vahter, en miljø toksikolog, sier, "Nye rapporter indikerer økt foster-og spedbarnsdødelighet på grunn av relativt lavt nivå arsen eksponering via drikkevann." "Arsen svekker også utvikling av hjernen og svekker kroppens evne til å reparere DNA," ifølge NewScientist.com.

Teorier / Spekulasjoner

Brun ris inneholder de samme fordelene som riskli - bare ikke i konsentrert form. I tillegg til ikke å ha de konsentrerte fordelene med riskli, brun ris, heller ikke har de konsentrerte nivåene av arsenikk. Kanskje svaret på høster fordelene av ris kli - uten fare for ditt heia - ligger i å spise brun ris i stedet for hvit ris. Ta litt ekstra forberedelse tid ved neste måltid og lage mat og nyte litt brun ris.

Hva er fordelene med matlaging sunt?

Hva er fordelene med matlaging sunt?


Sunn mat er en del av en sunn livsstil som innebærer å gjøre mange valg og lære om ernæringsmessige behov for ulike typer av individer. Uansett hva livsstil eller omstendighet, kan sunn mat gjøres av hvem som helst med litt planlegging og forberedelser, og fordelene med denne prosessen kan vare livet ut.

Bedre ernæring

Matlaging teknikker, for eksempel dampende, bevare den ernæringsmessige verdien av matvarer som grønnsaker bedre enn andre teknikker, for eksempel steking eller koking. Sunn matlaging oppfordrer til bruk av nye og varierte ingredienser og krydder, noe som kan øke rekke vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i kosten. Oppskrifter på sunn mat inneholder ofte alternative ingredienser, som linser eller bønner i stedet for dyre-baserte proteiner; bønner og linser er rike på fiber og lage en komplett protein når parret med en klype, slik som brun ris. Når foreldre lage sunne måltider og inkludere barn i planlegging og forberedelse av disse måltidene, barn blir utdannet om ernæring og hvordan du kan gjøre sunne valg om å spise.

Vektreduksjon

Friske koketeknikker, slik som baking, koking, damping og grilling, resultere i matvarer som inneholder mindre fett enn om de ble fremstilt med olje eller smør, og forbruk av mindre fett og færre kalorier kan føre til vekttap. Grilling kjøtt lar fett å dryppe av og renne bort, slik at mindre fett forbrukes per servering av mat. Erstatte sunnere ingredienser for mindre sunn seg, slik som fettfritt meieri for hele fett, kan redusere mengden kalorier i et måltid og fremmer vektkontroll. Tar en gammel favoritt oppskrift som bruker en mindre sunn ingrediens, for eksempel kjøttdeig, og erstatte en sunnere magre proteiner, for eksempel bakken kalkun, opprettholder følelsen og smaken av parabolen med færre kalorier og mindre mettet fett. Prøve nye kombinasjoner av mat, slik som serverer grillet fisk med dampede grønnsaker og bakt søtpotet "fries" i stedet for den tradisjonelle stekt fisk og chips kutter ned på kalorier kan opprette en ny favoritt, samt bidra med vektkontroll.

Lavere kostnader

Mange sunn mat og matlaging teknikker er lavere i pris enn mer tradisjonelle ingredienser og tilberedningsmetoder. Som gruppe bønner er billigere per kilo enn kjøtt, og frukt og grønnsaker er lavere i pris per kilo enn forberedt snack matvarer som kjeks eller chips. For eksempel, fra februar 2010, selger Meijer epler for $ 1.50 for en £ 3 bag, mens vertinne snack kaker er $ 3 for en 12-oz. pakken. Dampende eller broiling mat krever ikke dyre oljer eller spesialitet kjøkkenapparater som en frityrkoker. Å ha sunne ingredienser på hånden for matlaging sunne måltider kan redusere utgifter til bære ut og måltider i restauranten. I tillegg kan handle med en liste for sunne ingredienser og holde seg til listen faktisk kuttet den ukentlige dagligvarer regningen.

Hva er fordelene med Anodyne Therapy?

Mange ting kan forårsake nevropati (nerveskade). Blant disse er diabetes, eksponering for kjemikalier og giftstoffer, infeksjon, traumatiske skader og til og med stoffskifteproblemer. Og med denne nerveskader, symptomer på smerter og nummenhet i hender, armer, ben og føtter er som regel også sett. Nummenhet i ekstremiteter kan føre til skader som brannsår og ubemerket kutt. Følgende infeksjon kan unsue, noen ganger tragisk resulterer i lem tap. Men en av fordelene ved anodyne terapi er dens reduksjon av symptom på nummenhet forbundet med disse tilstander.

Hva er Anodyne Therapy?

Ifølge Podiatry dag er anodyne terapi faktisk oppnås ved hjelp av en enhet som ble godkjent av Federal Drug Administration (FDA) i 1994. Denne enheten, når den brukes til områder berørt av smerte eller nummenhet, er ment å redusere smerte og øke fysisk sirkulasjon gjennom utnyttelse av monokromatisk infrarød energi (MIRE).

Fordelen med New Red Blood Cell Creation

De som lider av nevropati (enten på grunn av diabetes, skader eller andre faktorer) har én ting til felles: lave nivåer av nitrogenoksid i sine røde blodceller. Dette reduserte nivå antas å være årsaken til smerter og nummenhet erfarne i de berørte lemmer. Anodyne terapi hensikt å stimulere produksjonen av nye røde blodceller (med en medfølgende økning i nitrogenoksid frigjøring) gjennom MIRE.

