Digidexo.com

selvmord pga opiatavhengighet

Hvordan behandle opiatavhengighet

Hvordan behandle opiatavhengighet


En medisinsk anerkjent sentrale nervesystemet lidelse, opiatavhengighet fører til at hjernens naturlige painkilling mekanismer for å slutte normal funksjon. Kombinert med fysisk avhengighet til opiater, fører dette ofte til en ond misbruk syklus som krever medisinsk intervensjon.

Hvordan behandle opiatavhengighet

Bekjemp opiatavhengighet

•  Innse at du har et problem, eller hjelpe de elsket den du ønsker å hjelpe behandle at hun har et problem. Opiater forårsake fysisk avhengighet, generelt preget av intens craving for stoffet kort tid etter avviklet bruk, og gjentatt ettergivenhet i narkotikabruk til tross for å være bevisst de risikoene som er involvert. Hvis du ønsker å bidra til å behandle en kjær, snakke med en mental helse eller behandling av avhengighet profesjonell om intervensjonsstrategier.

Sjekk inn til en avhengighet behandling sentrum, eller ta din kjære til å sjekke inn når han har anerkjent hans problem og er enig i at han trenger behandling. Sjekk med så mange lokale fasiliteter som mulig hvis du støter på ventelister.

gifte under nøye oppsyn av medisinsk personell. Det er helt avgjørende at opiat opphør forsøkes bare når kvalifiserte fagfolk er lett i stand til å bistå i tilfelle en nødsituasjon. Opiatavvenning er ikke bare ubehagelig, smertefullt og vanskelig, men kan utløse andre alvorlige medisinske tilstander.

Motta atferdsterapi eller enkeltperson eller gruppe rådgiving i en institusjonell innstillingen når akutt abstinens har gått. Etter den første uttaksperioden er over, vil det bli etterfulgt av en lengre periode med generell irritabilitet og opiat craving. I løpet av denne tiden, er det viktig at du fortsetter å behandle både de fysiske symptomer og psykologiske konsekvenser av opiat opphør.

Forstå de underliggende psykologiske stasjoner som først førte deg (eller din kjære) til opiatavhengighet. De fleste eksperter er enige om at dette er et viktig skritt i drapet demonene dine en gang for alle. Selvforståelse er et svært viktig våpen i en utvinne stoffmisbruker arsenal med å kjempe mot trangen til tilbakefall.

Fortsett behandlingen selv etter at utgivelsen fra klinikken ved å bli med i en støttegruppe. Anonyme Narkomane, for eksempel, vil ønske deg velkommen. Avhengighet utvinning eksperter universelt enige om at en post-behandling støtte strukturen bidrar umåtelig i langsiktig utvinning fra narkotikaavhengighet.

Hint

  • Opiatavvenning kan føre til permanent hjerte-skade, hjerneskade og død i usunn brukere. Imidlertid kan fort avhengighet av opiater være enda mer farlig. Ikke forsøk å slutte å bruke opiater uten tilsyn av kvalifiserte fagfolk.

Virkninger av opiatavhengighet

Heroin, morfin, Oxycontin, Vicodin, Tylenol 3 - disse er alle opiat legemiddelnavn som de fleste er kjent. Men de deler også noe annet til felles: De er alle opiater, noe som betyr at de er utledet fra opium. Disse legemidlene har enda en eiendom til felles: De er alle vanedannende. Hollywood har dykket ned i dypet av gaten bruker heroin livs mange ganger, men det viser bare en liten del av et mye større - og mye mer subtil - picture. Opiatavhengighet, enten til heroin, ved hjelp av en nål, eller til de hvite pillene i den oransje flaske i medisinskapet, har alvorlige effekter på både personen avhengige og de som han er nær.

Avhengighet

Bruk av opiat smertestillende som foreskrevet fra tid til annen i en persons liv er normalt for de fleste, men for noen som blir avhengige, blir narkotika nødvendig for dagliglivet. Den effekter opiat narkotika har på hjernen er årsaken til at de er så sterkt vanedannende. Opiater lindre angst og produsere eufori, eller en dyp følelse av velvære, i doser fra terapeutisk ovenfor.
Når et opiat brukes, enten injisert intravenøst ​​eller tatt muntlig i pilleform, det kommer til slutt hjernens opiatreseptorene - som også utløses naturlig ved endorfin utgivelsen - og produsere en "belønning" respons som brukeren blir avhengige.

Toleranse og tilbaketrekning

To viktige funksjoner i virkningene av opiatavhengighet skiller seg ut: toleranse og tilbaketrekning. Toleranse oppstår når hjernen blir vant til å motta opiater regelmessig, og det kreves mer og mer av medikamentet over tid for å produsere den euforiske effekter. Tilbaketrekking skjer, vanligvis 4-6 timer etter den siste dose tas, når opiat brukeren plutselig blir fratatt stoffet. Når fratatt, er hjernen fanget av balanse, og abstinenssymptomer oppstå, for eksempel angst, smerte, kvalme, oppkast og diaré, som kan variere i alvorlighetsgrad avhengig av opiater rusavhengige vane.

Relasjoner

Opiatavhengighet kan ha alvorlige effekter for å vurdere om den avhengige personen livsstil. Mange brukere vil tilbringe mesteparten av sin tid på å prøve å få tak i stoffet, og vil gi opp mange andre ting som er viktig i deres liv. Familier, vennskap og andre mellommenneskelige relasjoner er alle i faresonen for et opiat rusavhengig fordi etter langvarig avhengighet, får stoffet blir det viktigste aspektet av en brukers liv.

Helserisiko

Det er mange helsemessige risikoer som er direkte effekter av opiatavhengighet. Intravenøse brukere, eller folk som "skyte opp", er i stor grad utsatt for smitte og sykdommer som hepatitt og HIV. Overdose er en alvorlig konsekvens av opiatmisbruk også. Når en rusavhengig undervurderer styrken på stoffet, eller overvurderer sin evne til å "håndtere" stoffet, for mye av opiater kan overvelde hjernen. Overdose kan føre deprimert puste, bremset hjerterytme, og med død.

Rehabilitering

En vanlig misforståelse av effektene av opiatavhengighet er at en bruker har til å gå av stoffet "cold turkey", eller slutte å bruke helt, å slutte å bruke narkotika. Metadon avgiftning eller vedlikeholdsbehandling kan være en løsning.
Havne i en metadonbehandling senter er en svært vanlig sent stadium effekten av opiater bruk og kan ofte hjelpe brukeren tilbake til hverdagen som en funksjonell medlem av society.The FDA-godkjente metadon for behandling av opiatavhengighet i Controlled Substances Act of 1970, så en metadon klinikk er en legitim plass for en bruker å ende opp.
Dessuten kan brukeren skrive inn en innleggelse rehabiliteringssenter hvor de kan overvåkes gjennom deres detox av sykepleiere og leger.

Er Depresjon Knyttet til opiatavhengighet?

Opiater er et populært valg av legemiddel på grunn av det faktum at de har en bedøvende effekt på hjernen. Hvis den brukes riktig de er en utmerket smertestillende, men de kan ha en negativ og deprimerende effekt når det blir vane forming.

