Digidexo.com

Opioid Detox

Opioid Detox


Opioider inkluderer opium, heroin, morfin og andre rusmidler. De er svært vanedannende, og tilbaketrekking kommer vanligvis sammen med intense cravings og ubehag. Det anbefales at folk som er avhengige av opioider inn et behandlingssenter for å detox under omsorg av en medisinsk faglig. Hvis du er detoxing på egen hånd, må du gjøre det på en trygg og behagelig sted og gjøre det under uret av betrodde venner eller familie.

Narkotika å motvirke opioidavvenning

Opioide abstinenssymptomer kan inkludere rastløshet, søvnløshet, smerter i kroppen, kaldt blinker, kvalme og oppkast. Hvis du er under omsorg av en lege, kan hun foreskrive et syntetisk opioid som ikke vil produsere en høy, men skal bidra til å lette disse symptomene. Noen legemidler som er foreskrevet til opioidavhengiges er metadon, buprenorfin og naltrekson. Lær om disse stoffene først og diskutere sine bivirkninger med legen din, som noen er også vanedannende.

Terapi og støttegrupper

Psykologiske symptomer på opioidavvenning kan omfatte depresjon, angst, humørsvingninger og økt følsomhet for smerte. Disse kan lindres gjennom økter med en lisensiert terapeut eller psykiater. For mange opioidavhengiges, kan det hjelpe å delta support gruppemøter med andre narkomane som forstår hva de går gjennom. Anonyme Narkomane er en 12-trinns program med møter i løpet av dagen i byer over hele landet.

Hjem Rettsmidler

Skyll opioider og andre giftstoffer fra systemet med store mengder vann og juice. Tranebær og granateple juice bidra til å eliminere giftstoffer fra urinveiene. Du kan også kjøpe detox te på helsekostbutikker som hjelper skylle ut og rense kroppen din. Oker te er kjent for sin evne til å rense nyrene, som samler opp giftstoffer som de utfører sine daglige handlinger på kroppen, samt skylle fordøyelses og urinveiene. Du kan drikke en kopp eller to hver dag av detox. Melk tistel te beskytter og skylle ut leveren, hvor giftstoffer akkumuleres.

Supplere din diett med matvarer kjent for å rense giftstoffer fra kroppen, for eksempel linfrøolje og UVA Ursi, også kalt bearberry. Uva ursi renser nyrer og blæren. Linfrøolje kan skylle hele kroppen.

Trening

Fysisk aktivitet hjelper opioid detox på flere måter. Trening hjelper kvitte kroppen for giftstoffer som er lagret i dine fettceller, og hjelper deg også svette ut giftstoffer. Hvis du opplever humørsvingninger, angst, depresjon og andre negative abstinenssymptomer, trening hjelper også ved å slippe feel-good kjemikalier i hjernen som kalles endorfiner. Aerobic, jogging, svømming, yoga og idrett er alle gode måter å kjempe trekning mens du holder deg opptatt og i form.