Digidexo.com

store svulster godartede

Godartet svulster i hypofysen hos barn

Hypofysen er ansvarlig for de fleste av de hormoner essensielle for vekst og utvikling av menneskekroppen. Svulster i dette området av hjernen først og fremst forekommer hos barn og unge. Ifølge American Cancer Society, "Nesten alle svulster i hypofysen er godartet," men på grunn av viktigheten av kjertel og hormonene den produserer, disse svulstene kan fortsatt skape kaos på utvikling og vekst av rammede barn og unge.

Grunnleggende

Ligger bak og mellom øynene, er hypofysen omtrent på størrelse med en ert. Denne lille kjertelen kontrollerer produksjonen av hormoner som er involvert i stoffskiftet, blodtrykket, seksualitet, reproduksjon og diverse andre kroppsfunksjoner. Hypofysen regulerer også aktiviteten av andre kjertler gjennom resten av kroppen.

Svulster

En svulst på hypofysen vil bli klassifisert som enten sekretorisk, noe som fører til at kjertelen til å produsere for mye av et bestemt hormon, eller nonsecretory, som truer på grunn av sin størrelse. Om svulsten er sekretorisk eller nonsecretory, oppstår tre generelle problemer fra sin utvikling: hypersekresjon, hyposecretion og tumormasse effekter.

Hypersekresjon oppstår når det er en overproduksjon av visse hormoner.

Hyposecretion oppstår når det er en underproduksjon av viktige hormoner. Denne tilstanden kan oppstå i en nonsecretory eller sekretorisk tumor.

Tumor-massevirkninger oppstår når tumoren blir så stort at det gjelder trykk til områder og organer rundt pakkboksen. Disse områdene inkluderer okulær nerve og øyne, og andre områder av hjernen.

Symptomer

Fordi hypofysen kontroller og effekter så mye av kroppsfunksjonen, kan en hvilken som helst avbrudd til aktiviteten av kjertelen påvirker veksten, humør, fokusering og konsentrasjon. Også på grunn av sitt brede spekter av funksjoner, varierer symptomene for hypofysen svulster basert på størrelse, beliggenhet og den resulterende trykk. For eksempel kan en svulst som resulterer i press på synsnerven føre til synsproblemer og hodepine.

Generelle symptomer assosiert med svulster er tretthet, oppkast, hodepine, overdreven svetting, tap av matlyst, forsinket vekst og svimmelhet. Imidlertid er de fleste av symptomene ofte relatert til hormon-produksjonsproblemer. Hormon-produksjonsproblemer fører til en rekke symptomer, seksuell utvikling fra langsom til Cushings syndrom eller fedme.

Diagnose og testing

Det finnes en rekke tester og taktikk for å oppdage svulster på hypofysen. For store svulster, kan legene bruke en X-ray, computertomografi scan eller magnetisk resonans skanning. For mindre svulster, leger forsøker å påvise hormonmangler eller unormalt. Leger kan bruke blod- eller urinprøver eller en glukosetoleransetest. Av og til en invasiv prosedyre kan være nødvendig for å påvise en hypofyse svulst. For denne testen, leger bruker ofte en dårligere petrosal sinus prøvetaking. KidsNeeds.com beskriver en mindreverdig petrosal sinus prøvetaking som når "en radiolog setter spesielle kateter fra lysken årer i fartøyene som drenerer hypofysen øverst i halsen og trekker blod for måling av hormonet at svulsten utskiller."

Behandling

Godartede tumorer hypofysen vil ikke spre seg til andre deler av kroppen, og er generelt langsomme til å utvikle seg. Dette betyr at når en svulst har blitt diagnostisert, kan legene bruke en rekke behandlinger. Hvert alternativ er avhengig av størrelsen og posisjonen av tumoren. Noen leger vil foreslå fjerning av tumoren via mikro (en operasjon utført under et kirurgisk mikroskop). Andre alternativer omfatter strålebehandling, medikamenter eller en kombinasjon av disse behandlinger.

Leger kan også foreskrive behandlinger eller medisiner for bivirkninger relatert til hypofysen svulster. Disse behandlingene kan erstatte manglende eller stimulere hormoner, eller redusere produksjonen av visse hormoner.

Svulst i det indre øret

Svulst i det indre øret


Ifølge Timothy C. Hain, MD, er det indre øret omtrent på størrelse med en krone. En voksende svulst kan ikke gå ubemerket for lenge. Selv om tanken på noe vokser inni øret kan virke urovekkende, ifølge Mayo Clinic, de fleste øre svulster er ikke-cancerous (godartet).

Misforståelse

Indre øret svulster er sjelden forårsaket av kreft sprer seg fra andre deler av kroppen din. Ifølge Timothy C. Hain, MD, selv om ondartede svulster kan spre seg overalt i kroppen, det indre øret - å være et så lite mål - er vanligvis ikke påvirket.

Utvikling

Ifølge Mayo Clinic, indre øret svulster, kalt akustikusnevrinom, utvikle seg på den åttende hjernenerve, som går fra det indre øret til hjernen. Indre øret tumorer, ifølge Mayo Clinic, er en av de mest vanlige typer av hjernesvulster som behandles.

Symptomer / Signs

Symptomer på en akustisk neuroma inkludere hørselstap på ett øre, ringing i øret, svimmelhet og ansikts nummenhet eller svakhet. Påvisning av en akustisk neuroma ofte oppstår under en audiometric hørselstest. En betydelig hørselstap på bare ett øre eller unormalt lave talegjenkjenning score, er to ting som ville føre til en audiograf til å mistenke en svulst.

Diagnostisering

CT og MR skanner ofte bekrefte tilstedeværelse av en indre øret svulst. Ifølge Mayo Clinic, andre øret problemer deler de samme symptomer som indre øret svulster, gjør dette diagnostisere et tidlig stadium svulst vanskelig. Indre øret svulster vanligvis er til stede under screenings for andre forhold.

Løsning / Behandling

Ifølge Timothy C. Hain, MD, de fleste akustikusnevrinom vokser svært langsomt gjør konservativ ledelse et behandlingsalternativ. Raskt voksende svulster, store svulster eller svulster for nær hjernestammen bør krympet med stråling eller
kirurgisk fjernet.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, årsaken akustikusnevrinom fortsatt ukjent. Nevrofibromatose 2, en genetisk lidelse, kan forårsake vekst av svulster i det indre øret vestibulocochlear nerver i begge ører.

Herbal rettsmidler for Fibroid Svulster

Fibroidtumorer vokse i og rundt livmoren på ca halvparten av alle kvinner i fruktbar alder. De fleste er godartet og mange er små og uten symptomer. Men for mange andre kvinner, kan fibroidtumorer være kilden til alvorlige smerter. Store svulster kan forårsake tunge, smertefulle blødninger i perioder og småblødninger mellom perioder. De kan også føre til anemi og pustevansker. Hvis venstre ubehandlet, fibroids fortsette å øke i størrelse og i alvorlighetsgraden av symptomene de forårsaker.

Herbal rettsmidler

Det er mange naturmidler for fibroid tumorer som har vist seg å gi betydelig lindring av symptomer og å krympe svulstene naturlig. Kombinasjoner av urter har vist seg mest effektive.

Leger som handler i naturmedisin, naturopaths, kan foreskrive urtemedisiner. Noen urter som vanligvis brukes er: chasteberry, røde bringebær, motherwort, sibirsk ginseng, rødkløver, goldenseal, chancia, lakris rot, klaseormedrue, dong quai, løvetann, melk tistel, burdock, Vitex og gul dock rot.

