Digidexo.com

Pediatric Balanitis

Balanitis er betennelse av glans, eller penishodet. Pediatric balanitis oftest oppstår hos spedbarn yngre enn et år. Denne smertefulle tilstanden forårsaker alvorlig hevelse av glans og kan være ganske skremmende for foreldre og barn. En candida gjær infeksjon er den primære årsaken til pediatrisk balanitis. Heldigvis, kan soppdrepende medisiner dempe infeksjonen raskt med riktig bruk.

Symptomer

Balanitis symptomene er ganske åpenbart: Leder av penis er hoven, rød og betent. Babyen vil være usedvanlig masete, og forståelig slik. En uomskåret spedbarnets forhuden kan stramme og bli vanskelig å trekke bort fra hovne området. En bleie utslett preget av rødhet i hudfolder som ikke svarer til over-the-counter bleie-utslett kremer antyder en gjær infeksjon. Denne typen bleie utslett forut balanitis.

Oral Thrush

Trøske ser ut som hvite flekker av melk fast inne i babyens munn. Disse flekkene er et symptom på muntlig gjær infeksjon. Som barnet svelger hans mat, gjær jobber seg gjennom fordøyelsessystemet. Når barnet urinerer, er gjær utvist inn i bleie, en varm, våt miljø som oppmuntrer candida overvekst. Hvis barnet ditt har trøske, ikke vente på det å gå bort av seg selv: Den resulterende gjær infeksjon kan slå inn i en smertefull tilfelle av pediatrisk balanitis.

Behandling

Behandle denne tilstanden med en anti-gjær medisiner tilgjengelig i muntlig og aktuelle former, for eksempel Nystatin. Barnelege vil foreskrive denne medisinen for å eliminere gjær infeksjon forårsaker babyens balanitis. Barnelege vil også anbefale en passende dose av ibuprofen å redusere smerte og hevelse. Hjemme holde bleieområdet så tørr som mulig. Bruk en fuktig, myk vaskeklut i stedet for baby kluter, noe som kan føre til ytterligere irritasjon. Hvis du er en ammende mor, kan det hende at barnelege anbefaler at du bruker noen Nystatin på brystvortene hvis de viser tegn på soppinfeksjon. Flaske brystvorter og smokker, eller noe annet barnet legger i munnen på en jevnlig basis, bør steriliseres etter hver bruk. Viktigst, endre baby etter hver vannlating for å behandle balanitis og hindre gjentakelse.

Større barn

Av og til, kan tenåringer utvikle balanitis. Dersom gjær er årsaken, bør den samme behandling følges. Imidlertid alvorlige hann gjær infeksjoner er en indikasjon på andre problemer. Diabetes, visse Kjønnssykdommer og et svekket immunforsvar er noen underliggende årsakene. Balanitis i seksuelt aktive tenåringer garanterer en grundig STD screening; behandling vil avhenge av resultatene av denne screening.

Forebygging

Forhindre pediatrisk balanitis hos spedbarn ved å holde bleie området rent og tørt. Hvis du er en sykepleier mor opplever brystvorten gjær infeksjon, behandle den så raskt som mulig for å hindre overføring av det til babyen. Hvis barnet ditt tar antibiotika medisiner, se etter infeksjoner som foran balanitis, som trost og gjær bleie utslett.