Digidexo.com

Hvordan Enkel gass smerter

Flatulens er sammensatt av flere ulike komponenter, inkludert nitrogen, oksygen og små mengder metan, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Lukt fra gassen kommer fra bakterier i tarmkanalen og er ubehagelig for alle involverte. Dreven gass fører til flere smertefulle symptomer, inkludert kramper og oppblåsthet. Det er flere måter å redusere virkningene av gass, inkludert smerte og uønsket lukt.

Hvordan Enkel gass smerter

•  Drikk en kopp peppermynte te. Peppermynte inneholder ingrediensen mentol, som bidrar til å avlaste smerter forårsaket av spasmer i fordøyelseskanalen. Peppermynte-te er ikke et godt middel dersom gass smerter og oppblåsthet er ledsaget av halsbrann eller sure oppstøt, fordi det kan forverre disse symptomene, ifølge Mayo Clinic.

Ta en over-the-counter enzymatisk behandling, for eksempel Beano, før du spiser mat som vanligvis fører til gass, inkludert bønner og andre som er naturlig høy i sukker. Andre over-the-counter narkotika, for eksempel Lactaid, hjelpemiddel i fordøyelsen av meieriprodukter og bidra til å avlaste gass og oppblåsthet forårsaket av disse matvarer og drikkevarer.

Ta en over-the-counter medisiner som inneholder virkestoffet simethicone. Disse produkter, inkludert gass-X og mylanta, bidra til å bryte opp den gass, som får den til å gå ut av kroppen på en mer effektiv.

Utfør øvelsene, for eksempel svømming, jogging eller gå en tur. Utføre fysisk aktivitet kan bidra til å redusere smerter og oppblåsthet forbundet med gass, ifølge Mayo Clinic.

Unngå mat og drikke som forårsaker overdreven gass. Disse inkluderer melk, iskrem, brokkoli, bønner, løk, asparges og mat som er høy i fiber og kli.

Spis flere mindre måltider gjennom dagen i stedet for å konsumere tre store måltider. Dette vil hjelpe deg å unngå gass blir forårsaket av overdrevent inntak av mat.

Unngå aktiviteter som fører til en overdreven inntak av luft inn i fordøyelsessystemet, noe som fører til gass smerter. Dette inkluderer opphør av røyking, tyggegummi eller drikker gjennom et sugerør.