Digidexo.com

Soya-basert melkeerstatning Produkter

Soya-basert melkeerstatning Produkter


Soya-basert melkeerstatning og produkter laget av dem er et voksende marked som folk gjør valg om egen helse, helsen til dyr og helsen til jorda. Både barn og voksne som har en intoleranse overfor laktose i kumelk kan finne næringsrik og deilige alternativer i soyamelk og produkter laget av det.

Morsmelkerstatning

Laktoseintoleranse er en allergisk reaksjon på laktose, eller melkesukker, som finnes i kumelk. Spedbarn som ikke tåler kumelk eller viser høy allergiske reaksjoner mot melk kan ofte fordøye soyamelk formler. Men kan noen babyer viser allergi mot både kumelk og soyamelk, ifølge Mayo Clinic. Soya formler også fungere godt for foreldre som ønsker å eliminere animalske proteiner fra sine babyer dietter.

Soy Milk

Soyamelk er en soya-basert produkt som brukes som en erstatning for kumelk. Du kan bruke soyamelk samme måte som du bruker kumelk: i frokostblandinger, i kaffe eller te, i sauser og som fortykningsmiddel for supper. Soyamelk kommer i vanlig, sjokolade, vanilje og hasselnøtt. Mange bruker soyamelk fordi de foretrekker smaken til det av kumelk.

Soy Ice Cream

Soya iskrem kan rival kumelk iskrem. Soya iskrem er tykk med en kremet, fyldig konsistens, og det kommer i utallige varianter. Soya iskrem kan brukes i desserter, flottører, vibrering og malten. Det kan blandes med smakstilsetninger som sjokolade, jordbær, karamell og annen frukt eller søt tilsetninger. Blandet med hakkede frukt, gjør soya iskrem en tykk og rik smoothie.

Soya ost

Soya oster er laget av soyamelk og er tilgjengelige i diverse varianter, som cheddar, sveitsisk og amerikansk. Noen har smakstilsetninger som pepper, hvitløk og urter. Soya ost er laktosefri og fungerer godt i matlaging, snacking og smelting.