Effekter

"Noen smertestillende medikamenter, spesielt opiater, kan føre til depresjon" ifølge www.breastcancer.org. Selv om opiater har evnen til å lette lidelsene de i smerte, kan de også ha en katastrofal effekt når du blir avhengig, spesielt ved seponering.

Årsaker

Opiater bindingen til reseptorer i hjernen som "normalt bundet av stoffer som produseres av kroppen som kalles endorfiner og enkefaliner" (utgitt for å gjøre en person føler seg godt eller avslappet) sier www.edrugrehab.com.

Betraktninger

Avhengighet og depresjon ofte går hånd i hånd med hverandre om stemningslidelse eller avhengighet kommer først. "Kvinner ofte utvikle stemningslidelse første mens menn ofte utvikle avhengighet først" sier Dennis C. Daley, Ph.D.

Impact

"Barn av alkoholikere eller opiatavhengige har økt risiko for rusmisbruk, atferdsproblemer, angstlidelser og stemningslidelser" i henhold til Daley. Opiater påvirke den rusavhengige og den rusavhengige venner og familie.

Råd

Hvis du opplever symptomer på tristhet, tap av interesse for aktiviteter, tap av energi, søvnvansker, endringer i vekt, følelsen verdiløs og tanker om selvmord, bør du snakke med legen din om depresjon. Rapportere til legen din hvis du er på noen opiater, slik at du kan behandles riktig.

Hva er opiatavhengighet?

Opiatavhengighet innebærer fysiske faktorer, inkludert toleranse, som bidrar til et fysisk behov for å ta eller fortsette å ta smertestillende. Avhengighet kan være et resultat av en smertefull sykdom eller sykdom, og forekommer med både selvadministrering av opiater og selv under medisinsk tilsyn.

Toleranse

Toleranse spiller en rolle i opiatavhengighet ved å øke den fysiske behovet for større opiat doser. Kroppen og hjernen blir tolerant for virkningene av smertestillende, og større doser er nødvendig for å produsere den samme smerten ledelse eller euforiske effekter.

Årsaker

Rekreasjons og medisinsk bruk både kan føre til opiatavhengighet. Folk som har vært i ulykker, eller som er i smerte, har blitt avhengig av opiater på grunn av sine skader og smerter, selv under medisinsk tilsyn.

Avhengighet

Avhengighet betyr ikke nødvendigvis avhengighet. Primært er en fysisk avhengighet av behov for et medikament til å produsere visse virkninger. Smertepasienter kan trenge høyere doser for å administrere deres smerte bedre, men de er ikke avhengige av opiater. Avhengighet involverer fysisk opiatavhengighet, samt tvangs eller obsessive cravings.

Effekter

På grunn av langvarig bruk av opiater, fysiske og psykologiske effekter oppstår. Høyere mengder av smertestill øke muligheten for overdosering og skape en endring i hjernen struktur som vokser brukes til opiater. Ved bruk blir plutselig stoppet, oppstår abstinenssymptomer (inkludert svetting, smerte og søvnløshet, blant annet). Psykiske problemer (depresjon, angst og dårlig selvbilde) stammer fra et behov for å bruke opiater.

Behandling

Behandling for opiatavhengighet varierer, inkludert fullstendig og plutselige abstinens (som vanligvis er den mest vanskelige metoden for å havne avhengighet, på grunn av alvorlige abstinenssymptomer). Mange programmer inneholder stabiliserende opiat bruk og gradvis trappes ned. Forskjellige medisiner, slik som buprenorfin og metadon, har også blitt brukt til å behandle opiatavhengighet.

Er opiatavhengighet kureres?

Opiatavhengighet er en alvorlig medisinsk problem, og skaper fysiske og psykiske problemer for brukerne. Avhengighet er ikke enkel, og består av mange faktorer (inkludert sosiale, fysiske og følelsesmessige problemer). Behandlingen er mulig, og kan være meget vellykket.

Avhengighet

Avhengighet til opiater er et komplekst problem, som involverer mange sosiale stigma og fysiske forhold. Avhengigheten av et stoff skaper toleranse, noe som skaper et større behov for et opiat, og fører til større abstinenssymptomer når opiat bruk er avviklet.

Behandling eller kur?

Behandlingen er den beste veien for å løse et opiat avhengighet - det er ingen umiddelbar botemidler eller enkle reparasjoner for avhengighet. Men mange behandlingstilbud finnes for opiatavhengighet.

Medisiner

Medisiner eksisterer for å hjelpe i å slutte opiater, for det meste for å lindre fysiske abstinenssymptomer under behandlingen. Både metadon og buprenorfin brukes til å redusere smertefulle uttak slik at utvinning kan fokusere mer på psykologiske, sosiale og emosjonelle aspekter ved opiatavhengighet.

Terapi

Sammen med medisiner og fysiske problemer, terapi og gruppe støttesystemer (for eksempel Anonyme Narkomane), hjelpe utvinne brukerne fokusere på grunnene til at de ble avhengige av opiater, og håndtere disse problemene for å unngå tilbakefall.

Relapse

Relapse oppstår når, enten under gjenoppretting eller etter røykeslutt, en person begynner å bruke smertestillende igjen, og selv blir avhengige av en annen gang.

Medisinering for opiatavhengighet

Opiater er noen av de vanskeligste narkotika for å slutte å bruke en gang avhengige. Mange metoder for å behandle opiatavhengighet har lyktes, og mange har mislyktes. Mange medisiner har blitt brukt, men bare noen få praktisk og vellykket.

Avhengighet og Toleranse

Avhengigheten av opiater innebærer en fysisk behov for å ta medisinen. Etter gjentatt bruk av smertestillende, hjernen og kroppen blir vant til effekter, og høyere doser er nødvendig for å skape den samme smerten-drapet og euforiske effekter.

Tilbaketrekking

Med fysisk toleranse og avhengighet, skjer tilbaketrekning når opiatbruk er avviklet. Opiat abstinenssymptomer, som kan være smertefullt og veldig intens, inkluderer svetting, frysninger, søvnløshet og kvalme.

Suboxone

Suboxone, laget av buprenorfin og nalokson, er et stoff som brukes til å behandle opiat abstinenssymptomer og avhengighet. Buprenorfin reduserer abstinenssymptomer, og naloxene blokkerer opiater fra arbeidslivet. Denne medisinen brukes til å håndtere de fysiske symptomer, så opiatbruk kan stoppes.

Metadon

Metadon, særlig brukes til å behandle heroinavhengighet, er en langtidsvirkende syntetisk smertestillende. Siden metadon forblir i kroppen lenger, er det lettere å administrere og stabilisere en metadon vane, så det er brukt til å behandle opiatavhengighet.

Betydning

Bortsett fra de psykologiske og følelsesmessige aspekter ved opiatavhengighet er fysisk abstinens et stort hinder for å slutte. Medisiner gi lindring fra abstinenssymptomer, som er smertefullt og kan føre til tilbakefall, og tillate narkomane å fokusere på andre forhold av avhengighet.

Hvordan å leve med en opiatavhengighet

Å leve med en opiatavhengighet er en vanskelig oppgave å utføre. Ber om hjelp og lære å takle det er enda vanskeligere. Noen ganger kan det også virke din familie og venner har forlatt deg. Det er visse skritt du kan ta og steder du kan slå til for å få hjelp. Alltid snakke med legen din om råd om risikoen ved opiatavhengighet før du tar noen løpet av handlingen. Bare husk at det er mulig å leve med et opiat avhengighet, uansett hvor vanskelig det virker.

