Digidexo.com

wellbutrin som tillegg til terapi

Medisiner som brukes for angst som hjelpe til med vekttap

Hvis du er en person plaget av angst og har behov for medisiner for å behandle det, er det mange alternativer for deg å diskutere med legen din. Angstpasienter bekymret for muligheten for vektøkning på slike medisiner trenger ikke bekymre deg, med tanke på angst narkotika tilgjengelig som faktisk kan hjelpe til med vekttap.

Bupropion

Buproprion, eller Wellbutrin, er en NDRI, eller noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor, som hjelper til med angst ved å balansere nivåene av disse kjemikalier i hjernen. En av bupropion er bivirkninger skjer for å være appetitt undertrykkelse, som nesten alltid fører til vekttap. Bupropion reduserer muntlige fikseringer hos pasienter som tar stoffet, og kan være foreskrevet for å hjelpe røykere å slutte å røyke på grunn av denne effekten.

Sertralin

Sertralin, eller Zoloft, er en SSRI, eller selektive serotonin reopptak inhibitor, som brukes til behandling av panikk og depresjon lidelser, sammen med sosial angstlidelse og tvangslidelser (OCD). Sertralin virker serotonin ved å gjenopprette balansen i hjernen. På grunn av bivirkninger av appetitt tap og kvalme, har angst pasienter på Zoloft gått ned i vekt. Vektøkning kan være en bivirkning hos noen pasienter, også.

Fluoksetin

Fluoksetin, eller Prozac, er et annet SSRI brukes av personer med depresjon, panikklidelser, tvangslidelse og angst. Blant Fluoksetin kjente bivirkninger rapportert av mange pasienter er betydelig vekttap, men dette er ofte på grunn av kvalme. Det er også mulig at en del av dette stoffet kan faktisk i vekt.

Paroksetin

Paroksetin eller Paxil, er enda et annet SSRI som brukes til ikke bare å behandle depresjon, angst lidelser, men også, OCD og premenstruelle dysmorphic uorden. På toppen av balansere hjernens serotoninnivået som det er ment å gjøre, har Paroxetin også vært kjent for å forårsake døsighet, kvalme, svimmelhet og vekttap i mange pasienter tar stoffet. Vektøkning kan oppleves av noen.

Venlafaksin

Venlafaksin, eller Effexor, forskrives til pasienter plaget med angstlidelser, depressive lidelser og panikklidelser. I motsetning til de nevnte medisiner, er dette stoffet en SNRI, eller serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, som gjenoppretter balansen i hjernens serotonin og noradrenalin nivåer for å bedre humør problemer. Venlafaksin fører ofte redusert appetitt hos pasienter som tar stoffet, som igjen resulterer i vekttap. I enkelte personer, kan vektøkning være en bivirkning i tillegg.

Alprazolam

Alprazolam, eller Xanax, er i en gruppe legemidler som kalles benzodiazepiner som tregere bevegelse av hjernen kjemikalier som har blitt ubalansert. Alprazolam er foreskrevet for pasienter med angst og panikklidelse, samt personer med angst forårsaket av depresjon. Noen av alprazolam s mildere bivirkninger er irritabilitet, søvnløshet, kvalme og vekttap på grunn av endringer i appetitt.

Legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose

Multippel sklerose (MS), en autoimmun sykdom, er rettet mot det sentrale nervesystemet (CNS), som består av hjernen og ryggmargen. MedlinePlus sier at sykdommen stammer fra skade på beskyttende dekke av nerveceller, kjent som myelin slire. Denne skaden fører til en nedgang eller stans av nerveimpulser, en prosess som blir verre over tid, men med varierende priser med hver pasient. Et bredt spekter av medikamenter er foreskrevet i behandling av MS og dets symptomer.

Typer medisiner

I sin oversikt over MS medisiner, Yahoo! Health deler dem inn i tre hovedkategorier: narkotika tatt i perioder med tilbakefall for å redusere både lengden og alvorlighetsgraden av tilbakefall, sykdomsmodifiserende legemidler og legemidler som er rettet mot spesifikke symptomer på MS og ikke sykdommen verket.

Relapse-Kontroll Narkotika

Den vanligste løpet av medikamentterapi for å forkorte varigheten og intensiteten av et MS tilbakefall er basert på bruk av corticosteroid medikamenter. De gjør lite eller ingenting for å påvirke den langsiktige utviklingen av MS, men hjelpe pasienter til å komme gjennom en periode med tilbakefall raskt og med mindre ubehag. I tillegg til kortikosteroider, slik som metylprednisolon, andre medikamentterapier omfatter intravenøs administrering av immunoglobulin og intramuskulær injeksjon av adrenokortikotropt hormon (ACTH). En annen nondrug løpet av behandling er plasmautskifting.

Sykdomsmodifiserende narkotika

Medikamentell behandling som modifiserer immunsystemet aktivitet har vist seg nyttig for å redusere antallet og intensiteten i angrepene på nerve dekker myelin. Ifølge Yahoo! Health, har denne modusen for behandling vist seg å hjelpe pasienter diagnostisert med relapsing-remitting MS og sekundær progressiv MS. Ingen sammenlign medikamentell behandling er ennå ikke funnet å hjelpe personer diagnostisert med primær progressiv MS. Sykdomsmodifiserende legemidler for MS-pasienter inkluderer glatirameracetat (Copaxone), interferon beta (Avonex, Betaseron og Rebif), mitoksantron (Novantrone) og natalizumab (Tysabri).

Kontrollerende Symptomer

Fordi MS retter seg mot det sentrale nervesystemet, og det utløser en konstellasjon av andre symptomer som er behandlet med medisiner som er spesielt utviklet for å ta opp disse symptomene og ikke MS selv. Symptomene på MS er tretthet, søvnproblemer, muskelstivhet, skjelvinger, seksuell dysfunksjon, depresjon, smerte, urinveisproblemer og forstoppelse. Eksempler på legemidler foreskrevet for å behandle symptomer inkluderer amantadin (Symmetrel) for tretthet; desipramin (Norpramin) eller fluoksetin (Prozac) for depresjon; sildenafil (Viagra) for seksuell dysfunksjon; baklofen (Lioresal), karbamazepin (Tegretol), eller gabapentin (Neurontin) for smerte; og Propantheline (Pro-Banthine), oksybutynin (Ditropan) eller tolterodin (Detrol) for urinveisproblemer.