Forbedre Nerve Funksjon Benefit

Økningen i nitrogenoksyd lar de dårlige nerver å fungere på riktig måte, noe som reduserer nummenhet.

Betydelig

Ifølge Mayo Clinic, mer enn halvparten av alle bein amputasjoner gjort i USA på grunn av ikke-trauma grunnene er faktisk et resultat av diabetiske sår som ikke skikkelig leget. Siden personer med diabetes, og andre som har nevropati problemer, lider av en mangel på blodsirkulasjon, er det viktig at alle behandlingsalternativ seriøst vurdert for denne tilstanden omfatter midler for å avhjelpe dårlig sirkulasjon problemet.

Wound Healing Gjennom økt blodsirkulasjon

Dr. Stephen Barrett, en kamerat av American College of foten og ankelen kirurger, og Dr. Timothy Shea av John Muir Wound Care Center i Walnut Creek, California, er to Fotpleie som har bekreftet effektiviteten av anodyne terapi i å hjelpe forbedre blod sirkulasjon i føttene. Shea, en sertifisert sårpleie spesialist, sier at, "Så langt synes det å være en god, velprøvd, akseptabel modalitet som er nyttig for pasientene."
Og siden sårene ikke er i stand til å helbrede når blodet ikke sirkulerer i det berørte området, kan denne fordelen i stor grad påvirke tap av lem bekymringene til dem som lider av nevropati, som gjelder spesielt for diabetikere.

Tilleggs Fordel: Pain Reduction

I tillegg til reduksjonen i lem amputasjon priser som følge av anodyne terapi, sår leges raskere også. Ikke bare er den fryktede (og farlig) nummenhet adressert og blodsirkulasjonen forbedres, men smertene er redusert. Ifølge Dr. Barrett, "Vi har hatt noen pasienter som har hatt ekstraordinære resultater."

Hva er fordelene med hvitløk piller?

Den berusende aromaer av en italiensk restaurant friste oss alle. Alle liker å spise buttery, ristet hvitløk brød, pasta og gryteretter oser med hvitløk smaken. Fordelene med hvitløk kan overskride bare herlig smak, skjønt.

Definisjon

Hvitløk er en flerårig pære plante som tilhører løk familien. Den har en sterk smak og lukt. Det er foretrukket i mange internasjonale retter. Den ytre huden av hvitløk kan holde opp til 20 nellik i hver pære. I middelalderen og selv nå, hvitløk er tenkt å være nyttig i medisinske formål. I antikken var det bæres som en amulett rundt halsen for å skremme bort onde ånder.

Funksjoner

Hvitløk er pakket i mange former, inkludert piller, kapsler. Det kan være hakket eller pakket i oljer og pulverisert krydder. Den sammensatte allicin frigjøres når hvitløk er knust, og dette er hva som ryktes å ha medisinske egenskaper.

Hvitløk piller er dyre, men allicin brytes ned ganske lett og er ikke en veldig stabil komponent. På den annen side, frykt for dårlig ånde holder mange mennesker fra inges hvitløk i sin rå form veldig ofte, som lukten kan somle i flere timer, og muligens en dag eller to, men piller og kapsler er ofte spioneringen å være luktfri.

Betydning

Hvitløk eller dets kosttilskudd kan ha en liten medisinsk effekt på enkelte forhold i henhold til Mayo Clinic. Studier på mennesker viser at det er en liten nedgang i kolesterolnivået i mennesker som regelmessig får i hvitløk i en eller annen form. Denne reduksjonen var tydelig i total kolesterol og LDL avlesninger. Disse reduksjonene i kolesterolnivået skje over en fire til 12-ukers periode, er det ikke klart om effekten er pågående og lang sikt. Når du søker etter en hvitløk pille du bør være oppmerksom på hvor stor prosentandel av p-piller er faktisk allicin.

Advarsel

Den 5 desember 2001 artikkelen «Hvitløk Supplements hindre HIV medisiner," funnet på The National Institutes of Health nettsted viser at hvitløk forstyrrer visse medisiner. Stoffet sakinavir er en anti-HIV-medikament og kan heve kolesterol hos noen pasienter. Hvitløk ble gitt til pasientene, og det resulterte i mindre sakinavir i sine blodstrømmer, derfor gjør stoffet mindre effektiv.

Konsensus

Konsensus, ifølge Mayo Clinic, er at små studier har blitt gjort for å se om det er noen medisinske fordeler i å ta hvitløk for sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes, perifer vaskulær sykdom, åreforkalkning og kreft. Undersøkelsene så langt viser at det er liten eller ingen nytte for disse forholdene ved inntak av rå hvitløk, piller eller kosttilskudd. De føler at juryen er fortsatt ute, og mange større studier må gjøres for å nå konkluderende resultater.

Hva er fordelene med nyre rensing?

Fordelene med en nyre rens kan påvirke hele individet - som strekker seg fra det følelsesmessige til de fysiske aspektene. Følelsesmessig, kan fordelene inkluderer en økt følelse av velvære og forbedret klarhet. Fysisk, kan fordelene ved en nyre rens resultere i bedre blodsammensetning og fysiologisk funksjon.

