Digidexo.com

Hvordan behandle parasitter

Hvordan behandle parasitter i kroppen

De vanligste typer parasitter som lever i mage-tarmkanalen er rundormer, hookworms, pinworms, threadworms, bendelorm og sjelden, Anisakis funnet i sushi. Selv om leger sjelden kontrollere parasitter, de kan forverre sykdommer, slik som inflammatorisk tarmsykdom og immunlidelser. Parasitter ofte inn i kroppen gjennom kokt kjøtt, feilaktig bruk av menneskelig eller animalsk avfall, dårlig offentlig sanitær eller kontakt med forurenset jord. Mens enkelte medisiner behandle i en enkelt dose, er naturlig behandling generelt fortsatte i syv til ti dager.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

Renser tarmen og Unn Infestation

•  Se en lege for nødvendige undersøkelser og behandling. Medisiner som megendazole, tiabendazol, eller pyrantel pamoate kan være foreskrevet. Bivirkninger av medisiner kan inkludere tap av matlyst, hodepine, svimmelhet, tretthet, feber eller utslett.

spise et høyt fiber diett bestående hovedsakelig av rå grønnsaker og helkorn. Nærings-mangel er forbundet med parasitter i kroppen; mat høy i vitaminer og mineraler er viktig. Ekstra fiber bidrar til å redusere parasittinfeksjoner. Vurdere å ta fordøyelsesenzymer som inneholder papain, fra papaya og bromelain, fra ananas. Fasting på ananas eller papaya i tre dager er et folk rette for å eliminere bendelorm.

Ta en urte avføringsmiddel som inneholder Cascara Sagrada og minst fire av følgende: kamille, Chaparral, chinacea rot, ficus, gentialn rot, burot, mullein olje, persille, pau d'arco, rabarbra rot, glatte alm, timian, vendelrot og malurt. Følg anvisningene på etiketten. Disse urter har fytokjemikalier som er effektive mot parasittiske ormer. I tillegg tar 10 dråper svart valnøtt ekstrakt på tom mage tre ganger om dagen. Svart valnøtt er en rik kilde til krom og jod; smaken er ikke ubehagelig, noe som gjør den ideell for bruk hos barn.

Ta Grapefruktkjerneekstrakt i aloe vera juice to ganger om dagen. Følg produsentens anvisninger når det gjelder mengden av aloe vera juice og legge til 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt til hver dose av juice. Aloe vera er alkalisering og reduserer betennelse i glatt muskulatur, som hjelpemidler helbredelse. Grapefruktkjerneekstrakt kan være effektivt for å drepe parasitter.

Vask undertøy, sengetøy og håndklær i veldig varmt vann med klor blekemiddel. Bytt sengetøy daglig. Vask hendene ofte med antibakteriell såpe, med særlig vekt på renhold i henhold til negler, og unngå riper i anus.

Bruk varmt vann eksternt og internt

Ta et meget varmt bad med en kopp Epsom salter per 2 liter vann. Før badekaret strøk anus med sinkoksid bleie utslett salve. Gjenta disse soaks daglig i tre dager.

Fyll klyster bag med veldig varmt vann. Legg en tbls. av Castille såpe så tett lukke posen.

8. Åpne kranen og tøm en liten mengde vann inn i vasken for å fjerne luft. Steng vannkranen og smøre klyster spissen. Heng klyster bag 2 til 3 meter over gulvet eller seng.

ligger nede på venstre side, sett smurt spissen inn i endetarmen og åpne vannkranen, slik at vannet fyller tarmen. Pust dypt og ta så mye vann som mulig, stenge stoppekranen og venter på korte intervaller om nødvendig. Prøv å beholde vann i 10 minutter uten å flytte.

Gå på toalettet og få ut vannet. Parasitter vil bli vasket ut, spesielt hvis de har blitt drept og svekket av urte medisiner, for eksempel sort valnøtt og grapefruktkjerneekstrakt. Hvis bare en liten mengde vann ble tatt, gjentas klyster opptil fire ganger, idet det mer hver gang.

Hint

 • Det kan være nødvendig å behandle alle husstandsmedlemmer. Alternativt er profesjonell colonic vanning ekstremt effektiv selv for alvorlige angrep. Foods tradisjonelt brukt til å bekjempe parasitter inkluderer hvitløk, cayennepepper, gurkemeie, gresskarfrø, sesamfrø, og fiken. Disse kan også kombineres med svart valnøtt ekstrakt.

Hvordan behandle Babesiosis

Hvordan behandle Babesiosis


Babesiosis er en flåttbåren sykdom forårsaket av medlemmer av Babesia slekten, vanligvis Babesia microti i USA. Disse protozoer finnes over hele verden og babesiosis fremstår som en betydelig zoonose. Det er nå endemisk i det nordøstlige USA, spesielt Marthas Vineyard, Nantucket Island og Long Island der det overføres av black-legged hjort tick (Ixodes scapularis). Følgende trinn viser hvordan å behandle babesiosis.

Hvordan behandle Babesiosis

En forventer at de fleste pasienter med babesiosis å ha en mild sykdom som vil løse uten behandling. Imidlertid bør alle tilfeller bli behandlet for å forhindre komplikasjoner og overføring gjennom blodtapping.

Unn babesiosis oftest med klindamycin og kinin. Doseringen av klindamycin er 20 mg / kg / dag oralt for barn og 300 til 600 mg hver sjette time for voksne. Kinin gis oralt i doser på 25 mg / kg / dag for barn og 650 mg hver seks til åtte timer for voksne. Denne behandlingen bør fortsette i sju til ti dager. Imidlertid bivirkninger er vanlige og er ikke alltid effektiv.

Tenk behandling med atovakvon og azitromycin å være et lovende alternativ. En studie har vist denne kombinasjonen å være så effektiv som klindamycin og kinin, men med en mye lavere risiko for bivirkninger.

Grunn eksperimentelle behandlinger for babesiose. Disse inkluderer pentamidin med trimetoprim-sulfametoksazol og anti-trypanosomal narkotika diminazene aceturate,

Bruk Exchange overføringer samtidig med kjemoterapi hos alvorlig syke pasienter med høye parasitt belastninger og hemolyse. Denne kombinasjonen bør fjerne parasitter og toksiske faktorer fra blodet.