På Horizon

En dekkhistorie i 6 april 2009, utgaven av Chemical & Engineering News hevet håp om at et enda bredere spekter av medikamenter for behandling av MS kan snart være tilgjengelige. Historien, skrevet av Lisa M. Jarvis, rapporterte at kliniske studier var i gang på mer enn 10 nye legemidler til behandling av MS. De fleste av de stoffene som blir testet er designet for å tas oralt heller enn injisert. "De fleste er små molekyler som finjustere hvordan immunsystemet er modulerte, mens andre tar sikte på å behandle symptomene på sykdommen ved å reparere noe av skaden gjort til CNS," Jarvis rapportert.

Ingredienser som bidrar til å redusere risikoen for høyt blodtrykk

Ingredienser i kostholdet spiller en nøkkelrolle i å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk (HBP). Forskere fortsetter å studere fordelene av kildene som finnes i naturen for å lykkes med å kontrollere denne potensielt farlig tilstand. The US Department of Health and Human Services tilbyr en online publikasjon, "Din guide til senke blodtrykket," som dekker måter å redusere risikoen for HBP og metoder for å kontrollere det hvis du allerede lider av dette problemet. En slik metode er DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) kosthold, som er inkludert i publikasjonen.

Redusere risikoen

The US Department of Health and Human Services sier at du kan redusere risikoen for høyt blodtrykk ved å kontrollere din vekt, spise et sunt kosthold, kontrollere inntak av natrium og trene regelmessig. Som du kan se, tre av fire av disse anbefalingene er knyttet til hvordan og hva du spiser. Ingrediensene i maten spiller en viktig rolle i å forebygge eller håndtere HBP, med natrium (salt) oppført som en av de store skurkene ansvarlige for forhøyet blodtrykk opplesninger. Det anbefales at du reduserer inntak av natrium ved å velge matvarer merket lav natrium, redusert natrium, eller natriumfritt. Publikasjonen sitert ovenfor tilbyr en liste av urter og krydder som kan forbedre smaken av maten din uten behov for salt.

Forskning

The University of Maryland Medical Center fastslår at tallrike studier indikerer et forhold mellom hvitløk og redusert blodtrykket. Legge denne ingrediensen til maten tilbyr fordelen av å senke blodtrykket eller fungerer som en faktor i å redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk.

Sciencedaily bemerket at medisinske forskere ved UC Irvine College of Medicine oppdaget en sammenheng mellom frie radikaler og forhøyet blodtrykk. Som et resultat av undersøkelsen bestemmes forskerne at antioksidanter som finnes i vitamin E og C, når de kombineres, er i stand til å redusere blodtrykket. Du kan dra nytte av de gunstige ingrediensene i vitamin E ved å spise matvarer som avokado, gulrøtter, eggeplommer, grønne bladgrønnsaker, inkludert spinat og rosenkål, kjøtt, fjærkre, fisk, havregryn, mais og søtpoteter. I tillegg til forbruker sitrusfrukter, kan du øke inntaket av vitamin C ved å spise brokkoli, tomater, rød, gul og oransje paprika, poteter og kiwi. Inkludert en kombinasjon av disse matvarene i måltidet planlegging vil gi deg maksimal effekt foreslått av forskningen.

Wellness.com fastslår at lave nivåer av vitamin D kan bidra til forhøyet blodtrykk. Det finnes to kilder av vitamin D som er av nytte for mennesker. Ergocalciferol, kjent som vitamin D2, er avledet fra planter, og er i form av vitamin som brukes til å forsterke melk og andre matvarer. Cholecalciferol, vitamin D3, er funnet i noen matvarer, og er også fremstilt av huden når den utsettes for direkte sollys. Et minimum av 10 minutter med direkte sollys om dagen er alt kroppen din trenger for å produsere nok vitamin D for å hjelpe til å regulere blodtrykket. Mat kilder til vitamin D er laks, makrell, tunfisk, melk, margarin, egg, lever og ost.

Det er interessant å merke seg at mindre eksponering for sol i vintermånedene kan bidra til høyere blodtrykk opplesninger. Også, kan huden pigmentering i mørkhudede mennesker negativ innvirkning på deres evne til å produsere vitamin D fra eksponering til solen og kan være en medvirkende faktor til deres økt risiko for høyt blodtrykk.

Kontroll-Your-Blood-Pressure.com siterer en studie utført av London School of Medicine, der ble det oppdaget at nitrater i rødbete juice betydelig senket blodtrykk. Deltakerne i undersøkelsen opplevde en reduksjon i blodtrykket i løpet av en time etter å ha drukket saften med sine fordeler vare opp til 24 timer.

Som det fremgår av American Cancer Society, mineralet kalium, en ingrediens som finnes i aprikoser, poteter, appelsiner, grønne bladgrønnsaker, hele korn, nøtter og magert kjøtt, fungerer i kombinasjon med natrium og kalsium for å regulere blodtrykket. Kroppen vår kan ikke produsere dette mineralet, men det er tryggest å få sine fordeler fra mat heller enn fra kaliumtilskudd, med mindre anbefalt av en lege.

Konklusjon

Hvis du er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk på grunn av vekt problemer eller arvelige faktorer, vil informasjonen ovenfor hjelpe deg til å redusere risikoen. Men hvis du allerede sliter med tilstanden, denne informasjonen, i tillegg til lege-anbefalt behandling, vil forbedre din evne til å styre blodtrykket.

Matvarer som bidrar til å redusere blodsukkeret og triglyserider

Mange av matvarene som kan redusere blodsukkeret kan også bidra til å redusere triglyserider. Store mengder av sukker kan heve triglyserider så vel som blodsukkernivået. Matvarer som inneholder naturlig forekommende sukker som de finner i poteter, bør bønner, mais og erter bli fortært i mindre porsjoner på ca 4 oz. Matvarer som korn, pasta, ris og brød konvertere til sukker i kroppen, noe som øker blodsukkeret og triglyseridnivåer.

Avokado

Avokado er høy i enumettet fett, så vel som å være høy i løselig fiber. Løselig fiber bidrar til å senke dårlige kolesterolet (LDL) og triglyserider. Avokado inneholder vitaminene B1, B2, B3, niacin, folsyre, jern og kalium samt vitaminene A, C og E. På grunn av den ernæringsmessige verdien av avokado, kan de reversere insulinresistens og øke insulinfølsomheten. Spise små skiver av avokado i løpet av dagen vil balansere blodsukkeret.