Hvordan å leve med en opiatavhengighet

Hvordan å leve med en opiatavhengighet

•  Innrøm at du har en avhengighet, først til deg selv og deretter til noen andre. Dette er første skritt enhver rusavhengig må ta. Hvis en rusavhengig kan ikke innrømme at hun har et problem med avhengighet, er det ingen måte å hjelpe henne, og ingen måte å leve med avhengighet riktig. Du kan ikke tvinge hjelp på noen som ikke ønsker det.

Spør deg selv hva du vil gjøre om opiatavhengighet. Ønsker du å gå av opiater helt? Ønsker du å gå på et vedlikeholdsprogram hvor du vil ta erstatning medisiner for å behandle avhengighet? Kommer opp med svar på disse spørsmålene er nøkkelen i å leve med en opiatavhengighet.

Snakk med noen, et familiemedlem eller noen andre du stoler på. Snakk om hvordan problemet med opiatavhengighet påvirker deg og hva du tror du vil gjøre med det. Fortell dem om de spørsmålene du spurt deg selv og den avgjørelsen du har kommet til.

Gjør en avtale for å snakke med legen din. Gjør du det vil sementere det faktum du ønsker å få hjelp. Gjør avtale med legen din vil også vise din familie og / eller kjære at du er seriøs om situasjonen.

Gå til avtale og snakke med legen din om opiatavhengighet. Fortell ham hvordan det gjør du føler deg og hva du tror du vil gjøre med det. Fortell ham om de spørsmålene du spurt deg selv og svarene, hvis noen, du kom opp med.

Følg legens råd. Uansett hva beslutningen mellom deg og legen din, er det vanligvis den beste fordi både du og legen din enige om det. Legen din kan sende deg til et behandlingsopplegg på en innleggelse eller poliklinisk basis. Hun kan anbefale langsiktige vedlikeholds medisiner.

Bli en Anonyme Narkomane (NA) gruppe. Se i telefonboken eller på nettet for å finne ut hvor det holde møter i samfunnet. For langtidsbehandling av alle avhengighet, deltar jevnlig i Anonyme Narkomane møter er relevant for din utvinning. Møtende jevnlige møter vil tillate deg å snakke med likesinnede mennesker med samme type avhengighet. Møtende jevnlige møter hjelper også hindre tilbakefall (bruke narkotika igjen etter en periode med å være ren). Hvis du ikke kan fysisk gjøre det til et NA møte, det er online de på alle tider på dagen. NAChatroom.org er et bra sted å finne nettmøter.

Oppfølging med legen din regelmessig, hvis du er på substitusjons medisiner, må du oppsøke lege minst to ganger i måneden eller mer for varigheten av behandlingen. Hvis du er helt fri for opiater, vil du trenger for å holde regelmessige avtaler for andre årsaker som nyre-og lever testing. Når opiater er tatt i en lengre periode, kan det forårsake fysisk skade på disse organene, blant andre.

Hint

  • Opiatavhengighet er en livslang problem og leve med det også. Husk at det kan ta flere prøver å håndtere avhengighet. Det er en stor avtale og krever engasjement og vilje til å holde deg gående gjennom tøffe tider, siden det vil være mange. Noen du stoler på, som en ektefelle eller annet familiemedlem, kan hjelpe deg gjennom en opiatavhengighet. De kan lytte til deg og hjelpe deg å ta tøffe beslutninger. Holder det gående til NA-møter. Folk på møtene kan hjelpe deg gjennom tøffe tider også.
  • Alltid holde avtaler med legen din. Hvis du er på medisiner for å erstatte opiater, er legen din den eneste måten du kan få dem. Hvis medisiner ikke blir tatt på riktig måte, kan de gjøre deg syk og går gjennom tilbaketrekning. Hvis du ikke er på medisiner, du fortsatt trenger å holde avtaler, som legen vil fortsette å overvåke deg for mulige langtidseffekter av opiatavhengighet.

Hvordan kurere en opiatavhengighet

Opiatavhengighet er et komplekst problem, som involverer mange aspekter. Opiat bruk over lengre perioder skaper fysisk og psykisk avhengighet, toleranse og abstinenssymptomer når bruk er avviklet. Toleranse er en fysisk reaksjon på store mengder opiater - over tid, trenger du mer opiater for å få samme effekt. Avhengighet er ikke bare fysisk, men involverer emosjonelle problemer, grunner for å starte og videre opiatbruk, så vel. Selv om avhengighet har ingen "kur", mange behandlinger og alternativer er tilgjengelige for å bidra til å stoppe bruk og avholdenhet fra opiater.

Hvordan kurere en opiatavhengighet

•  Lag en bevisst beslutning om å avstå fra opiater. Når du blir tvunget til å slutte av andre, er sjansene for vellykket røykeslutt opiater redusert. Det er viktig at du ønsker å slutte. Vet årsakene til avgjørelsen. For eksempel, hvis livet ditt er skadet, hvis din helse er lidelse eller hvis dine relasjoner mislykkes. Avslutte kan være mer vanskelig uten en sterk, bevisst grunn.

Finn hjelp fra en medisinsk faglig. En lege kan forskrive visse medisiner for å bidra til å håndtere abstinenssymptomer. Abstinenssymptomer omfatter svetting, frysninger, kvalme og søvnløshet. De kan være intens og smertefull, eller mild. En lege kan hjelpe overvåke prosessen med tilbaketrekning og avholdenhet fra opiater. Meld deg på et behandlingssenter, der medisinsk hjelp er tilgjengelig, sammen med emosjonell støtte, livsstilsendringer og et behagelig sted å avgifte fra opiater.

Ta medisiner (under tilsyn av lege) for å hjelpe med abstinenssymptomer. Siden tilbaketrekking kan være vanskelig og veldig intens i noen tilfeller medisiner bistår i å lindre de fysiske problemene, slik at andre aspekter av avhengighet kan tas opp. Buprenorfin og klonidin blir brukt til å minske fysiske symptomer.

Tenk metadon vedlikehold. Metadon er vanligvis brukt for å behandle avhengighet av heroin og er en lettere stoff for å stabilisere og kontrollere. Over tid er doser senkes til du kan slutte å ta metadon og unngå å bruke heroin eller andre opiater.

Bli med i en støttegruppe. Drug rådgivning og Anonyme Narkomane (NA) og andre støttegrupper eksisterer for å gi emosjonell støtte og terapi, som behandler alle saker som er involvert i avhengighet. Sørg for å ta opp de følelsesmessige og psykiske problemer i løpet av gruppe eller private økter, for å få innsikt i din avhengighet. Sammen med medisiner, bli med i en støttegruppe minsker sjansen for tilbakefall.

Bygg en personlig støttesystem. Snakk med familie og venner, og be om deres hjelp ved seponering og etter. Det kan være vanskelig i begynnelsen å innrømme din avhengighet, men det hjelper å ha forståelse og kjærlig støtte i den vanskelige prosessen med tilbaketrekning. Forklar situasjonen din, og be om støtte.

