Digidexo.com

gastrointestale problem pga hvitløk

Bruk av hvitløk mot sopp

Bruk av hvitløk mot sopp


Hvitløk har mange bruksområder i matlaging. Det har blitt brukt til å sette smak på maten i flere tiår. Foruten sin kulinariske potensial, har hvitløk også en stor medisinsk verdi, først og fremst på grunn av de mer enn 100 kjemikalier den inneholder. Foruten de mange banale sykdommer som det bidrar til å lindre, er svært nyttig i bekjempelse av sopp hvitløk. Noen vanlige soppinfeksjoner inkluderer tinea pedis, som er soppinfeksjon i tånegl, og candida.

Soppdrepende egenskaper Hvitløk

Flere anlegg spille en rolle i å styrke kroppens immunsystem naturlig. Hvitløk antas å være beslektet med et antibiotikum. Hvitløk brukes til å bekjempe bakterier, sopp av ulike slag, parasitter, protozoer og til og med virus. Hvitløk besitter denne kapasiteten gjennom allicin, et stoff frigjøres når et fedd hvitløk i skiver. Hvitløk hjelper hvite blodlegemer forbedre på deres evne til å bekjempe infeksjoner.

Hvordan Hvitløk avverger Fungus

Du kan bruke hvitløk i flere enkle måter å bekjempe sopp. Ta et stykke hvitløk og gni det på stedet påvirkes av sopp. Eller knuse hvitløk, bruke den til det berørte området og skyll av etter en stund. Å gjøre dette daglig i en uke vil bidra til å redusere smitte. Hvis du har sensitiv hud og rå hvitløk brenner deg, vask av området. Lag en juice av hvitløk og sjekke nivået av styrken huden din kan håndtere.

Hvis din tånegl sopp infeksjon er i begynnelsen stadier, kan du behandle det ved å holde et par fedd i sokkene før du går til sengs om kvelden. Du kan også bruke konsentrert hvitløk pulver for å bekjempe infeksjonen av. Et tynt lag av pulveret vil være tilstrekkelig.

Hvitløk har allylalkohol, et utdrag av hvitløk som kan hjelpe bekjempe candida hvis tatt internt.

Mindre bivirkninger

Ett problem med hvitløk er den stikkende lukten den avgir. Siden mange mennesker ikke liker denne lukten, de prøver ofte å bruke luktfrie varianter som er tilgjengelige i markedet. Men de luktfrie varianter er til ingen nytte. Lukt av hvitløk skyldes allicin, som er den primære bestanddel i hvitløk helbredende egenskaper.
Også, når du bruker hvitløk til å behandle tånegl sopp, kan du ende opp med en gul misfarging av neglen. Men dette vil reduseres med tiden.

Hva er fordelene med hvitløk & persille?

Hvitløk er godt kjent for sine helsemessige fordeler. Foruten god smak til et bredt utvalg av matvarer, kan hvitløk bidra til å helbrede mindre plager og forebygge sykdom. Selv persille er anerkjent for det meste som garnityr, besitter det også helbredende egenskaper, og kommer til sin rett som en "funksjonell mat."

Hvitløk som Infeksjon Fighter

Hvitløk bør brukes daglig for å forebygge og helbrede infeksjoner og forkjølelse, sier Dr. Andrew Weil, en leder innen integrativ medisin. Knusing fersk hvitløk utgivelser allicin, komponenten i hvitløk som er ansvarlig for sine medisinske evner. For maksimal effektivitet bør knust hvitløk bli utsatt for luft i 10 minutter, deretter tilsatt til mat i de siste minutter av matlaging.

Hvitløk og øreinfeksjoner

Weil anbefaler også behandling av eksterne og mellomøret infeksjoner med hvitløk eller hvitløksolje. Hvitløk eller varme oljen bør plasseres i øret, ved hjelp av en dråpeteller for oljen. En plasseres løst bomullsdott vil holde oljen siver ut.

Garlic & Prebiotika

Hvitløk er en kilde til prebiotika, ufordøyde næringsstoffer som gir næring til probiotika, som er de "gode bakteriene" i tarmkanalen. The Mayo Clinic siterer en diett som kombinerer de to som en måte å styrke immunforsvaret, hjelper kroppen absorbere kalsium og løse mange fordøyelses problemer. Hvitløk kan også være nyttig i å senke kolesterolet og forebygge hjertesykdom ved å minske clotting.

Persille

Persille bør også være inkludert i den daglige diett. Sine estetiske fordeler som garnityr har også uventede helsemessige fordeler; Cleveland Clinic anbefaler å bruke det som en måte å oppmuntre Alzheimers pasienter å spise. Det er også nevnt som en antioksidant-rik erstatning for høy-natrium krydder. En ss. av fersk persille inneholder mer enn 75 prosent av den amerikanske daglig anbefalt inntak av vitamin K og inneholder vitamin C og A, samt små mengder folat og jern, men bare en kalori.

Persille og Flavones

Persille inneholder en høy mengde flavones, en klasse av antioksidantene som finnes i planter som kalles flavonoider, ifølge US Department of Agriculture. På grunn av dette, beskytter persille friskt vev fra de negative effektene av kreftbehandling. Både ferske og tørkede persille ser ut til å være effektive.

Candida Natural Cures

Candida Natural Cures


Candida albicans lever naturlig i tykktarmen, fordøyelseskanalen og på huden. Til tider proliferates over-dette gjær-lignende sopp internt og fører til hodepine, ledd-og muskelsmerter og til og med autoimmune sykdommer (for eksempel. Fibromyalgi). Et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider og stress kan utløse candida overvekst. Heldigvis finnes det en rekke naturlige botemidler. Det er best å bruke en kombinasjon av flere naturlige rettsmidler.

Matvarer for å eliminere Candida

Fersk frukt og rå grønnsaker kan brukes til å rense overflødig candida fra kroppen din. Begge typer matvarer inneholder fordøyelsesenzymer som kan drepe denne soppen. Frukt og grønnsaker er også rik på vitaminer og mineraler som fremmer sunn celle vedlikehold. Begge er også kjent å lage fagocytose av de hvite blodlegemer. Dette gjør det mulig for de hvite blodceller for å rense blodet og eliminere helseskadelige eller syke røde blodlegemer (de som inneholder sopp, toksiner og parasitter). Frukt og grønnsaker kan også basisk kroppen din. Dette skaper et fiendtlig miljø for overflødig sopp og parasitter, som kan invadere kroppen din under en candida utbrudd.

Vanlige grønnsaker og frukt som brukes til pressing inkluderer agurker, gulrøtter, reddiker, grønnkål, ananas, meloner, bananer, appelsiner og grapefrukt. Prøv å blande flere grønnsaker og frukt og drikker juice. Kroppen din kan bedre assimilere næringsstoffer på denne måten. Spis frosne og hermetisert grønnsaker, men noen av de enzymer er tapt under kokeprosessen.

