Digidexo.com

Hvordan å miste Big Fat Belly

Hvordan å miste Big Fat Belly


Skal du bære rundt en Big Fat Belly?

Vil du lære hvordan du kan bli kvitt den store fete magen som henger over beltet?

Du har en stor mage fordi du spiser for mye av den dårlige matvarer og du ikke trener.

Nå er tiden inne for å endre denne forferdelige mønster. The Big Fat Belly må gå.

Hvordan å miste Big Fat Belly

1 Gjør mage crunches

Du må gjøre 1000 crunches eller sit ups hver dag for å miste store fete magen. Glem alle de maskinene du ser på TV. De arbeider ikke og de er alle en sløsing med penger. Spare penger for gass og til å betale for kvalitet, sunn mat. Erkjenner at store fete magen må gå.

Start med 10 per dag

Begynne å prøve å gjøre ti sit ups i dag. Bare ti --- det er egentlig ikke så vanskelig. Deretter tjue, deretter femti og deretter hundre. Deretter to hundre, tre hundre og fem hundre og så videre til du kan gjøre ett tusen sit ups. Prøv å gjøre det på jobb hvis du har et kontor. Føl store fete magen brenner bort mens du jobber hardt. Jeg sit ups på kontoret mitt på lunsj med døren lukket. Burn, baby, brenne fettet bort.

endre spise og drikkevaner

Nå for den harde delen. Slutte å drikke brus og spise usunn snacks. Drikke vann og spise frukt og grønnsaker. Etter to uker vil du føle en stor forskjell. Det motsatte kjønn vil begynne å sjekke din abs ut og sjekke deg ut. Begynn med ti sit ups. Bare ti sit ups, og du vil være på vei til en flatere mage. Oppføre seg og handle som noen som er lei av å være feit. Trene hver dag og den store fete magen vil få mindre. Få det gjort, og bli kvitt den store fete magen.

Hint

  • Få riktig mengde søvn for å ha energi til å trene.
  • Når du føler smerte eller ubehag, bør du slutte å jobbe ut og oppsøke lege.