Digidexo.com

Hvordan kan jeg vite hvilken type Aluminum Jeg har for skrap Gjenvinning?

Hvordan kan jeg vite hvilken type Aluminum Jeg har for skrap Gjenvinning?


Skrapmetall gjenvinning kan potensielt være en kilde til ekstra penger. I tillegg til å vite hva slags aluminium du har sår med, vil du også trenger for å forberede at aluminium for riktig gjenvinning og maksimal profitt.

UBC

Aluminiumsbokser er vanligvis tynt konstruert og lett knust. Denne aluminium faller under kategorien UBC (brukt drikkevarebokser). Man kan fortelle aluminium er riktig for resirkulering dersom det ikke er noen betydelig korrosjon tilstede på metallet.

Andre Tilgjengelige Forms

For folk som ikke arbeider i en industriell setting som produserer aluminium, de andre former for umiddelbart tilgjengelig aluminium er automotive aluminium, alumifoil og redskap skrap. Alumifoil eller aluminiumsfolie, så vel som vanlige kjøkkenredskaper av aluminium kan gjenbrukes i fabrikker. Hvis du finner aluminium i et kjøretøy, så det er automotive aluminium, spesielt hvis du finner det i hjul, overføringer eller radiatorer.

Industriell

Industriarbeidere har tilgang til ulike former for avfall enn allmennheten. Avfall som oppstår under produksjon kalles vanligvis dross, mens den som brukes av elektrikere i feltet for kabling formål er merket kabel skrap. Enhver aluminium med en jernholdige komponent er jern aluminium, og forholdet mellom sin jerninnholdet gjenspeiles i dens bruktverdi. Du kan vanligvis fortelle om aluminium er jernholdige ved å se om det tiltrekker seg en magnet.