Urter, krydder og te

En rekke urter, krydder og te er naturlige candida botemidler. Paul d'Arco er en urte te som kan drepe den systemiske sopp candida og øke immunitet. Du kan kjøpe barken og kok det som en te, eller ta det i kapselform. Hvitløk er en annen kraftig sopp og gjær morder. Hvitløk er også en antiseptisk som kan helbrede betennelse i tykktarmen veggene forårsaket av Candida overvekst. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag for herding overflødig candida. Andre urter, krydder og te inkluderer cayenne pepper, ingefær, Senna og aloe blader. Begynn med en eller to av disse behandlinger for Candida problem. Hvitløk og Paul d'Arco te gjør en svært effektiv kombinasjon av naturlige candida botemidler.

Probiotika

Probiotika er "vennlige" bakterier som kan fylle naturlige bakterier tapt i kampen mot candida overvekst. Probiotika kan drepe overflødig sopp og øke din immunitet nivå. Se etter probiotika som acidophilus og bifidus hos din lokale helsekost butikk. De nyere perleformede probiotika er designet for å overleve magesyre. Dette sikrer at de nå dine små og store tarmen. Yoghurt inneholder også kulturer eller probiotika. Prøv å spise et par yoghurt per dag for å bidra til å kurere Candida problem. Buttermilk har også disse kulturene.

Body Cleansing System

Body Cleansing System


Folk vanligvis utfører renser på kroppen å gå ned i vekt, opprettholde helse og overvinne sykdommer. En skyldige av sykdom er en overvekst av sopp som heter candida albicans, som lever naturlig i tykktarmen, fordøyelseskanalen og på huden. En kropp rens systemet er utviklet for å fjerne overflødig candida, giftstoffer og parasitter som kan rane kroppen for ernæring og forårsake sykdommer. Kroppen rensing starter med et godt kosthold og inkluderer avgiftende og soppdrepende kosttilskudd.

Diett

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene dine, vil du enten må begrense eller eliminere gluten og sukker fra kostholdet ditt. Disse to mat stoffer mate systemisk candida og kunne gjengi kroppen rens ørkesløshet. Mange kommersielle brød, pasta, korn og til og med melk inneholder gluten. Du bør prøve å erstatte brun ris eller mandel produkter for din favoritt mat som inneholder gluten. Også begrense frukt til ett eller to per dag som de inneholder fruktose, en type sukker. Hold deg på denne candida diett for 4-6 uker eller før symptomene avta. Også spiser mye grønnsaker, spesielt rå grønnsaker, som de har fordøyelsesenzymer for å drepe candida overvekst.

Urter, krydder og te

Du bør vurdere å bruke et par urter, krydder eller te som kosttilskudd for å drepe overskuddet candida i systemet. Senna og aloe blader fungere godt. Aloe blader kan reparere betennelse i tykktarmen din etter at du bli kvitt din candida problem. Hvitløk er en kraftig gjær morder som også kan bidra til å forbedre fordøyelsen. Cayenne pepper har også sopp-bekjempelse egenskaper. Og Paul d'Arco te kan hjelpe deg å bli kvitt overflødig candida, parasitter og giftstoffer. Du kan kjøpe Paul d'Arco te som en bark eller i kapselform på helsekostbutikk.

Probiotika og fordøyelsesenzymer

Probiotika er "vennlige" bakterier som kan brukes til å erstatte erosjon av naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og tykktarm. Din naturlige bakterier dør som det kjemper overflødig candida sopp. Yoghurt og kulturmelk inneholder kulturer som kan tjene samme formål, men du må se sine sukkerinnhold. Fordøyelsesenzymer kan hjelpe drepe candida overvekst. De også hjelpe fordøyelsesprosessen, og bidra til å reparere "lekk tarm". Dette perforering i tynntarmen kan føre til giftstoffer, dårlige bakterier og ufordøyd mat å sive inn i kroppen din og skape kaos på kroppens celler og organer.

Detoxing

Detoxing vil hjelpe deg å eliminere candida overvekst, giftstoffer og parasitter fra alle dine celler og organer. En måte å detox er gjennom kolon rensing. Kolon rensing kits inneholder en blanding av urter og matvarer som dreper gjær og eliminere fecal forstoppelser i kolon. Disse programmene varer vanligvis omtrent en måned. Et annet alternativ er colonic vanning som fjerner alle utenlandske stoffer ved å spyle alle tre deler av dine store tarmen med renset vann. Du kan også velge å juice med rå grønnsaker. Agurker, gulrøtter, reddiker og andre rå grønnsaker kan eliminere overflødig candida. Vegetabilsk juicing omgår fordøyelseskanalen og er mer lett absorberes av kroppen. Det fremmer også hvite blodlegemer fagocytose som fjerner skadelige patogener fra blodet. Velg minst ett detoxing metoden for en mer komplett kropp rensing system. Også, drikke rikelig med renset eller destillert vann.

Hostemedisiner under svangerskapetHvis du er gravid og opplever alt fra et kaldt til influensa, må du sørge for at de behandlinger du bruker er 100 prosent naturlig slik at de ikke avbryte normalitet at barnet ditt opplever mens inne i livmoren. Dette gjelder også for en hoste, og det er mange naturlige behandlinger tilgjengelig for deg.

Hvitløk hostesaft

Hvitløk er en av naturens mirakel kur-alls. Det har vært brukt i århundrer for å behandle sykdommer som fordøyelsesproblemer og influensa, og selvfølgelig kan brukes til å løse alle dine hoste problemer. Hvitløk alene bør gjøre triks, men for å være ærlig ingen egentlig ønsker å tygge på rå hvitløk. Når blandet med visse ingredienser, kan du nyte den behandling og fortsatt bruke hvitløk naturlige helbredende enzymer. Å forberede oss skikkelig, hakke en halv kilo hvitløk og plassere den i en Quart krukke. Nå dekker hele hvitløk med honning til bare sjenert av toppen av glasset. Fest lokket på glasset og plassere den i kjøleskapet og la marinere i ca 24 timer. Ideelt sett ville du ønsker å la blandingen marinaden i ca to uker, men hvis du har en hoste nå, trenger du ikke har den slags tid. Hvis du vil bruke, ta en teskje av blandingen når du våkner opp om morgenen og din hoste bør undertrykkes for bedre del av morgentimene. Ta en teskje av blandingen i løpet av dagen som du føler trang til å hoste.