Kanel

Denne velsmakende krydder inneholder magnesium og er høy i fiber. Kanel inneholder polyfenoler, slik at det er mulig å etterligne effekten av insulin og betydelig lavere blodsukkeret. En halv ts. av kanel daglig kan senke blodsukkernivået med så mye som 20 prosent. Kanel er så effektiv i å senke blodsukkeret som forbruker svært høye nivåer kan forårsake hypoglykemi (lavt blodsukker). En studie for å identifisere den kjemiske strukturen av kanel er polyfenoler, utført av Dr. Stephanie Mae Lampke fra University of California i Santa Barbara, fant at kanel ikke bare forbedret funksjon av insulin, men fungerte også som en antioksidant.

Linfrø

Linfrø har en rekke fordeler, er den rik på Omega-3 fettsyrer og er lav på karbohydrater. Linfrø er høy-fiber og lavt fettinnhold, noe som bidrar til å senke blodsukker samt cholesterol og er en sterk anti-inflammatorisk. Linfrø kan senke total kolesterol og bidrar til lavere triglyserider og blodtrykk samt forebygge blodplater kleber seg sammen og danner plakk i blodårene, reduserer risikoen for hjerteinfarkt.

Løk

Løk har en myriade av fordeler for en rekke sykdommer, inkludert astma, de er en naturlig anti-inflammatorisk, og de kan bidra til å redusere høyt blodtrykk og kolesterol samt ødelegge ormer og parasitter. Spise løk, enten kokt eller rå, kan bidra til å senke blodsukkeret og kan også fungere som et vanndrivende. Nærmere bestemt, kan det høye svovelinnhold i løk produsere en signifikant senking i nivåene av blodsukker og kan øke nivået av god kolesterol (HDL).

Søtpoteter

Merket en "super mat", søtpoteter, som løk, er nyttig i å senke kolesterol samt regulere insulin og stabilisere blodsukkeret. Det er en grønnsak som er sakte fordøyd, som hindrer blodsukkeret skyter. De er naturlig rik på antioksidanter og har selv vært knyttet til å gi lindring fra leddgikt. Søtpoteter er høy i beta karoten og vitamin A.

Ytterligere tiltak for å redusere triglyserider

Legge til fet fisk som inneholder omega-3 fettsyrer som de som finnes i laks, tunfisk og makrell kan bidra til å redusere triglyseridnivåer. I tillegg bør du spise små og hyppige og sen snacks bør elimineres. Økt fysisk aktivitet bør inkluderes i noen prosess for å lavere triglyserider.

Legemidler som brukes til behandling av tuberkulose

Tuberkulose (TB) er en smittsom sykdom forårsaket av Mycobacterium tuberculosis. Det påvirker 1,8 millioner mennesker på verdensbasis årlig. I Amerika den gode nyheten er denne sykdommen er på tilbakegang. Fra 1993 til 2000 TB raten var 7,3 prosent per år; 2000-2007 den falt til en årlig rate på 3,8 prosent. For å hindre TB må vi stoppe spredningen av sykdommen og gjøre tidlig behandling før det blir til den aktive fasen.

Definisjon

Tuberkulose er en luftveissykdom som overføres gjennom innånding fra person til person. Det er preget med tegn på hoste, feber og nattesvette, sammen med vekttap og kortpustethet. På en x-ray lungene vil vise tegn til betennelse og knuter. TB forekommer hyppig i lungene, men kan være i andre deler av kroppen. Tuberkulose kan bli livstruende hvis riktig behandling protokollen ikke er administrert og fulgt.

Legemidler til behandling av tuberkulose

Standardprotokollen og behandling for tuberkulose er en gruppe antibiotika som inkluderer Isoniazid (Nydrazid), Rafampin (Rifadin), Pyrazinamide, Ethambutol (Myamabutol) eller streptomycin. Den spesifikke behandlingen vil være basert på scenen og graden av aktivitet at sykdommen er i. Det må bestemmes om det er i latent stadium og krever forebyggende tiltak eller om det er aktiv eller resistent eller om det er TB med HIV / AIDS.

Isoniazid

Isoniazid er et kraftig antibiotika anses mest effektive for behandling av tuberkulose. Dette stoffet er foreskrevet sammen med pyridoksin eller B6, et vitamin som bidrar til å hindre perifer nevropati som er en av bivirkningene av Isoniazid forårsaker prikking og nummenhet i hender og / eller føtter. Isoniazid kan også forårsake leverproblemer.

Rifampicin

Rifampin er en effektiv antibiotisk behandling for å behandle tuberkulose. Dette stoffet har en rekke bivirkninger, inkludert utslett, kvalme, oppkast og diaré sammen med en nedgang i hvite blodceller og blodplater. Rifampicin fører også til leverproblemer og rødt til oransje misfarget kroppsvæsker, som urin. Rifampicin samhandler også med flere av de medisiner som brukes til behandling av HIV. I så tilfelle vil legen å foreta justeringer for å gi effektiv behandling.

Andre medisiner

Pyrazinamide viser bivirkninger som er de samme som rifampicin. Doseringen er foreskrevet basert på pasientens kroppsvekt. Ethambutol eller streptomycin er et stoff som kan forårsake syns og hørselsproblemer. Dosering av medikamenter er også avhengig av kroppsvekten til pasienten.

Advarsel

Behandlingen av tuberkulose er langsiktig og det kan ta opptil seks måneder eller mer. Etter noen uker med behandling du ikke lenger er smittsom, og du vil føle deg bedre. Følg behandlingen regimet foreskrevet av legen din for å unngå et tilbakefall av tilstanden eller å føre til at bakterier blir resistente som kan være livstruende. Direkte observert terapi (DOT) er et program for å hjelpe pasienter til å oppnå deres behandling regime.

Matvarer som bidrar til å hindre slag

Matvarer som bidrar til å hindre slag


Strokes representerer den tredje største dødsårsaken i USA, som 2011. De skyldes hjerneceller blir fratatt oksygen, og symptomer inkluderer svakhet eller nummenhet i kroppen, forvirring av sinnet, sterk hodepine og en manglende evne til å gå og se. Rundt 30 prosent av de som overlever slag mister sin evne til å fungere selvstendig, noe som krever konstant oppmerksomhet fra omsorgspersoner. Imidlertid kan visse typer mat bidra til å hindre slag.