Hvordan identifisere parasitter på mennesker

Alle opplever en og annen bug bite. Med en skvett eller to av anti-klø krem, er bitt borte. Men hvis du er dousing selv daglig med anti-klø krem, kan du bli utsatt for en parasittisk invasjon. Disse små ulemper reprodusere raskt, så hvis du bor sammen med en parasitt, er du sannsynligvis leve med en hel hær. Kanskje det beste eksemplet på rask parasitt reproduksjon er den kvinnelige loppe, som ifølge en publikasjon fra entomologi og Nematology avdeling ved University of Florida, kan legge ett egg per time for hele hennes levetid.

Bruksanvisning

•  Sjekk kroppen for kløende, hovne renner. Ved hjelp av en penn og papir, skrive ned de bestemte steder av biter.

Sjekk kroppen din daglig for nye renner. Hvis du oppdager at de renner er på forskjellige steder, eller at antallet øker, kan ditt hjem bli infisert.

Grundig sjekk din kropp og klær for tilstedeværelsen av små insekter. Mange parasitter er store nok til å bli sett med det blotte øye, men noen hule under huden. Se etter små mørke insekter eller rosa utslett forårsaket av gravende parasitter.

Vær oppmerksom på følelsen av noe krype under huden din. Dette kan være en gravende parasitt.

Ring din helse-omsorg leverandøren umiddelbart og gjøre en avtale. Han kan hjelpe deg med å identifisere hvilken type parasitt bite deg. Han kan gi råd om hvordan å behandle biter, samt gi anbefalinger for å drepe parasitter som lever på din person eller i ditt hjem.

Tips og advarsler

 • Når du besøker legen din, gi nærmere detaljer om de biter, inkludert plassering av biter og tiden du oppdager dem. For eksempel lus liker å leve i håret og hodebunnen og har ingen betenkeligheter om å bite i løpet av dagen. Veggdyr, derimot, lever i sengetøy og mate mens du sover, slik at offeret med nye bitemerker i morgen.
 • De fleste parasitter er mer irriterende enn farlig, men visse typer parasitter, slik som lopper, er i stand til å overføre skadelige bakterier som forårsaker livstruende sykdommer. Også blodsugende parasitter setter verten i fare for å pådra en blodbåren sykdom.
 • Motstå fristelsen til å klø parasittiske biter, fordi bakterier på hendene eller under neglene kan føre til infeksjoner.
 • Parasitter varierer fra region til region, så hvis du ender opp med utslett eller andre uvanlige symptomer etter reiser til et fremmed land, fortelle legen din hvor du har vært, slik at han lettere kan identifisere den skyldige.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

 • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
 • Hvis det er sterke smerter i lysken
 • Hvis smertene er til stede også i ro
 • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Hvordan behandle Menstrual Migrene

Hvordan behandle Menstrual Migrene


Migrene som utløses av hormonelle endringer knyttet til menstruasjonssyklusen er den enkleste typen til å diagnostisere og behandle. Den forutsigbare menstruasjonen kan triggere som skal spores og forebyggende metoder foreskrevet. Om lag 60 prosent av kvinner som lider av migrene gjør denne linken. Mange finner lindring med livsstilsendringer, p-piller eller andre medisiner. Du kan også behandle symptomene dine hjemme eller med alternative behandlingsformer. Les videre for å lære hvordan å behandle menstruasjons migrene.

Hvordan behandle Menstrual Migrene

Hindre Menstrual Migrene

•  Skaff deg oversikt over hormoninduserte migrene. Du må hjelpe legen beregne frekvens og eventuelle eksterne triggere. Utdanne deg selv om årsakene slik at du vet hva du skal se opp for i fremtiden.

Ta din migrene dagbok for å vise legen, som avgjør forebyggende alternativer for å behandle din tilstand.

Ta noen resept eller over-the-counter narkotika anbefalt av legen din som anvist. Dette kan omfatte aspirin, ibuprofen, østrogenplaster eller andre medisiner. Orale prevensjonsmidler kan benyttes for å avbryte menstruasjonssyklusen og hindre at hormonelle endringer som fører til migrene.

Vær oppmerksom på eventuelle eksterne triggere, slik koffein eller visse matvarer, og unngå dem før menstruasjonssyklusen.

Unn Menstrual migrene symptomer

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller ibuprofen i fem til syv dager rundt menstruasjonssyklusen. Disse kan lette smerter og redusere anfallshyppigheten.

Prøv alternative behandlinger som massasje, kiropraktikk eller akupunktur for å se hva som fungerer for deg. Les om fordelene med disse og andre måter å behandle migrene i "Kvinne Migrene Survival Guide." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Migrene kan vare fra fire til 72 timer.
 • Graviditet kan påvirke intensiteten av migrene.
 • Hold en migrene dagbok av hendelser som fører til angrepene dine, så legen beste kan evaluere og diagnostisere tilstanden.
 • Forebygging er den optimale behandlingen, så lær deg hva du kan gjøre for å hindre menstrual migrene.
 • Hvis du opplever hodepine smerte etter mer enn 72 timer, kan du se en lege.
 • Orale prevensjonsmidler kan alvorlig påvirke helsen til røykere.
 • Se med helsepersonell før du tar eller endre dosering av medisiner for å behandle hodepine.

Hvordan behandle Hypokalemi

Kalium er en av slike elementer i blodet hvis konsentrasjon over eller under det normale området kan være dødelig. Den mest fryktede utfallet av høye eller lave nivåer av kalium i blodet er plutselig død på grunn av hjertestans dødelig. Lær behandling av Hypokalemi eller lave nivåer av kalium i blodet.

Hvordan behandle Hypokalemi

Hvordan behandle Hypokalemi

Behandling for Hypokalemi må starte umiddelbart etter at diagnosen er bekreftet av en blodprøve. Milde tilfeller kan bare trenger muntlige suppliments.

To alvorlige tilfeller kan føre til at pasienter blir innlagt i sykehuset, hvor de vil bli gitt intravenøs eller oral kaliumklorid forberedelse.

Øke inntaket av kalium-rik mat, som appelsiner og bananer, er viktig å behandle Hypokalemi.