Fresh Ginger

Freshly-kutt ingefær er en annen mirakel-arbeider stykke natur. Når det brukes riktig, kan det hjelpe å behandle mange forskjellige medisinske tilstander, selv hoster. Hvis du vil bruke med hoste, må du skjære litt frisk ingefær og legg skivene i munnen. Tygge ingefær å frigi sine naturlige helbredende enzymer og hosten vil smelte bort, og det vil ikke skade barnet ditt i det hele tatt.

Kinesisk Remedy for å bruke hvitløk for erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (ED), eller manglende evne til å opprettholde en ereksjon, er vanligvis forårsaket av fysiologiske problemer ikke psykologiske seg. Hvitløk, i motsetning til medisiner for erektil dysfunksjon, har ingen kjente negative bivirkninger, og selges i USA for å redusere høyt blodtrykk og kolesterol ved å senke triglyserider. Hvitløk kan senke kolesterolet med 6 prosent til 12 prosent og forbedre erektil dysfunksjon.

Herbal Cures

Syttifem prosent av ugandere er avhengige av tradisjonelle healere, og 80 prosent av asiater fortsatt stole på sin Shaman, eller medisinmann. Afrikanske og asiatiske land har brukt hvitløk, Allium sativum, i århundrer for å avhjelpe erektil dysfunksjon, men hvitløk er effekten er av tradisjon. Mulondo Vin er markedsført nasjonalt og internasjonalt som et afrodisiakum for både menn og kvinner. Vinen er laget av Mondia whiteii røtter.

Moderne Urter

Moderne leger og forskere arbeider med de homøopatiske healere for å øke bevisstheten om urter og naturlige produkter for å opprettholde helse globalt. Medisinplanter er effektive ingredienser som brukes av legemiddelfirmaer for å lede deres utvikling av nye legemidler, men forskningsstudier er i beste fall vanskelig å sammenligne uten standardiserte doser for hvitløk produkter.

Livstilfredshet

Mannlig seksuell ytelse er ikke inkludert i diskusjoner om familieplanlegging, seksuelt overførbare sykdommer, eller overføring av AIDS. Stigmatisering av seksuell impotens eller ED fører mannen til å tro at han er verdiløs. Mannen trodde verdiløs prøver andre kvinner, som fører til ødelagte hjem og eksponering for HIV / AIDS. I alle tilfeller, effekter ED psykologisk velvære, ødelegger selvfølelse, bidrar til depresjon, og reduserer livstilfredshet.

Årsaker til ED

Diabetes, høyt blodtrykk, HIV / AIDS, høyt kolesterol, stress og røyking bidrar til erektil dysfunksjon. NIH melder at ED er en bivirkning av blodtrykks narkotika, antihistaminer, antidepressiva, beroligende midler, appetittdempende, og mage narkotika for gastritt og magesår. Psykologiske effekter eller årsaker til ED er arbeidsledighet, stress, angst, skyldfølelse, depresjon, lav selvfølelse, og frykt for å mislykkes. Røyking og de forholdene som er nevnt ovenfor effekt blodstrøm i dine vener og arterier og kan utløse hormonelle avvik, for eksempel lavt testosteron, dvs. manglende evne til å opprettholde en ereksjon.

Fysiologi

Ereksjon resultater fra nerveimpulser til og fra hjernen og ryggmargen til penis, vev, muskelfibre, vener og arterier. Nerveskade eller skade på arterier, vener og vev kan skyldes sykdom, slik som diabetes, nyresykdommer, kronisk alkoholisme, multippel sklerose, aterosklerose, vaskulær sykdom, eller nevrologiske lidelser. Erektil dysfunksjon kan tyde på en alvorlig sykdom, som for eksempel en hjertesykdom eller kreft.

Effekt

Effekten av hvitløk antas å være forbigående. Logisk, er høyt blodtrykk og høyt kolesterol antas å forårsake erektil dysfunksjon. Hvis hvitløk senker kolesterol og høyt blodtrykk 6 til 12 prosent, også midlertidig, kan hvitløk være noe effektivt på erektil dysfunksjon og ha en positiv effekt på mengden av testosteron som sirkulerer i blodstrømmen. Hvitløk har ingen bivirkninger, men i tilfelle av alvorlige kreft eller hjertesykdommer, erektil dysfunksjon kan være en beskyttende mekanisme for å forhindre hjerteanfall eller slag. ED skjer opptil tre år før den alvorlig sykdom, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Problemer med å ta fiskeolje

Problemer med å ta fiskeolje


Fiskeolje piller er laget av fisk rik på omega-3 fettsyrer. Tunfisk, makrell, laks, kveite og torsk er noen eksempler. Ifølge National Institutes of Health, disse fettsyrene har en rekke fordeler som å senke blod triglyserider og kolesterol, forbedre hjernens funksjon, bevare synet, lindre tørre øyne, senke blodtrykket og forebygge menstruasjonssmerter. Imidlertid er noen potensielle problemer forbundet med inntak av fiskeolje.

Fordøyelsesproblemer

Folk snakker fiskeolje vanligvis rapporterer fordøyelsesproblemer. Noen av disse bivirkningene er en fishy smaker rap, fishy ånde, halsbrann, urolig mage, kvalme, diaré og oppblåsthet. Du kan redusere eller forhindre disse symptomene tre måter. Oppbevar fiskeoljekapsler i fryseren og ta dem mens de er fortsatt frosset. Dette bremser deres bryte ned uten å redusere mengden absorbert i kroppen. Deretter begynner med en mindre dose enn anbefalt av legen din og gradvis jobbe deg opp til den foreskrevne mengde. Til slutt, ta fiskeolje piller rett før et måltid, slik at maten kan bufre reaksjoner som forårsaker bivirkninger.

Blødning og Stroke

Høye doser av fiskeolje kan øke risikoen for slag, blod i urinen og neseblod. Dette skjer på grunn av virkningen fiskeolje har på blodplater ved å hindre dem fra å feste seg til hverandre, noe som bremser koagulasjonstid.

Legemiddelinteraksjoner

Som med alle supplement, kan fiskeolje samhandle med visse typer reseptbelagte og reseptfrie legemidler. P-piller, fett blokkere som Xenical og Alli, høyt blodtrykk piller og anti-clotting medisiner kan negativt samhandle med fiskeolje kosttilskudd. Fat stopper redusere effektiviteten av fiskeolje ved å redusere dens absorpsjon. Andre typer av stoff samhandle med fiskeolje for å forårsake mer alvorlige bivirkninger som forårsaker høyt blodtrykk medisiner for å senke blodtrykket for mye. Noen urte kosttilskudd er potensielt farlig når det tas med fiskeolje piller på grunn av sin effekt på blodpropp prosessen. Noen av disse urter er ginko, rødkløver, ingefær, hvitløk og tumeric. Av denne grunn er det viktig at en lege overvåke bruken av alle over-the-counter supplement og reseptbelagte narkotikabruk.

