Digidexo.com

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler


Aloe vera juice er kjent verden over for sine medisinske og fordøyelses fordeler. Aloe vera er produsert i gel form i spydformede blader. Aloe planten kan dyrkes innendørs eller utendørs og er en enkel å dyrke stueplante.

Historie

Aloe vera sies å ha sin opprinnelse i det tropiske klimaet i Afrika og trives i varmt vær. Den aloe vera plante gel brukes for behandling av brannskader. Det er også brukt i kosmetikk og som en spiselig juice for sine digestive egenskaper.

Aloe vera juice

Aloe vera juice er svært gunstig for magen. Det fungerer som en tonic for fordøyelsessystemet og spyler ut avfall saken fra kroppen. Det er en overlegen kolon cleanser. Det lindrer fordøyelsesbesvær og halsbrann.

Aloe vera juice for kroppen

Folk som bruker aloe vera juice hevder å ha hatt lindring fra leddgikt, magesår, forstoppelse, og blære og nyre infeksjoner. Forbruker saften behandlet fra aloe vera-planten ga også lettelse å hovne ledd og redusert søvnløshet.

Andre fordeler

I 1997, University of San Antonio forsker Jeremiah Herlihy gjennomført en studie for å observere eventuelle negative effekter av å drikke aloe vera juice hver dag. Dyrene som ble testet viste ingen negative effekter. Tvert imot, er forbruket av aloe vera juice viste en reduksjon i leukemi, hjertesykdommer og nyresykdommer.

Bivirkninger

En dose på 2-8 gram av aloe vera juice anbefales per dag. For mye forbruk av saften kan føre til tap av elektrolytt og flytende ubalanse. Folk kan også oppleve kramper i tarmen eller rosa farge på urinen. Det er lurt å rådføre seg med en lege før du drikker aloe vera juice.