Kjøp disse urtene i kapsel eller skjær form eller forberede en te bruker noen av disse urter eller en kombinasjon av to eller flere. Legg til en liten håndfull av hver urt til en gryte med kokende vann. Bratt i 5 til 10 minutter, og drikke tre ganger om dagen.

For å hjelpe krympe fibroids, legge disse tilskudd til din daglige diett: 1000 til 2000 mg vitamin C, 400 mcg selen og 30 mg sink.

Urte Oppskrifter

Bland 100 g Burnet rot, 75 g av nesle blader, 100 g av burot rot, 75 g av kamille og 75 g av søt kløver. Tilsett 3 ts. av blandingen til 3 kopper kokende vann, dekk til og la over natten. I morgen, filtrere drikke og ta 1 ss., Tre ganger om dagen, en time før måltider.

Fjern de innvendige veggene av 20 valnøtter og bland med 100 gram 96 prosent alkohol. La stå i syv dager. Ta 15 til 20 dråper av blandingen, tre ganger om dagen med en liten mengde vann. Fortsett å ta blandingen i minst to måneder.

Bratte nesle blader i kokende vann - en del nesle blader til 10 deler vann - i 20 minutter og drikke ¼ til ½ kopp, to til fem ganger om dagen.

Tilsett 1 ss. av nesle røtter til en kopp vann og kok i fem minutter over svak varme. Bratt for en time. Ta 2 ss., Tre ganger om dagen før måltider for 30 til 40 dager.

Bland skjell fra en kopp rå pinjekjerner i ½ liter vodka og la stå i tre dager ved romtemperatur. Ikke filtrer som skjell bør forbli i vodka. Ta 1 ss., Tre gang om dagen før måltider.

Bland 1 ss. av knotweed røtter, ½ ts. arnica blomster og ½ ss. av celandine gress med en kopp kokende vann. La stå i en time. Filter. Ta 1 ss., Tre ganger om dagen etter måltider.

Bland like deler knotweed rot og chaga. Tilsett 1 ss. av blandingen til en kopp kokt vann som har blitt tillatt å avkjøle til varme. Bratt i to timer. Filter. Drikk ½ kopp, tre ganger om dagen før måltider.

Bland 1 ss. kamille blomster i en kopp kokende vann. Bratt i 30 minutter. Ta 1 ss., 2-4 ganger om dagen.

Kok 1 ss. calendula blomster i en kopp vann i 15 minutter. Drikk tre ganger om dagen.

Bland følgende urter med 4 kopper vann 2 ts. Vitex bær, 1 ts. klaseormedrue root, ½ ts. løvetann rot, ½ ts. stikkende ask bark, ¼ ts. krampe bark og ¼ ts. kanel bark. Kok opp. Senk varmen og la te å småkoke i noen minutter. Fjern fra varmen og bratt i 20 minutter. Filter og drikker minst to kopper per dag i tre til fire måneder.

Holistiske behandlinger

Mange kvinner finner lindring fra fibroid svulst symptomer gjennom akupunktur og kinesisk medisin, som behandler årsaken, ikke symptomene. Siden blodet strømmer til og fra livmoren har blitt hindret resulterer i svulstene, er disse behandlingene brukes til å balansere energien eller blodstrøm samt adresse ubalanser i lever og milt, som tillater dem å avgifte kroppen.

Riktig kosthold og mosjon er andre viktige faktorer i behandlingen av fibroidtumorer ettersom både hjelpe kroppen kvitte seg med giftstoffer og oppmuntre til riktig eggløsning. Spise mer grønnsaker og hvete gress har vist seg fordelaktig, som legger blackstrap melasse, som bidrar til å redusere kraftig blødning, og eple cider eddik, noe som bidrar til å rense kroppen, til kosthold. Hele korn har vist seg gunstig for å redusere fibroid størrelse. Generelt er økologisk mat trukket fordi noen plantevernmidler kan oppmuntre til dannelse av fibroids. Det anbefales å minimere forbruket av fet mat som rødt kjøtt og maksimere inntaket av frisk frukt, grønnsaker, hele korn og soyaprodukter.

Ved hjelp av en varm lakserolje pakke på magen vil hjelpe krympe fobroids. For å gjøre en pakke, suge en ren klut i lakserolje, og deretter plassere den på magen. Dekk klut med plastfolie, og deretter en annen ren klut. Legg en varmeflaske eller varmepute på toppen. La virke i omtrent en time.
En lokal applikasjon av rote root olje, gnidd på magen to ganger om dagen - morgen og kveld - kan hjelpe med ubehag. Hot sitz bad vil øke sirkulasjonen i bekkenet, slappe muskler og lindre ubehag. Tilsett noen dråper rosmarin, lavendel eller einer oljer til badekaret for å stimulere bekken sirkulasjon.

Før du gjør noen endringer i kostholdet eller legge til kosttilskudd, oppsøke helsevesenet spesialist. Ikke ta noen urte kosttilskudd eller begynne eventuelle alternative behandlinger hvis du er gravid eller kan være gravid uten å konsultere lege.

Hva er definisjonen på en godartet svulst?

Ordene "godartede" og "ondartet" er viktige ord for å forstå, spesielt når man diskuterer potensielt kreftsvulster. Som navnene antyder, er en ondartet svulst særlig betenkelig, som krever umiddelbar oppmerksomhet, mens en godartet svulst er relativt mindre farlig. Men rett og slett fordi en svulst har blitt bestemt godartet betyr ikke at det kan ignoreres. Les videre for å lære det grunnleggende om godartede svulster.

Betydning

Fra et medisinsk synspunkt, refererer ordet "godartet" til en masse av celler som er begrenset i vekst og er ikke forverring til en malign tilstand. Vanligvis er dette begrepet brukes for å beskrive en definert, innkapslet, ikke-kreftsvulst. Godartede svulster er unormalt vokser ennå slutt ufarlige klumper av celler. I motsetning til ondartede svulster, betyr en godartet massen ikke aggressivt spre seg til andre deler av kroppen og heller ikke gjennomtrenge kroppsvev.

Typer

Selv om unormale cellemasser klassifisert som godartet vises i en rekke ulike former under et mikroskop eller skanne, er deres forene faktor at alle godartede svulster er ikke kreft. I likhet med sine ondartede kolleger, kan godartede svulster finnes i hele kroppen, fra livmor eller prostata til huden. Faktisk Moles er en av de mest vanlige eksempler på godartede svulster. Likevel motsetning til alvorlige eller dødelige svulster, godartede svulster vokser relativt sakte.

Identifikasjon

En biopsi er nødvendig for å bestemme hvorvidt en vekst er godartet eller ikke. Godartede tumorer er utrolig variert i form og størrelse, og ofte ikke forårsaker symptomer. Dannet av en cellevekst av et organ eller vev, godartede svulster forbli selvstendig. Disse begrensede celle vekster generelt holde definerte utkant, mens ondartede svulster ikke er lokalisert til ett sted og har en ubundet perimeter.

Forebygging / løsning

Leger oppfordrer sine pasienter til å være klar over eventuelle unormale føflekker som kan være enten kreft eller godartet. Pasienter oppfordres også til å få regelmessige filmvisninger i bryst, prostata, eggstokker, tarm og andre organer for å forebygge kreft.
Fjerning av en godartet svulst via kirurgi er standard medisinsk prosedyre, så lenge den er i en vekst nås plassering i kroppen. Hvis en svulst ikke kan fjernes kirurgisk, er stråling en alternativ metode til å tørke ut massen av celler. Cryosurgery gir en annen fjerning metoden, effektivt fryse cellene av ved å sette trange instrumenter inn i svulsten.