Frukt

Noen blå og lilla frukt inneholder anthocyanidins, som forbedrer en sunn flyt i blodårene, øker oksygenopptaket vev i hjernen og forebygge skader forårsaket av frie radikaler. Videre frukter gi mineraler som senker kolesterolnivået, noe som øker en frisk blodstrøm og reduserer risikoen for slag. Selv om mange frukter kan bidra til å hindre slag, er konkrete frukter kjent for å redusere risikoen, som inkluderer vin druer, blåbær og epler, ifølge Phyllis A. Balch, CNC, forfatter av "Resept for Dietary Wellness."

Grønnsaker

Mange grønnsaker inneholder betydelige mineraler, vitaminer og fytokjemikalier for å bidra til at hjernen og kroppen er sunn. I tillegg til å være rik på antioksidanter, grønnsaker også gi en rikelig tilførsel av vitamin B og folsyre, som reduserer nivåene av homocystein i kroppen som kan være ansvarlig for slag. Forskning har indikert at gulrøtter er meget effektive for å redusere risikoen for slag. I tillegg kan spinat, brokkoli, asparges, poteter, aprikos, squash, runde grønnsaker, grønne grønnsaker og gule grønnsaker beskytter sinnet og kroppen fra slag.

Fisk

Fisk inneholder alfa-linolensyre og omega-3 fettsyrer, som begge bidrar til å forhindre de interne blodpropp i blodårer og arterier som kan føre til slag. Således kan et bredt utvalg av kaldtvannsfisk opprettholde helsen av blodkar og arterier for å beskytte hjernen mot slag. Selv om mange former for sjømat kan øke helse og redusere risikoen for slag, noen spesifikke typer kaldt vann fisk som kan forebygge slag inkluderer laks, tunfisk, makrell og sild. Fjærkre matvarer, for eksempel kylling, inneholder kalium og vitamin B, og dermed fjærfe også kan bidra til å redusere risikoen for slag.

Soyabønner produkter

Mange soyabønner og mutter produkter inneholder også alfa-linolensyre og vitamin B-6. Noen sunne soyabønner produkter som kan redusere risikoen forbundet med slag inkluderer bønner, erter, tofu, raps og soyaolje. Nøtter som kan bidra til å hindre slag inkludere valnøtter, mandler og solsikkefrø. Andre matvarer og kulinariske produkter som øker helse og bedre oksygenering av hjerneceller for å hindre slag omfatter hele hvete korn, rugbrød og milde matlaging krydder, som hvitløk, urter, gurkemeie, ingefær og sjalottløk.

Matvarer som bidrar til bedre konsentrasjon og energi

Matvarer som bidrar til bedre konsentrasjon og energi


Enten studere for en eksamen, å skrive et essay, forbereder et viktig forretningsmøte eller bare i dag-til-dag liv, ha høy konsentrasjon og energinivået er integrert for å lykkes. Å drikke nok vann har lenge blitt sagt å forbedre funksjonaliteten til din kropp og sinn, men det er også noen matvarer som har en lignende effekt. Dette er et tillegg til, ikke en erstatning for, god hydrering.

Fisk

Fisk, spesielt fet fisk som laks, tunfisk eller ansjos, er rike på omega-3. Vitenskapelige undersøkelser har vist at dette bidrar til å forbedre energi, konsentrasjon og hjernefunksjonen ved å holde blodårene og hindre elastisk plakkakkumulering. Dette er ikke en quick fix løsning på dårlig konsentrasjon; omega-3-rikt fisken skal spises mellom ett og tre ganger i uka, over en lang tidsperiode, for å tillate effektene til å bygge seg opp. Den aktuelle fisken vanligvis lever i dyphavet, og er ofte truet av overfiske og forurensning. Dette betyr at det er viktig å vite hvor fisken er hentet fra; hvis en fisk kommer fra forurenser vannet, kan de helsemessige fordelene bli eliminert.

Kaffe

Kaffe inneholder koffein og antioksidanter, som fungerer som sentralstimulerende midler, som gir en kortsiktig boost til konsentrasjon, årvåkenhet og informasjon oppbevaring nivåer. Men som Noralyn Wilson, talskvinne for American Dietetic Association kommentarer, kaffe ikke har samme effekt på alle. "Noen mennesker vil føle opp med akselerert hjertefrekvens forårsaket av sentralstimulerende mens andre kan føle seg nervøs og ubehagelig." Det er viktig å huske på at jo mer du drikker kaffe, jo mindre effektiv blir det. Derfor bør du unngå å drikke kaffe ut av vane og bare drikke det når du føler at du trenger en energi boost. Du kan også overdose på koffein, drikker så mye at det begynner å ha motsatt effekt og gjøre deg ukonsentrert. Selv om effektiv, bør dette stoffet kun brukes i moderate mengder som en stimulant.

Ginseng

Ginseng er en kinesisk urt som vanligvis brukes i tradisjonell kinesisk medisin for å bedre konsentrasjon, energinivå og minnefunksjon. Ifølge tradisjonell kinesisk kultur, kan urten brukes til å helbrede nesten alle plager, vist ved navn som kommer fra det greske ordet for "all helbredelse." I vestlige land, kan Ginseng kjøpes i form av ginseng-te, som kan finnes i noen kjedebutikker, så vel som de fleste spesialitet te butikker og nesten all kinesisk medisin etablissementer.

Hva er noen matvarer som bidrar til å kvitte seg med nyrestein?

Hva er noen matvarer som bidrar til å kvitte seg med nyrestein?


Nyrestein er forekomster av mineraler som utvikler når urinen er ikke i stand til å løse opp de faste elementene i nyrene. Mens de ofte bringe på uutholdelig smerte, nyrestein vanligvis ikke forårsake permanent skade. Kosthold spiller en viktig rolle i dannelsen av nyrestein, og behandling vanligvis er fokusert på endringer i livsstil i stedet for medisiner.

