Digidexo.com

Advarsler på Acidophilus

Advarsler på Acidophilus


Acidophilus er en form for bakterier også kjent som Lactobacillus acidophilus. Tarmen og skjeden er hjemmet til denne formen for bakterier. Acidophilus fremmer en kjemisk gunstig og balansert miljø. Selv om det ikke gis godkjenning av FDA for å behandle sykdommer, noen medisinsk personell foreslår pasienter bruker det for å lindre symptomer på gjær infeksjoner og bakteriell vaginose. Advarsler om acidophilus holde pasientene trygge.

Identifikasjon

Utnytte bakterier for helseformål refererer til begrepet probiotiske. Finn acidophilus i helsekostbutikker eller via nettbutikker. Den kommer i tabletter, kapsler eller pulver. Yoghurt inneholder Lactobacillus acidophilus.

Fordøyelsesbesvær

Acidophilus kilder inkluderer meieriprodukter. For personer som er følsomme for meieriprodukter, kan mage-og fordøyelsesbesvær oppstå. Disse symptomene er gass eller flatulens. Etter mer tid tar acidophilus, kroppen blir vant til det, og disse symptomene vanligvis minske.

Infeksjoner

Acidophilus utgjør en viss risiko for hjerteklaffer i isolerte tilfeller. Hjerteventiler kan bli infisert. De med kunstige ventiler kan være mer utsatt for dette. Personer med nedsatt immunforsvar, for eksempel de med kreft eller organtransplanterte pasienter, bør også unngå å konsumere acidophilus.

Gravide og ammende mødre

Kvinner som er gravide eller ammer bør bruke acidophilus bare på skjønn av en medisinsk faglig. Det er ikke klart hvor sikkert det er for disse kvinnene, eller om det kan utgjøre en trussel mot fosteret eller et spedbarn drikker morsmelk.