Kaliumnivåer må overvåkes sekvensielt å bestemme fortsatt behov. Hyppigheten av overvåking er avhengig av alvorlighetsgraden av Hypokalemi.

Fysiologisk Effekter av alvorlig Hypokalemi, for eksempel EKG abnormiteter, muskelsvakhet eller lammelser, må overvåkes.

Hint

 • Rask intravenøs administrering av kalium er potensielt farlig.

Hvordan behandle Hyperkalemi

Kalium er en av slike elementer i blodet hvis konsentrasjon over eller under det normale området kan være dødelig. Den mest fryktede utfallet av høye eller lave nivåer av kalium i blodet er plutselig død på grunn av hjertestans dødelig. I denne artikkelen vil jeg diskutere behandlingen av Hyperkalemi eller økte nivåer av kalium i blodet.

Hvordan behandle Hyperkalemi

Hvordan behandle Hyperkalemi

Unn umiddelbart etter at diagnosen er bekreftet av blodprøve. Hvis nivåene er mildt forhøyet pasient kan bare trenger begrensning av kaliumtilskudd (som er den viktigste årsaken til hyperkalemi) og frukt rik på kalium som banan.

Innrømme alle pasienter som har livstruende hyperkalemi til intensivavdelingen. Hjerteovervåkning er avgjørende.

straks administrere intravenøs kalsium. Dette beskytter hjertet mot potensielt livstruende unormal hjerterytme indusert av kalium.

Gi Insulin intravenøst ​​sammen med konsentrert druesukker løsning kalt D50. Insulin er kjent for å bevege kalium tilstede i blodet inne i cellene. Dette er imidlertid bare et midlertidig tiltak, fordi i noen timer kalium vil bevege seg tilbake til blodet. Men hjelper denne teknikken til å kjøpe tid før det overskytende kalium utskilles gjennom nyrene. Druesukker er bare gitt for å hindre insulin fra forårsaker hypoglykemi (lavt blodsukker)

Gi intravenøs natriumbikarbonat for å bufre blod. Dette bidrar også til å skifte kalium fra blodet inn i kroppens celler og fremmer utskillelse av kalium gjennom nyrene.

Gi Abuterol ved forstøving eller ved intravenøs infusjon. Dette vil også forskyve dreven kalium inn i cellene.

Gi diuretika slik som furosemid eller HCTZ. Dette vil tillate nyrene til å skille ut overflødig kalium i urinen.

Gi kationbytteharpiks så som natrium polystyren (SPS, Kayexalate) enten oralt eller som en retensjon klyster. Denne harpiksen opptar kalium i tarmen og stopper den fra å bli absorbert inn i blodet.

Utfør hemodialyse om de konservative tiltak som er nevnt ovenfor er ineffektive eller hvis hyperkalemia er svært alvorlig, eller hvis pasienten har merket vev sammenbrudd og slipper store mengder kalium fra de skadde celler.

Hint

 • Hindre fremtidige episoder av hyperkalemi ved følgende tiltak:
 • Bruk av lavkaliumdiett.
 • Unngå bruk av legemidler som øker plasmakaliumkonsentrasjonen.
 • Minimer episoder av faste.

Hvordan behandle hyperglykemi i villmarken

Hyperglykemi er et diabetisk nødsituasjon når diabetikere har for mye sukker i blodet. En diabetiker kan vanligvis fortelle deg om han eller hun er i ferd med å oppleve dette.

Hvordan behandle hyperglykemi i villmarken

•  Vurdere for hyperglykemi ved å se etter følgende tegn og symptomer: tørste, manglende appetitt, hyppig vannlating, kvalme, oppkast, fruktig lukt på pusten, rød og tørr hud.

Be diabetiker om han eller hun har spist i dag og tatt insulin. Hvis personen har spist, men ikke tatt insulin, mistenkte hyperglykemi.

Administrer væske hvis personen er ved bevissthet og i stand til å holde en kopp.

Sørg for støttebehandling hvis personen mister bevisstheten, overvåking luftveier, vitale og behandling for sjokk (Se "Hvordan Åpne Airway", "How to Measure Vital Signs" og "hvordan å behandle for Shock").

Evakuer straks til et sykehus hvor en lege kan vurdere type og mengde insulin trengs.

Hint

 • Skal ikke gis væske hvis pasienten er bevisstløs.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan behandle gulsott

Hvordan behandle gulsott


Gulsott er ikke et problem, men et symptom på et problem. Det bør ikke bli ignorert. Gulsott er den gul misfarging av huden eller hvite delen av øynene som signaliserer en dysfunksjonell leveren. La oss se på hvordan å behandle gulsott hos nyfødte og voksne.

Hvordan behandle gulsott

•  Plasser nyfødt barneseng nærheten av et vindu som får mye sollys. Den gulaktig farge på huden betyr at pigmentene fra gamle røde blodlegemer ikke blir utskilt i gallen og i stedet er akkumuleres i blodet og vev. Sollys bidrar til å absorbere disse pigmenter.

vet at i mer alvorlige tilfeller av gulsott, kan det være nødvendig å bruke fototerapi eller bililight terapi for å behandle gulsott. Dette er spesielle lamper som legen bestillinger nyfødte som skal plasseres under i perioder. Beskyttende øye belegget blir brukt og lysene absorbere huden pigmenter til leveren virker normalt.

Kontroller at barnet ditt tar inn rikelig med væske. Du må amme 8 til 12 ganger om dagen minst. Hvis du er flaske-fôring, følg legens instrukser som til mengder av formel per dag. Å behandle gulsott riktig, er tilstrekkelig væskeinntak ekstremt viktig.

Unn gulsott hos en voksen ved å søke legehjelp. Gulsott hos en voksen kan være mye mer alvorlig enn i en nyfødt. En voksen kan kreve en ultralyd for å se etter tegn på obstruksjon, spesielt hvis magesmerter er til stede. En hindring kan kreve kirurgi. Gulsott hos en voksen kan også være forårsaket av et virus og kan kreve reseptbelagte medisiner.

Spis sunt hvis du er en voksen med symptomer på gulsott. Massevis av frisk frukt og grønnsaker sammen med hel-korn brød kan hjelpe. Selvfølgelig, for å kurere gulsott det underliggende problemet må korrigeres. Men sunn mat kan bidra til å behandle gulsott.