Fakta

En nyre rens er en spyling av nyrene ved å forbruke gunstige væsker, urter, eller matvarer. Fordelen og formålet med nyre rens er å gjenopprette og forynge nyrene ved å eliminere giftstoffer fra nyrer og kroppen. Nyre renser er smertefri, med mindre større nyrestein er i kroppen. Riktig nyre rensing beskytter også nyrene og samtidig gi kroppen med økte nivåer av helse fungerer.

Betydning

Fordelene med en nyre rens er viktig å vite siden de kan forbedre sin generelle helse ved å bruke den naturlige metoden. Ikke alle vet om nyre renser og deres positive effekter. Nyre rens er en naturlig måte å hjelpe nyrene å operere med full kapasitet, eller det høyeste nivået mulig. Nyrene er et viktig organ i kroppen og lett akkumulerer giftstoffer og avfall daglig. Fordeler med en nyre renser inkluderer eliminere disse giftstoffene fra nyrene og kroppen. I sin tur, er mange kroppslige funksjoner forbedret.

Typer

Typer av fordelene med en nyre rens spenner fra sunnere hud, sunnere urinveiene fungerer, bedre blodsammensetning og forbedrede elektrolyttnivåer. Sunnere hud innebærer mindre kviser, bedre hudfarge og tone, og mer strålende hud. En sunnere urinveissystemet innebærer enklere vannlating og redusert ubehag. Bedre blod sammensetning resulterer i en bedre syre-base-balanse. Alle sammen for å frigjøre kroppens naturlige ressurser til å hjelpe den i å bekjempe sykdom og sykdom.

Funksjon

Hva: Fordeler med en nyre rens brukes til å hjelpe den enkelte å leve en sunn livsstil.
Når: Fordelene kan brukes og hentet når den enkelte føler urin ubehag, væskeansamlinger, eller treghet.

Hvor: Disse fordelene kan ha sin begynnelse enten hjemme eller i en profesjonell kontor.
Hvordan: Både blodsammensetning og blodtrykk er regulert som et resultat av fordelene med nyre rensing som fjerner giftstoffer fra kroppen.
Hvorfor: Hensikten med å gjøre en nyre rens er å få helsemessige fordeler.

Betraktninger

Ting å ta hensyn til når man diskuterer fordelene av nyre rensing innebære at de skal gjøres med måte. Hvis man ikke er kjent med gjør nyre rens hjemme, eller har noen spørsmål om hvordan du gjør rensing, er råd fra en profesjonell anbefales. Noen ganger uinformerte individer er overivrig med nyre rensing og uønskede resultater. Allergi mot visse urter som brukes under rens kan også eksistere og naturopaths kunne hjelpe med dette.

Hva er fordelene med å ta Sea Kelp?

Sea tare er full av vitaminer, aminosyrer og mineraler, noe som gjør det gunstig for alle, inkludert dyrene dine. Den har et høyt jodinnhold, som hjelper i vekttap, fordi det balanserer skjoldbruskkjertelen. Tare kan brukes være i supper, salater eller som en del av sushi bar. Du kan kjøpe den i tørket form på dagligvarer eller i kapsler, tabletter, væsker eller pulver.

Hva er Sea Kelp?

Sea tare er en tang og en grønnsak som kommer i ulike farger og vokser langs de fleste kystlinjer. To av de beste variantene vokser langs Nova Scotia og de norske kystlinjer. Ascophyllum nodosum er den norske varianten. Ifølge 1001 Urter for et sunt liv, den inneholder mer enn 12 vitaminer, 60 store spor av chelaterte mineraler og 20 viktige aminosyrer.

Seaweed Salad

Japanerne har brukt tang i supper og salater, samt å pakke sushi, i århundrer. Dens jod innholdet er svært høy, noe som gagner skjoldbruskkjertelen og derfor bidrar til å regulere stoffskiftet. Den type tare du bruker er viktig. Hvis tangen er dyrket i forurenset vann, vil bladene absorbere forurensninger.

Chinese Theory

Tang og tare har en salt smak, noe som er en indikasjon på at materialet kan spre slim akkumulering. Når du gurgle med saltvann for å lette en sår hals, kan du oppnå det samme. Tare ble anvendt for å hjelpe til med struma før tilsetningen av jod til salt. Ifølge Herbology.Materia.Medica, en type som kalles tare Hai Zao, også kjent som Sargassum tang, har en tendens til å ha en bitter smak. Det fordeler nyrer, lunger, lever og mage meridianer. Det er også antatt å fremme urinering og redusere kropp og ben ødem.

Toksin fjerning og Building of Bone Strength

Havtang fungerer som et toksin-passiveringsmidlet i kroppen. Det bidrar til å balansere kroppens PH og bygge ditt immunforsvar til å bekjempe virus. Den skjoldbrusk er den viktigste forbruker av jod, men brystvev kan også dra nytte av den ekstra jod inntak. Nivået av kalsium i havet tare er så høyt at det slår ut melk, så altoppslukende tare kan bidra til å forhindre benskjørhet og styrke dine bein.

Dyr, Mennesker og fordelene med Tare

Sprinkling tare på dyrenes mat kan gi dem de samme fordelene det gir mennesker. Det kan øke utholdenhet, lindre leddgikt smerte og bekjempe allergi. Hos mennesker har det vært kjent for å myke opp huden, og i dyr, kan det forbedre forholdene for sine frakker og fjær. Tare reduserer Shedding, og for dyr kommer hvit rundt snuten, kan det hjelpe til å gjenopprette naturlig farge til pels.

Hva er fordelene med positiv tenkning?

Hva er fordelene med positiv tenkning?


