Digidexo.com

Hvordan bruke Kortisol for Plager

Hvordan bruke Kortisol for Plager


Kortisol, ifølge Min 7 Day Diet, er et steroid hormon som produseres i kroppens binyrene som hjelper kroppen takle stress. For lite eller for mye kortisol kan ha usunne bivirkninger og produsere plager i kroppen. Hypocortisolism, ifølge Dr. Ray Sahel, er MD en kortisol mangel som kan føre til plager som fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, og smerte. Økende kroppens kortisol produksjonen kan gjøres med syntetiske medisiner, for eksempel kortison og hydrokortison, men kan også bli stimulert naturlig med urter og matvarer.

Bruksanvisning

Kortisol stimulering med lakris rot

•  Ta en lakris rot kapsel to ganger om dagen med mat for å hindre nedbryting av adrenal hormoner, som kortisol (kroppens primære stress kjemper adrenal hormon), for å redusere nedbryting av disse hormonene.

Erstatt ett eller begge av dine daglige lakris rot kapsler med en kopp lakris rot te.

Et tredje alternativ til te eller kapsler er å legge til 2 ml av lakris rot ekstrakt til vann eller juice ved måltidene.

Kortisol stimulering med binyrene-sunn mat

For å bekjempe binyretretthet, har et protein til hvert måltid for å holde blodsukkeret balansert, og aldri hoppe over frokost.

Begrens mengden av matvarer som blåbær, jordbær, brokkoli og tomater som er høy i vitamin C, som høye nivåer av vitamin C kan redusere kortisolnivå i kroppen.

Øk kalium-rik mat i kostholdet ved å legge porsjoner med svisker, avocado, poteter, tomater og asparges til ditt daglige inntak. Kalium er en nøkkelkomponent i adrenal helse.

Begrens karbohydratinntak til fullkorn er rike på panthothenic syre for å holde blodsukkeret balansert, og øke det daglige inntaket av binyre-essensielle pantotensyre.

Tips og advarsler

  • Dr. Sahel advarer at bare pasienter med legediagnostisert kortisol mangler og medisinske forhold relatert til disse manglene bør bruke syntetiske kortisol medisiner på grunn av deres skadelige bivirkninger.
  • Å ha for mye kortisol i blodet kan føre til ødeleggende hodepine, advarer Hodepine-migrene-Release. Konsultere legen din dersom du har hyppige hodepine om morgenen eller hodepine etter måltider - de kunne indikere et overskudd av kortisol i kroppen.