Advarsel

Personer som legger merke til unormale symptomer som kan være tumorer, slik som i tilfellet av potensielt kreft mol, oppfordres til å se en lege. En hudlege kan undersøke eventuelle hudkreft for å fastslå om de er godartet.
Pasienter rådes til å være klar over eventuelle føflekker som er asymmetrisk, ujevn i fargen, har udefinerte grenser, eller vokser i diameter. Leger anbefaler også at folk bruke solkrem med solfaktor 15 i minst 30 minutter før soleksponering.
I enkelte tilfeller kan enkelte benigne tumorer faktisk bli ondartet på grunn av genetiske endringer i tumorcellesammensetning. Et eksempel på dette er en type kolon tumor, eller polypp, som markerer potensialet for kreft dersom de ikke fjernes. Dette er grunnen til at leger understreke viktigheten av tidlig oppdagelse i forebygging av tykktarmskreft.

Brystlesjonene

Brystlesjonene


En kvinnes bryster vil gjennomgå mange forandringer i løpet av livet på grunn av graviditet, menstruasjon, overgangsalder, og kosthold. I tillegg til brystkreft, er godartede sykdommer som presenterer symptomer kvinner bør gjenkjenne og rapportere til sine leger. (Se referanser.)

Fibrocystic endringer

Endringer i det fibrøse vev i bryst slik som klumper og cyster (væskefylte sekker) er vanlige og kan forårsake mild smerte og ubehag. De bør overvåkes av legen din, men er ikke-cancerous endringer. (Se referanser.)

Hyperplasi

En overvekst av celler i brystet kanaler eller lobules (der melk er gjort) er diagnostisert som hyperplasia. Denne tilstanden kan føre til en økt sjanse for brystkreft utvikling i fremtiden. (Se referanser.)

Intraductal papillomer

Svulster (godartede massene) funnet i brystet kanalene er kjertel og bindevev som kan forårsake unormal væske fra brystvortene. (Se referanser.)

Behandling

I tillegg til nøye overvåking av størrelse og form via imaging tester, kan bryst klumper og svulster bli vevsprøve av legen hvis de er store nok. Smerte medisiner vil avlaste ubehag, men kirurgisk fjerning kan være nødvendig.

Forebygging

Bryst endringer ofte tilsvare hormonelle endringer og bruk medisinering. For å øke din sjanse for å bli bryst sykdom gratis praksis gode levevaner: unngå tobakk, for mye sol, spise sunt og trene. (Se referanser.)

Hva er årsaken til Adenocarcinoma?

Selv om hjertesykdom fortsatt rangerer som USAs folkehelsefiende nummer én, kreft, en fjern andre, hevder fortsatt tusenvis årlig. Heldigvis er det gjort framgang i kampen mot sykdommen. Identifisering av de ulike typer av kreft forskere har tillatt å fastslå hotspots i eller på kroppen som, av grunner som ennå ikke er klare, er tilbøyelige til unormal cellevekst. En slik type er adenokarsinom, en ganske vanlig kreft av cellene som utgjør mange av kroppens viktige strukturer.

Typer

Adenocarcinoma er den medisinske klassifisering for kreft som påvirker epitelvev, som er plassert på utsiden av en hvilken som helst organ (slik som huden) eller funnet foring. Antatt å være kjertel i sin opprinnelse, kan påvirke kreft myk foring av forskjellige strukturer, slik som de indre endetarmen, spiserør, og organer som i tykktarm og lunger. De fleste adenokarsinomer er godartede og kan behandles effektivt; Til tross for adenokarsinomer har en gjennomsnittlig metastasering hastighet, kan de være dødelig uten rettidig medisinsk intervensjon.

Prevalens

Fordi effekt adenokarsinomer forskjellige strukturer i kroppen, har hver en forskjellig behandling og prognose. Bryst, livmorhals og vaginal kreft all rang som store bekymringene til kvinners helse, mens prostatakreft rammer tusenvis av mennesker årlig. Bukspyttkjertelkreft er diagnostisert i nesten 50.000 amerikanske menn og kvinner, med nesten halvparten av disse tilfellene være terminal. Til tross for forekomsten av disse kreftformene, lunge og tykktarmskreft er fortsatt de vanligste kjente adenokarsinomer.

Lunge og tykktarm kreft

Det er ingen mangel på medisinsk info på lungekreft: minst 10 prosent av de rapporterte tilfellene teste positivt for å være adenokarsinomer. Røyking er ansett som den primære årsaken til sykdommen, med forurensning følger etter. Lung (og tykktarm) kreft er forskjellig fra vanlige adenokarsinomer fordi svulstene metastaserer raskt, noe som gjør dem vanskelig å behandle og eksepsjonelt dødelig. Tykktarmskreft er også kjent som kolorektal kreft, ettersom både tykktarmen og rektum er relatert og rammet av sykdommen. Forskere mener den primære årsaken av tykktarmskreftutvikling er de usunne kosten valg utbredt i vestlig samfunn.

Behandling Alternativer

En rekke behandlingsmetoder er tilgjengelige, alle avhengig av type, plassering og antall kreft eller ondartede svulster (godartede adenokarsinomer kan fjernes kirurgisk, siden de ikke er ansett kreft). Kjemoterapi kombinert med strålebehandling er ofte det første alternativ, som begge har blitt benyttet med en viss grad av suksess mot flere krefttyper. Tumorer er ofte opererbar, én gang og fjernet, kan andre behandlinger så påføres for å hindre ytterligere vekst av tumorer.

Prognose

Suksess avhenger av hvor tidlig pasienter søke legehjelp. Ulike typer kreft vil ha en veldig klar prognoser; brystkreft overlevende er på vei oppover, mens sjansene for vellykket behandling av livmorhalskreft er slank. I tilfellet med de to vanligste adenokarsinomer, kolorektal kreft gir omtrent en 93 prosent overlevelse, hvis fanget tidlig; at antallet synker betydelig til 8 prosent dersom kreft når den fjerde fasen. Det samme er tilfelle for lungekreft; trinn 1 deteksjon skryte av en over 90 prosent suksessrate. Som kreft nærmer trinn 2, synker overlevelsen dramatisk.

Hva er årsakene til ømme bryster og hevelse?

Hva er årsakene til ømme bryster og hevelse?


Opplever ømme bryster og hevelse for første gang eller for en unormalt langvarig tid kan være en noe rystende opplevelse. Med ett i 12 kvinner får brystkreft, er dette naturligvis hvor sinnet går. Men nesten hver kvinne opplever ømme bryster og hevelse på et tidspunkt i livet hennes, og årsakene er nesten alltid relatert til kreft.

Infeksjon

En bryst infeksjon, oftest forårsaket av tette talgkjertler eller amming, resulterer nesten alltid i ømme og hovne bryster. Mens ømhet og hevelse kan være de første tegn på en infeksjon, er en feber sannsynlighet for å utvikle kort tid. For å hindre spredning av smitte, er det lurt å ha en alvorlig infeksjon adressert av en lege.

Hormoner

Ifølge US National Library of Medicine, hormoner er den vanligste årsaken til bryst ømhet og hevelse. Ømhet rundt menstruasjon er referert til som sykliske brystsmerter og er ingen grunn til bekymring. Imidlertid hormoner virker på andre måter også. Jenter som nærmer pubertet, postmenopausale kvinner og gravide kvinner kan alle forvente noen ømme bryster og hevelse på ulike tidspunkter i løpet av måneden. Hormonelle medisiner som østrogen behandlinger eller p-piller vil ha de samme uforutsigbare resultater.