Fordelene med positiv tenkning har blitt innlemmet ved idrettsprestasjoner eksperter i konsernledelsen og konsulenter, psykologer og livet trenere. Kraften i sinnet til å forme en persons livskvalitet og erfaring har blitt et styrende tema for enkeltpersoner og profesjonelle alike. Studier utført i løpet av de siste tiårene har bekreftet at disse fordelene er reelle.

Bakgrunn

I 1960, en bok med tittelen "The Power of Positive Thinking" åpnet opp et helt nytt felt av selvhjelp henvendelse. Forfatteren, Norman Vincent Peale drøftet forholdet mellom positive tanker og livskvalitet. Siden da har fordelene med positiv tenkning gjennomgått mye hensyn når det gjelder effektivitet. Selv før Peale bok, kan fordelene med et positivt syn finnes i mange filosofiske og religiøse kontoer, for ikke å nevne de samlede virkningene denne sinnstilstand kan ha på kroppen.

Positiv psykologi

En ganske ny fagområde kalles positiv psykologi fokuserer på de kvaliteter som gjør at helse og trivsel innenfor individer og samfunn. Det dreier seg om tre hovedområder av atferd - positive individuelle egenskaper, positive følelser og positive institusjoner - og hvordan de påvirker livskvalitet og samfunnet styrke. Positiv psykologi ble grunnlagt i 1998 av Martin Seligman, Mihaly Csikszentmihalyi og Ray Fowler, som alle er kjente psykologer i feltet. Denne grenen av studien er basert på den rollen følelser spiller i menneskets evne til tilpasning og overlevelse.

Forskning Approaches i positiv psykologi

Innen positiv psykologi har løpende forskningsstudier på effekten av positive opplevelser på individer og samfunn. Det fokuserer på tre hovedområder av studiet - den hyggelige liv, det gode liv og meningsfylt liv. Studier i behagelig liv undersøke hvordan mennesker opplever positive følelser og opplevelser innenfor deres hverdag. Studier i det gode liv undersøke effekten når enkeltpersoner er helt absorbert i et prosjekt, eller oppgave som de liker å gjøre. Studier i meningsfylt liv undersøke de positive effektene av samfunnsengasjement på livet til den enkelte.

Effekter på psykisk helse

Det finnes en rekke studier som beskriver effektene av stress på mental helse. En vanlig form for stress som vi har alle opplevd på et eller annet tidspunkt er grunn til bekymring. I hovedsak er bekymring det motsatte av positiv tenkning, og overdreven bekymring vil uten tvil føre til symptomer på angst. Det handler om å spille på nytt negative tanker om og om igjen til slutt påvirker en persons emosjonelle tilstand. Når dette skjer, kan psykiske lidelser utvikle. Og mens positive tanker ikke kan være den mest realistiske løpet av handlingen når omstendighetene er dire, de psykologiske fordeler, for klar, rolig tenkning og følelsesmessige velvære.

Effekter på kroppens helse

Effekten av positiv tenkning om kroppens generelle helse er mest tydelig når man vurderer de negative effektene av stress og depresjon på kroppen. En studie gjort ved University of Wisconsin i 2003 involvert et eksperiment hvor hjerneaktiviteten ble observert hos personer som ble eksponert for negative bilder. Formålet for de negative bildene var å få subjektet til å oppleve negative følelser. Seks måneder senere, fagene gikk en screening prosess for å finne ut hva effektene ble hadde på sitt immunforsvar som følge av forsøket. For å gjøre dette, til forskere administrert influensa skudd måle kropper antistoffrespons under forsøket, og igjen, seks måneder senere. Resultatene viste en svakere immunsystem respons i de fagene som ble utsatt for de negative bilder.

Hva er fordelene med Forsikring i allmenn?

Hva er fordelene med Forsikring i allmenn?


Forsikring kommer i mange former, inkludert helse, liv, eiendom og auto dekning. Hver av disse formene har ulike fordeler, men hver forsikringstypen bærer de samme generelle fordeler til det offentlige: emosjonelle, sosiale og økonomiske. Noen av fordelene med forsikring utvide til alle medlemmer av et samfunn, ikke bare de som ha forsikringer.

Redusert Sannsynligheten for økonomiske vanskeligheter

Hvis du ikke har forsikring og katastrofen inntreffer, kan du møte tusenvis eller millioner av dollar i retten, medisinsk og kapitalforvaltning erstatning / reparasjonskostnader. De fleste mennesker i USA er ikke forberedt på slike finansielle forpliktelser. Forsikring, derfor beskytter deg mot økonomisk tap og skaper stabilitet i vanskelige tider. Denne stabiliteten betyr muligheten til å fortsette å investere i økonomien, noe som stabiliserer den økonomiske situasjonen i hele landet og har stor innvirkning utenrikshandel relasjoner.

Peace of Mind

Ikke å ha forsikring betyr noen ganger må du dyppe i eiendeler for å dekke utgifter, for eksempel for juridiske regninger i tilfelle noen saksøker deg i en bilulykke. I noen tilfeller, en mangel på forsikring setter kjære i fare - for eksempel, uten sykeforsikring, kan en ektefelle eller barn ikke får den behandlingen de trenger. Dette skaper bekymring og stress. Med forsikring, vet du at du har en pute som du kan stole, og gir deg fred i sinnet.