Hint

 • For voksne, prøve å drikke en varm glass vann med sitronsaft så snart du våkner opp om morgenen.
 • Ved tegn på gulsott vedvare i det nyfødte etter 14 dager, ring din lege. Blodprøver kan være nødvendig å sørge for at det ikke er noen alvorlig leversykdom.

Hvordan behandle klumpfot

Hvordan behandle klumpfot


Omtrent ett barn i hver 1000 født i USA vil bli påvirket av en fødsel defekt som kalles klumpfot. Den klumpfot er vanligvis den minste av de to og er stivt festet på en unormal vinkel, noe som gjør det umulig å bli plassert helt flat på ethvert flatt underlag. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle klumpfot.

Hvordan behandle klumpfot

•  Få en ultralyd. Dagens moderne ultralydteknologi kan ofte diagnostisere klumpfot så tidlig som fire måneder, eller ca 16 uker inn i utviklingen av fosteret. Tidlig diagnose er nøkkelen til å utvikle en effektiv behandlingsopplegg.

Snakk med legen din om behandling av klumpfot med Ponseti metode. Dette er en av de klassiske klumpfot behandlinger og er ofte effektivt. Ponseti metode innebærer å bruke en serie av gipsavstøpninger og ikke-kirurgiske akillessene extensions å flytte foten inn i en normal posisjon gradvis. Når den endelige cast er fjernet, er en bar knyttet til barnets sko for to måneder, noe som vil holde føttene plassert og pekte riktig for å hindre gjentakelse.

Snakk med legen din om andre ikke-kirurgiske måter å behandle klumpfot. En slik måte som har vist seg effektive er bruken av glassfiber kaster som kan fjernes, i stedet for den eldre, mer tungvint gipsavstøpninger av Ponseti metode.

Se kirurgisk behandlingstilbud hvis ikke-kirurgisk casting behandling ikke klarer å løse problemet.

Snakk med legen din om "soft tissue" kirurgiske alternativer. Bløtvevskirurgi å behandle klumpfot innebærer forlengelses sener ved å slippe tetthet av ligaments funnet rundt leddene i foten og ankelen.

Spør legen din om en osteotomi eller lignende "benete" prosedyre kan hjelpe behandle ditt barns klumpfot. Denne type av kirurgisk prosedyre innebærer å separere og stabiliserende ben, slik at de vil vokse sammen igjen i en mer normal konfigurasjon.

Tenk en sene overføring kirurgi for å forbedre lengden og plasseringen av leddbånd og sener.

Forbered deg på måneder, og kanskje år, for oppfølgingsbesøk og fortsatt behandling. Dette er nødvendig både for kirurgiske og ikke-kirurgiske metoder for å være effektive. Ikke-kirurgiske behandlinger vil kreve måneder med periodiske besøk til legen for nye kast, og kirurgiske alternativene vil innebære kontroller og oppfølging operasjoner.

Fortsett å ha regelmessige kontroller av legen din før etter barnet ditt slutter å vokse for å unngå tilbakefall.

Hint

 • Klumpfot er antatt å være forårsaket av flere ulike genetiske faktorer som arbeider i tandem, men den eksakte årsaken er ennå ikke fant frem.
 • Uansett behandling alternativ du velger, så husk at det er viktig at du starte behandling så snart barnet er født.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Meslinger er en smittsom infeksjonssykdom. Til tross for tilgjengeligheten av trygge og effektive vaksiner 530.000 barn i alderen 15 og yngre døde av meslinger i 2003 Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene for å kontrollere spredningen av denne sykdommen, og behandlingsmetoder for viruset som forårsaker det. Les videre for å lære hvordan å behandle og forebygge meslinger infeksjon.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Innledende trinn

diagnostisere sykdommen nøyaktig. Pass på at du har å gjøre med selve meslinger infeksjon og ikke en look-alike virusinfeksjon.

straks administrere vaksine til alle mottakelige personer dersom det er et utbrudd av meslinger infeksjon. Men folk med fødselsdato før 1957, laboratorieprøver har påvist immunitet mot meslinger virus, dokumentasjon av tidligere tilstrekkelig vaksinasjon fra en lege eller helsevesen anlegget trenger ikke å bli vaksinert.

Holdes vekk alle disse menneskene fra utbruddet innstilling i minst tre uker etter utbruddet av utslett i det siste meslinger tilfelle hvis de nekter å vaksinere på de religiøse eller medisinske grunner. Anbefales ikke karantenetiltak i et utbrudd kontroll.

Administrering av immunglobulin bør foretrekkes for spedbarn som er utsatt for meslinger i husholdningen. Spedbarn utsatt for meslinger i alderen seks til 11 måneder kan også motta levende meslingvaksine, men de må re-vaksinert på 12 år til 15 måneder og igjen før skolestart, siden de har høyere risiko for å anskaffe infeksjonen.

Behandling

behandle infeksjonen supportively. Det finnes ingen spesifikk behandling av påvist nytte. Støttende terapi inkluderer væsker, antipyretika, og behandling av sekundære bakterielle infeksjoner som lungebetennelse, ørebetennelse og hjerneinfeksjoner.

Gi Vitamin A. Verdens helseorganisasjon og UNICEF anbefaler at vitamin A (100.000 til 200.000 IE peroralt) bør gis til alle barn med meslinger i områder der vitamin A-mangel er utbredt eller hvor dødeligheten av meslinger stiger én prosent.

Tenk anti-virus medisiner, ribavirin. Mens det har vært noen randomiserte kontrollerte studier for å vurdere sin fordel noen behandlere vil fortsatt bruke den. Det kan administreres via injeksjon, så vel som aerosoliserte rute (inhalering).

Hvordan å behandle mannlig Hypogonadisme

Hvordan å behandle mannlig Hypogonadisme


Male hypogonadisme oppstår når testosteron ikke produseres i kroppen etter behov. Det er to forskjellige typer av hypogonadisme, primær og sekundær. Primær oppstår hvis det er et problem med testiklene og sekundære kan være et resultat av en hypofysen problem. Årsaker til hypogonadisme inkluderer genetiske lidelser, infeksjoner som kusma og skader på testiklene eller hypofysen fra skader eller kreftformer behandlinger som strålebehandling. Les videre for å lære hvordan å behandle mannlig hypogonadisme.