Identifikasjon

Omtrent fire av fem tilfeller av nyrestein innebære en type stein som kalles kalsium oksalat stener. Disse steinene oppstå når kalsium binder seg med oksalater i urinen for å danne krystaller. Steiner utvikle seg over en periode på flere uker, og kan til slutt nå en diameter på en fjerdedel tommer eller større. Mindre vanlige typer nyrestein er urinsyre, kalsium fosfat, struvit og cystin steiner. Alle typer er et resultat av akkumulering av mineraler i urinen.

Oksalater

Oksalater er en type mineralsalt som forekommer naturlig i en rekke matvarer. Disse salter er vanligvis utskilles av kroppen gjennom urinen, men når det er et overskudd av oksalat i urinen, kan de bindes sammen med andre mineraler for å danne nyrestein. Personer med en historie med nyrestein kan ønske å redusere forbruket av mat med høyt oksalater, som inkluderer nøtter; sjokolade; bønner; rødbeter; frodige, grønne grønnsaker; og sort te.

Vann

Lav urinvolum er en viktig risikofaktor for utvikling av nyrestein. Når volumet er lavt, blir meget konsentrert urin, som påvirker dets evne til å oppløse materialet i nyrene. Som et resultat, å sikre tilstrekkelig vanninntaket er det første skritt i retning av å forebygge og behandle nyrestein. En studie publisert i 1. juli 1980, Annals of Internal Medicine funnet en redusert følsomhet for nyrestein hos personer som produserte mer enn åtte kopper urin per dag. For å oppnå denne mengden av urinutskillelse, er det anbefalt at de som lider av nyrestein drikke minst 10 til 12 kopper vann per dag. Brus er ikke anbefalt, som sukker antas å fremme utviklingen av steiner.

Orange Juice

I tillegg til vann, viser bevis på at et glass appelsinjuice kan også nytte dem som har nyrestein. En studie 2006 utført ved University of Texas funnet at citrat i appelsinsaft virker til å bremse utviklingen av nyrestein ved å stabilisere pH-nivåer i urinen. Mens alle sitrusfrukter inneholder citrate, gjorde forskerne i studien ikke finne lignende gunstige effekter med lemonade. For de som ikke tåler appelsinjuice, kan kalium citrate kosttilskudd fungerer mye på samme måte, ved å heve urin pH-nivået litt.

Magnesium

Ifølge en 2004 Brigham and Women Hospital studie, synes kosten magnesium for å redusere risikoen for nyrestein hos menn. Magnesium nivåene kan økes gjennom kosten, er det imidlertid viktig å bemerke at mange matvarer med høyt magnesium også er høy i oksalater. Foods høy i magnesium og lavt i oksalater inkluderer limabønner, grønne erter, avokado, bananer og gresskar og solsikkefrø.

Matvarer som bidrar til å redusere forstoppelse

Forstoppelse kan være forårsaket av mange ting, blant annet mangel på mosjon, visse medisiner og en diett lav på kostfiber. High-fiber matvarer og økt mosjon kan redusere forstoppelse, og forhold som hemorroider som ofte følger forstoppelse.

Fluids

Økt væskeinntak kan bidra til å lette forstoppelse ved å dempe en persons avføring. Dietitians anbefaler et inntak på rundt to liter eller åtte glass vann per dag for å opprettholde et sunt fordøyelsessystem.

Fiber, Frukt og grønnsaker

Fiber er bygget opp av de deler av plantene som passerer gjennom kroppens fordøyelsessystem med liten eller ingen endring i sin makeup. Et fiberrikt kosthold er en av de mest kjente måter å redusere forstoppelse. Det finnes to former for fiber som kan bli funnet i dagligdagse matvarer: vannløselige og uløselige fiber. Vannløselig fiber er i frukt, grønnsaker og frø. Uløselig fiber, eller grovfôr, er funnet i hvetekli og korn. Et fiberrikt kosthold kan redusere forstoppelse, men hvis forstoppelse er forårsaket av medisiner, kan en høy-fiber diett øker problemet. I slike tilfeller bør en lege eller ernæringsfysiolog konsulteres.

Et daglig inntak av tre porsjoner frukt og grønnsaker anbefales å lette symptomene på forstoppelse. Erter, bønner og linser er alle gode kilder til fiber; hermetiske bønner gir en lett alternativ til den lange prosessen med å utarbeide tørkede bønner. Potato skins inneholder også et høyt fiberinnhold; derfor baking eller koking poteter med skall på er en god kilde til fiber. Skifte sukkerholdig snacks med frukt er også en god måte å øke fiberinntaket.

Andre alternativer

Som en velkjent frokost mat, havre er en god mat for å lette forstoppelse fordi de er en god kilde til vannløselig fiber, hjelpe opptaket av fett og bidrar til å skylle ut fordøyelsessystemet. En halv kopp havre gir nesten fire gram vannløselig fiber, bidrar til å regulere gastrointestinal funksjon.

Unngå sukkerholdige frokostblandinger og bytte til korn høy i hele korn gir ekstra fiber. Bytte fra hvitt brød til grovt brød er også en god måte å lette forstoppelse. Det samme kan sies for å gjøre endringen fra hvit pasta til grovt eller fra hvit pasta til brun.

I tillegg til diett endringer, er det viktig å øke fysisk aktivitet for å lette forstoppelse. Jo mindre fysisk trening en person påtar seg, jo større er sjansen for forstoppelse. Enkel trening som gåing kan bidra til å redusere behovet for avføringsmidler.

Urter som bidrar til å helbrede Plantar fasciitis

Urter som bidrar til å helbrede Plantar fasciitis


Plantar fasciitis er en ødeleggende, smertefull fot skade. Det er mange behandlinger for å hjelpe denne tilstanden som glasur, hvile, over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner og tøyningsøvelser. I tillegg til disse i hjemmet behandlinger, kan du også bruke naturlige urter for å bidra til å helbrede plantar fasciitt. En naturlig tilnærming kan ofte være effektive i behandling og samtidig unngå noen bivirkninger fra medisiner.

Identifikasjon

Plantar fasciitis er en tilstand forårsaket av overstrekking av den tykke, fibrøs band av vev på undersiden av foten som kalles plantarfascien. Det innebærer smerte og betennelse i det berørte området.

Smerter fra plantar fasciitt vanligvis begynner nederst på hælen din. Denne smerten kan stråle inn i buen og en nerve kan bli irritert på grunn av hevelse.