Cyster

Noen kvinner utvikler brystkreft cyster. Ofte disse væskefylte sekker gå ubemerket hen. Imidlertid kan ømhet og hevelse forekomme, særlig når flere cyster vises. Mens de fleste cyster er godartede, er det likevel viktig å ha potensial cyste undersøkt for mulig malignitet eller fibrocystic tilstand. Å avgjøre hvorvidt du kan ha en bryst cyste, vurdere det faktum at ubehag opplevd med cyster er noncyclical, noe som betyr at det er relatert til menstruasjonssyklusen.

Svulster

Av og til vil en enkelt godartet svulst vokse i brystet. Mens svulster selv er vanligvis smertefri, jo større de blir, jo mer sannsynlig er det å oppleve bryst hevelse og ømhet. Disse fibroadenomas, som de kalles, finnes vanligvis i premenopausale kvinner under 50 år og kan bli behandlet og testet med en enkel biopsi.

Kreft

Ifølge American Cancer Society, er det bare én type brystkreft som forårsaker brystsmerter, inflammatorisk brystkreft (IBC). IBC er ekstremt sjelden og finnes i bare 1 til 3 prosent av alle brystkrefttilfeller. Derfor er brystsmerter en usannsynlig symptom på brystkreft. Imidlertid kan en avansert brystkreft med store svulster presse brystvev nok til å forårsake ømme bryster og hevelse. Hvis dette er et problem, er det viktig å se en lege for å umiddelbart vurdere kjerneproblemet og årsaker til din ømme bryster og hevelse.

Urter for å krympe Fibroids

Livmor fibroids er godartede svulster som vokser i slimhinnen i en kvinnes livmor. Selv om disse muskuløse svulster er ikke kreft, kan de forårsake en rekke medisinske problemer som fører til infertilitet, smertefulle menstruasjonskramper, og kraftige blødninger. Noen fibroids er nonthreatening og er små og vanskelig å oppdage. Men som de vokse seg større og bli mer smertefullt, kan kirurgisk fjerning være et alternativ for noen kvinner. Med mindre en lege har oppmuntret kirurgi for å fjerne fibroids, kan mange kvinner effektivt behandle livmor fibroids naturlig med urter.

Årsaker

Uterine fibroider kan være forårsaket av flere faktorer. Det er genetiske koblinger til en historie av livmor fibroids i en persons familie. Men er den vanligste årsaken til fibroids grunn av kosthold og en kvinne generelle helse. Overvektige kvinner over 40 er spesielt mer utsatt for livmor fibroids. Livmor fibroids er også forårsaket av høyere enn normale østrogennivå.

Diett

Før du begynner noen urt eller helhetlig behandling for livmor fibroids, er et riktig kosthold viktig i forebygging livmor fibroids. Kvinner bør redusere inntak av natrium, øke fiberinntaket, og investere i kvalitet multivitaminer høy i jern for å korrigere en jernmangel. Omega-3 fettsyrer er essensielle, sunt fett som fremmer sunn leverfunksjon ansvarlig for å redusere livmor fibroids symptomer. Mat rik på vitamin B som hele korn, ris og melasse kan bidra til å redusere fibroids symptomer i tillegg.

Behandling

Livmor fibroids kan fjernes eller krympet med kirurgi. Hysterektomier er bare oppfordret for store svulster som kan forårsake blæreproblemer og smertefulle kramper. Andre alternativer er p-piller som hjelper i å stabilisere en kvinnes østrogennivå. Alternative behandlingsalternativene består av urter, akupunktur, yoga og meditasjon.

Behandling Livmor Fibroids med urtete og urte kosttilskudd

Det er flere urt behandlinger som kan behandle livmor fibroids. Urtete som rød bringebær, kamille, rose hip, golden segl, og chasteberry har blitt rapportert av Herbal Encyclopedia å rense leveren, slik at den kan regulere hormonnivået i kroppen og filtrere ut urenheter i blodet.

Det er sterkt oppfordret til å ta urte kosttilskudd to til tre uker før utbruddet av menstruasjon. Melk tistel, vill yam, klaseormedrue, bee pollen, løvetann rot, eller svart Haw er urter som tas i kapselform som foreskrevet av en helhetlig utøveren.

Andre urte rettsmidler

Andre naturmidler som kan behandle livmor fibroids er lakserolje, som kan fordøyes eller varmet og gnidd på abdomine å lindre kramper under menstruasjon fra fibroids. Matvarer som kan spesielt redusere smertefulle symptomer kan være organisk rå grønnsaker, frisk frukt, sitronsaft, hele korn matvarer, hvitløk og linfrø olje kosttilskudd. Når du tar urte kosttilskudd og spise et sunnere kosthold, begrense bearbeidet mat, salt, kullsyreholdige drikker, koffein og alkohol, og rødt kjøtt.

Spindel Cell Sarkomer

Spindel Cell Sarkomer


Spindel celle sarkom er kreftsvulster som påvirker bindevev og bløtvev av hund og katt. En svulst er klassifisert som "spindel celle" når det er umulig å skille nøyaktig hva slags neoplasi finner sted, enten på grunn av uvanlig oppførsel eller vekstmønstre. Malignitet kan ofte bli spådd av svulsten veksttakt, og selv om noen kreftdiagnose er skremmende, kan de fleste spindel celle sarkom tilfeller skal behandles.

Identifikasjon

Spindel celle sarkomer kan komme fra fett-produserende celler, nerveceller eller glatte muskelceller. Faktisk er denne veldig karakteristisk for disse svulstene er det som gjør dem vanskelige å klassifisere. Ifølge Merck Veterinary Handbook, er det tenkt at opprinnelsen til alle spindel celle svulster er en mesenchymale celle som kan utvikle seg til en rekke forskjellige ting. Dette er grunnen til at selv om svulsten kan dele egenskaper med en viss type celler, betyr det ikke at det kom fra den cellen. Spindel celle sarkomer kan forekomme på overflaten eller dypt inne i kroppen, og kan være godartet eller ondartet. Selv dette er en vanskelig skille fordi i de fleste tilfeller, sprer tumor lokalt, men anses ikke ondartet. Det er heller ikke ansett som godartet fordi godartede svulster ikke spres. Hvert tilfelle av spindelen celle sarkom er forskjellige, og må behandles deretter.

Diagnose

Et kjæledyr med spindel celle sarkom vil vanligvis presentere med en klump like under huden. Klumpen kan ha vokst sakte over tid, eller det kan ha dukket opp tilsynelatende over natten. De fleste er solid, men noen kan inneholde en liten mengde av fluid. En liten nål-aspireres kan ikke frembringe en prøve stor nok for diagnose, men en biopsi kan utføres raskt og med bare lokal anestesi. Veterinæren vil undersøke kreftceller mikroskopisk for å se hva slags celler er til stede, og vil ta pasientens historie i betraktning. En tumor som er liten og har vokst sakte er sannsynlig å være godartet, mens en stor svulst som har vokst raskt er sannsynlig å være ondartet, særlig hvis det ligger dypt under huden. X-stråler kan avsløre hvorvidt tumoren har spredd seg.