Vitaminmangel og toksisitet

Tar fiskeolje kan redusere mengden av vitamin E i kroppen over tid. Av denne grunn, noen merker av fiskeolje inneholder vitamin E. Hvis vitamin E tilskudd er også tatt som en del av en daglig multivitamin, for eksempel, kan dette føre til toksisitet. Fordi vitamin E er fettløselige, kroppens fettceller lagre overflødig. Det er viktig å følge nøye med på alle kosttilskudd og supplerende kilder til de fettløselige vitaminer, som er vitaminene A, D, E og K.

Øreverk rettsmidler å bruke hvitløk

Barn er vanligvis den mest utsatt for øreverk, men folk i alle aldre kan bli påvirket. Øreverk kan resultere fra svømming, får vann i øret under en dusj, pollen i luften å bli fanget i Eustachian rør i øre eller overdreven voks buildup. Som hvitløk er en naturlig antibiotika, er det noen hvitløk-baserte løsninger som kan administreres hjemme.

Tegn på en Earache

En kjedelig verke i øret eller en plutselig skarp smerte er vanligvis et tegn på en øreverk og muligens en infeksjon. Andre symptomer kan eller ikke kan være feber, å ha en stoppet opp følelse i øret, vanskeligheter med hørsel, drenering i form av puss eller blod og kløe.

Hvitløk Drops

Ett hjem rette er å prøve å lage hvitløk-basert olje for å sette i øret. Knus et fedd hvitløk, og legg den i en liten krukke med olivenolje helt omslutter hvitløk. La den sitte i 2-3 dager for ingrediensene til å emulgere eller blande sammen. Varm en teskje av oljen litt og hell i den smertefulle øret med en skje. Hold hodet tiltet opp i fem minutter, deretter plassere en bomullsdott i øret. Dette kan gjøres opptil fire ganger om dagen. Dette hjem middel er best laget før en øreverk utvikler og deretter lagres inntil nødvendig.

Hvitløk Urter

Ta en urte hvitløk tablett daglig for å øke immunforsvaret. Dette vil hjelpe immunsystem bekjempe infeksjoner.

Hvitløk Fedd

Ferske hvitløksfedd kan brukes på flere måter. Plasser en skrelt fedd hvitløk ved åpningen av øregangen, og hold den der i noen minutter, slik at saften fra hvitløk å piple inn i øret. Dette vil bekjempe infeksjoner og redusere smerte. Spise en hel fedd hvitløk flere ganger om dagen vil hjelpe øreverk også. Inntar hel nellik er lettere for voksne enn barn. Barn vil gjøre det bedre med hvitløk dråper eller ved å plassere fersk hvitløk på øregangen.

Forsiktig

Det er viktig å holde ørene rene og tørre. Ikke dytte gjenstander ned i øret som dette kan punktere trommehinnen, som fører til et enda mer alvorlig problem. Ekstrem skarp smerte, blod som kommer ut av ørene eller tap av hørsel må tas opp av lege.

Helserisiko og fordeler av hvitløk

Hvitløk legger en teft for smak til matlaging. Smaken den legger til mat har blitt verdsatt over hele verden i mange år. Dessuten har hvitløk helsemessige fordeler. Det kan være fare for spising hvitløk, selv om de vanligvis er mer enn oppveid av fordelene.

Fordel: Næringsstoffer

Hvitløk er en god kilde til noen av de næringsstoffene som er en del av et balansert kosthold. Disse inkluderer vitaminene B6, og C, mangan og selen.

Fordel: Cardiovascular

En studie i tidsskriftet "Life Sciences" uttalte at hvitløk fordeler kardiovaskulær helse. En av måtene den gjør dette er ved å målrette frie radikaler i blodet før de forårsaker skade.

Fordel: Kreft Beskyttelse

"American Journal of Clinical Nutrition" publisert en studie av Europa som viste at hvitløk beskytter de som spiser det fra en rekke forskjellige typer kreft, inkludert bryst, tykktarm og lungekreft.

Risiko: Lukt

Hvitløk hadde en særegen og sterk lukt at noen mennesker misliker. Ved å spise for mye av det, kan det føre til dårlig ånde, samt generell dårlig kroppslukt.

Risiko: Allergi

Noen mennesker har allergiske reaksjoner på hvitløk. Det kan føre til kløende og rød hud eller gastrointestinale problemer. Symptomene varierer fra person til person.

Hva er fordelene med hvitløksfedd med hvert måltid?

Hva er fordelene med hvitløksfedd med hvert måltid?


Hvitløk har blitt brukt medisinsk i tusener av år. Kulturer så forskjellige som de gamle egypterne, romerne, hinduer, babylonerne og grekerne alle forstått det var strøm i hvitløk. I dag vet vi det sammensatte som gir hvitløk sin lukt og smak er den kraftigste antioksidant i verden. Dessverre har de fleste av hvitløk forbrukes av mennesker ikke gi fordelene med dette stoffet på grunn av måten den er tilberedt. Hvis forberedt på riktig måte, kan hvitløk gir mange helsefordeler.

Sulfensyre Acid

Den sammensatte rikelig i hvitløk kalles allicin, etter navnet på slekten, Allium. Allicin brytes ned når de utsettes for luft inn sulfensyre syre, og det er denne forbindelsen som er en kraftig, helse-boosting antioksidant. Den eneste måten å utnytte allicin i hvitløk som sulfensyre syre er å Finhakk eller hakke hvitløk, utsette så mye av allicin som mulig. Hvitløk må da bli spist snart, enten rå eller lett tilberedes, for å unngå ytterligere dekomponering av forbindelsen. Fordi de fleste hvitløk er fortært grundig kokt, er det praktisk talt ingen fordeler.

Antioksidantegenskaper

Frie radikaler oksygen skylden for en rekke problemer, neuronal skade på synlige tegn på aldring. Nivåene av frie radikaler oksygen økning i tider med stress. Som navnet tilsier, antioksidanter binde med disse frie radikalene og nøytralisere dem. Kroppen er da i stand til å reversere mye av skaden. Hvitløk, som en av de sterkeste, mest konsentrerte antioksidanter kilder, gir tilsvarende ytelse.

Immun-Boosting

Når sulfensyre syre som produseres fra den rotne allicin i hvitløk er konsumert regelmessig, er en rekke helsemessige fordeler antas å følge. Primær blant dem er forbedret funksjon av immunresponsen. Sulfensyre syre er et antibiotikum mange ganger mer potent enn penicillin. Det er også en effektiv antimikrobiell, bedre respons på virus og sopp invasjon. Hvitløk har blitt brukt lokalt i tradisjonell medisin for å behandle en rekke forhold fra forkjølelse til vorter. Hvitløk i dietten er blitt vist å være effektiv mot fordøyelsessystemet, luftveiene og dermatologiske infeksjoner.