Urter

Hvis du foretrekker å ikke bruke anti-inflammatoriske medisiner, det er urter som du kan bruke som et alternativ til å hjelpe med hevelse. Mange urter som curcumin, willow bark ekstrakt og bromelain har anti-inflammatorisk egenskaper.

Curcumin er et krydder som finnes i gurkemeie, og er et vanlig krydder som brukes i retter fra India, Asia og Midt-Østen. Denne urten kan brukes som en anti-inflammatorisk agent for å lindre smerter og betennelser i dine foten muskler. Curcumin har også fungert som behandling for andre plager som gulsott, menstruasjonsproblemer, hematuri, blødning og kolikk.

Willow bark kan også brukes til å lindre smerte og redusere betennelse i plantar fasciitt. Ifølge University of Maryland Medical Center, inneholder bark av white willow salicin, en kjemisk ligner på aspirin som kan være ingrediens som er ansvarlig for en smertelindrende og betennelsesdempende effekter av urten.

Bromelain er avledet fra stammen og saft av ananas. Det urt kan være meget nyttig i behandling av plantar fasciitis som det er spesielt effektiv i å redusere betennelsen assosiert med muskelskader.

Dosering og administrasjons

Du kan kjøpe curcumin ekstrakt som en urte supplement. Produkter som Best Curcumin med Bioperine av Doctors Best kan kjøpes i butikkene. Utøvere anbefaler kapsler som gir 400-600 mg curcumin tas tre ganger daglig.

The University of Maryland Medical Center viser at du kan ta willow bark som en tørket urt som brukes til å lage te eller en pulverisert urt i kapsler eller flytende. Som en tørket urt, koke 1 til 2 ts. i 8 oz. vann. Drikk 3-4 kopper daglig. Som en pulverisert urt i kapsler eller flytende, tar ikke mer enn 60-240 mg standardisert salicin per dag.

Urt bromelain er funnet i ananas, men doseringen ikke er høy nok til å ha sin medisinsk effekt. Andre tilgjengelige former er i i tablett- eller kapselform for oral bruk. For å bruke bromelain for behandling av skader som plantar fasciitt, ​​tar ikke mer enn 500 mg fire ganger daglig.

Forebygging / løsning

Den urter curcumin, willow bark og bromelain kan hjelpe plantar fasciitt i å undertrykke betennelser og smerte. Men du vil fortsatt trenger å følge tradisjonelle løsninger som hvile, bruke is, redusere dine miles (Hvis du er en løper), iført sko med skikkelig støtte, og strekke foten buer å behandle tilstanden slik at det kan gro skikkelig. Hvis tilstanden forverres, ta kontakt med helsesektoren gir umiddelbart.

Advarsel

Urte kosttilskudd kan fortsatt ha noen bivirkninger, selv om de er naturlige. Ta urte kosttilskudd under tilsyn av helsepersonell. Noen mennesker kan også være allergisk mot visse urter slik at de bør tas med forsiktighet.

Matvarer som bidrar til å redusere blodsukkernivået

For mye blod sukker kan føre en person til å føle seg irritabel, overdrevent sulten, tørst eller oppbrukt, og det kan også føre til uvanlig vekttap. Enten du er hyperglykemiske eller diabetiker, kan overdreven blodsukkeret være en alvorlig tilstand hvis venstre ubehandlet. I tillegg til lege-foreskrevne medisiner, vier oppmerksomhet til ernæring og velge riktig mat kan bidra til å senke blodsukkernivået.

Fakta

Det er to viktigste grunnene til at blodsukkeret kan bli for sterk. En årsak er at bukspyttkjertelen ikke skiller ut nok insulin, hormonet som tillater kroppen å bruke energi. En annen årsak er insulin-resistens, en tilstand som oppstår når legemet er motstandsdyktig overfor insulin største effekter.

Karbohydrater

Forstå karbohydrater i mat er et viktig skritt for å kontrollere diabetes. Stivelse, sukker og kostfiber er alle karbohydrater og stivelse og sukker spesielt kan føre til en økning i blodsukkeret. For å administrere blodsukkeret, balansere karbohydrat inntaket med gode fettstoffer og fiber. For eksempel legge peanøttsmør, en kilde til gode fettstoffer, frukten av ditt valg. I tillegg kan du bare legge grønnsaker til tallerkenen din. Hvis du har mer grønnsaker i måltidet, har du mindre plass til karbohydrat-rik mat.

Sink og Cinnamon

Ifølge Dr. Lewis Mehl-Madrona ved University of Saskatchewan College of Medicine, en av de viktigste mineralene i å senke kroppens blodsukker er sink, så spise mat som inneholder sink kan hjelpe deg naturlig regulere sukker. Foods høy i sink inkluderer proteinrik mat som lam, kylling og østers, og nøtter som pekannøtter og mandler. I tillegg kan kanel også bidra til å redusere blodsukkernivået. Du kan enten legge kanel til maten du spiser, eller ta et supplement for å øke inntaket av krydderet.

Oppskrifter

Hvis du ønsker å senke sukker i oppskriftene dine, og dermed redusere matens effekt på blodsukkeret, er det mange kunstige søtstoffer som er tilgjengelige for å oppnå dette. Skaperne av Splenda hevder kroppen ikke gjenkjenner produktet som sukker selv om det er laget av sukker. Dette er et alternativ for de som prøver å unngå sukker helt, og Splenda kan måles kopp for kopp med sukker, krever ingen målekonverteringer. Sakkarin kan også brukes som en sukkererstatning, men oppskrifter må tilpasses søtningsmidlet fordi det er omtrent 100 ganger søtere enn sukker.

Advarsel

Alltid konsultere legen din før du begynner på ernæring plan for å håndtere blodsukkeret. Diabetespasienter, spesielt, må tillate at deres leger å hjelpe dem å ta valg som balanse medisiner, aktivitetsnivå og ernæring. Det kan være farlig å omgå legekontoret i favør av ernæringsmessige alternativer.

Hva er Radon gass som brukes til?

Radon er en radioaktiv gass som dannes naturlig i miljøet. Det er et produkt av uran er radioaktiv nedbrytning som gjør det ekstremt giftig. Radon kan forbli i jorda, flytte fra jord til luft eller skriv grunnvann. Det er mer vanlig i enkelte områder av USA. Foruten å være en giftig forfallet produkt, har radon flere programmer, noen av dem ganske overraskende.