Hvordan behandle opiatavhengighet Abstinenssymptomer

Avslutte et opiat avhengighet er en vanskelig oppgave, og du må ta mange ulike aspekter --- fysiske, mentale og emosjonelle --- i betraktning. Abstinenssymptomer oppstår når, etter å ha brukt opiater i lengre tid, setter fysisk avhengighet i. Tilbaketrekking er en reversering av endringene i kroppen gjør for å kompensere for effekten av opiater, og kan være svært smertefullt og ubehagelig. Forskjellige behandlinger for opiatavhengighet og fysisk-abstinenssymptomer er tilgjengelige, men psykologiske og emosjonelle problemer må også behandles for å virkelig avslutte en opiatavhengighet.

Hvordan behandle opiatavhengighet Abstinenssymptomer

•  Identifiser dine symptomer. Ikke alle brukere har nøyaktig samme symptomer under opiatavvenning. Vanligste tidlige symptomer inkluderer svetting, angst og muskelsmerter. Kramper, frysninger og diaré oppstår ofte senere. Rangere intensiteten av symptomene dine --- for noen, kan tilbaketrekking føles som en mild influensa, mens det kan være svært smertefullt og utmattende for andre.

Snakk med en kvalifisert medisinsk faglig (helst en med erfaring i stoff-misbruk behandling) eller melde deg på et behandlingssenter. Bortsett fra å gi medisiner og fysisk behandling, kan legen gi metoder og råd om håndtering av de følelsesmessige problemer involvert i avhengighet og tilbaketrekning.

Ta medisiner som foreskrevet av legen din for å hjelpe lindre abstinenssymptomene. Klonidin og buprenorfin avtale direkte med fysisk abstinens, redusere de ubehagelige effekter. Legen din kan forskrive andre medikamenter, for eksempel Suboxone, som fungerer som midlertidig erstatter for opiat du trekke fra. Likeledes er vedlikeholdsbehandling med metadon en erstatning for andre opiater (hovedsakelig heroin). Suboxone og metadon doser er redusert over tid for å stabilisere, kontroll og til slutt avslutte en opiatavhengighet.

Bli med i en støttegruppe som Anonyme Narkomane eller finne en kvalifisert stoff-misbruk rådgiveren. Bortsett fra den fysiske tilbaketrekning, avslutter en opiatavhengighet tar en alvorlig toll på en brukers følelser og psykisk helse. Depresjon og angst er vanlige ved seponering. Tenke og snakke om grunnene til at du startet --- og fortsatte --- å bruke opiater til poenget med avhengighet. Håndtere alle problemene omgitt avhengighet; oddsen for å slutte for godt økning når du konfronterer alle aspekter.

Arbeidet med å skape en bedre fysisk livsstil ved seponering. Selv om det kan være vanskelig å spise og sove, prøver å spise sunnere og trene for å få bedre kondisjon. Mosjon og godt kosthold kan bidra til å lindre noen abstinenssymptomer, som søvnløshet og angst. Som en ekstra bonus, trening frigjør endorfiner, nevrotransmittere som produseres i hjernen som fungerer som naturlige opiater, redusere smerte og gi en følelse av velvære.

Hint

  • Bygge et support team av familie og venner. Tilbaketrekking kan være mye enklere med folk til å hjelpe deg i vanskelige tider.
  • Meditasjon, selv gjenta en enkel, positiv mantra høyt eller i hodet ditt, kan bidra til å redusere angst tilbaketrekking.
  • Alltid konsultere en medisinsk faglig når du bruker noen medisiner for å behandle fysisk-abstinenssymptomer.

Opiatavhengighet og leddsmerter

Opiatavhengighet kan være ødeleggende, men abstinenssymptomene kan bare føle seg verre. Tilbaketrekking fra opiater er en to-trinns prosess som involverer depresjon, mye smerte, sykdom og selv søvnløshet. I mange narkomane, en av disse symptomene er leddsmerter.

Detox

Opiatavhengige må gifte, eller kvitte kroppen av narkotika, før du begynner rehabilitering. Under detox, den første fasen av uttak omfatter mindre symptomer som svetting, irritasjon, rennende nese og verkende muskler. Den andre fasen omfatter mer alvorlige symptomer på oppkast, smerte, diaré og depresjon.

Varighet

Ifølge National Institutes of Health, de første symptomene begynne så snart som 12 timer å stoppe narkotika. Leddsmerter og andre symptomer varer vanligvis en uke eller to, sier Michael 's House, en avhengighet behandling sentrum i California.

Kjemisk behandling

Flere detoxifications og tilbakefall ringe for kjemisk behandling. Metadon er den mest populære måten å detox fordi det letter symptomer, inkludert leddsmerter. Imidlertid, er en bivirkning av metadon også leddsmerter. Når metadon vil ikke fungere, det er andre stoffer, som tramadol, for smertene, og ulike legemidler for kvalme, oppkast og depresjon.

Advarsel

Metadon, et syntetisk opiat, kan selv bli vanedannende. Enhver tilbakefall etter detox er ofte dødelig, fordi brukeren toleranse for narkotika er nede. Derfor bør detox overvåkes nøye og følges umiddelbart av en rehabiliterende program.

Misforståelse

Opiater er ikke narkotika at man kan avvenne fra. Avrusning prosessen må skje for å lindre leddsmerter tilbaketrekking. Medisiner kan lette disse symptomene i løpet av detox.

Hjem rettsmidler for å overvinne opiatavhengighet

En opiatavhengighet kan ødelegge livet ditt. Det kan også skape kaos på relasjoner med familie og kolleger. På grunn av disse og andre spørsmål, er misbruk av opiater en stor helse bekymring i USA. Hvis du lider av en opiatavhengighet, er det hjelp. Det er mange ressurser tilgjengelig for deg, inkludert ting du kan gjøre hjemme for å bidra til å bryte fri fra din avhengighet til opiater.

Opiater

Opiater angripe sentralnervesystemet. Etter lengre tids bruk på nervecellene i hjernen opphøre fungere normalt. Fordi det er opiater, slutter kroppen å produsere naturlige endorfiner. Den degenerasjon av disse cellene forårsaker en fysisk avhengighet for eksterne opiater. Dersom du brått slutter å ta opiater etter at du blir avhengig, oppstår abstinenssymptomer. Disse symptomene kan omfatte kaldsvette, ukontrollerbar diaré, kvalme og oppkast, verkende lemmer, sever depresjon og montering panikk. Den gode nyheten er at symptomene er midlertidige som opiatavhengighet er en reversibel medisinsk lidelse. Det er mange poliklinisk detox-programmer er tilgjengelig, eller du kan ønske å detox hjemme.

Husk at overvinne en opiatavhengighet er ekstremt vanskelig. Medisinsk intervensjon kan være nødvendig. Det er viktig å snakke med legen din eller helsepersonell før du begynner på et detox program.

Rettsmidler

De første dagene av detox er vanligvis den minst vanskelige, men ikke bli lurt til å tro at det kommer til å bli en lett vei. Som opiater begynner å gå helt ut systemet, abstinenssymptomene begynner å slå inn. Du kan oppleve noen eller alle av symptomene nevnt ovenfor. Et godt middel mot diaré er Immodium AD, som er en over-the-counter narkotika. Hvis du har problemer med å sove på grunn av søvnløshet, kan du prøve en urtemedisin som Valerian rot eller kava roten. Antihistaminer som Benedryl kan også være nyttig. Hvis du opplever muskelsmerter, bruke over-the-counter medisiner som ibuprofen eller naproxen. Under ingen omstendigheter bør du bruke opiater for å lindre smerten.