Hvordan å behandle mannlig Hypogonadisme

1 spot symptomer. Hypogonadisme kan være tilstede ved fødselen eller utvikle seg på et senere tidspunkt. Symptomene kan variere avhengig av debutalder. Symptomer kan inkludere, underutviklede mannlige kjønnsorganer, en økning i kroppsfett, mangel på muskelmasse, utvikling av bryster og infertilitet.

Se en endokrinolog. En lege som er spesialist i hormonelle forstyrrelser vil kunne vurdere symptomer og bestille de nødvendige tester for å bekrefte en diagnose av hypogonadisme. Tester bestilt vil omfatte blod arbeid for å finne ut hormonnivået, genetiske studier og avhengig av alderen på den mannlige en sædanalyse kan bestilles.

Ta hormoner. Den vanlige hormon foreskrevet er testosteron. Det kan hjelpe med sekundære mannlige egenskaper som øker muskelmasse, dypere stemme og ansiktshår vekst. Det kan også forbedre sexlysten. Testosteron kan bli tatt i form av en gel, et plaster, som en injeksjon eller oralt.

Få kirurgi. Hvis årsaken til hypogonadisme er fra en hypofyse tumor deretter operasjonen vil være nødvendig for å fjerne svulsten. Andre behandlinger kan være nødvendig slik som strålebehandling. Hvis skade ble gjort til hypofysen ekstra hormonbehandling kan være indisert.

søke behandling for infertilitet etter behov. Assistert befruktning er tilgjengelig som kan hjelpe en mann med hypogonadisme. En fruktbarhet spesialist vil være i stand til å vurdere din situasjon og bestemme på en hensiktsmessig behandling. Behandlingen er også tilgjengelig for erektil dysfunksjon. Snakk med legen din om behandlingsalternativer.

Vær oppmerksom på de følelsesmessige problemer som kan stå overfor en mann som har hypogonadisme. Avhengig av alder av den mannlige han kan stå overfor erting på skolen hvis puberteten ikke har startet. Voksne hanner kan mangle selvtillit og føler annerledes. Snakk med legen din om rådgivning og støttegrupper for å bidra til å håndtere følelsesmessige problemer.

Hvordan behandle placentasvikt

En morkake er det organ som utvikler seg i en gravid kvinne å levere oksygen og næring til barnet. Placentasvikt, eller morkake dysfunksjon, er en komplikasjon i hvilke områder innenfor eller rundt morkaken vokse unormalt. Dette kan stoppe en baby fra å vokse og føre til fosterdød. Her er hvordan å behandle placentasvikt.

Hvordan behandle placentasvikt

•  Få overvåkes. Sørg for å få god svangerskapsomsorg. Placentasvikt vil mest sannsynlig ikke være livstruende for en gravid mor. Men mangel på passende medisinsk behandling kunne stave katastrofe for det ufødte barnet. Snakk med din lege eller medisinsk omsorgsperson om effekten av prenatal piller på kronisk placentasvikt.

Unngå narkotika. Sentralstimulerende midler som finnes i noen angst medisiner eller antidepressiva kan indusere ytterligere placenta komplikasjoner. Hold deg unna stoffer som Cymbalta og Adderall, for eksempel. Kombinere to slike legemidler sammen kan øke fødselsskader, så vel.

•  Få terapi. En måte å bidra til å behandle placentasvikt er å prøve terapi mens du er gravid. Dette kan øke uteral stimilation. Transkutan elektrisk stimulering (TNS) terapi er en smertefri form for elektrisk terapi.

søke alternativer. Det kan være alternative løsninger for å behandle placentasvikt. Snakk med en urt lege. Urter som fructus rubi, lycii og amomi kan hjelpe behandle placentasvikt. Sørg for å bruke disse som et supplement til tradisjonell medisin, hvis du kan. De er ikke ment å virke alene som en kur.

Hint

 • Flere svangerskap og høyt blodtrykk kan bidra til morkakesvikt.
 • Legemidler som Zoloft, Luvox og Celexa kan øke sannsynligheten for å få morkakesvikt.

Hvordan behandle pilonidal cyster

En Pilonidal cyste, eller lomme med stykker av hud og hår på innsiden, danner på undersiden av halebenet, mellom rumpeballene. Menn er mer utsatt for pilonidal cyster enn kvinner er, med de fleste tilfeller oppstår mellom 15 og 24. Det er antatt pilonidal cyster er forårsaket av inngrodde hår eller gjentatt skade / mishandling til halebenet regionen. Hvis symptomer utvikler seg, de inkluderer smerter og betennelser, rødhet og hevelse rundt korsryggen, noen ganger med tilhørende drenering. Feber er også til stede i sjeldne tilfeller.

Hvordan behandle pilonidal cyster

Hvordan behandle pilonidal cyster

•  Besøk din fastlege hvis pilonidal cyste blir infisert og symptomer oppstår. Han vil utføre en enkel prosedyre på kontoret hans for å drenere cyste. En lokal bedøvelse vil bli injisert rundt cyste området til nummen det, så et snitt vil bli gjort og håret og andre saker inne cyste vil bli fjernet. Legen vil da pakke såret for å tillate det å helbrede fra innsiden og ut. The Mayo Clinic sier opp til 60% av tilfellene er kurert med denne prosedyren.

Rengjør og påfør ny pakking et par ganger daglig inntil helbredet. Noen drenering kan forekomme etter inngrepet, slik pakking må skiftes ut. Ta forholdsregler mot drenerings flekker av seg ekstra undertøy og anvende ny pakke raskt nok.

Foreta kirurgiske prosedyrer dersom pilonidal cyster vedvarer. Tilbakevendende pilonidal cyster med sinus veisinfeksjon krever mer invasive kirurgiske prosedyrer. Kirurgiske alternativer inkluderer åpen eller lukket kirurgi. Begge prosedyrene involverer åpne cyste og rense ut alle hår og andre stoffer, sammen med rengjøring sinus traktater. Med åpent sår kirurgi, blir såret pakket og igjen å helbrede som i den tidligere fremgangsmåte, mens det ved lukket sår kirurgi, blir såret sydd lukket. Åpent sår kirurgi tilbyr en bedre kur rate enn lukket såret kirurgi.