Investering

Långivere ikke gi midler og støtte for enkeltpersoner og bedrifter med mindre de har noen bevis for at deres investeringer er trygge fordi de ikke ønsker å risikere økonomisk tap. Forsikring viser långivere som de har noen garanti for å få pengene tilbake i tilfelle en katastrofe. Dette gjør det mer sannsynlig at utlåner vil investere fordi de ser deg som mindre av en forpliktelse.

Risk Awareness

Forsikringsselskaper noen ganger krever vurderinger som en del av prosessen for å få dekning. For eksempel, hvis du kjøper hus forsikring, kan din agent påpeke risikoen for å ha høye trær nær boligen eller ikke å ha en up-to-date elektriske systemet. Andre fagfolk også få øye på risiko. For eksempel, noen selskaper krever en fysisk å få sykeforsikring. Leger som utfører disse physicals kan oppdage medisinske problemer, som for eksempel høyt blodtrykk eller andre sykdommer. Bevisstheten om risikoen du har kan du planlegge fremover.

Ansvarsfølelse

Når du tar ut en forsikring, ta ansvar for de situasjoner og økonomiske problemer som skaper behovet for politikken. Du forventer ikke at andre medlemmer av samfunnet til fots dine regninger. Denne personlige følelse av ansvarlighet holder deg uavhengig og reduserer byrden du legger på andre.

Informasjon

Forsikringsselskaper organisere informasjon for forsikringstakere og potensielle kunder. For eksempel, samle de statistiske data som viser hvilke folk er i størst risiko eller hva sannsynligheten for en bestemt katastrofe er. De gir ofte denne informasjon til publikum gjennom sine nettsteder, agent konsultasjoner og salgsfremmende dokumentasjon. Denne informasjonen holder publikum orientert om sin risiko og øker bevissthet om problemer.

Andre prosjekter

Forsikringsselskaper ikke bruker alle pengene folk betaler i premie. Ofte, de reinvestere det i ulike prosjekter i lokalsamfunnet. De pengene som tilbys av forsikringsselskapene finansiere mange ting, fra nybygg til stipend.

Hva er fordelene med å kombinere Klonopin & Prozac?

Hva er fordelene med å kombinere Klonopin & Prozac?


For mennesker som lider av depresjon og angst, er den riktige kombinasjonen av medisiner ofte vanskelig å finne. Leger vanligvis prøver en pasient på ulike medisiner før bestemme hva som fungerer best for å lindre symptomene på psykiske problemer som involverer depresjon og angst. Medisinsk forskning, heldigvis, avslører en rekke fordeler ved å kombinere den antidepressive Prozac med anti-angst narkotika Klonopin. Utforske disse vil hjelpe deg til å diskutere dette mulig behandling kombinasjon med legen din.

Responstid

En stor fordel med å kombinere Prozac og Klonopin under tilsyn av lege er en økt responstid for virkningene av den langsiktige antidepressiva, Prozac. Ofte tar flere uker til en måned for å begynne å jobbe for psykiske problemer som depresjon, trenger Prozac tid til å hope seg opp i hjernen før den kan takle noen av de ødeleggende symptomer på slike lidelser.

Ifølge en medisinsk studie ved Summit Research Network, tillegg av Klonopin - et benzodiazepin anti-angst medisinering - i begynnelsen av behandling med Prozac økte antidepressive effekter i løpet av de første 21 dagene av behandlingen. Denne økningen i hjernens responstid er en viktig fordel av kombinasjonen av de to stoffene som gir raskere lindring for symptomer som depresjon og søvnløshet.

Angst Relief

Spesielt tilsettes Klonopin en behandling med Prozac lindrer alvorlig angst. Dette er fordi Klonopin, i motsetning til den antidepressive Prozac, arbeider innen 30 minutter til en time av den første dosen, og gir umiddelbare effekter for å motvirke angst.

En vitenskapelig rapport fra International Clinical Psykofarmakologisk sier at for dem som lider av depresjon særlig kombinere Klonipin med Prozac gir dramatiske forbedringer for angst lettelse. Det er viktig å merke seg at studien rapporterer også at kombinasjonen av det antidepressive og anti-angst medikamenter viste liten fordel for folk med depresjon uten medfølgende engstelse.

Sikkerhet og andre betraktninger

En viktig fordel med kombinasjonen av Klonipin og Prozac er at de to medisiner har blitt funnet trygt å bruke i forbindelse med hverandre, spesielt i starten av behandlingen. Summit Forskning rapporterer også at Klonipin er fordelaktig i kombinasjon med Prozac når en lege forbereder seg til å øke doseringen av Prozac, for å behandle symptomer som dosen øker ennå ikke lindres.

Det er viktig, men å merke seg at mens Prozac - en selektiv serotonin reuptake inhibitor antidepressiva - er ment for langsiktig bruk. Klonipin, derimot, er indisert for kortvarig bruk, hovedsakelig fordi det er både vanedannende og produserer en toleranse som kan føre til at foreskrevet brukeren å føle behovet for å "opp" sin dose for å føle de samme fordelene. Både medisiner bør ikke avbrytes brått, og Klonipin kan produsere alvorlige abstinensplager som søvnløshet, økt angst, og selv anfall hvis plutselig stoppet etter mer enn en uke eller to av bruk. Sørg for å veie de potensielle ulempene ved å kombinere Klonopin med Prozac mot de potensielle fordelene med din behandlende lege.

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?

Hva er fordelene med massasje for narkolepsi?