De fysiske symptomene bør avta i løpet av en uke til to uker. Imidlertid kan psykologiske tilbaketrekking ta måneder. Depresjon er en vanlig tilbaketrekking symptom med opiater detox. I de første ukene av detox, sørg for at du får nok mosjon, spise et riktig kosthold og får mye sol. Kosttilskudd som 5-HTP kan også bidra til å øke serotoninnivået, noe som vil bidra til å heve humøret. Vitamin B6 kan også være gunstig. Dersom depresjon ikke blir bedre eller forverres, søke profesjonell hjelp med en lege eller terapeut.

Det kan også være nødvendig å endre livsstil. Det betyr å holde seg unna fristelser og begjær for opiater. For noen, bor borte fra visse venner er viktig. Holde tankene sunt og fokusert på deg selv gjennom hele prosessen. Vinne opiatavhengighet er vanskelig, men det kan gjøres.

Naturlige måter å etterfylle smertereseptorer tapt fra opiatavhengighet

Naturlige måter å etterfylle smertereseptorer tapt fra opiatavhengighet


Hvis du ikke lenger å ta opiater smertestillende etter å ha tatt dem addictively, er det normalt å føle seg deprimert, engstelig og mer følsomme for smerte. Disse er ikke bare vanlige symptomer på opiatabstinens, men også et naturlig biprodukt av de reduserte nivåer av nevrotransmittere, inkludert endorfiner i hjernen, forårsaket ved å ta opiater gjentatte ganger. Heldigvis kan naturlige stoffer og sunne aktiviteter øke nivået av endorfiner og heve humøret.

Endorfiner og opiatavhengighet

Endorfiner er nevrotransmittere i hjernen som binder seg til neuroreceptors å lindre smerte og løfte legeme mood.Your produserer minst 20 forskjellige endorfiner, med beta-endorfin - dannet hovedsakelig av en amino-syre som kalles tyrosin - vises å ha den sterkeste virkning. Innføringen av opiater i nervesystemet fører til en flom av endorfiner - og andre signalstoffer som dopamin og serotonin - i gleden sentrum av hjernen. Når dette skjer gjentatte ganger over tid - som med vanlig opiatbruk - hjernen mister noe av sin evne til å frigjøre og fylle sin tilførsel av nevrotransmittere på egen hånd. Når tilførselen av narkotika er brått avskåret, utarmet nevrotransmitter nivåer føre til at du opplever ubehag, angst og depresjon.

Naturlige Endorphin Boosters

Øke endorfiner naturlig ved å delta i kardiovaskulær trening, som gåing, sykling eller svømming; det er endorfiner, tross alt, som forårsaker økningen av ro og velvære kjent som runner høye.
Etter treningen kan du prøve en liten mengde sjokolade for å løfte humøret - det inneholder fenylalanin, som stopper nedbrytningen av endorfiner og lar kroppen nytte av smertestillende nevrotransmittere - samt Anandamid, et kjemikalie som har blitt funnet å etterligne noen av marihuana største virkninger på hjernen. På grunn av sin sukkerinnhold, men kan sjokolade forlate deg i en energi lavkonjunktur, så pass opp av overindulging.
Å spise krydret mat er en annen måte å heve trivsel; de capsaicinoids i chilipepper forårsake en stemning boost fra endorfiner frigjør kroppen din som en reaksjon på den brennende effekt på vev i munnen. Bister chili har det laveste nivået av spiciness, med Cayenne Peppers i midten, og habanero paprika på toppen.
Spise animalske proteiner, for eksempel kalkun, biff og kylling. De inneholder ikke bare fenylalanin, men også tryptofan, en naturlig beroligende, og tyrosin, en byggekloss av beta-endorfiner.
Hjelpe kroppen din produserer flere endorfiner ved å ta vitamin C, som fremmer endorfin produksjon, og ved å spise sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt.
Den enkle handling ler utløser frigjøring av endorfiner, også. Nå er tiden inne for å leie disse komedier du har vært meningen å se.

Forholdsregler

Aldri innlate seg på noen diett av ekstra vitaminer uten å diskutere det med legen din først; disse kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Du bør også diskutere ditt treningsprogram med legen din dersom du har vært stillesittende for en stund. Hvis du er plaget av depresjon som ikke løfter, konsultere legen din; han kan foreskrive antidepressiva eller terapi. Hvis du har selvmordstanker, konsultere legen din eller en mental helse profesjonell umiddelbart.

Hva er årsakene til College selvmord?

Det er et gjennomsnitt på ett selvmord hvert 17. minutt, og tusenvis av mennesker begår selvmord hvert år. Studenter er en av de største risikogruppene for selvmord.

Ubehandlet depresjon

Den ledende årsak til selvmord blant studenter er ubehandlet depresjon. Mange studenter som lider av depresjon ikke får behandling. Depresjon kan behandles med rådgivning og medisiner, men studenter ofte ikke oppsøke veiledning de trenger.

Stress

Studietida kan være veldig stressende for mange mennesker. Å måtte forholde seg til et nytt miljø, kan nye venner og nye klasser gjør college utrolig stressende. Noen ganger er dette stress er for mye for elevene å håndtere, noe som kan føre til selvmord.

Gruppepress

Mange studenter føler seg presset av de rundt dem til å lykkes og danne en identitet. Til tider kan dette presset være overveldende for nye studenter.

Narkotika og alkohol

Narkotika og alkohol kan ha negative virkninger på college hjernen. Using disse stoffene kan cloud hodet av studenter og gjøre dem mer utsatt for farlig atferd, som for eksempel selvmord.

Rådgiving

De fleste høgskoler har rådgivere som kan bistå elever som er i faresonen for selvmord. Rådgivere kan være svært nyttig for de som er deprimert eller har selvmordstanker. Besøker en rådgiver kan bidra til å sette ting i perspektiv og lavere risiko for selvmord.

Hva er årsakene til selvmord hos eldre?

Hva er årsakene til selvmord hos eldre?


De eldre utgjør 12,5 prosent av befolkningen, men står for 15,9 prosent av amerikanske selvmord, ifølge American Association of suicidologi. I løpet av 2006, eldre selvmordsraten var 14,2 per 100.000 personer.

Typer

Depresjon er den single-største årsaken til en eldre person beslutning om å ta sitt eget liv. Til tider kan depresjon være et resultat av et angrep av en depressiv lidelse, for eksempel en reduksjon i serotonin.

Identifikasjon

Suicidale tendenser også utvikles som et resultat av ytre omstendigheter. Tapet av en ektefelle og redusere selvforsyning og uavhengighet er felles faktorer.

Ensomhet

Som folk inn i de senere stadier av alderdom, de ofte finne seg sosialt isolert som det er færre muligheter for samhandling og sosial støtte.

Smerte

Til tider, når en person står overfor en fremtid ukontrollerbar smerte, terminal sykdom, eller utsiktene til å dø en langsom og langvarig død, kan han vurdere å ta sitt eget liv for å være et levedyktig alternativ.