Identifikasjon

Radon er en gass og svært radioaktivt grunnstoff som, i sin gassform, er fargeløs, luktfri og smakløs. Radon er ni ganger tyngre enn luft og således den tyngste kjente gass. Radon er et enkelt atom gass og på grunn av dette, dets atomer lett trenge vanlige materialer som papir, lær, plastposer, maling, gipsplater, betong, mørtel, trepanel og isolasjonsmaterialer. Radon kan oppløses i vann og andre organiske oppløsningsmidler, og det kan danne meget elektronegative materialer med andre molekyler. Radon er en edelgass, og du kan finne den i to naturlige isotoper former. Radon-220 er et naturlig produkt av thorium-232 sammenbrudd og radon-222 er et naturlig produkt av uran-238 sammenbrudd. Radon-222 er i form av radon man oftest å finne i miljøet.

Eksponering

Innånding og svelging er de to mest vanlige måter for deg å bli utsatt for radon. Du kan finne radon i vulkanske bergarter og jord, grunnvann, godt vann eller bygningsmaterialer brukes enten i stua eller arbeidsplass. Etter inntasting av en plass, endrer radon i sine nedbrytningsprodukter. Disse nedbrytningsprodukter er radioisotoper av polonium, bly og vismut som raskt festes til andre luftbårne materialer, såsom støv, som gjør inhalering av radon enklere.

Risiko

Radon er den nest største årsaken til lungekreft i USA etter røyking. Ifølge Environment Protection Agency (EPA) og Surgeon General kontor, radon forårsaker mer enn 20 000 lungekreftdødsfall og koster den amerikanske økonomien over 2 milliarder dollar i direkte og indirekte helse kostnader hvert år. EPA anbefaler et basisnivå på 4 pCi / L av radon, men nesten én av tre boliger testet i sju forskjellige land og på tre indiske reservasjoner har et radonnivå høyere enn det. Hvis du bor i et hjem med radonnivå høyere enn 4 pCi / L, er du utsatt for mer enn 35 ganger mer stråling enn om du bodde ved siden av et radioaktivt avfall. Og hvis du er en student å gå på skolen åtte timer i døgnet og 180 dager i et år på en skole med radonnivåer over base nivå, er du utsatt for 10 ganger så mye stråling som om du skulle bruke tid på kanten av en atommakt plan. Flere forskere er enige om at radon, selv ved basisnivået, har en i 100 risiko for død, og derfor er det ikke sikkert nivå av radongass.

Helsemessige bruksområder

Siden tidlig på 1950-tallet, har ubrukte gull og uran gruver blitt brukt som helse gruver og spas. Når helse gruver og spas først åpnet, ble risikoen forbundet med radon ikke kjent, men fortsatt i dag hundrevis av mennesker besøker disse radon spas hver sommer. Mange av de besøkende er Amish og Mennonites og de kommer til gruvene og spas å leve omgitt av radioaktiv radongass, bad i radioaktivt vann og drikke radioaktivt vann for å forbedre deres helse. Strålenivåer i gruvene og spas kan nå 175 ganger den føderale base nivå, men de besøkende hevder at radon gruver og spas tilbyr en kur for revmatoid artritt, multippel sklerose, depresjon og grå stær. Noen leger selv anbefale disse gruvene og spas for sine pasienter.

Andre bruksområder

Foruten helse gruver og spas, er radon brukes til å studere atmosfærisk transport og å utforske petroleum og uran. Fordi radon desintegrerer raskt og forsvinner hurtig i luften, er radongass som brukes i hydrologisk forskning for å studere interaksjoner mellom grunnvann og bekker. Dette funn har ført til undersøkelser av konsentrasjonen av radongass i bekker som indikerer det er et utløp for grunnvann i strømmen. Forskere har også funnet ut at radonkonsentrasjonen er økt eller er raskt skiftende rundt feil og mulige jordskjelv steder, så radongass kan brukes til å forutsi jordskjelv. I tillegg, kan radon initiere og påvirke kjemiske reaksjoner, så vel som brukes til å studere overflatereaksjoner og detektere lekkasjer.

Menneskelige aktiviteter som bidrar til drivhuseffekten

Menneskelige aktiviteter som bidrar til drivhuseffekten


Oppvarmingen av jordens atmosfære og overflate, på grunn av absorpsjonen av infrarød stråling fra solen, er kjent som drivhuseffekten. Denne effekt oppstår på grunn av tilstedeværelsen av visse gasser i luften, slik som metan, vanndamp og karbondioksid. Mens disse gassene kan alle bli funnet i naturen, har visse menneskelige aktiviteter forårsaket en økning i de atmosfæriske konsentrasjonene av disse gassene, på grunn av effektene av en voksende global befolkning og tung avhengighet av fossilt brensel.

Fossil Fuels

Siden begynnelsen av den industrielle revolusjon i det 18. århundre, har fossilt brensel bruk vesentlig økte nivåer av karbondioksid i jordens atmosfære. 2004 statistikk viste at forbruket av kull, olje og naturgass til å levere energi var ansvarlig for opp til 56,6 prosent av klimagassutslippene. Karbon er lagt til atmosfæren når fossilt brensel er brent, og legger til det som allerede er produsert naturlig av ting som for eksempel råtnende vegetasjon og den normale prosessen med respirasjon av både mennesker og dyr. Før den industrielle revolusjonen, nivå av karbondioksid var på ca 280 ppm (parts per million). Siden den gang har disse nivåene økt til rundt 387 ppm i dag. Det har vært antydet at en slik hastighet, kan temperaturen på jorden se en økning på ca 1.4 til 5.6 grader Celsius, mellom 1990 og 2100.

Oppdrett

Den industrielle revolusjon også brakt med seg en økning i konsentrasjonene av lystgass. Bruk av visse gjødsel som inneholder nitrogen av bønder har økt jevnt det siste århundret og lagt til det som allerede er produsert gjennom naturlige mikrobielle prosesser. Metan er en annen drivhusgass, knyttet til oppdrettsnæringen. Husdyr fordøyelsen, bruk av husdyrgjødsel og ris jordbruk har også lagt stadig til konsentrasjonen av metan som behovene til vår voksende befolkning stige.

