Digidexo.com

Hvordan søke i EKG

Hvordan søke i EKG


Et elektrokardiogram, eller i EKG, er en maskin som overvåker pasientens hjerteslag. En EKG maskinen har leads som er farget og fordelt på ulike tall, for eksempel tre-bly, 4-leder, eller 5-ledet, avhengig av maskinen. En leder på et EKG maskinen er ansvarlig for registrering av hjertets elektriske aktivitet fra ulike ståsteder på en pasientens kropp. Dette betyr at fører må plasseres på bestemte steder på pasientens kropp for å spille inn den nødvendige elektriske aktiviteten i pasientens hjerte.

Hvordan søke i EKG

Plassere Leads

Shave noen hår fra elektrodestedene. Ta en alkohol pad for å rense elektrodestedene og fjerne skitt og rusk. La alkohol til grundig tørr.

Se i bruksanvisningen for å forstå plasseringen av dine potensielle kunder. For eksempel kan ledningene være plassert på lemmer i henhold til orientering. For eksempel, hvis du har en ledelse som sier, RA, LF og LA, betyr dette på høyre arm, venstre fot og venstre arm.

Tre før påføring av elektrodene til pasienten, snap ledningene i elektrodene. Du kan deretter bruke elektroder til pasient avhengig av hvilken type EKG du oppnår. Fjern klebe taping fra baksiden av elektroden og fast plassere elektroden på pasienten deretter.

Lag en liten løkke på ledninger og tape loops lett til pasientens hud. Dette vil minimere bevegelse av potensielle kunder når du tar opp et EKG.

Når din fører har blitt plassert, sørge for at de har blitt plassert i de nødvendige steder før du slår på EKG-maskin. Knipse leder inn til EKG-maskin. Når du slår på maskinen, vil du være i stand til å ta opp den elektriske aktiviteten i pasientens hjerte.

Hint

  • Se i brukerhåndboken for å sikre at du søker fører av den amerikanske pasientkabel standarder, i stedet for europeiske standarder, så ledningene er i forskjellige farger.
  • Gjelder ikke fører uten først å rense huden før påføring, ellers ledningene vil ikke følge.
  • Ikke påfør fører i områder som er fet eller benete, som opplesninger ikke vil være så nøyaktig fra og EKG.
  • Ikke plasser fører på muskuløse områder.
  • Ikke la dine potensielle kunder til å henge løs, få pakket opp eller få kveilet.