Betraktninger

Mens det er ingen grunn til at en eldre person kan velge selvmord, det er varselsignaler. Det å kutte ned på sosial interaksjon og personlig pleie, bryte av medisinske regimer, og en manglende interesse for hyggelige aktiviteter kan alt tyde på et problem.

Selvmord og depresjon hos barn

Barn blir møtt med en overveldende mengde endring. Stress kan skyldes nye skoler, få nye venner, opplever tap (død, skilsmisse, flytting), inn i puberteten og finne sin seksuelle identitet. Depresjon og selvmordsraten er på et alarmerende nivå med våre barn. Ifølge concernedcounseling.com, vil om lag 22% av barn med depresjon forsøk på selvmord, og ca 3% til 4% av ungdom har tenkt på selvmord i de siste to ukene.

Risikofaktorer

Visse risikofaktorer kan advare når depresjon eller selvmord vil være et problem for barnet ditt. Barn med en fortid mental helse diagnose, tidligere psykiatriske sykehusinnleggelse og familiemedlemmer som forsøker selvmord er på et høyere risiko. Barn som er isolert, utsatt for vold og som har håndvåpen i hjemmet er også i fare for depresjon og selvmord.

Identifisering av depresjon

Depresjon presenterer forskjellig avhengig av barnets alder. Yngre barn vil falske sykdom, forsøke å gå glipp av skolen, bli mer avhengig av sine foreldre, klamre seg mer til sine foreldre og bekymring for mye om døden av en forelder. Barn kommer inn i puberteten synes trist og irritabel. Ofte vil de føle seg misforstått og vise en negativ holdning. Tenåringer vil komme i trøbbel på skolen og sulk ofte.

Suicide faresignalene

Barn som er suicidal vil ha en obsessive opptatthet av død eller døende. Symptomer på depresjon er ofte en forløper for selvmord. Barn som gir bort sine eiendeler eller begynne å planlegge for en fremtidig fravær vurderer selvmord. En klar indikasjon på suicidale intensjoner er når et barn forteller om sin egen død eller selvmord. Aldri feil dette for oppmerksomhetssøkende atferd. Barn med økt narkotikabruk og søvnvansker er også i fare for suicidal atferd. Observere barnets kunstverk, kruseduller og skrive for noen symboler på død eller selvmord. Vær proaktiv og identifisere en rot for noen drastiske atferdsendringer hos barnet ditt.

Behandling

Skape et støttende miljø og eliminere negative stigma forbundet med psykiske problemer. Snakk med barnet om depresjon, selvmord og stole på hans eller hennes foreldre.

Ta alle depresjon og selvmords bekymringer på alvor. Søke øyeblikkelig hjelp for eventuelle depresjon symptomer og trusler om selvmord.

Ta barnet til legevakten eller ringe 911 hvis han eller hun uttrykker selvmordstanker. Begrens tilgangen til noen farlige elementer i hjemmet. Fjern skytevåpen, kniver og andre dødelige gjenstander barnet kan bruke for selvskading.
Søke profesjonell hjelp. Barnepsykologer og psykiatere kan utvikle en behandlingsplan. Behavioral rådgivning kombinert med medisinering vil forbedre barnets humør og generell livskvalitet. Se etter lokale støttegrupper for barnet å delta. Barn har en tendens til å stole på sine jevnaldrende mye mer enn voksne og foreldre, slik at en støttegruppe vil gi en stor utløp.

Statistikk

Prepubescent gutter og jenter har like stor sjanse for å utvikle depresjon. Etter 15 år, jenter er dobbelt så stor sjanse for å utvikle depresjon, ifølge The National Institute of Mental Health.
Fra concernedcounseling.com, har selvmord blitt den fjerde største dødsårsaken i barn i alderen 10 til 14 og den tredje største dødsårsaken for barn i alderen 15 til 19. En i hver 300 selvmordsforsøk i barnas resultater i døden. I løpet av et gitt år, vil om lag 2% til 6% av barna forsøke selvmord. I et klasserom med ca 30 barn til stede, vil minst ett barn forsøke selvmord.

Hvordan vet jeg om noen som er deprimert er selvmord?

Selvmord er den tredje største dødsårsaken hos personer i alderen 15 til 24, og den 11.-største dødsårsaken for den totale befolkningen i USA, ifølge National Institute of Mental Health. Mange mennesker som begår eller selvmordsforsøk lider av depresjon, og det er viktig å kjenne faresignalene hvis noen du bryr deg om er deprimert. Selv om et forsøk er mislykket, kan det ha en ødeleggende virkning på livet ditt.

Varselskilt

Den mest åpenbare tegn på at noen er suicidal er, selvfølgelig, å høre ham si det. Folk ofte tolke slike utsagn som rett og slett bud for oppmerksomhet, men selv om det er alt det er, trenger din venn hjelp. Friske mennesker trenger ikke snakke om å ville dø. Hvis hun snakker om selvmord og ingen lytter, kan hun skade seg selv å prøve og bli hørt. Selvmordsforsøk vet ikke om de er seriøse eller ikke: dødelige handlinger kan ha dødelige konsekvenser, uansett hva dine intensjoner.

Andre, mer subtile tegn på selvmords intensjoner inkluderer plutselig gir eiendeler unna, spesielt ting som er viktig for henne; skrive en vilje; uttrykke følelser av ekstrem skam eller skyldfølelse; og økt narkotika eller alkohol misbruk. Suicidale mennesker kan oppføre seg uvørent, tro de kommer til å dø uansett, og muligens søker døden uten å gjøre en faktisk selvmordsforsøk. De kan bli mer tilbaketrukket, og nekter å se eller snakke med noen, eller kanskje gjøre et poeng å si farvel til eller få kontakt med alle de kjenner.

Folk som har gjort beslutningen om å begå selvmord kan faktisk synes å være i bedre humør like før forsøket, tilsynelatende å være i fred med ting. De kan si ting som "Jeg bare vet ting kommer til å bli bedre nå" uten noen rimelig forklaring - for eksempel en ny jobb eller følelse vellykket i terapi. Hvis du observerer dette problemet, kan det rett og slett være et tegn på at depresjon er å løfte, men vær veldig klar over de andre faresignaler.

Hvordan hjelpe

Hvis du tror noen du kjenner kan være suicidale, ikke la ham være i fred. Oppmuntre ham til å kontakte sin lege eller et selvmord hotline på (800) 273-TALK; hvis han ikke vil ringe, gjør det selv. Hold ham vekk fra våpen, narkotika og andre potensielt skadelige gjenstander. Snakk med ham og virkelig lytte: unngå å si ting som "Det er ingenting å være deprimert om" eller bare fortelle ham ting vil bli bra. La ham snakke om hva som plager ham, og ikke bagatelliserer hans følelser. Minne ham på at det er OK å føle slik han gjør, og at han fortjener å føle seg bedre. Forsikre ham om at du vil være der for ham som han får hjelp. Hvis han virker veldig fortvilet og fortsetter å ta livet ditt, ring 911.