Lipider

Fett er laget av molekyler som kalles lipider. Hvitløk stimulerer leveren, noe som øker nedbrytning av lipider. Flere tester viser hvitløk senking samlede nivåer av kolesterol og LDL (dårlig fett) og med i det biologisk mindre aktiv form av hvitløkpulver. Hvitløk stimulerer også produksjonen av salpetersyre, noe som fører til at blodkarene forblir elastisk. Hvitløksfedd til hvert måltid kan redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerte-og karsykdommer med halvparten.

Kreft

Selv om videre studier må gjennomføres, det er noen bevis for at hvitløk reduserer risikoen for visse kreftformer. Primært, disse er kreft i mage og tykktarm, som kommer i direkte kontakt med hvitløk i fordøyelsen. En studie publisert i "American Journal of Nutrition" viste risiko for disse kreftformene senket med en tredjedel til halvparten gjennom forbruk av hvitløk. Det amerikanske National Cancer Institute viser hvitløk som nummer én kreft-forebygge mat.

De ernæringsmessige problemer med syre reflux

Acid reflux sykdom, også kjent som halsbrann, oppstår når magen ryggen opp innholdet i spiserøret, og deretter munnen. Hele magen syrer kan forårsake betennelse i spiserøret, som deretter river ned slimhinnen i halsen og munningen. I tillegg til skader på spiserøret, kan syren tilbakeløp føre til dårlig absorpsjon av næringsstoffer og flere ernæringsmessige problemer. I noen tilfeller kan disse problemene bli styrt med en spesialisert behandlingsplan og endringer i kostholdet.

Betydning

Acid reflux sykdom er en kronisk lidelse som kan starte når som helst. Skader på spiserøret kan gjøre det umulig for pasienten å absorbere viktige næringsstoffer, produsere spytt, eller svelge ordentlig. Dette kan føre til fysiske problemer, inkludert hormonelle ubalanser, ekstreme vekttap på grunn av dårlig næringsopptak, mangel på viktige næringsstoffer og mineraler i kroppen og øker også risikoen for spiserørskreft.

Ernæringsmessige deficiences

Noen av de mest betydningsfulle ernæringsmangler assosiert med syre reflux syndrom inkluderer: mangel på elektrolytter; lave nivåer av sunne bakterier i tarmkanalen; manglende evne til å forbrenne protein; manglende evne til å bryte ned sure matvarer; og dårlig fett metabolisme.

Andre effekter

I tillegg til nærings-mangel, kan lider av syre refluks oppleve flere symptomer i løpet av dagen, inkludert: en brennende følelse i midten av brystet; smerte eller brenning midten av buken; tørr hoste; vanskeligheter med å svelge; astmaanfall og til og med pustevansker etter et måltid. Dette er alle symptomer som peker til acid reflux sykdom og må løses av en lege så snart som mulig.

Behandlinger

Acid reflux sykdom kan behandles med kosten modifikasjoner (se kapittel 5), kirurgi og / eller medisinering. Livsstilsendringer inkluderer iført løstsittende klær; redusere kroppsvekt for å opprettholde en sunn vektområde; spise små, godt balanserte måltider i løpet av dagen; ved hjelp av syrenøytraliserende måte å forbedre fordøyelsen og lindre halsbrann; og eliminere røyking vane. Hvis endringer i livsstil, kosthold modifikasjoner og medisiner ikke virker, kan den lidende trenger å gjennomgå en operasjon. Kirurgi vil bidra til å gjenopprette sunn mage funksjon, og kan bidra til å øke næringsopptak, og dermed redusere risikoen for ernæringsmessige problemer.

Kosthold modifikasjoner

Visse matvarer kan gjøre acid reflux verre. Dette er fordi de inneholder høye nivåer av naturlige syrer, som de acid reflux pasienten ikke kan fordøye eller forbrenne ordentlig. Matvarer som kan gjøre symptomene på acid reflux verre inkluderer sitrusfrukter; hvitløk og løk; krydret mat; koffeinholdige og alkoholholdige drikker; sjokolade og tomat-baserte matvarer. Personer som lider av acid reflux sykdom bør redusere eller eliminere disse matvarer fra kostholdet og spise små, hyppige måltider gjennom dagen for å sikre fullstendig fordøyelse og bedre næringsopptak.

Hvordan å avgifte med hvitløk

I tillegg til sine uvurderlige smaksegenskaper, hjelper hvitløk oss å avgifte ved å styrke immunsystemet og øke kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Det er også en effektiv kreftningsmiddel, rensing kroppen av giftige karsinogener. Hvitløk kan hemme veksten av skadelige bakterier som forårsaker intestinal nød og diaré. I motsetning til farmasøytiske antibiotika, disse patogener ikke utvikle resistens mot hvitløk, slik at du kan bruke den på ubestemt tid.

Hvordan å avgifte med hvitløk

•  Bruk rikelig med hvitløk når du koker. Legg så mye du kan for å maten du forberede. Etter du hogge hvitløk, la det sitte i ca femten minutter før oppvarming det. Dette stimulerer enzymer som forbedrer sin evne til å rense kroppen din.

Ta hvitløk kapsler hvis du ikke liker smaken av hvitløk. Ta dem i moderasjon hvis du har fordøyelses problemer, fordi overdreven hvitløk forbruk kan noen ganger føre til intestinal ubehag. Begrens dosen din hvis du er utsatt for hypotyreose fordi store mengder allicin, den aktive antimikrobiell compenent i hvitløk, kan forstyrre opptaket av jod som kroppen din trenger.

Spis et sunt kosthold og sørg for å trene. Selv om hvitløk tilbyr viktig avgiftning støtte, bør det aldri bli en erstatning for en konsekvent helhetlig tilnærming til å spise godt og holde seg frisk.

Hint

  • Velg de luktfrie eller luktfrie varianter når du bruker hvitløk piller eller kosttilskudd.

Diett for Candida problemer

En diett for Candida brukes for å eliminere overskytende candida albicans fra de små og store tarmen. Uten et riktig kosthold, kan dette diploid sopp, sammen med giftstoffer og parasitter det tiltrekker, invaderer kroppens celler og organer og forårsake alvorlige sykdommer eller død. En candida diett er utformet for å unngå eller begrense visse matvarer samtidig maksimere absorpsjonen av andre. En person med mer alvorlige symptomer bør vurdere total avholdenhet fra visse matvarer som fôrer candida sopp.