Hold den kirurgiske området rent per legens anvisninger, redo pakking og dressing som anbefales, og barbere rundt i området for å unngå smitte og gjentakelse av pilonidal cyste. Hold området rent og tørt, og ikke sitte lenger enn nødvendig for å fremme helbredelse tid. Det anbefales også at overvektige pasienter ned i vekt for å unngå gjentakelse av cyster.

Ta ibuprofen eller annen over-the-counter smertestillende medikamenter ved behov og din lege tillater. Medisinering er ikke sannsynlig å være nødvendig med det første enkel prosedyre, men det kan bli kalt for i de mer avanserte kirurgiske prosedyrer.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Hvordan behandle Barnas Kvalme


Alle foreldre gruer høre deres barn uttale ordene "Jeg tror jeg kommer til å kaste opp." En kvalm barnet er ulykkelig og ubehagelig, og det er opp til deg å hjelpe dem. Det finnes en rekke måter å behandle barne kvalme, inkludert noen forebyggende tiltak. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas kvalme.

Hvordan behandle Barnas Kvalme

Forhindre Oppkast

•  Lytt til barnet ditt når han viser han ikke føler seg bra. Barn ofte gir liten advarsel før de kaster opp, men de har en tendens til å fortelle deg at de føler seg "funny" på noen måte. Mange erfarne foreldre har funnet seg selv rydde opp både et sykt barn og stuen fordi de ikke klarte å akt på advarselen sine barn som er levert.

behandle kvalme før det blir fullverdig oppkast. Har barnet ditt hvile stille, sittende eller liggende i en stol, ettersom høye nivåer av aktivitet kan forverre kvalme. Mens hun hviler, tilby henne en klar, søt drikke eller en frossen is pop å bosette magen hennes. Unngå sure fruktdrikker som de kan forverre en urolig mage.

Plasser et barn utsatt for reisesyke nøye i bilen. Han bør være vendt forover og i stand til å se ut foran vinduet, som den raske, uklart Utsynet fra sidevinduene forårsaker carsickness.

Unn høy feber og barking hoste med en over-the-counter medisiner som passer for barnet ditt (som indikert av en barnelege). Høy feber kan føre til kvalme hos barn, og en ukontrollert hoste kan ofte utløse et barns brekningsrefleksen.

Behandle kvalme

Hydratiser barn som har vært oppkast med små mengder klar væske. Etter et anfall av oppkast, vente en time og deretter gi dem ca 1 fl oz. av flytende hvert 20. minutt. Hvis du etter en time eller så dette beløpet blir tolerert, øke til om lag 8 fl oz. Væsker å tilby inkluderer eplejuice, te, buljong, gelatin og svak druesaft.

gi en re-hydratisering løsning til et barn som har blitt oppkast i 24 timer eller lenger. Barn blir dehydrert svært raskt, og re-hydration løsninger kan bidra til å erstatte tapt væske, samt balanse barnas kalium og natrium nivåer.

Tillat barnet å tygge peppermyntetyggegummi, nippe peppermynte te eller suge på en peppermynte godteri. Mint er en naturlig rette for kvalme. Det hjelper berolige magemusklene og redusere spasmer som følger kvalme og oppkast.

Begynn barn på fast føde sakte. Inntil et barn har vært kvalme og oppkast gratis for en dag eller to, bør han holde seg til et tørt diett. Klare supper, toast, kjeks, ris og andre milde matvarer er lettere på magen.

Hint

 • Ring barnelege umiddelbart hvis kvalme er ledsaget av en stiv nakke, høy feber, eller hvis et barn er groggy og ikke svarer eller synes å være blodig oppkast.

Hvordan behandle barn Sunburns

Hvordan behandle barn Sunburns


Det er aldri morsomt å ha en solbrenthet, spesielt når du er en gutt. Mange av oss ansette beskyttende tiltak for å unngå solbrenthet, men det er ikke alltid mulig å unngå det helt, i så fall vil du trenger å vite hvordan å behandle barnas solforbrenning. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas solforbrenning.

Hvordan behandle barn Sunburns

Ta barnet fra solen ved første tegn på overeksponering. Dekk huden med løstsittende lag med bomull klær hvis du ikke klarer å finne skygge, eller når han må gå tilbake til solen.

Kjør en kjølig bad for barnet ditt å lindre smerten og trekke litt varme ut av huden. Mens en dusj kan være den mest praktiske løsning, kan spray av vann være smertefullt på rå, tett hud på solbrenthet. Soaking i et kjølig bad med kolloidalt havremel eller natron lagt til det kan være veldig beroligende.

Påfør våte kluter eller pakk barnet ditt i et vått håndkle, ark eller skjorte, hvis du ikke har tilgang til et badekar. Når du er på stranden kan det være vanskelig å finne en kar, men vann og håndklær er i overflod.

Hold barn hydrert. En solbrenthet ofte ledsages av kvalme og hodepine, som begge er forårsaket av den dehydrerende arten av solbrenthet. Pass på at barn drikker nok væske eller indulging i isen spretter å erstatte væske. Gir en kul og rolig sted å hvile kan også bidra til å lindre hodepine og kvalme.

Sett Calamine lotion eller talkum på det berørte området for å absorbere noe av varmen.

Bruk en fuktighetskrem eller fuktighetskrem som inneholder aloe vera etter solbrenthet kjøler ned litt. Den lotion ikke bare vil mykgjøre solbrent hud, men aloe er også en naturlig helbredelse produkt som reduserer svelling og smerte. For ekstremt smertefulle solbrenthet, kjøp og bruk en fuktighetskrem som også inneholder en aktuell bedøvelse.

Gi barnet barne over-the-counter smertestillende, ved hjelp av doseringsanvisningen på pakken, for å hjelpe med den verste av smerte.

dekke små blemmer bare hvis de vil bli komprimert eller gnis av barnets klær. Bruk et løst gasbind bandasje, men gjelder ikke salve eller krem ​​under.