Etter at faren har gått, fortsette å være der for ham, men ikke fokusere på hans tidligere selvmordsatferd. Ta ham ut for kaffe eller fange en ball spill sammen; dele dine egne oppturer og nedturer med ham så han føler seg mindre alene. Hvis han er på medisiner, minne ham til å ta det hvis det er nødvendig, og oppmuntre ham til å holde hans terapi avtaler. Arbeidet med å skape positive øyeblikkene i hans liv, slik at den negative virker mindre overveldende.

Selvmords Talk hos barn

Et barn kan være lurt å diskutere selvmord av mange grunner, og ikke alle av dem er direkte farlige. Det kan være et rop om oppmerksomhet eller en måte å straffe en forelder. Selvmords talk kan også være en advarsel tegn på alvorlig depresjon. Barn er like flinke som voksne til å bli overveldet med negative tanker og følelser. Selv svært små barn er ikke like sannsynlig som tenåringer eller voksne til å handle på selvmordstanker og oppfordrer bør snakk om selvskading aldri bli ignorert.

Tegn på depresjon

Ifølge familier for depresjon Bevissthet, kan en deprimert barnet viser symptomer på vedvarende tretthet, atferdsproblemer, problemer med å konsentrere seg om skolearbeid, mangel på motivasjon og selvskading. Tilbaketrekning fra familie og venner kan også være et faresignal.

Statistikk

Vellykket selvmordsforsøk er sjelden hos barn under en alder av 10. Ifølge Mary H. Sarafolean, Ph.D, er bare 2 prosent av barna i denne alderskategori deprimert. Risikoen for depresjon og selvmord både økning i ungdomsårene. Sarafolean sier også at 8 prosent av ungdom vil forsøke selvmord på et tidspunkt.

Risikofaktorer

Ifølge familier for depresjon Bevissthet, en familiehistorie med psykiske lidelser som bipolar lidelse setter barn på et høyere risiko for å utvikle klinisk depresjon.

Senter for forebygging av selvmord lister opp andre faktorer som kan bidra til suicidal atferd hos barn, inkludert dårlig sosial tilpasning, kronisk sykdom og en historie med misbruk.

Forebygging

Stille spørsmål til barn som viser tegn på depresjon. Prøv å få kontakt med dem. Enkle spørsmål som "Hvordan var dagen din?" og "Hva er det du tenker på?" kan bringe en følelsesmessig fjernt barnet nærmere. De trenger å vite at deres tanker, følelser og handlinger er av interesse for sine kjære. Foreldre kan gjøre en forskjell ved å bli kjent med sine barn bedre.

Ikke alle depressive symptomer kan løses ved økt oppmerksomhet på den delen av en omsorgsperson. Noen ganger depresjon er et symptom på andre psykiske lidelser. Når du er i tvil, spør en mental helse profesjonell for å få hjelp.

Få hjelp

Det er mange måter å få hjelp for et barn som synes opptatt av selvmordstanker. Suicide Awareness Voices of Education (SAVE) kan nås for nødhjelp 24 timer i døgnet og sju dager i uken på (800) 273-8255.

Kristin Brooks Håp Center tilbyr også støtte i form av en selvmords hotline. En rådgiver kan nås når som helst ved å ringe (800) 784-2433.

Noen i umiddelbar fare for å skade seg selv bør tas til nærmeste akuttmottak for å bli nøye overvåket av en profesjonell.

Selvmord Policy og prosedyrer

I USA, hevder selvmord 30.000 liv hvert år og er den 11. største dødsårsaken. Retningslinjer og prosedyrer har blitt utviklet for å ta opp problemet med selvmord i den amerikanske befolkningen.

Risikofaktorer

Det er ikke en enkelt faktor som kan identifisere en person som utsatte for selvmord. Imidlertid har enkelte faktorer er identifisert i mennesker som forsøker og begår selvmord. Menn, tenåringer og folk som bor i urbane områder er på et høyere risiko. Ifølge American Academy of Family Physicians, øker risikoen med "arbeidsledighet, single status, lav inntekt og mottak av pensjon eller trygd fordel."

Nesten halvparten av de som begikk selvmord hadde vært innlagt på en psykiatrisk avdeling på et tidspunkt, med størst risiko under opptak og uken etter utskrivning.

Politikk

I 1999 Surgeon General kontor kalt for økt bevissthet, intervensjon med forbedrede tjenester og programmer, og en utvikling i studiet av selvmordsforebygging. Denne politikken søkt å utvide folks bevissthet om selvmord og dens risikofaktorer ved å gi informasjon om fakta i selvmord, styrke bevisstheten om ressurser og redusere stigmatisering av psykisk lidelse og rusmisbruk.

Intervensjon inkludert bedre tjenester, opplæring, fellesskapets ressurser og mediedekning. I tillegg søkt denne politikken for å styrke forskning for å forstå selvmordsrisiko, vurdering av effektivitet og overvåking av programmer, og utvikling av nye forebyggingsstrategier.

Prosedyrer

The Centers for Disease Control har igangsatt mange programmer rettet mot selvmordsforebygging. Offentlig helseinitiativ, samfunnsbaserte intervensjoner, ungdom vold forebygging, undersøkelser og forskning er alle ment å bedre forstå, gripe inn og forebygge selvmord.

Byråer

The Health Resources og Services Administration (HRSA), Indian Health Service (IHS), National Institutes of Health, National Institute of Mental Health, og rusmisbruk og psykiske helse Services Administration (SAMHSA) / Center for Mental Health Services har utviklet retningslinjer og prosedyrer for forebygging av selvmord. De fokuserer på tiltak som å integrere primærhelsetjenesten med psykisk helsevern, og gir retningslinjer skole og skole depresjon screenings, og gi tilskudd for å øke antall krise programmer som tilbyr hotline tjenester sertifisert i selvmordsforebygging.

I tillegg ble Suicide Prevention Resource Center designet for å identifisere, vurdere og distribuere informasjon om beste praksis i selvmordsforebygging. Dens fokus er på evidensbaserte programmer, ekspert konsensus og overholdelse av standarder.

Advocacy

Det er fortsatt innsats for å argumentere for selvmords retningslinjer og prosedyrer. Talsmenn støtter økte midler til programmer, lovgivning for å gjøre helseforsikring dekning for psykiske lidelser kan sammenlignes med andre lidelser, tidlig intervensjon og forebyggende strategier for eldre og ytterligere oppsøkende, utdanning, screening og ressurser for veteraner ungdom selvmordsforebygging.

Hyppigheten av selvmord i Kronisk depresjon Vs. Klinisk depresjon

Hyppigheten av selvmord i Kronisk depresjon Vs.  Klinisk depresjon


Selvmord er en tragedie. Nationwide det står for mer enn 1 prosent av alle dødsfall og ble rangert som den ellevte største dødsårsaken i 2006 for USA. Flertallet av selvmord kan være direkte knyttet til depressive lidelser som klinisk depresjon (depresjon) og kronisk depresjon (dystymi). Personer som lider av disse sykdommene er en større risiko for selvmord, spesielt hvis de ikke får umiddelbar behandling.

