Digidexo.com

Hvordan overleve Atkins Diet Induksjon periode

Hvordan overleve Atkins Diet Induksjon periode


Mange har prøvd Atkins Diet tenker at det kommer til å være super lett å gå ned i vekt, men hvis du ikke er forsiktig kan du sabotere din vekttap før du har selv begynt! Her er noen tips for å komme deg gjennom de første vanskelige ukene.

Bruksanvisning

•  Først av alt, må du lese boka! Når du får hodet rundt hvorfor du må eliminere de fleste karbohydrater for en liten stund vil det være lettere å ta de riktige valg av mat! Også det er nyttige oppskrifter i boka, og som vil gi deg et utgangs punkt i tilfelle du er usikker på hva du skal spise.

Familie støtte er kritisk, men du kan ikke forvente at hele familien å gjøre denne dietten med deg! Barn spesielt kommer til å trenge masse sunne karbohydrater som du ikke vil være i stand til å ha en stund, så blir vant til å si "Nei takk" hver gang din kjære små har det stykke frukt eller søt godbit! Men dette er en flott mulighet til å eliminere noen av de ikke så gode matvarer fra huset ... godteri, potetgull og andre høyt fett bearbeidet junk food. Oppsøke sunne alternativer, og du kan selv finne noe du kan alle nyte sammen!

Prøv og holde snacks hendig i kjøleskapet. Rå grønnsaker (så lenge du holder deg innenfor diett retningslinjene tilsier) med salat dressing er bra, men husk å sjekke dressing etiketten! Mange salatdressinger er lastet med sukker og som vil sabotere dietten din! Kyllinglår er en god matbit ... koker dem opp og spise dem kalde eller varme opp dem. Og streng ost er en av mine favoritter! Flott å spise på farten!

Ikke vær redd for å prøve nye mat kombinasjoner, bare holde seg innenfor retningslinjene. Og prøve oppskrifter! Noen flotte seg kan bli funnet i nettstedene under.

Tips og advarsler

  • Drikk rikelig med vann!
  • Få litt mosjon! Etter noen dager med dietten kroppen din bør ha mye mer energi til å brenne, så dra nytte av det!
  • Ikke vær for hard mot deg selv. Hvis du slip opp, plukke deg opp og bære på. Ikke la en slip opp å bli en fullverdig binge!