Rapport barnets solbrenthet på hans neste besøk med barnelege. Selv om det ikke var alvorlig nok til å behandle, er det viktig at legen har en rekord på soleksponering betydelig nok til å forårsake celleskader. Det vil gi barnelege en hodet opp for å holde et øye med eventuelle nye og uvanlige hudlesjoner.

Hint

 • Oppsøk lege hvis barnet ditt solbrenthet er en dyp rød eller har blemmer større enn størrelsen på en krone. Dette kan tyde på en annengrads forbrenning som trenger videre behandling enn det som kan gis hjemme. Likeledes, søke medisinsk hjelp hvis barnet ditt er svimmel eller desorientert, som hun kan lide av sol forgiftning i tillegg til en dårlig solbrenthet.

Hvordan å behandle barn diaré

Hvordan å behandle barn diaré


Diaré er ikke en uvanlig sykdom hos barn. Selv ubehagelig, er løs avføring og medfølgende magekramper vanligvis forårsaket av et virus eller mat følsomhet, og med riktig behandling, er en tidsbegrenset sykdom. Det viktigste å huske på når behandling av barns diaré er å opprettholde væskebalansen, som barn lett kan bli dehydrert. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas diaré.

Hvordan å behandle barn diaré

Identifisere, hvis mulig, vil årsaken til ditt barns diaré, da dette hjelpe deg å begrense hvordan du behandler den. Finn ut om noen familiemedlemmer som spiste det samme måltidet som barnet opplever også gastrointestinale plager, siden dette kan være et tegn på matforgiftning. Du kan også være lurt å ringe ditt barns skole eller barnehage for å se om administrasjonen er klar over noen "mage bugs" som kan gå rundt.

•  Ring barnelege hvis du mistenker at barnet ditt kan ha matforgiftning, som det kan være en alvorlig situasjon som trenger å bli behandlet så snart som mulig. Det er ofte skilles fra vanlige utbrudd av barnediaré ved alvorlige magekramper og blod i avføringen. Rotavirus, som kan identifiseres ved en karakteristisk sykelig-søte lukten av avføring, er en annen årsak til diaré som garanterer en samtale til legen, så det er forbundet med alvorlig dehydrering hos små barn.

Limit barnas inntak av fruktjuicer, som de kan faktisk føre til en økning i løs avføring. Blant fruktjuicer, er eplejuice en av de verste synderne. Videre surhet av sitrus juice, som appelsinjuice, kan føre til ytterligere urolig mage.

Hold barnet hydrert på annen måte. Tilby slurker med vann, is spretter eller en spesiell re-hydration løsning. Hvis barnet nekter å drikke noe annet, kan du sette en dråpe eller to av juice i vannet, akkurat nok til smaken det litt, som det er mer viktig å demme opp for dehydrering enn det er å ta et standpunkt på ikke tilbyr juice.

Unngå mat som melk og yoghurt til konsistensen på barnets avføring har returnert til det normale. Siden diaré kan skylle tarmsystemet av mange av sine naturlige bakterier, vil mange barn opplever midlertidig, post-sykdom laktoseintoleranse.

Begynn barnet ditt på Brat kosthold når han har vært i stand til å tolerere væske. Brat er et akronym for bananer, ris, applesauce og toast. Dietten er ikke nødvendigvis begrenset til de bestemte matvarer, snarere er det en måte å minne deg til å begynne med en blid og lett å fordøye kosthold.

Hint

 • Over-the-counter anti-diaré medisiner er kontraindisert for bruk til å behandle små barn. Sjekk med legen din før du gir dem til barnet ditt.

Hvordan behandle barn sår hals

Hvordan behandle barn sår hals


Sår hals er en ganske vanlig foreteelse. De fleste av oss vil ha en minst en eller to ganger i året. Når det gjelder barns sår hals, de fleste forårsaket av andre enn bakteriell infeksjon faktorer. Dette betyr at du må finne en måte å behandle dem uten hjelp av antibiotika. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle barnas sår hals.

Hvordan behandle barn sår hals

•  Identifiser den mulige årsaken til ditt barns sår hals. Barn har sår hals for en rekke forskjellige grunner, noen av dem er de bakterielle infeksjoner som må behandles av antibiotika. En primær mistenkte er allergi, spesielt i løpet av de månedene der pollen teller er høy. Andre årsaker inkluderer irritasjon forårsaket av tørr luft, eksponering for tobakksrøyk, høyt og hyppig roping, en forkjølelse eller en annen virusinfeksjon.

Eliminer miljømessige faktorer som kan forverrer barnets sår hals. Det betyr å bli kvitt kjæledyret som han kan være allergisk, og gir en luftfukter for å motvirke tørr luft forårsaket av vinteren varmesystem, banning sigaretter nærheten barnet ditt og oppmuntre ham til å spille roligere spill helt til halsen føles bedre.

Unn smerten av en sår hals med over-the-smerte relievers og halspastiller. Doserings for barnas medisiner varierer avhengig av deres vekt. Sørg for at du lese hals pastill pakken nøye for å sikre at du ikke gir barnet ditt mer enn den maksimalt anbefalte daglige beløpet.

Hold barnet godt hydrert. Smøring halsen, mens kanskje en smertefull forsøke, vil bidra til å unngå økte smerter forårsaket av parching. La barnet ditt til å spise is spretter eller drikke en søt drikke han ikke får med jevne mellomrom for å lokke ham til å drikke mer væske.

•  Gi en rekke valg av myk og flytende matvarer for å holde barnets mage fra growling. Hun må ha noe i magen hennes hvis hun tar en smertestillende, så tilby henne et utvalg av supper, te, puddinger og milkshake som ikke gjør vondt så mye å gå ned.

Distrahere barnet fra smerten. Barn har en tendens til å fokusere på sykdom eller smerte, spesielt når de ikke har noe annet å gjøre. Vurder å lage en dag hjemme med en sår hals, en dag hjemme for å se en spesiell film eller spille spill du normalt ikke spille. Ikke bare vil barnet ditt bli distrahert, men du vil heller ikke nødt til å behandle klager hele dagen lang.