Foods å begrense eller eliminere

Foods å begrense eller eliminere på en candida diett inkluderer de som inneholder gluten eller sukker. Gluten er et protein som finnes i mange kommersielle matvarer som brød, frokostblandinger, pasta, melk og snacks. De fleste matvarer som inneholder sukker vil indikere dette på etiketten (dvs., kaker, kald frokostblanding). Candida sopp trives på sukker og gluten. Dermed begrense eller ta disse helt ut av kostholdet ditt er trolig den beste strategien. Matvarer som inneholder hvete har svært høye nivåer av gluten. Også være bevisst produkter som inneholder myse eller forskjellige sukkere som for eksempel glukose, galaktose, maltose sakkarose, laktose eller fruktose. Begrense frukt kan også være en fordel, som frukt inneholder også sukker. Videre kan havre og mais omdannes til sukker i kroppen din når de er fortært.

Matvarer du bør spise

Din candida diett bør primært bestå av matvarer som er gluten og sukker-fri. Disse inkluderer kjøtt som biff, kylling, kalkun, svinekjøtt og fisk, brun ris, yams, poteter, grønne bønner, erter, rå grønnsaker, eggehviter, de fleste nøtter og bønner. Rå grønnsaker er gunstig fordi de inneholder fordøyelsesenzymer som kan hjelpe drepe candida overvekst.

For candida problemer, kan du enten spise mer mat som kjøtt, poteter og grønnsaker eller erstatte visse matvarer for de som inneholder gluten eller sukker. For eksempel, hvis du liker brød, er det mandel og brun ris substitutter. Personer som liker pasta kan også finne en rekke brun ris substitutter i alle varianter (dvs. engel hår pasta, albue, etc.). Hvis du liker snacks eller pasta, kan du finne sukker-og glutenfrie kaker og kjeks. Mandel og rismelk gjort gode erstatninger for kumelk.

Det er også visse glutenfrie korn som quinoa, basmati ris, amaranth, hirse, hominy og bokhvete som ikke bare spiselige, men deilig. De fleste av disse korn er solgt til store helsekostbutikker i bulk.

Forstå at du vil sannsynligvis ikke føler seg godt til tider på denne dietten. Ifølge naturlig lege Brigitte Duplessix-Pelham i sin artikkel "Candida Diet" på Allergyandnaturopathyclinic.org ", vil du sannsynligvis føle deg verre i de tidlige dagene av programmet (noen ganger i det andre eller tredje uke, noen ganger i de første dagene) som du starte en detox reaksjon. " Som din candida problemet bedre, kan du gradvis begynne å legge litt gluten og sukker i dietten din. Og til slutt bør du begynne følelsen mye bedre total.

Andre Foods

Ifølge alternativ medisin utøvere, kan enkelte matvarer og krydder hjelpe drepe overflødig candida sopp. Hvitløk er en av dem, som er ingefær. Yoghurt (sukkerfri) inneholder probiotika. Disse er "vennlige" bakteriekulturer som kan fylle kroppens naturlige bakterier, som bekjemper candida overvekst.

Fordelene med hvitløk ekstrakt

Fordelene med hvitløk ekstrakt


Kardiovaskulær helse er vanligvis forbundet med sunne kolesterolet og blodtrykket, og disse indikatorene er vanligvis hjulpet av mosjon og et sunt kosthold. En ting som kan ha en posititve effekt på kardiovaskulær helse er alderen hvitløkekstrakt, som støtter et sunt hjerte i en rekke måter.

Kolesterol Level Reduction

Ifølge Arizona Health Foods, har alderen hvitløk ekstrakt blitt funnet å redusere kolesterolnivået i mange fag, som vist i studier utført ved Brown University, der pasienter med høyt kolesterol fikk doser på alderen hvitløk ekstrakt over seks måneder for å måle effekten. Resultatene viste kolesterolnivået redusert med så mye som sju prosent blant enkelte fag gitt alderen hvitløk ekstrakt over seks måneder, i motsetning til andre fag som fikk placebo. Plasma og LDL kolesterol var også redusert hos personer med høyt kolesterol med syv til ti prosent, i en fem-måneders studie ved Penn State University.

Blodtrykksreduksjon

I seks-måneders studier der pasienter med forhøyede nivåer av kolesterol jevnlig tok hvitløk ekstrakt, blodtrykk nivåer falt 11 prosent. Flytende alderen hvitløk ekstrakt ble vist seg å stabilisere blodtrykket, noe som betyr at det brakte lesninger av pasienter med lavt blodtrykk eller høyt blodtrykk i et område som regnes som sunn. Dette bidrar til å sterkt redusere noens sjansene for et hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Frie radikaler i blodet

Ifølge Deaktivert World, en daglig dose av alderen hvitløkekstrakt, ca 1 ml per kg kroppsvekt i løpet av seks måneder, resulterte i en signifikant reduksjon av oksydant (eller frie radikaler) belastning i blodet hos pasienter med hjertesykdom. Ekstraktet stimulerer også produksjonen av lystgass i blod fartøy vegger, skaper et stoff som hjelper dem å slappe av. Denne økningen i sunn blodstrøm gjennom kroppen vil endre en myriade av problemer noen kan være å ha, alt fra energinivået til impotens.

Bivirkninger av hvitløk

Bivirkninger av hvitløk


Den karakteristiske lukt av pusten og selv siver ut av porene i de som spiser mye hvitløk er urten mest kjent bivirkning og den som blir bedt om hvitløk kallenavn siden gresk og romersk tid: ". The Stinking Rose" Hvitløk har lenge vært brukt til medisinske formål samt smak, men det kan føre til alvorlige bivirkninger og kan også samhandle på en farlig måte med visse reseptbelagte og over-the-counter narkotika.

Most-merke Side Effect: Lukt

Lukten av en hvitløk rikt måltid eller doser av rå hvitløk kan somle i flere dager. Noen foreslår å tygge fersk persille med en hvitløk måltid eller forbruker kardemomme som et pust-renser, selv om mange finner den sterke smaken av kardemomme verre enn hvitløk. De som tar hvitløk helsemessige årsaker kan ty til å ta oljen i kapselform.

Allergiske Reaksjoner

De som er følsomme for noen av forbindelsene i hvitløk kan utvikle kvalme. Eksperter foreslår at å spise mer enn 10 fedd hvitløk per dag kan føre til reaksjoner selv i det som normalt ikke er allergisk.

Symptomene på følsomheten til hvitløk er en brennende følelse i munn, svelg og mage, svimmelhet, kvalme og svetting.

Mer intense bivirkninger kan være tegn på en alvorlig allergi som krever øyeblikkelig legehjelp. Slike symptomer inkluderer kortpustethet, hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge, tetthet i brystet, kløe, utslett eller elveblest.

Ammende mødre bør være forsiktig med inntak av hvitløk - spedbarn som drikker morsmelk inneholder hvitløk kan utvikle kolikk.