Narkolepsi er en nevrologisk lidelse som påvirker hjernen din evne til å regulere din sove-våkne syklus. Narcoleptics oppleve uimotståelige roboter av søvnighet som kan føre dem til å plutselig sovne. Andre problemer forårsaket av narkolepsi omfatter plutselig tap av ufrivillig muskeltonus, og hallusinasjoner eller lammelse mens det sovner eller våkner. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe med symptomer, men det er ingen kur for narkolepsi. Massasjeterapi i kombinasjon med medisinsk behandling kan bidra til å kontrollere symptomer på narkolepsi.

Bedre søvn

Narkolepsi kan hindre deg fra å få en hel natts søvn. En av fordelene med massasje terapi er at den kan forbedre kvaliteten på nattesøvn. Massasje terapi hjelper deg å slappe av og hjelper musklene løsne opp. Som du slappe av, frigjør kroppen din stress eller spenning det har vært å holde i. En bedre natts søvn kan bidra til å redusere dagtid problemstillinger knyttet til narkolepsi. Massasje terapi er en måte å hjelpe deg å sove bedre uten å bruke et medikament. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelse og Stroke, opprettholde en vanlig søvn tidsplan og unngå alkohol og koffein er nøkkelen til å håndtere narkolepsi. Massasje terapi kan bidra til å gjøre din nåværende natten rutine mer effektive.

Forbedret Muscle Tone

Massasje terapi øvelser og styrker svake eller stramme muskler. Som din få en massasje, vil musklene slappe av og blodsirkulasjonen blir bedre. Massasje terapi kan også bidra til å forbedre muskel tone. Økt muskel tone og muskelstyrke kan bidra til å bekjempe tap av muskel tone assosiert med narkolepsi. Bedre sirkulasjon hjelper alle dine kroppsfunksjoner fungerer bedre. Opprettholde en god fysisk form kan hjelpe deg å sove bedre og unngå skader på musklene under episoder av narkolepsi.

Lindrer Depresjon og angst

Massasje terapi kan bidra til å redusere følelser av depresjon og angst. Mens du slapper av under en massasje din angst nivåer vil senkes. Bedre søvn og sirkulasjon også spille en rolle i lettelser depresjon og angst. Narkolepsi kan være en utfordrende betingelse for å håndtere, og det er ikke uvanlig for narcoleptics å føle seg engstelig. Ikke vite når en episode vil skje kan skape en tilstand av konstant angst. Depresjon og angst kan ha fysiske bivirkninger, så vel. Massasje terapi er en måte å bidra til å lette disse følelsene uten å stole på reseptbelagte medisiner.

Hva er fordelene med Art Therapy for barn?

Kunst terapi er en arm av psykologi brukes både som en diagnostisk og terapeutisk verktøy. Fagfolk bruker kunsten til å hjelpe barn som lider av psykiske, atferdsmessige og fysiske sykdommer. Det er også brukt til å hjelpe friske barn takle de vanlige, men noen ganger vanskelige opplevelser i barndommen - skilsmisse, død av en kjær, eller til og med en bestevenn å flytte til en annen by.

Historie

Noen kan hevde at kunst har alltid vært en form for terapi eller, kanskje, er det mer hensiktsmessig å si terapi har alltid vært en del av kunsten. Selv om interessen for kunst og sinnene til de som lager det har vært gjenstand for forskere i hundrevis av år, er kunstterapi som et yrke en relativt ung felt. De første mastergrader i feltet ble opptjent i 1970-årene, men lærere, psykoterapeut og kunstnere begynte å gjennomføre formelle forsknings tiår tidligere.
To kvinner, Margaret Naumburg og Edith Kramer, er i stor grad betraktet som grunnleggerne mødre med kunstterapi. Ifølge American Art Therapy Association, jobbet Naumburg som pedagog som hadde en interesse i psykoterapi. Hun grunnla Walden School i New York City og utgitt en rekke bøker om kunst terapi og barn. Hun jobbet mye med institusjonaliserte barn som stivnet mange av hennes teorier om fordelene med kunst som en terapeutisk teknikk. Kramer var en pedagog og kunstner som brukte hennes to interesser å utvikle metoder for å arbeide med barn som lider av alvorlige psykiske problemer. Hun publiserte mye av sitt arbeid på 1950-tallet.

Fordeler

Kunst terapi er en trygg, ikke-påtrengende måte å hjelpe et barn dele sine erfaringer. En tegning eller maleri tillater et barn å uttrykke sine følelser uten å ha fullt utviklede muntlige kommunikasjonsevner. "[Art] er en veldig naturlig uttrykksmiddel for barn. De gjør det spontant. Det er behagelige. Det er et språk de vet hvordan de skal bruke. Du har sjelden å snakke et barn til å bruke kunst", sa Judith Rubin, Ph.D ., en tidlig pioner innen kunstterapi. Rubin spilte rollen som "The Art Lady" på den klassiske barneshow "Mister Rogers 'Neighborhood", er professor ved University of Pittsburgh, og er co-grunnlegger og president av Expressive Media Inc., en nonprofit dedikert til å fremme forståelse av kreativ kunst i terapeutiske innstillinger. Rubin videre forklart at barn gjerne tegne bilder da fortelle en historie om bildet, men de har problemer med å konseptualisere deretter å uttrykke sine følelser uten kreative hjelpemidler, spesielt når spørsmål om overgrep, omsorgssvikt eller alvorlige psykiske lidelser er involvert.