Kirurgi

Kirurgi for å fjerne svulsten er behandling av valget. Hvis hele svulsten kan skjæres ut med et bredt margin på normalt vev rundt nettstedet, er sjansen for å bli frisk bra. Av og til er fjerning av hele tumoren umulig, eller i tumoren allerede kan ha spredd seg. I disse tilfeller vil veterinæren fjerne det hun kan, og vil følge opp med ytterligere terapi for å stanse veksten av de gjenværende neoplastiske celler.

Behandling

Etter at hunden har helbredet fra kirurgi, kan strålebehandling begynne. Ifølge DVM 360, kan en typisk plan på 15 til 20 behandlinger gitt over tre til seks uker føre kontroll med neoplasi med en hastighet på 50 til 90 prosent på tre til fem år. Mange av disse svulstene ikke svare på kjemoterapi, men for hunder med ubrukelige, ondartet eller svært store svulster, kan det være nyttig som palliativ omsorg.

Prognose

Så lenge tumoren kan fjernes og holdes fra å spre seg, er prognosen god. Hvis tumoren ble delvis spaltet, kan den gjenværende neoplastisk vev føre til at det oppstår på nytt. Dersom svulsten ikke var fjernet, eller om det ble funnet å være høy klasse etter fjerning, prognosen er bevoktet. Resultatene kan fremdeles bli oppnådd for disse pasienter med stråling og kjemoterapi.

Medisinsk bruk av hydrogen

Hydrogen, et ikke-metallisk element som er representert ved symbolet H, er kjent i den vitenskapelige samfunnet som det letteste av alle elementer. Det er en av de viktigste komponentene i vann. Forskjellige former og derivater av hydrogen blir brukt til mange formål innen medisinen.

Hydrogensulfid

Ifølge Physorg.com blir hydrogensulfid ofte benyttes i nøds medisin. Når hydrogensulfid gis til pasienter som gjennomgår hjertekirurgi, det hjelper hjelpemiddel i healing og kan redusere effekten av visse hjerteproblemer. I løpet av en medisinsk nødsituasjon slik som myokardialt infarkt, en pasient kan bli administrert hydrogensulfid direkte inn i hjertet i løpet av operasjonen. Pasienter som er administrert denne skutt oppleve en økt oksygentilførsel til hjertet, noe som bidrar til å gjenopplive den. Hydrogensulfid kan også hjelpe hjertet ved å reversere de syke effektene av reperfusjon. Reperfusjon er et uønsket biprodukt av prosessen hvor blodstrømmen er gjenopprettet til hjertet. Reperfusjon oppstår når, etter en periode med inaktivitet hvor hjertet ikke mottar signifikant blodstrøm, forårsaker en plutselig tilbakeføring av blod inflammasjon og overskytende belastning.

Tritium

Ifølge bedre helse nettsted, er tritium en av de isotoper av hydrogen. Dette stoffet blir brukt som en markør i den medisinske industrien. A "markør" er et begrep som refererer til testresultater som fungerer som diagnoseverktøy. For eksempel, viser en tumormarkør for å nivået av visse kjemiske stoffer i blodet som legens bruk til å bestemme hvor stor svulst er. Tritium, en svært radioaktivt materiale, brukes mye i røntgen og andre typer medisinsk bildebehandling, for å identifisere disse tumormarkører. Som et resultat, er det en av de viktigste bestanddeler i nukleærmedisin.

Natriumbikarbonat

Ifølge GI Care nettstedet, er hydrogen også en viktig ingrediens i natrium bikarbonat. Natriumbikarbonat er funnet i både salt og natron. Imidlertid er det også brukt som en metode for behandling av visse tilstander på grunn av sin kraft til å nøytralisere syren. For eksempel er natriumbikarbonat brukes til å behandle medisinske tilstander som uclers, hyper-surhet i tarmsystem, nyrestein, hevelse i ansikt eller andre deler av kroppen, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Hydrogenperoksid

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan hydrogen peroxide brukes som et desinfeksjonsmiddel for å rense sår. Dette kan redusere risikoen for å pådra en bakteriell infeksjon. Hydrogenperoksid stopper også lite fartøy såret blødning, og det kan brukes i oral hygiene i tillegg.

Typer av lymfom hos barn

Lymfekreft er en alvorlig form for kreft hos mennesker, og det gjør opp om lag 5 prosent av alle krefttilfeller i USA. Mens lymfom er ikke så vanlig hos barn som hos voksne, er det den tredje vanligste formen for kreft hos barn. Noen former for lymfom er milde, og en person kan ha denne typen kreft, og forventer å fortsette å leve i mange år. Noen former for lymfom er mer alvorlig og kan føre til en rask død.

Origins

Lymfom begynner i lymfocytter, en del av menneskekroppens immunsystem, og forekommer ofte i forstørrede lymfeknuter. Berørte celler i immunsystemet ikke dø når de skal på grunn av skadet DNA og har en tendens til å samle seg i klumper, som de forstørrede lymfeknuter. Når disse klumper blir alvorlige nok, kan lymfom spres utenfor immunsystemet og påvirker andre deler av kroppen. Denne tilstanden kalles extranodal sykdom. De vanligste områdene extranodal aktivitet er hodet, nakke, bryst og buk.

Behandlinger

Pasienter med lymfom blir vanligvis behandlet med enten kjemoterapi eller strålebehandling. Begge typer av behandling som benyttes alene er spesielt effektiv i de tidlige stadier av sykdommen. For senere stadier, eller for uvanlig store rammede områder, en kombinasjon av de to behandlinger er ofte brukt.

Medisinske definisjoner

For å forstå de prosenter på følgende typer barndommen lymfom, vil noen medisinske definisjoner være nyttig. "Forekomst rate" er antall nye tilfeller diagnostisert i en gitt befolkning over en gitt tidsperiode. "Fem-års overlevelse" er antall pasienter ut av 100 med samme sykdom som ikke har noen spor av sykdom eller sykdom fem år etter at den først ble diagnostisert.

Non-Hodgkins lymfom

Mer enn halvparten, 60 prosent, av alle barndoms lymfomer er non-Hodgkins lymphomas.This er generelt preget av smertefri hevelse i lymfeknutene i kragebeinet regionen, hals, lyske eller armhulene. Men i noen tilfeller kan hovne lymfeknuter føre til brystsmerter, tretthet, hoste, tap av matlyst, vekttap og tørr kløende hud. Disse er ofte funnet å ha mer kreftvev, og i mange tilfeller prognosen er dystre.

Burkitt lymfom

Burkitt lymfom er mest vanlig i Europa, og det synes å være koblet til Epstein-Barr-viruset. Leger ennå ikke forstår forholdet mellom virus og cancer. Pasienter utvikle en stor svulst som regel i kjeven eller magen. Kjemoterapi er den vanlige behandling. Insidensrate: 40 prosent. Fem års overlevelse: 90 prosent til 95 prosent.

Lymfoblastisk lymfom

Lymfoblastisk lymfom er mer vanlig hos barn enn hos voksne, og det står for om lag 30 prosent av all lymfom hos barn. De fleste pasienter utvikler svulster i øvre del av magen. LBL er aggressiv og rask bevegelse. I gamle dager var det ofte dødelig, men dagens overlevelse er mye høyere med moderne cellegiftbehandling. Insidensraten er 30 prosent, og de fem-års overlevelse er 85 prosent til 90 prosent.

Andre typer

Anaplastisk stor cellelymfom: Denne type saktevoksende lymfom kan være til stede i huden, eller finnes i hele kroppen. En vanlig behandling er en kombinasjon av kjemoterapi og steroider. Insidensraten er 10 prosent og fem-års overlevelse er 100 prosent.

