Digidexo.com

Hvordan kontrollere irritabel tarm syndrom - IBS

Hvordan kontrollere irritabel tarm syndrom - IBS


Gass, forstoppelse og diaré er bare noen av de plagsomme og noen ganger pinlige symptomer på irritabel tarm syndrom. Disse manifestasjoner av sykdommen kan forstyrre hverdagen din og gjøre deg svært ubehagelig. Den gode nyheten er at det er flere endringer i livsstil som du kan gjøre for å utnytte dine symptomer, noe som gjør det mulig for deg å finne lindring og gjenvinne kontroll over livet ditt.

Hvordan kontrollere irritabel tarm syndrom - IBS

•  Redusere stress. Mange mennesker som lider av IBS opplever mer intense symptomer under spesielt stressende tider i livet. Trening, meditasjon eller bare å få riktig mengde søvn kan hjelpe deg til å slappe av og redusere noen aspekter av IBS.

Legg fiber til kosthold sakte. Frukt, grønnsaker, hele korn og bønner er spesielt effektive i å lindre forstoppelse. Bruk en fiber supplement i stedet hvis disse matvarene gjøre symptomene verre.

•  Drikk vann. Seks til åtte glass vann per dag vil bidra til å holde deg hydrert selv når du har diaré.

Unngå koffein og alkohol fordi disse stoffene kan forverre symptomene dine.

Avstå fra å drikke gjennom sugerør eller tyggegummi, slik at du minimerer mengden luft du svelger.

Hint

  • Hvis du arbeider med IBS, vil det beste alternativet være å vurdere dine kostvaner. Hvis du ikke føler deg bra på denne tiden, så hva du gjør ikke fungerer for deg. Vurdere å gjøre en endring. IBS behandling og helbredelse er absolutt innenfor rekkevidde, hvis du vil vurdere å gjøre noen viktige endringer i livsstil.
  • Det aller første du må gjøre, er å lære hvilke matvarer intensivere dine bivirkninger og påfølgende betennelsesreaksjon. Se etter en tid-testet usunn mat liste og unngå disse matvarene. Matallergier kan spille en stor rolle i denne tilstanden.
  • Gå hele Organic hvis det er mulig.
  • Du må også ta hensyn til, at det er nok andre faktorer som bidrar til kroniske problemer.
  • Candida / gjær overvekst er nesten alltid til stede i alle tarmproblemer. Det er utbredt og veldig vanlig. Det er noe som berører alle aspekter av din totale helse bildet og noe du trenger å tenke på når du kjemper dette problemet. Ikke mat gjær i systemet ditt! Det kan påvirke alle aspekter av din helse.
  • Etablere en sunn intestinal miljø, ved å bruke en påvist probiotiske og jord-baserte organismer og drepe gjær overvekst med et produkt som "Tre Lac"
  • Vurdere en glutenfri diett for å starte helbredelsesprosessen.
  • Bruk medisiner som avføringsmidler eller anti-diaré medisin nøye og under oppsyn av legen din for å unngå bivirkninger.