Digidexo.com

Grønn te Fordeler for slankere

Grønn te Fordeler for slankere


Studier gjennomført i USA har vist at inntak av grønn te øker metabolic rate med opp til 30 prosent. Drikke grønn te er en naturlig måte å hjelpe til med vekttap, uten bivirkninger at de fleste foreskrevet medisiner og vekttap kosttilskudd er rapportert å ha. I tillegg til sine vekttap egenskaper, grønn te har andre helsemessige fordeler.

Historie

Grønn te har sin opprinnelse i Kina. Det har vært et valg drink i Asia og Midtøsten kulturer i tusenvis av år. Grønn te ble brukt som en tradisjonell medisin i Japan, Kina, India og Thailand for å bidra til å helbrede sår, kontrollere blødning, regulere kroppstemperatur og fremme fordøyelsen. En Zen prest, Eisai, skrev i 1191 at å drikke grønn te letter effekten av alkohol, kurer blotchiness og forbedrer urin og hjernefunksjon.

Fakta

Te-planten, Camellia sinesis, tilbyr svart, hvit og grønn te. De ulike typer te bestemmes av måten de er forberedt og vokst. Grønn te er den modne, ugjæret te blad. Grønn te kan ovn stekt eller dampet. En 6-oz. kopp grønn te tilsvarer 30 mg koffein. Grønn te kan kjøpes i tradisjonelle teposer, som løs te eller pakket i kosttilskudd.

Fordeler

Grønn te øker metabolic rate, som hjelpemidler i vekttap. Studier rapportert i publikasjoner som The American Journal of Clinical Nutrition har vist at grønn te er trygt, og at når konsumert før måltider, hjelpemidler det i fordøyelsen og bidrar til å forbrenne kalorier.

Bivirkninger

Grønn te har ikke de bivirkninger som er normalt forbindes med diett kosttilskudd som inneholder efedrin. Men gjør grønn te inneholder koffein. Personer som er følsomme for koffein bør unngå å drikke grønn te. Enkeltpersoner advares om å drikke mer enn 4 til 6 kopper grønn te om dagen, da det kan føre til søvnløshet, tap av matlyst, hodepine og magesyke. Personer som har hjertesykdommer, nyresykdom, angst eller panikklidelse, eller mageproblemer advares om grønn te, og de bør spørre legen sin mening før inntak av store mengder grønn te på daglig basis.

Funksjoner

Grønn te er kjent for sine antioksidantegenskaper. I tillegg til å øke stoffskiftet, kan det bidra til å redusere dårlig kolesterol, heve gode kolesterolet, reduserer betennelse assosiert med inflammatorisk tarmsykdom og kontrollere blodsukkeret, og det kan bidra til å hindre visse typer kreft.