Stor B-celle lymfom: Den vanligste tidlige symptomet er en stor hevelse i halsen eller lysken. Insidensraten er 20 prosent, og de fem-års overlevelse er 80 prosent til 90 prosent.

Hvordan krympe & Eliminer Very Large fibroidtumorer

Hvordan krympe & Eliminer Very Large fibroidtumorer


Fibroidtumorer finnes oftest i en kvinnes livmor, men de kan sjelden vises i andre organer med glatte muskelceller. Når noen lider av svært store fibroidtumorer, de ofte opplever smerter, blødning og ubehag som kan lindres med behandling. For å krympe store svulster og til slutt bli kvitt dem, er det nødvendig å rådføre seg med en lege og velge den beste metoden for behandling for dine spesielle omstendigheter.

Hvordan krympe & Eliminer Very Large fibroidtumorer

•  Gjennomgå hormonbehandling. En lege vil vanligvis foreskrive medisiner som inneholder gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH), som vil krympe store fibroids.

Få en livmor arterie embolisering, som innebærer å ha et kateter inn gjennom lårarterien og manøvreres til arteriene som forsyner blod til fibroids. Når rørene er på plass, er midler som blokkerer strømmen av blod til de fibroider mates inn i røret, og de til slutt dø.

Snakk med legen din om å ha en myomektomi (min-oh-MEK-ta-mee). Dette er en operasjon hvor fibroid fjernes uten å ta ut noen andre organer. Kvinner kan fortsatt få barn hvis en stor livmor fibroid er fjernet på denne måten, men nye fibroids kan beskjære opp etterpå. Om lag 25 prosent av kvinner som har en myomektomi trenger en hysterektomi noen år ned linjen.

Hint

  • Det er ingen kjente medisiner som vil permanent krympe fibroids.

Øre, nese og hals Doctor Informasjon

Øre, nese og hals Doctor Informasjon


Øre, nese og hals lege er en som kalles en otolaryngologist, eller mer ofte referert til som en ØNH. En ØNH gir omsorg for forholdene i ører, nese, hals, hode og nakke. Ifølge American Academy of Øre, kan disse legene bruke så mange som 15 år i trening for å gi behandling i denne fagområder.

Area of ​​Expertise

Entene har spesiell opplæring og kompetanse for diagnostisering og behandling av tilstander i strupehodet, munnhulen, øvre svelget (munn og svelg), bihuler og strukturer i ansiktet og på halsen. De utfører også en rekke operasjoner knyttet til disse områdene. Etter endt college program, de har fire år med medisinsk skole og minst en ytterligere fem år i opplæring for deres spesialitet. Før de praksis, må de passere den amerikanske Board of Øre eksamen. Hvis de bestemmer seg for å forfølge en av syv under spesialiteter, de har ytterligere en eller to års fellesskap for trening.

Ører

Entene behandle sykdommer i ørene inkludert ørebetennelser, hørsel, tinnitus (øresus), balanseproblemer (for eksempel svimmelhet), nervesmerter og nerve lidelser som påvirker ansiktet eller hodeskallen. De får opplæring i medisinsk behandling og kirurgiske prosedyrer for disse forholdene. De gir også vare i tilfeller av medfødt lidelser relatert til den indre og ytre øret.

Throat

Din hals er viktig for kommunikasjon og spising. Entene har kompetanse på sykdommer i strupehode og spiserør som de forholder seg til stemmer og svelgeproblemer. De behandler sår hals, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), heshet og laryngitt. Når barnet trenger hans mandlene eller adenoids fjernet, gjør en ØNH at anbefalingen og utfører operasjonen.

Nose

En ØNH behandler forhold knyttet til din nese og bihuler, inkludert avveket septum, høysnue, sesongmessige og kronisk rhinitt, tett nese, neseblødning og tap av lukt. Han kan foreskrive medisiner, administrere allergivaksinering eller utføre kirurgi for å nesen (neseplastikk).

Hode / nakke

Hodet og nakken har nerver som er viktig for syn, hørsel, lukt og ansiktet ditt. Entene behandle tilstander i hode og nakke området, inkludert ansikts traumer, ansikts misdannelser, smittsomme sykdommer og svulster (godartede og ondartede). Entene vil utføre operasjoner for å korrigere fødselsskader, for eksempel ganespalte. De gjør også kosmetisk kirurgi som ansikt heiser og reparasjon hengende øyelokk.

.

Lønn

Ifølge US Department of Labor Statistics, er gjennomsnittlig årslønn for leger og kirurger i privat praksis nær $ 194000. For leger og kirurger er ansatt i et sykehus, er det gjennomsnittlige anslaget betydelig lavere på ca $ 114,000. Sysselsettingen i universiteter, høgskoler og profesjonelle skoler er enda mindre på ca $ 99 000 årlig. Lønn for arbeid i poliklinisk barnehager kan sammenlignes med en privat praksis.

Interessante fakta

Ifølge American Academy of Øre, er ENT tidligst medisinsk spesialitet i historien i USA. I 1546 ble den første trakeotomi (kirurgisk åpning av luftrøret) dokumentert, og i 1898 den første høreapparat ble produsert. Den otolaryngology spesialitet styret ble dannet i 1924.

Hvordan eliminere livmor Fibroids

Livmor fibroids er svulster som vokser på veggen av livmor, ifølge US Department of Health & Human Services (HHS). Svulstene er ikke-kreft. Vanligvis livmor fibroids ikke trenger behandling, ifølge Mayo Clinic. Men når svulstene bli belastende eller svekkende, er det kirurgiske og kirurgiske alternativer for å lindre symptomene dine. Disse symptomene kan omfatte kraftig blødning, forstørrede nedre del av magen, smertefulle perioder eller smerter under samleie. Dessuten kan du oppleve infertilitet.

Bruksanvisning

Eliminere livmor Fibroids

•  Ta vare på fruktbarheten. Hvis du ønsker å eliminere din fibroids, men beholde din fruktbarhet, velge en myomectomy, ifølge Mayo Clinic. Kirurger utfører denne prosedyren via en abdominal snitt. Snittet gjør at kirurgen å ikke bare ta ut flere eller store svulster, men også rekonstruere du livmormuskelen. Prosedyren styrer dine symptomer, beskytter livmoren og etterlater ingen synlige arr, ifølge Mayo Clinic. Myomectomy hindrer ikke nye fibroids fra å utvikle eller eliminere veksten av de som ikke ble fjernet.

Styr svulster. Du kan velge hormonbehandling for å styre både kortsiktige og langsiktige fibroid symptomer. Du vil ta medisiner for å undertrykke gonadontropin-frigjørende hormon (Gn-RH), progesteron og østrogen, som stopper menstruasjonen og shirks din fibroids. Imidlertid kan hormonbehandling utløse menopausale symptomer som bentap. På grunn av dette, bør du bare være på hormonbehandling i ca 3 måneder, ifølge Mayo Clinic.

sulte eller fjerne livmor fibroids. Med livmor arterie embolisering, er livmor arterier blokkert, og svulstene er utsultet av blod. Denne prosedyren får dem til å krympe i omtrent syv måneder. Du kan oppleve symptomlindring nesten umiddelbart. Imidlertid kan prosedyren bringe på symptomer på overgangsalder.

Et annet alternativ er å fjerne livmor. Kjent som en hysterektomi, er dette alternativet en permanent behandling for tumors.With denne prosedyren, vil du være i stand til å bære et barn. og, hvis eggstokkene blir fjernet i tillegg til livmor, kan du oppleve tidlig overgangsalder. Dessuten er en hysterektomi større operasjon og krever flere uker med utvinning tid, i henhold til HHS.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din for å finne ut den beste behandling for deg.

