Digidexo.com

Hva er en Suboxone Program?

Hva er en Suboxone Program?


Ifølge National Institute on Drug Abuse, opiatavhengighet plager over 1 million mennesker i Amerika i dag. På grunn av de alvorlige virkningene opiater har på en persons fysiske og mentale helse, er Suboxone behandling programmer blir innstiftet for å hjelpe enkeltpersoner komme seg fra sin avhengighet, gjennom bruk og overvåking av Suboxone.

Behandling

Suboxone er et narkotisk resept anvendes for behandling av opiatavhengighet. Suboxone er utlevert i et sublingual dose, noe som betyr at en tablett er plassert under pasientens tunge og oppløst i blodet. Det hjelper i avhengighet utvinning ved å hemme kroppens trang til å bruke narkotika, samt minimere detox og abstinenssymptomer. Sammen med Suboxone medisiner, terapeuter, psykiatere, nevrologer og psykologer er tilgjengelig for å møte med pasienter jevnlig, for å overvåke deres fremgang med behandlingsopplegget.

Time Frame

Suboxone programmer er vanligvis tilbys i 30-, 60-og 90-dagers behandlingssykluser. Tidsrammene kan variere avhengig av pasientens forpliktelse til programmet, samt effekten Suboxone har på personens kropp. Fysiske, mentale og emosjonelle helsemessige forhold vurderes før programmet begynner, på ulike intervaller i løpet av programmet, og etter alle behandlinger har blitt fullført.

Fordeler

En av fordelene til Suboxone programmet er at selv om pasienten er strengt overvåkes av en lege i hele varigheten av behandlingen, kan pasienten fullføre programmet poliklinisk. De kan selv ta Suboxone behandlinger i personvernet til sine egne hjem. Dette gunstig funksjonen lar pasientene til å føle seg mer komfortabel som de gjør sin vei til å bli frisk.

Effekter

Som med alle medisiner, er det alltid bivirkninger å ta hensyn til. De vanligste bivirkninger forbundet med Suboxone er kvalme og oppkast, tretthet, svimmelhet, hodepine, kløe, tørr munn, nedsatt libido og urinretensjon. Det er viktig at disse bivirkningene er rapportert til behandlende lege umiddelbart. Misbruk av Suboxone sublingvaltablett kan føre til alvorlige abstinenslignende symptomer, og kan være svært ubehagelig for pasienten.

Potensiell

Suboxone behandlingsprogrammer kan ha livsforvandlende effekter for pasienter som sliter opiatavhengighet. De ble utviklet for å gi folk en mulighet til å overvinne sine avhengigheter i et trygt miljø, og tilby folk muligheten for fysiske, mentale og emosjonelle utvinning.