Botulisme Advarsel

Den mest populære måten å konsumere hvitløk er å hogge det opp rått og bruke det i matlaging eller til eller spise rå fedd direkte. Svovel i hvitløk gjør det til en fruktbar grobunn for botulisme (Clostridium botulinum), som kan føre til alvorlig magesyke og død. Eksperter advarer å aldri oppbevare hvitløk i olje ved romtemperatur. Kommersielt forberedt hakket hvitløk som lister salt og syrer som innholdet skal være trygt dersom den oppbevares i kjøleskap og ikke brukes etter utløpsdatoen.

Legemiddelinteraksjoner

Den blodfortynnende effekten av hvitløk som fører folk til å ta det for hjerteproblemer kan forårsake blødninger eller hemme blodlevring for de som er på blodfortynnende medisiner. Hvitløk kan intensivere orale antikoagulantia og / eller platehemmende resepter som heparin eller heparin-lignende produkter. Lignende advarsler om mulige blødnings eller urolig mage problemer oppfordres for dem som tar aspirin eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs).

Hvitløk Svekker Noen reseptbelagte legemidler

De som er på p-piller, isoniazid eller immundempere som ciklosporin bør rådføre seg med helsepersonell før du tar hvitløk kosttilskudd eller spiser store mengder hvitløk i maten - hvitløk har vist seg å redusere effekten av disse legemidlene.

Hvitløk forstyrrer proteasehemmere

Legene begynte oppfordret pasienter på proteasehemmere å unngå hvitløk kosttilskudd etter en studie fra 2001 så på bruk av hvitløk caplets. Hvitløk var blitt en populær naturlig supplement blant pasienter som utviklet høyere kolesterol som en bivirkning av HIV-medisiner. Dessverre, forårsaket hvitløk en dramatisk 51 prosent nedgang i proteasehemmeren saquinavir, en av flere medikamenter ofte gitt for å bremse utviklingen av HIV-infeksjon. Forskerne konkluderte med hvitløk kan ha en lignende effekt på andre proteasehemmende narkotika.

Hvordan lage Hvitløk Salve

Hvordan lage Hvitløk Salve


Hjem rettsmidler er nyttig mot behandling av mindre problemer som hudsykdommer eller forkjølelse. Kommersielle produkter ofte fungere, men kan være harde og enda dyrere. Fordi den har kraftige antibakterielle egenskaper, hvitløk er en ingrediens som er nyttig for behandling av mange plager. Du kan lage din egen hvitløk salve til å behandle hud problemer, å gni på brystet og halsen for å lindre kalde og hoste symptomer og å anvende inne i nesen for bihulebetennelse. Påføring hvitløk salve til problemområder er en naturlig måte å helbrede kroppen.

Bruksanvisning

Sett 3 ss. kokosolje i en liten kasserolle. Snu hodet på lav. Varme den i pannen til kokos olje er helt smeltet. Tilsett 3 ss. av extra virgin olivenolje og rør det godt inn. Fjern fra varmen.

•  Bland 1 ss. av hvitløk inn i den blanding av kokosolje og olivenolje. Ha blandingen i blenderen. Sett blender først ved en lav hastighet og deretter ved en høy hastighet. Blande det i to til tre minutter. Hell blandingen i en sil for å fjerne eventuelle biter av hvitløk.

Sett blandingen i en stor glasskrukke og legg lokk på tett. Det vil bli teksturen av en salve etter én time. Oppbevar den i kjøleskapet.

Tips og advarsler

  • Den salve varer i to til tre uker når holdes nedkjølt.

Hvitløk Som en Acne Treatment

Hvitløk Som en Acne Treatment


En naturlig metode for å behandle akne kan være å bruke hvitløk. Det er krav de aktive svovel komponentene i hvitløk gjør det til en naturlig og effektiv akne behandling. Brukes lokalt eller internt, kan hvitløk være et naturlig alternativ for behandling av akne. Men det er potensielle bivirkninger å være klar over når du bruker hvitløk.

Aktuelt

Hvitløk påføres lokalt har blitt foreslått som en av de enkleste og raskeste, måter å behandle akne. Utvortes bruk kan inkludere å kjøpe en rå hvitløk fedd på den lokale dagligvarebutikken, kutte den opp og bruke den direkte til de berørte områdene med akne. Hvitløk, blandet med varmt vann, kan gjøre for en cleanser og medisin for akne. Jording et hvitløksfedd med en kopp varmt vann, noe som gjør det til en hvitløk lim og bruke det direkte på acne områder, er et annet alternativ.

Forbruk

For de som er ute etter en måte å forhindre akne før den starter, i tillegg til å behandle eksisterende akne, forbruker hvitløk kan hjelpe. Sett hvitløk på dag til dag mat, spise tre frø av rå hvitløk om dagen eller ta en hvitløk supplement. Å kvitte seg med lukten forbundet med hvitløk, bruke det med honning, sitron eller suge hvitløkfeddene i melken før du spiser den.

Side Effects

På grunn av sine sterke egenskaper, er det mulig å oppleve uønskede bivirkninger hvis hvitløk anvendes som en acne-behandling. Vanlige bivirkninger topikal bruk inkluderer utslett eller allergiske reaksjoner. Bivirkninger fra å konsumere det internt kan omfatte fordøyelseskanal problemer eller forstyrrelser med andre medisiner. Før man spiser eller bruker hvitløk lokalt som en behandling for akne eller andre forhold, bør en lege konsulteres.

Aktive ingredienser

Aktive svovel er nøkkelen komponenten som sies å hjelpe behandle akne. En sterkere smaker fedd hvitløk kan ha mer svovelinnhold og kan øke medisinsk verdi når den brukes. Selv ved bruk av sterkere hvitløk kan muligens øke sannsynligheten for bivirkninger.

Andre bruksområder

Andre helserelaterte problemer kan muligens ha nytte av bruk av hvitløk. Det finnes rapporter hvitløk kan hjelpe i behandling av vorter, forkjølelse, influensa, gass og halsbrann. Det kan også være en effektiv antibiotika når spises rå eller knust. Det er enda rapporter hvitløk kan brukes som en naturlig myggolje når forbrukes eller plantet.

Hva er Hvitløk piller brukes til?

Hvitløk har blitt brukt som medisin siden den tid egypterne. Hvitløk er nå tilbys som en medisinsk supplement i form av en pille. Hvitløk kosttilskudd brukes for en rekke medisinske årsaker.

Fighting Forkjølelse og virus

Hvitløk kosttilskudd kan brukes som et antibiotikum eller antiviral. Hvitløk kosttilskudd brukes også til å forebygge og å bekjempe forkjølelse eller virus.