Nedbrutt kreft overlevelse priser

En av de vanligste diagnosen kreft, har prostatakreft også høy overlevelse når oppdages på et tidlig stadium. Her er noen statistikk om overlevelse av prostatakreft.

Detection

En forstørret prostata er oppdaget av en digital endetarms eksamen eller en prostata spesifikt antigen (PSA) test, som måler et bestemt protein som kan tyde på en prostata svulst.

Staging

Behandling og prognose avhenger i stor grad av tumor staging, er et mål på hvor raskt tumoren vokser. Stage I: Veldig lite svulst oppdages av digital endetarms eksamen; Stage II: Liten tumor begrenset til prostata; Stage III: Tumor strekker seg utover prostata, men ikke inn i lymfeknutene; Stage IV: Stor svulst som har spredd seg til blære, endetarm, bein, lymfeknuter eller andre organer.

Prognose

Prognosen avhenger av tumorstadiet, alder og generelle helse. Den tidligere tumoren påvises, desto bedre prognose.

Survival priser

Kreft overlevelse er målt ved andelen som lever for et bestemt antall år etter diagnose, typisk 5, 10 og 15 år. Ifølge American Cancer Society, har prostatakreft i de tidlige stadiene følgende overlevelse: 5-års overlevelse er nesten 100 prosent; 10-års overlevelse 93 prosent; 15-års overlevelse er 77 prosent; i avansert kreft med spredning til andre organer, er gjennomsnittlig overlevelse 1 til 3 år.

Advanced Cancer

Fremskreden kreft med spredning til andre organer har en gjennomsnittlig overlevelse på 1 til 3 år.

Typer av meningeomer

Hjernen og ryggraden er beskyttet av membraner som kalles hjernehinnene. En meningeom er en svulst som vokser i en av de tre hjernehinnene membran lag: pia mater, dura mater og araknoide. Om lag 85 prosent av meningeom svulster er noncancerous og 15 prosent av meningeomer kan bli kreft og spre ifølge Cancer.net. De typer av meningiomer er klassifisert etter hvor de forekommer i hjernen og ryggraden.

Falx og Parasaggital

Et spor skiller høyre og venstre side av hjernen. I dette spor er en stor blodåre beskyttes av en membran som kalles falx. Parasaggital meningeomer er svulster som vokser nær falx membran og blodåre nær toppen av sporet. Falx tumorer begynne i den del av membranen som ligger inne i sporet. Hvis en svulst er plassert nær fronten av hjernen, kan symptomer som hukommelse og evne til å resonnere bli svekket. Svulster i midten av hjernen kan føre til svakhet i bena.

Konveksitet

En type meningeom som vokser på overflaten av hjernen kalles en konveksitet meningeom. Denne type svulst oppstår ofte nær fronten av hjernen som forårsaker hodepine, synsproblemer eller anfall. Symptomer med store svulster, mens små ikke forårsaker noen symptomer.

Lukte Groove

Olfactory nerver kontrollere luktesans via en nerve som går fra nesen til hjernen. En svulst som vokser på disse nerve fører til en person til å miste evnen til å lukte. Olfactory nerver ligge nær synsnerven. Problemer med syn kan oppstå hvis olfactory meningeom svulster vokse seg stor nok til å påvirke synsnerven.

Sphenoid

Meningeom tumorer som vokser bak øynene kalles sphenoid vinge eller sphenoid ridge svulster. Synsforstyrrelser er den viktigste symptomet på denne type meningeom. Andre symptomer som kan oppstå er anfall, nummenhet eller fullstendig tap av følelse i ansiktet.

Skull Based

Baksiden av hodeskallen har mange arterier og nerver som kjører gjennom den, noe som gjør skallen basert meningeom svulster vanskelig å nå og operere på. To typer av meningeomer som kan vokse i dette området kalles posterior fossa meningeom og suprasellar meningeom. Posterior fossa tumorer er funnet på undersiden av baksiden av hjernen. Suprasellar svulster er plassert i bunnen av hodeskallen der hypofysen ligger.

Hvordan behandle thymom

Hvordan behandle thymom


En thymoma er en svulst av fremre mediastinum og oppstår fra tymisk epitelvev. Den omfatter ikke andre svulster som påvirker thymus, for eksempel en bakterie celle svulst eller lymfom. En thymoma er vanligvis godartet og godt innkapslet med liten tendens til å metastasere. Dette svulst kan forårsake lymfocytter til å bli unormal, forårsaker autoimmune og immunsviktsykdommer. Følgende trinn viser hvordan du behandler thymom.

Bruksanvisning

Utfør kirurgi som behandling av valget. En thymoma er spesielt godt egnet for kirurgisk fjerning og et tidlig tymektomi kan resultere i en kur. En innkapslet tumor ofte kan være helt kuttet ut med et tilbakefall rate på mindre enn 5 prosent.

Fortsett nøye fordi en tymektomi kan være vanskelig. Svulsten har en tendens til å omgi blodkar og bronkier så kraftige blødninger er ikke uvanlig, spesielt for store svulster som har blitt lacunar eller vaskulær.

Treat myasthenia gravis (MG) ​​pasienter rutinemessig med en tymektomi fordi 85 prosent av dem vil ha noen abnormitet av thymus. Denne prosedyren forbedrer svakhet i 25 prosent av MG pasienter.

Bruk strålebehandling for invasive thymomas eller de som ikke kan være helt resected. Tilbakefallsraten for disse typer svulster er 50 til 70 prosent når strålebehandling brukes av seg selv.

Gi kjemoterapi å behandle thymomas når kirurgi er mislykket. Cisplatin har en svarprosent på 70 til 80 prosent. En kombinasjon av cyklofosfamid, vincristin og doxorubicin også anvendes. Behandle ervervet immunsvikt forårsaket av en thymom med en månedlig utskifting av immunoglobulin.

Om rektal blødning og metastatisk kreft

Pasienter som opplever rektal blødning med kjent metastatisk kreft har en svært alvorlig medisinsk tilstand. Rektal blødning er vanligvis et tegn på kreft i tykktarmen, og nærværet av metastatisk kreft indikerer at kreften har kommet lenger enn kolon og har invadert andre organer. Dette utgjør et dårlig utsikter for pasienten, og behandlingstilbud blir bare palliativ behandling.

Betydning

Rektal blødning fra en kreft presenterer en bestemt dilemma for pasientene. På grunn av den metastatisk kreft, er det ingen kirurgisk helbredelse ved fjerning av tumoren. Imidlertid, på grunn av det rektal blødning, skal betraktes som kirurgiske alternativer. Pasienter som har mistet en betydelig mengde blod ikke tolererer ikke-kirurgisk behandling som kjemoterapi på grunn av den deprimerte blodnivå. Pasienter kan motta en blodoverføring, men dette vil ikke løse problemet fordi pasienten vil fortsette å gå ned i blod. Det eneste alternativet for pasienten er å ha blødning kreft kirurgisk fjernet for å stoppe rektal blødning.

Identifikasjon

Når en pasient presenterer med rektal blødning og metastatisk kreft, er det viktig at typen og plasseringen av kreft bli identifisert. I de fleste tilfeller vil en CT-skanning avsløre posisjonen og størrelsen av tumoren. Det kan også vise de som er berørt av metastatisk kreft, som kan være nyttig i å anbefale behandlingstilbud områder.

