Digidexo.com

Infant rennende nese Cures

De fleste babyer har 8 til 10 forkjølelser per år i løpet av de første årene av livet. De vanligste symptomene er tett nese og rennende nese. Se legen din så snart du ser noen tegn på sykdom, og følge hans instruksjoner. Men det er ingen kur for forkjølelse. For å lindre babyens rennende nese, er det beste alternativet til å gjøre hva du kan hjemme for å øke hennes trøst til hun føler seg bedre.

Hydration

Ifølge MayoClinic.com, bor godt hydrert spiller en viktig i kampen en kald. Når barnet ditt har en tett nese, er det ikke alltid lett for henne å drikke sin normal mengde væske. Oppmuntre barnet ditt til å konsumere samme mengde væske som når hun er frisk. Amming kan være spesielt gunstig for syke babyer, som mors melk inneholder beskyttelse mot bakterier som kan forårsake forkjølelse.

Fuktighet

Fuktig luft fordeler alle som lider av en kald. Fuktighet bidrar til å hindre slimhinnene tørker ut, noe som kan forverre kaldt symptomer. Bruk en luftfukter i barnerommet mens han sover for å hjelpe ham puste lettere og hvile bedre. Pass på at luftfukteren ikke peker direkte på hans seng, som kan føre til at arkene blir fuktige.

Dampende dusj er en flott måte å gi fuktig luft. Hvis du ikke føler deg komfortabel stående i dusjen med barnet ditt, kjøre dusjen så badet luften blir dampende, så stå der med babyen din --- enda et par minutter kan gi resultater.

Løsne og fjerne slim

Ved hjelp av en over-the-counter saltvannsløsning kan bidra til å løsne noen av slim i den lille nesen. Snakk med din barnelege om hva han anbefaler for barnet ditt.

Suge slim ved hjelp av en gummi-bulb sprøyte. The Mayo Clinic anbefaler at du starter ved å klemme på sprøyten slik at den inneholder ingen luft. Deretter setter du den i ett nesebor om 1.4 til 1.2 tommer, peker den mot baksiden og siden av nesen. Hold spissen på plass og slipp pære. Trekk forsiktig tuppen av neseboret og klem ut innholdet i en vev. Gjenta så ofte som nødvendig for babyens komfort. Rengjør sprøyten med såpe og vann.