Time Frame

Evaluering begynner fra første samspillet mellom barn og terapeut. Terapeuten observerer ikke bare det ferdige produktet, men også barnets tilnærming til oppgaven. "Du spør et barn å tegne et bilde av en familie. Du observere hvilken rekkefølge folk trekkes, som er nær dem, som er stor, som er små eller som er igjen av fotografiet alle sammen. Dette gjør at terapeuten og barnet å se familieforhold på en måte som barnet ikke er i stand til å verbalt uttrykke, "Rubin sa. Økter kan vare så lenge som terapeut og familien er enige er nødvendig for å nå riktig nivå av helbredelse for barnet.

Betraktninger

Rubin anbefaler at foreldre tenker på kunstterapi på et kontinuum med kunst på den ene enden og terapi på den andre. Noen - en lærer, en forelder, en venn - kan tilby kunst materialer til et barn og aktiviteten i seg selv vil være terapeutisk. "Barn får til å uttrykke seg selv og en gutt føles bra hvis de skaper noe de er stolte av", sa Rubin. Den andre siden av kontinuum er en terapeutisk aktivitet som anvender art å lære om barnet og hennes omstendigheter, slik som eksempelet med familien tegningen. I dette scenariet terapeuten bruker tegningen for å bedre forstå barnets oppfatning av familien.

Finne hjelp

Noen skoler har spesialisert kunst terapi programmer. Hvis du er heldig nok til å leve i et samfunn med et slikt program, kan det brukes som en ekstra ressurs i utviklingen av barnet ditt. "De fleste programmene er i større byer fordi de pleier å ha en bredere forståelse av psykoterapi og kunst", sier Debra Linesch, Ph.D., leder av graduate avdeling Sivil og Family Therapy ved Loyola Marymount University i Los Angeles, en av de eldste og mest etablerte kunst terapi programmer i landet. En kvalifisert kunstterapeut burde ha uteksaminert fra et akkreditert program, som kan bekreftes gjennom American Art Therapy Association, en profesjonell organisasjon dedikert til fremme av kunst som en terapeutisk praksis. Linesch anbefaler ikke å prøve å bruke kunst terapi uten en profesjonell hvis barnet ditt lider av noen form for alvorlige traumer; Men hvis barnet ditt er å takle de vanlige fallgruvene i barndommen, ville det være svært egnet til å bruke kunst til å hjelpe hennes adresse følelser. Noen bøker å hjelpe bruk kunst med barna er: "Celebrating Familie Milepæler ved å lage kunst sammen" av Debra Linesch og "Child Art Therapy" og "Min mamma og pappa ikke bor sammen lenger: en tegning bok for barn fra separert eller skilte foreldre "av Judith Rubin, Ph.D. Barn trenger ikke å være kunstnere til fordel skjema kunstterapi, de må bare være menneske.

Hva er fordelene med brutto motoriske ferdigheter?

Grovmotoriske ferdigheter er en kategori av evner som betyr en person har kontroll over sine større muskler. Torso, armer og ben er alle områder av brutto muskel. Barn utvikler sin kontroll av brutto muskler fra fødselen, flytte hodet og overkroppen før de sitte, krype, og til slutt lære å stå og gå. Den utvikling og styring av disse muskler har en rekke fordeler og fortrinn.

Finmotorikk

En av de store fordelene med grovmotoriske ferdigheter er at de vil føre i tid til utvikling og forbedring av en persons motoriske ferdigheter. Grovmotoriske ferdigheter håndtere store muskelgrupper og større tiltak, mens finmotorikk håndtere de mindre muskelgrupper som håndterer ting som fatte. Finmotoriske ferdigheter er nødvendig for kunstnere og typists, og for å skrive med en penn eller blyant. Som sådan, vil barn som utvikler sine grovmotoriske ferdigheter mer grundig også ha en grundigere kontroll av sine motoriske ferdigheter i fremtiden.

Friidrett

Å ha en god forståelse av grovmotoriske ferdigheter er svært gunstig i idrettskonkurranser. Å kunne løpe, hoppe, kaste og løfte vekter alle involverer en god del av brutto motoriske ferdigheter. Jo bedre folk kjenner og kan bruke større muskler i kroppen, og jo bedre de muskelgrupper jobber sammen, jo bedre sine prestasjoner i en gitt idrett vil bli. Heldigvis kan idrettsutøvere lære grovmotoriske ferdigheter og forbedre dem med praksis. De mer de jobber på det, jo bedre vil de bli.

Romlige relasjoner

Som barn utvikler sine grovmotoriske ferdigheter gjennom lek, inkludert løping, hopping og klatring, vil de begynne å forstå gjennom utøvelse av sin egen kropp hvordan de forholder seg til resten av verden. Praktisering av grovmotoriske ferdigheter forbedrer dybdesyn, balanse og en følelse av en lateral verden. Som sådan, de som regelmessig arbeider på disse muskelgruppene en tendens til å ha en mer finstemt følelse av balanse, samt hvor de er i forhold til noe annet rundt dem som de beveger seg.

Hva er fordelen med Bifidus?

Hva er fordelen med Bifidus?


Bifidus er den forkortet navn for den aktive probiotiske kalt Bifidobacterium. Bifidobacterium er en probiotiske finnes i mange yoghurt og produkter med aktive, levende bakteriekulturer. Ideen bak probiotika er at tilsetningen av gunstige bakterier, som allerede er til stede i kroppen, vil hjelpe til med mange av de vanlige funksjoner i kroppen slik som fordøyelse og immunitet. Siden bakterier er vanligvis tilstede i yoghurt, er det også andre fordeler som kommer fra yoghurt selv som kombinere med de bakterielle fordeler.

