Digidexo.com

Hvordan virker Lavender Hjelp depresjon?

Hvordan virker Lavender Hjelp depresjon?

The Pain of Depression

Depresjon er en medisinsk sykdom som involverer både kropp og sinn som påvirker millioner av amerikanere. Den er forårsaket av en ubalanse av hormoner og er ofte behandlet med en rekke kjemiske medikamenter. For de som leter etter en mer naturlig form for lindring av depresjon, kan lavendel være svaret.

Depresjon fører ofte angst, stress, spenninger, søvnløshet og selv fysiske smerter og plager. Lavendel er blitt funnet å lette disse symptomer hos mange mennesker.

Avslappende Pain Away

Lavendel har mange helsebringende egenskaper. Kan påføres den essensielle oljen av lavendel direkte på huden for å lindre symptomer assosiert med depresjon. Selv om de fleste eteriske oljer må fortynnes, er lavendel trygt å bruke på full styrke.

Lavendel duft er beroligende. Noen få dråper av den essensielle oljen kan bli massert inn i templene, til skuldre eller nakke lindre en spenningshodepine og hjelp med avslapning. Duften av lavendel på sengetøy hjelper indusere en avslappende søvn. Forskning har vist at duften av lavendel induserer en restorative søvn og de som utsettes for duften sovner raskere og sove lenger og dypere.

En studie rapporterte i 2003 i tidsskriftet "Progress in Neuro-Psykofarmakologisk and Biological Psychiatry" antyder at å ta en moderat mengde av lavendel kan bidra til å redusere mengden av trisykliske antidepressiva som trengs for å behandle depresjon, fører til færre medisiner bivirkninger. Lavendel er ofte brukt av herbalists som behandling for depresjon, men dette er den første vitenskapelige studien som gir støtte til praksisen.

Ved hjelp av Lavender

Lavendel er et vanlig anlegg. Planter eller friske eller tørket lavendel blomster kan plasseres rundt i hjemmet og kontorlokaler for å indusere en tilstand av velvære og lindre stress som er vanlig med depresjon.

Tørket lavendel og lavendel essensielle oljen kan finnes på de fleste helsekostbutikker. Den tørkede urter kan yret i varmt vann for å lage en te. I tillegg til å gni direkte på huden for å løse opp spenninger, kan lavendel eterisk olje blandes i en uparfymert body lotion for gradvis frigjøring av duften. Aldri ta lavendel eterisk olje internt.

Varme i en olje diffuser, gjør lavendel eterisk olje en beroligende luftrenser. De essensielle oljer kan også kokes i noen kopper vann. Innånding av de frigitte damper har vist seg å lette spenningen, gi lindring fra hodepine og depresjoner, og bidra til å behandle søvnløshet.

Advarsel

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand. Rådfør deg med en lege før du begynner på medisinsk behandling for depresjon.
Noen mennesker er allergiske mot lavendel.
Lavendel kan forstyrre enkelte medisiner. Rådfør deg med legen din før du endrer din helse regime.