Forebygging av hjerte- og karproblemer

Hvitløk kosttilskudd er også brukt for å forhindre hjerte-problemer. Det kan forebygge hjertesykdom, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. Hvitløk kan også redusere kolesterol, triglyserider og blodtrykk.

Cancer Prevention

Hvitløk kan hjelpe i forebygging av kreft, ifølge University of Maryland Medical Center og Drugs.com.

Blood Sugar Reduction

Hvitløk kosttilskudd redusere blodsukkernivået.

Smertestillende

Hvitløk kan også brukes som en smertestillende for å behandle menstruasjonssmerter.

Heavy Metal Detoxification

Ifølge Pure Health MD, ernæringsmessige leger bruker hvitløk for å avgifte kvikksølv og andre tungmetaller fra systemet.

Hvitløk-oljen fordeler

Hvitløk og dets derivater er kjent for sine helsemessige fordeler. Du kan finne hvitløk produkter i apotek overalt. Hvitløk er også et fast innslag i mange internasjonale matretter. Hva er big deal om hvitløk?

Historie

I flere århundrer har hvitløk vært brukt som et naturlig middel for en rekke medisinske problemer som for eksempel luftveisinfeksjoner, tarmproblemer, hudsykdommer og ormer. Under store konflikter, har hvitløk vært brukt til behandling av sår og til å bekjempe infeksjoner ved direkte søknad. Hvitløk har blitt rapportert å ha kolesterolreduserende og immunsystem-forsterke egenskaper i tillegg til å gi beskyttelse mot hjertesykdom.

Hvitløk Oil

En av de varianter av hvitløk er hvitløk olje. Hvitløk olje har blitt produsert de siste 80 årene. Den er produsert av marina hakket og knust hvitløk i vegetabilsk olje i minst 24 timer. Leftover biter av hvitløk blir deretter fjernet fra den gjenværende væske. Den andre metoden for å lage hvitløksolje er ved å utsette knust eller hakket hvitløk til damp destillasjon og ta ut den naturlige olje (www.gourmetgarlicgardens.com/pill.htm). Tar hvitløk-olje kapsler vil hjelpe deg å unngå den beryktede "hvitløk pust", som er en ekstra fordel.

Naturlige fordeler

Begge varianter av olje har sine egne spesifikke naturlige fordeler. Hvitløk olje som er avledet fra dampen-destillasjon metoden inneholder pappaer og DAT (antioksidant sulfider). De sulfider i denne oljen har noen antibiotiske egenskaper, bekjempe kreft og styrke immunforsvaret. Disse sulfider er fordelt over hele kroppen av lymfesystemet.

Hvitløk olje stammer fra mari metoden ikke inneholder så mange pappaer og DAT som damp-destillert olje, men har store mengder antibiotika egenskaper samt en sterk evne til å avverge dannelsen av blodpropper. Dette er på grunn av den kjemiske forbindelse ajoene, som er kommersielt oppnådd bare gjennom hvitløksolje laget av marinade. Denne type olje har også sirkulasjons-systemet fordeler i tillegg til å hjelpe til hjertet.

Studier

Hvitløksolje har evnen til å senke kolesterol, og bidrar til å hindre utvikling av svulster på grunn av allyl svovel. Det er spesielt effektivt mot utvikling av prostata og mage kreft. De Iowa Women Health Study overvåket 41.000 kvinner og deres hvitløk forbruk. Kvinner som tok hvitløk konsekvent ble funnet å ha en 35-prosent lavere sjanse for å få tykktarmskreft (www.earthturns.com/Natural-Garlic-Oils/57.htm).

Advarsler

For å unngå negative bivirkninger ikke bruker hvitløksolje i kombinasjon med blodfortynnende legemidler (for eksempel aspirin), som hvitløk er en naturlig blodet tynnere. Ikke ta hvitløksolje før operasjonen. Personer med blodsykdommer bør holde deg unna hvitløk olje. Hvis du bruker for mye hvitløk supplement du kan ende opp med smelling som hvitløk, så ta med måte. Alltid snakke med en lege når de vurderer å ta kosttilskudd.

Fordeler med hvitløk for amming

Fordeler med hvitløk for amming


Hvitløk, også kjent som allium sativa, er ofte knyttet til studier som tyder på sin medisinske verdi. Mens det medisinske miljøet generelt enig i at hvitløk kan hjelpe i tilfeller av høyt kolesterol, kreft eller viral sykdommer, det er mye debatt om hvorvidt hvitløk er trygt for ammende mødre. Til tross for sin bruk som en naturlig antibiotika, noen mødre unngå hvitløk i frykt for at det vil irritere barnets mage. Men noen mødre som spiste hvitløk opplevd fordeler når de ammes.

Babyer ammet lenger

Ifølge Dr. Julie A. Mennella, babyer er sannsynlig å dra nytte når du ammer fra en mor som spiser hvitløk. Hennes studie ved Philadelphias Monell Chemical Senses senter vist at babyer ammet lenger som svar på en mors store hvitløk inntak flere timer tidligere. Dr. Mennella også observert at babyene tok mer melk uten lider av kramper eller andre problemer knyttet til krydret mat. Det ble også bemerket at babyer viste tegn til foretrakk smaken av melk når ammende mødre spiste hvitløk. Disse funnene ble illustrert ved hjelp av forskjellige tester som administreres i løpet av studien.

Opprettholder Babyens vekt

En studie utført av Dr. D. Sooranna, Frøken J. Hirani og Dr. I. Das ved Academic Department of Obstetrics & Gynecology på Chelsea & Westminster Hospital i London, England, foreslo at hvitløk kan bidra til en økning i en liten babyens fødselsvekt under graviditeten. Gjennom en serie eksperimenter, forskerteamet viste at veksten kan stimuleres ved å legge hvitløk ekstrakter til celler fra morkaken av kvinner som var sannsynlig å føde en liten baby. Babyens sunn vekt ble deretter opprettholdt etter fødselen når mødre som ammet spiste hvitløk. Ifølge en undersøkelse utført av Dr. Mennella og Dr. Beauchamp, babyer akseptert større mengder melk fra sine mødre når de smakte smaken av hvitløk.

Forberedelse for Solid Foods

En annen fordel for mødre som sykepleier mens du spiser hvitløk forbereder hennes baby for fast føde. Blir introdusert til den sterke smaken av hvitløk er tenkt å åpne babyer opp til et mer variert pall av smak. Dr. Menella, også en ekspert i den tidlige utviklingen av menneskelige smakspreferanser, konkluderte fra hennes studie at "morsmelken gir en rik sanseopplevelse for barnet, og kan fungere som en smak bro fra de smaker i utero til tabellen matvarer, "derfor gjør visse smaker kjente til babyen.