Hint

 • Som med alle andre medisinske tilstand, hvis barnet viser tegn til forverring eller ikke viser noen bedring i løpet av få dager, ring din barnelege for en avtale.
 • Når du ser på smertestillende for barn, holde seg borte fra aspirin. Det er en årsakssammenheng til en sjelden syndrom som kalles Reyes syndrom.

Hvordan behandle kolikk

Hvordan behandle kolikk


Nesten én av fem babyer lider av kolikk. Kolikk er definert som overdreven og utrøstelig gråt som ikke kan tilskrives noen åpenbar årsak. Hvis barnet gråter mer enn tre timer om dagen, minst tre ganger i uken, kan han ha kolikk. Det er spekulert i at kolikk er forårsaket av magesmerter, starter på ca to uker gamle, og i de fleste tilfeller, avtagende i en alder av tre måneder. Uansett årsak, er effekten den samme: en fortvilet baby og foreldre som er desperate etter å finne en måte å trøste ham. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle kolikk.

Hvordan behandle kolikk

Unn Kolikk med mating Endringer

eliminere problemet matvarer fra kostholdet ditt hvis du ammer. Matvarer for å unngå å inkludere bønner, krydret mat, løk, hvitløk, cruciferous grønnsaker (som kål og brokkoli) og kumelk, dersom det er grunn til å tro at laktoseintoleranse er en bekymring. Gjeninnføre matvarer en om gangen for å avgjøre om en bestemt mat kan forårsake kolikk.

Slå formel-matet babyer til et annet merke av formel eller prøv soyabaserte produkter dersom det er grunn til å tro at laktoseintoleranse er en bekymring. Se om kolikk symptomene avtar etter at bryteren.

•  Reduser mengden luft barnet svelger når hun er fôring ved å bruke buede flasker eller de med en sammenleggbar innsats. Sørge for å rape henne ofte for å redusere trykket av den lille mengden av luft som uunngåelig inge med sin flaske.

Unn Kolikk med beroligende Teknikker

Swaddle babyen, innpakning ham tett i et teppe eller holde ham tett inntil kroppen i en slynge eller bæresele. Rock ham i en rytmisk bevegelse enten ved å bevege kroppen din sakte frem og tilbake, eller ved å sitte i en gyngestol.

Bruk en vibrerende baby sete eller en baby swing å forsiktig rocke babyen. Alternativt kan du plassere henne bilbarnestol i nærhet til en husholdningsapparater (som en tørketrommel eller vaskemaskin) som vibrerer og skaper hvit støy under bruk.

Sett barnet i barnevognen og ta en tur rundt kvartalet. Ikke bare kan bevegelsen berolige kolikk, men det gir deg også en sjanse til å avlaste, gjennom trening, noen av stress forårsaket av å høre barnet gråte ustanselig.

Legg babyen med ansiktet ned på fanget og gni ryggen i langsomme, sirkulære bevegelser. Deretter reversere sin stilling og gni magen på samme måte.

Gi en smokk eller fingeren til å suge på. Babyer har en sterk suge refleks uten tilknytning til næring, og finne handlingen trøstende.

Hint

 • Selv om noen barneleger vil foreskrive medisin for å behandle barn med kolikk, er det ingen forskning som beviser at det er av betydelig hjelp i dempende kolikk.

Hvordan behandle vanlige barndommen skader

Oppdra barn er en tid for fall og skrubbsår, knall og fall. Uansett hvor godt du se over dine barns ulykker kan og vil oppstå. En god tommelfingerregel med barn, er å alltid forvente det uventede. Det hjelper også å ha grunnleggende kunnskap for å ta vare på mindre sår og å vite når medisinsk behandling er necessary.Stay roe når en skade oppstår. De fleste foreldre har en tendens til å få panikk når et barn faller ned eller på annen måte skadet. Det er en vanlig reaksjon. Men når du panikk du ikke klarer å skikkelig vurdere barnets skader. Hvis du får panikk så vil barnet ditt. Det er viktig å holde barnet rolig mens du behandler skaden eller søke legehjelp.

Hvordan behandle vanlige barndommen skader

Hvordan behandle skrubbsår og kutt

•  Skyll under kaldt vann for å fjerne rusk og overflødig blod hvis blødning.

Hvis blødningen legge press før blødningen avtar.

Vask med såpe og varmt vann.

rens med en bomullsdott og hydrogen peroxide.

Cover med plaster eller gasbind bandasje.

Hvordan behandle Animal Bites

6. Påfør press for å stoppe blødning.

•  Vask såret med såpe og varmt vann.

Dekk med en bandasje.

Oppsøk lege.

Dyrebitt skal alltid behandles av lege, selv om dyret er kjent for deg. Gi så mye informasjon om dyret som mulig til det medisinske personale.

Hvordan behandle brannskader

Det er tre grader av brannskader. Dersom et første grads forbrenning oppstår vil det være smerte, rødhet i huden og muligens svak hevelse.

Når en første grad brenne oppstår kjøre det berørte området under kaldt vann for å lette smerter og svie.

Dekk med en steril kompress bandasje.

I andre grads forbrenning blemmer i huden oppstår. Ikke behandle en andre grads forbrenning, men kontakt lege.

I tredje grads forbrenning der kan blæredannelse og også forkulling av huden. En tredje grads forbrenning er en medisinsk nødsituasjon og trenger umiddelbar medisinsk behandling.

Hvordan behandle Falls

Hvis barnet ditt faller raskt vurdere skaden. Sjekk for humper, blødning og hevelse.

Hvis barnet er bevisstløs ringe 911 umiddelbart. Dersom barnet er bevisst snakke med ham / henne til å se om han vet hvem og hvor han / hun is.In tilfelle av hodeskader er det alltid best å se en lege, selv om det er ingen ytre påvisbare symptomer på skade.

Hevelse i en lem kan indikere forstuing eller fracture.X-stråler kan være nødvendig for å riktig fastslå skaden. Oppsøk lege.

Enhver skade på øyet (s) krever legehjelp. Det er best å ikke behandle hjemme. Se en lege.

Hint

 • Sår kan lett bli infisert. Hold dem dekket.
 • Tegn på infeksjon er:
 • Rødhet
 • Hevelse
 • Varmen i huden
 • Pus, væske eller utflod
 • Oppsøk lege ved tegn på infeksjon oppstår.