Størrelse

Å bestemme størrelsen og omfanget av spredning av en kreft kan bestemme behandlingsmulighetene for å stoppe rektal blødning. Store svulster invadere omkringliggende organer og anatomiske strukturer kan gjøre kirurgiske inngrep en uklok behandling. Kirurgiske inngrep for å fjerne disse svulstene kan faktisk føre til at bortfallet av pasienten. Mindre svulster som ikke har invadert andre strukturer kan fjernes på en sikker måte.
I tilfeller hvor svulsten vises liten, kan en koloskopi utføres for å forsøke å stoppe blødningen og få vev for patologisk identifikasjon. Når vellykket, kan kolonoskopi eliminere behovet for en operasjon.

Funksjon

Kirurgisk fjerning av tykktarmskreft vil stoppe rektal blødning. Det kan også hindre tykktarmen fra å bli hindret av tumoren. Det vil imidlertid ikke stoppe utviklingen av metastatisk kreft. Fra en funksjonalitet ståsted, vil operasjonen tillate pasienten å fortsette normal oralt inntak og gå tilbake til normal colon aktivitet. Dette vil gi pasienten til å opprettholde riktig ernæring, mens under andre ikke-kirurgiske behandlinger for metastatisk kreft.

Betraktninger

Behandlingstilbud for rektal blødning og metastatisk kreft til slutt vil bli bestemt av pasienten og familien. Det er meget viktig at de skaffer seg så mye kunnskap som mulig for å ta gode beslutninger. Den beste kilden til informasjon vil komme fra flere kilder. Det er viktig at pasienter søker råd hos flere leger med ulike spesialiteter. Disse legene kan omfatte følgende:
• Fastlege - vanligvis den første kontakten, som er svært nyttig i å henvise pasienten til andre spesialister.
• Onkolog: En lege som er spesialist på alle krefttilfeller, inkludert metastatisk kreft.
• Gastrointestinal lege: Spesialiserer seg i mage-tarmkanalen og kan også utføre koloskopi hvis nødvendig.
• Surgeon: Lege som er spesialist i kirurgi som kan fastslå om en operasjon er trygt.
• Oncology kirurg: En kirurg som er spesialist i kreftoperasjoner. En utmerket kilde til en annen mening for kirurgen.
• Stråling onkologer: En lege som er spesialist på strålebehandling for kreft.

Andre kilder til informasjon kan bli funnet på Internett eller lokale støttegrupper. Jo mer informasjon som kan oppnås, jo mer vil det hjelpe pasienten og familien ta en avgjørelse om behandling.

Hvordan overleve Stage 4 Colon Cancer

Det er mange faktorer som avgjør om noen vil overleve stadium 4 kreft i tykktarmen. Tumor størrelse, dybde, tykkelsen og stadium ved tidspunktet for diagnose alle spiller en rolle. Dessverre, de overlevelse er ikke bra. De fleste mennesker bor mindre enn 13 måneder etter diagnose av kreft i tykktarmen. Færre enn 14 prosent av folk coping med stadium 4 tykktarmskreft lever fremdeles fem år etter at de først ble diagnostisert.

Bruksanvisning

Forvent en bedre sjanse til å overleve hvis tykktarmskreft ble diagnostisert tidlig. På samme måte vet at det er en økt overlevelse hvis svulsten er mindre enn to centimeter i diameter eller mindre enn 2 millimeter tykke.

gjennomgå kirurgisk reseksjon for å gjøre kolon sunnere. Kirurgen fjerner det påvirkede delen av tykktarmen og noen av de normale vev som omgir det. Han rejoins da de to friske seksjoner, og skaper en lang og sunn stykke.

Klargjør for cellegift for å drepe kreftceller etter operasjonen, lindre symptomer eller kontrollere veksten av nye svulster. Chemo innebærer administrering av høye doser av legemidler på en jevnlig basis. Ifølge Mayo Clinic, er cellegift anbefales hvis kreften har spredd seg forbi din kolon veggen.

Motta strålebehandling hver for seg eller i kombinasjon med kjemoterapi. Den bruker energikilder som røntgen for å krympe store svulster før operasjonen, ødelegge kreftceller etter kirurgi eller å lette symptomer på kreft i tykktarmen.

Spis godt, få nok søvn og slappe ofte. Disse øvelsene vil hjelpe deg å bekjempe kreft i tykktarmen. Sykdommen vil føre uoverkommelig stress og tretthet. Du må gjøre alt du kan for å holde energien oppe.

Tips og advarsler

  • Diskutere alle behandlingstilbud med legen din. Lær så mye du kan om tykktarmskreft, fordi kunnskap er makt.
  • Ikke vær redd for å stille spørsmål, for å sikre at du forstår alle deler av behandlingsplanen.

Squamous Skin Cancer Treatment

Squamous Skin Cancer Treatment


Squamous hudkreft er også kjent som plateepitelkreft. Disse svulstene er en av de tre vanligste typer hudkreft. De to andre er basalcellekreft og føflekkreft. Plateepitelkreft er oftest funnet hos personer over 50 år.

Betydning

Tilfeller av plateepitel hudkreft står for to av hver 10 diagnostisert hudkreft. Plateepitelkreft kreft kan spre seg hvis den ikke behandles raskt, men utvinningsgraden er 95 prosent når svulster fjernes omgående.

Identifikasjon

Plateepitelkreft hudkreft kan fremstå som en lesjon på huden eller et sår som ikke vil gro. Disse svulstene er oftest lokalisert på ansikt, hals, ører, hender og armer, men kan forekomme hvor som helst på kroppen, spesielt i områder jevnlig utsatt for solen. En føflekk eller vorte som begynner å endre på utseendet og blir ru, skjellende, smertefulle, eller begynner å blø kan være et tegn på plateepitelkreft.

Typer

Den vanligste behandlingen for plateepitelkreft er kirurgi. Den type operasjon utføres, vil avhenge av størrelsen og plasseringen av den squamous celletumor. For små tumorer, en enkel utskjæring, som er lik en biopsi, vil fjerne kreften. Svulsten er rett og slett kuttet ut og huden er sydd sammen igjen. Cryosurgery er fremgangsmåte for anvendelse av flytende nitrogen for å ødelegge svulsten. Dette vil effektivt fryse av plateepitel hudkreft. Mohs kirurgi, eller mikroskopisk barbering, innebærer legen fjerning av tumoren ved å barbere bort ett lag av huden på en gang. Huden blir kontrollert under et mikroskop for å sikre at alle av kreft har blitt fjernet.

Time Frame

Plateepitelkreft kreft anses relativt langsom vekst, men de utvikler raskere enn basalcellekreft. Medisinsk behandling bør søkes ut så snart som mulig for å hindre at kreften sprer seg og påvirke større områder av huden. Rask behandling vil forbedre sjansene for utvinning og redusere arrdannelse fra kirurgi.

Effekter

Fjerningen av squamous celle svulster kan etterlate arr, avhengig av størrelsen av tumoren og det området av huden fjernet. I tilfeller av store svulster, blir huden grafts brukes til å helbrede såret og erstatte manglende vev. Dette kan også redusere mengden av arrdannelse og hjelpe til å gjenopprette hudens utseende.

Outlook

Etter å utvinne fra plateepitel hudkreft, bør pasienter undersøke huden jevnlig som svulster kan vokse. Hudkreft er mest sannsynlig å gjenta seg innen fem år etter behandling, og kan ikke utvikle seg på samme sted. Leger vil ofte anbefaler oppfølgingsbesøk hver 3 til 6 måneder for flere år for å se etter tegn på tilbakefall.