Digidexo.com

Hvordan forbedre Synet Med Øvelser

Hvis du for tiden bruker briller eller kontaktlinser, er det flere sunne fornuft øye øvelser som fungerer de ytre musklene som beveger øynene. Som du utfører disse øye øvelser, opprettholde en avslappet holdning som spenninger og stress i ansiktet har en negativ effekt på synet, som Aldous Huxley påpeker i sin klassiker, "The Art of Seeing." Dr. William Bates (1865-1930) i "Bedre syn uten briller," gir flere øvelser designet for å styrke øynene og forbedre synet over tid. Øvelsene nedenfor er tilpasninger av hva både Huxley og Bates detaljer i bøkene sine.

Bruksanvisning

•  Begynn med prakke øvelser for å redusere spenninger i øynene. Sitter komfortabelt i en stol og gni hendene sammen for å skape varme mellom dem. Forsiktig cup dem over øynene dine uten å berøre eller trykke på øynene i det hele tatt. La hendene der i 2 til 3 minutter. Senk hendene og hvile i flere minutter mer.

Som en måte å opprettholde både godt syn for nærlesning og for å se langt unna, ta deg tid til å bevisst flytte øynene mellom disse to ytterpunktene. Sett opp fargerike gjenstander på lengst veggen borte fra skrivebordet på jobben. Flere ganger om dagen blikk opp fra datamaskinen og se på den røde boken på hyllen på langt veggen, eller enda bedre, se om du kan skille fargen på bladene utenfor vinduet. Gjør dette flere ganger om dagen for å unngå å miste avstand visjon.

Lag en Brock streng. Det du gjorde i trinn over kan gjøres enda mer åpenbart med en Brock streng. String flere fargerike mindre til større store tre eller plast perler på en hyssing eller liten tau som måler 10 til 15 fot. Perlene kan være fordelt hverandre hver 10 til 12 inches fra hverandre. Hvis du er ambisiøs, gjør to Brock strenger og tack hver og en på motstående vegger slik at de møtes på lengst veggen.

Stå minst 15 meter unna Brock strenger. Blikk på perle nærmest deg og beveger øynene til motsatt perle på den andre Brock-tråd. Deretter beveger øynene til den første Brock-tråd og fortsette slik at øynene dine er skanning, hoppe frem og tilbake mellom begge strenger.

Ved enden av begge Brock strenger, pause og begynne på nytt. Gjenta dette flere ganger i ca 5 minutter. Rest. Gjenta denne skanning minst to ganger om dagen.

Test din nyvunne okulær styrke i den virkelige verden. Når du kjører eller bare gå, øve skanningen du gjorde med Brock streng. Blikk på postkassen på høyre side og deretter til den grønne bakeri skilt på venstre deretter til telefonen ved enden av gaten. Dette er den normale skanning øye mønstre av mennesker med 20/20 visjon.

Tips og advarsler

  • Dette er de generelle øye øvelser som passer for de fleste, og de er ikke laget for å erstatte vanlige medisinske undersøkelser eller behandling hvis du har alvorlige problemer med synet. Rådfør deg alltid med øyelege hvis du merker en tydelig endring i synet ditt.