Symptomer

Klinisk depresjon, den vanligste og alvorligste form for depresjon, kan alvorlig påvirke en persons evne til å fungere i dagliglivet. Symptomene på klinisk depresjon er så ødeleggende at noen pasienter faktisk kvalifisere for uførhet. Kronisk depresjon er mindre alvorlige. Det har vanligvis en utbruddet i tidlig ungdomsalder og ung voksen alder. Mennesker som opplever kronisk depresjon har en mer vedvarende, nedstemthet, som kan vare lenger enn to år. I noen tilfeller kan en person med kronisk depresjon symptomer i 20 til 30 år. Eksempler på symptomer utbredt i begge lidelser er lav selvfølelse, tap av interesse for daglige aktiviteter, mangel på energi og høy risiko for selvmordstanker. Klinisk depresjon og kronisk depresjon kan samarbeide opptrer sammen i det som kalles "dobbel depresjon." Dette kan være ganske farlig fordi selvmordsrisikoen øker på grunn av den kombinerte symptomer på begge lidelser. Spesielt, 40 prosent av personer med kronisk depresjon også oppfyller kriteriene for diagnosen klinisk depresjon.

Suicide Prevalens

En diagnose av klinisk depresjon eller kronisk depresjon gjør en person utsatt for en rekke risikofaktorer, spesielt selvmord. Ifølge en 1999 rapport fra Surgeon General, er klinisk depresjon ansvarlig for om lag 20 til 30 prosent av alle selvmordsrelaterte dødsfall. Imidlertid viser forskning frekvensen av selvmord i klinisk depresjon kan være høyere enn 30 prosent. Videre personer som lider av kronisk depresjon, også en stemningslidelse (en vedvarende forstyrrelse i følelser eller humør), ser ut til å begå selvmord i større tall. Pasienter som har affektive lidelser (stemningslidelser) som klinisk og kronisk depresjon også ofte har en familiehistorie med selvmord. De med høyest risiko er i alderen 15-40 og 65 år og eldre. Folk som forsøker selvmord eller fullstendig selvmord pleier også å ha dobbel depresjon.

Forebygging

Selvmord kan forebygges hvis familie og venner blir oppmerksomme på risikofaktorene. Noen risikofaktorer inkluderer en familiehistorie med selvmord og psykiske lidelser, tidligere seksuelle overgrep, rus eller tidligere selvmordsforsøk. Pasienter med stemningslidelser som har udiagnostisert psykiske sykdommer er også i faresonen Her er noen faresignaler å se opp for: snakker eller tenker om døden eller å ha en "dødsønske", klinisk depresjon med en dyp / mørk trist stemning, tap av interesse livet, problemer med å sove eller spise noe som forverrer, lært hjelpeløshet (tap av håp om at situasjonen noensinne vil forbedre) og "stille før stormen" (en plutselig endring fra tristhet til en rolig holdning). Den "stille før stormen" er den mest lumske. Det betyr at personen allerede har gjort beslutningen om å dø, og føler lettelse at deres smerte kan endelig være over.

Behandling

Behandling for klinisk depresjon og kronisk depresjon består av en kombinasjon av psykoterapi (med en terapeut eller psykiater) og medikamenthåndtering med anti-depressiva. Typiske antidepressiva brukes for begge lidelser er SSRI-Selektive serotoninreopptakshemmere (dvs. Zoloft, Paxil, Zelexa) som arbeidet på signalstoffet serotonin ved å blokkere re-absorpsjon av serotonin i hjernen, og dermed påvirke humøret. Andre populære antidepressiva, SNRI (serotonin og noradrenalin reopptakshemmere slik som Effexor, Cymbalta, Effexor XR) redusere depresjon symptomer ved å forsterke signalstoffene serotonin og noradrenalin som begrenser reopptak i hjernen.

Betraktninger

Klinisk depresjon og kronisk depresjon krever langvarig behandling og håndtering av symptomer. Fordi selvmord er en risiko med slike lidelser er det viktig å merke seg at bruk av enkelte antidepressiva, spesielt for barn og unge, kan øke risikoen for selvmordstanker på grunn av uventede bivirkninger fra medisiner. I en MSNBC artikkel med tittelen, "Suicide Risk med anti-depressiva Lenket til Age", Food and Drug Administration (FDA) rapporterte at personer under 25 år var på en økt risiko for selvmord på grunn av anti-depressivt bruk. I 2005, FDA mandat at narkotika produsenter sette advarsler på antidepressiva setter fokus på farene. Men risikoen for selvmord reduseres betydelig for personer over 25 år som bruker antidepressiva.

Opiatavhengighet Detox Teknikker

Opiatavhengighet Detox Teknikker


Opiater er medisiner eller droger fra valmue anlegget. De omfatter morfin, heroin, opium, fentanyl, metadon, kodein, hydrokodon, oksykodon, meperidine, hydromorfon og propoxyphene. Opiater kan være vanedannende, og da plutselig stoppet kan gi abstinenssymptomer, inkludert agitasjon, angst, skjelvinger, alvorlig muskel og skjelettsmerter, varme eller kalde blinker, kvalme, oppkast og diaré. Ofte medisiner er foreskrevet for å hjelpe til med avgiftning.

Metadon

Metadon er et syntetisk opiat med lengre virkning, som generelt produserer mildere abstinenssymptomer. Avgiftning med metadon er annerledes enn metadon vedlikehold, som er en metode for narkotikaavhengighet behandling hvor narkotiske stoffet er byttet til metadon i lange perioder av gangen. Midlertidig endring til metadon gjør at opiat stoffmisbruker til å distansere seg fra "bruk triggere" og dermed øke sjansene for utvinning. Også, med en mildere sett av abstinenssymptomer, er detox fra metadon anses lettere enn detox fra mange andre former for opiater. Avgiftning med metadon tar vanligvis et par uker.

Buprenorfin

Buprenorfin fungerer på opiatreseptorene i hjernen for å lure hjernen til å tro det narkotiske stoffet har blitt tatt. Dette stopper de fleste abstinenssymptomer. I motsetning til metadon og andre opiater, betyr buprenorfin ikke gi en intens høy. Når byttet over til buprenorfin, den rusavhengige kan være avvent for buprenorfin med bare milde abstinenssymptomer. Som metadon, kan buprenorfin brukes som langsiktig vedlikeholdsbehandling for de som er dårlige kandidater til total avhengighet utvinning.

Anestesi Assisted Rapid Detox

Anestesi-assistert rask opiat avgiftning opererer på et ganske enkelt konsept. Ved hjelp av anestesi for å tillate pasienten å være bevisstløs under avgiftning, kan pasienten hoppe over de fleste av de ubehagelige abstinenssymptomer. Pasienten blir satt under dyp narkose for fire til seks timer. Opiatantagonister, som er medisiner som blokkerer opiat reseptorene og at årsaken umiddelbar tilbaketrekking, er gitt i forbindelse med andre medisiner som hjelper skylle opiater fra systemet. Vitale tegn blir overvåket gjennom hele prosessen og medisiner for å behandle blodtrykket og andre potensielt farlige abstinenssymptomer kan bli gitt.

Forsiktighetsregler

Opiat avgiftning krever direkte medisinsk tilsyn. Noen opiat abstinenssymptomer kan bli livstruende. I tillegg kan medisiner som brukes til å administrere tilbaketrekking ha farlige bivirkninger og potensialet for misbruk.
Alle opiatavhengighet avgiftning teknikker må følges med en omfattende utvinning programmet. Avgiftning, alene, er ikke nok for en fullstendig gjenoppretting.