Betydning

Tilstedeværelsen av Bifidobacterium i tarmen vil bidra til å regulere tarmkanalen. Siden bakterier som allerede er tilstede i kroppen, vil tilsetningen av ekstra bakterier bare gjøre den naturlige funksjon i tarmen enda mer effektiv. Dr. Elaine Magee, MPH, RD, sier i artikkelen "Fordelene med yoghurt," publisert 7 mars 2007; at tilsetningen av yoghurt som inneholder probiotiske Bifidobacterium er gunstig for mange aspekter av daglige kroppsfunksjoner.

Fordeler

Den bakterielle Bifidobacterium også hjelpemidler i fordøyelsen. De bakterier som er med på å bryte ned matvarer og sende dem inn i tarmen om de ikke lenger er nødvendig, eller bryter dem ned i næringsstoffer som sendes inn i resten av kroppen. Tar yoghurt med Bifidobacterium inkludert kan også ha en beroligende effekt på urolig mage. Det er viktig å kjøpe den riktige typen av yoghurt for denne prosessen skal være effektiv. Bare yoghurt med live eller aktive kulturer er effektiv på å hjelpe fordøyelsen. Siden Bifidobacterium er vanligvis tilstede i yoghurt, får du også de ekstra fordelene som kommer fra melk, for eksempel protein, økt beinmasse, motstand mot gjær infeksjoner og lavere blodtrykk.

Betraktninger

Bifidobacterium kan også bidra til å øke immunitet hos mennesker som tar den regelmessig. Imidlertid, i henhold til Dr. Elaine Magee, MPH, RD, er det vanligvis ikke en stor nok påkjenning i yoghurt til å oppnå disse fordeler. Hun anbefaler å kjøpe produkt kosttilskudd som inneholder Saccharomyces boulardii og Lactobacillus rhamnosus fra en helsekostbutikk hvis du ønsker å oppnå full immunitet-forsterke egenskaper probiotika.

Advarsel

Det er viktig å være klar over de markedsføringskampanjer som yoghurt selskapene vil skape jakter på de kjente fordelene med yoghurt og Bifidobacterium. Mye av fordelene med Bifidobacterium kan faktisk ikke være til stede i yoghurt solgt i supermarkedet. Noen bakterier kan ikke strekke seg gjennom holdbarheten på produktet, noe som betyr at bakterier ikke kan være i live når du spiser den.

Time Frame

De fleste fordelene som oppnås gjennom forbruk av Bifidobacterium vil vises etter 1-6 uker. Dette er grunnen til at mange yoghurt selskaper ber forbrukerne til å prøve produktet for to til fire uker i reklamer.

Hva er fordelene med DHA vitaminer?

Hva er fordelene med DHA vitaminer?


Dokosaheksaensyre eller DHA, er en omega-3 fett som finnes i overflod i fet fisk, som laks og tunfisk. Blå fin tunfisk er spesielt rik på DHA; Den inneholder fem ganger mer enn andre typer, i henhold til University of Maryland Medical Center. DHA er også funnet i fisk-olje kosttilskudd, sammen med en annen omega-3 fett som kalles EPA. DHA spiller en avgjørende rolle i hjernens utvikling og funksjon, så mange av sine fordeler er knyttet til hjernen helse.

Brain Helse

Fordelene med DHA på hjernen helse ser ut til å forlenge hele levetiden. En studie i "Journal of Nutrition" funnet en link mellom hjernen helse og nivåer av DHA hos middelaldrende voksne. Deltakere med høyere konsentrasjoner av DHA blod scoret bedre på kognitive ytelsestester, ifølge studien. Forskerne fant at verken EPA eller ALA - en annen omega-3 fett - ble knyttet til kognitiv ytelse. Studien ble publisert i juni 2010.

Depresjon Forbedring

Lovende bevis publisert i september 2013 utgaven av tidsskriftet "Lipids" tyder på at DHA kan hjelpe pasienter med depresjon. Forskere som mål å finne ut om endringer i omega-3 fett nivåer etter fiskeolje tilskudd forbedret depresjon. Blod ble tatt fra deltagerne ved baseline og ved 16 uker for å måle fettsyrer. Studien fant at en økning i nivåene av DHA blod førte til en bedring i depresjonsskåre.

Leddgikt Relief

Omega-3 fettsyrer bidra til å redusere betennelse, og det ser ut til å dra nytte av leddgikt pasienter. Forskerne fant at DHA alene - men ikke en kombinasjon av DHA og EPA - reduserer leddgikt alvorlighetsgrad og leddskader i dyremodeller. Disse dataene tyder på at DHA kan være nyttig i å håndtere inflammatorisk leddgikt. Studien ble publisert i desember 2013 utgaven av tidsskriftet "Information Research."

Komme DHA

De fleste amerikanere ikke klarer å få nok omega-3 fettsyrer. Den mengde som benyttes i de fleste studiene er 1000 til 2500 milligram av DHA. Den beste måten å få DHA er fra kostholdet ditt. Spise to til tre porsjoner fet fisk hver uke gir ca 1500 milligram kombinert EPA og DHA per dag. Hvis du har problemer med å konsumere tilstrekkelige mengder av omega-3 fettsyrer, snakk med legen din om kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd inneholder både DHA og EPA.