Avskoging

Brenning av tre eller andre døde organismer er også en betydelig bidragsyter til stigende karbondioksid nivåer. Når en skog brenner naturlig, vil de nye planter og trær som tar plassen til de gamle absorbere like mye av karbondioksidet som ble utgitt av den brennende, og bringer syklusen i balanse igjen. Imidlertid ikke permanent avskoging tillater ikke for utskifting av denne vegetasjonen. I stedet kan det faktisk øke klimagasser betydelig. Enten de er kuttet ned gjennom hogst, brent eller brytes ned naturlig, vil de fortsatt slipper ut karbondioksid. I tillegg er mange av de områdene der avskoging oppstår brukt som beite for husdyr, noe som vil bidra i det lange løp til økende nivåer av metan og lystgass.

Sement Manufacturing

Ved fremstilling av sement, blir karbondioksidgass produseres når kalsiumkarbonatet utsettes for varme. Fossile brensler er også brukt for å generere den nødvendige varme for prosessen, i seg selv. Anslag tyder på at fem prosent av menneskeskapte utslipp av karbondioksid er produsert av sementindustrien. Omtrent 50 prosent av dette er forårsaket av selve prosessen, med en annen 40 prosent på grunn av forbrenning av brennstoffet. For hver 1000 kg sement produsert, er mer enn 900 kilo karbondioksid slippes ut i atmosfæren.

Klorfluorkarboner

Bruk av visse aerosoler har også bidratt sterkt til drivhuseffekten. Klorfluorkarboner (KFK) ble opprettet på slutten av 1920-tallet til å bli brukt som et drivmiddel for aerosoler, løsemidler og kjølemedier. Den ble oppdaget i løpet av årene som KFK er i stand til å ødelegge ozon i jordens atmosfære, og som et resultat, ble vellykkede globale arbeidet foretas for å stoppe produksjonen. På tross av dette arbeidet, de lange levetid KFK tyder på at deres tilstedeværelse i vår atmosfære kunne fortsette i over 100 år.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Hva er matvarer som bidrar til å forhindre diabetes?

Diabetikere trenger et regulert kosthold for å holde blodsukkeret på riktig nivå. Matvarer som bidrar til å forhindre diabetes er mange av de samme matvarene du vil ta del i på et sunt kosthold. Bestemte matvarer bidra til å forhindre diabetes ved å regulere blodsukkeret. Kosthold sammen med regelmessig mosjon forebygger diabetes.

Limit Hvite Foods

Begrense enkle karbohydrater, stivelse bearbeidet mat som pasta, hvitt brød og poteter. Enkle karbohydrater spike blodsukkernivået.

Limit høy fett proteiner

Hold inntaket av rødt kjøtt og kjøtt generelt lav. Høy fett kjøtt, spesielt rødt kjøtt, inneholder høye nivåer av mettet fett.

Low Fat Foods

Kostholdet bør være lav i kolesterol og mettet fett. Hele korn, grønnsaker og nøtter regnes komplekse karbohydrater for et sunt kosthold.

Unngå Sugars

Unngå hvitt sukker, honning og bearbeidet søtsaker samtidig begrensende mengder av naturlige frukter og fruktsaft.

Fiber

Fiber inntak er viktig for å holde blodsukkeret regelmessig ved type 2-diabetes. Fiber finnes i planteføde som havre, brun ris, grønnsaker, bønner, hele korn og soyaprodukter.

Matvarer som regulere blodsukkeret

Matvarer som bidrar til å regulere blodsukkeret inkluderer sikori, jordskokk, løk, bukkehornkløver, stevia og bitter melon.

Oljer som brukes til behandling av psoriasis

Psoriasis er ikke bare en misforstått hud tilstand, men også en ofte feildiagnostisert hud tilstand. Leger noen ganger feilaktig diagnostisere psoriasis som eksem i stedet. Når en diagnose av psoriasis er gjort, noen pasienter velge å behandle huden sin naturlig, heller enn ved hjelp av steroidkremer og andre medisiner som ofte ledsages av uønskede bivirkninger. Oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes til å behandle eksem også.

Typer psoriasis

Det finnes flere former for psoriasis, inkludert plakkpsoriasis, guttat psoriasis, pustuløs psoriasis, invers psoriasis, og erytrodermisk psoriasis. De oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes på de fleste former for psoriasis, med unntak av erytrodermisk psoriasis, en potensielt alvorlig form for psoriasis.

Husk at psoriasis er ikke smittsom. Hvis du har psoriasis, dine familiemedlemmer eller andre personer du kommer i nær kontakt med er ikke i fare for å "fange" psoriasis. Imidlertid er psoriasis arvet, slik at andre familiemedlemmer kan bli påvirket på grunn av den genetiske komponenten av denne sykdommen.

Nattlysolje og psoriasis

Nattlysolje er en av de beste oljer som brukes til behandling av psoriasis, og mange personer rapporterer suksess med dette naturlige behandling. Nattlysolje inneholder gamma-linolensyre, noe som kan bidra til å lindre psoriasis. Kjøp nattlysolje eller bryte åpne et par kapsler og gni oljen direkte på psoriasis patcher. Du kan også sette et par spiseskjeer av nattlysolje inn ditt bad.

Vitamin-E Olje og psoriasis

Vitamin-E olje er en annen nyttig naturlig middel som brukes til å behandle psoriasis. Vitamin-E olje kan bidra til å lindre rødhet og kløe forbundet med psoriasis. Det er liten eller ingen fare for overdosering ved anvendelse av et fettløselig vitamin topisk. Vitamin-E olje kan også legges til rennende badevannet.

Tea tree olje og psoriasis

Tea tree olje er en nyttig olje for behandling av psoriasis. Du kan bruke en liten mengde direkte til psoriasis patcher, men vær forsiktig med hodebunnen psoriasis. Tea tree olje er veldig sterk. Av denne grunn bør du være forsiktig når du bruker tea tree olje på hodebunnen psoriasis. Også, hvis du foretrekker det, fortynne tea tree olje med en transportør olje som olivenolje før du bruker til huden din. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av hår produkter som inneholder tea tree olje. Se etter tea tree olje sjampo og balsam for å legge til behandling tilnærming.

Betraktninger

Det eneste problem som oppstår ved anvendelse av olje på huden er en av bekvemmelighet. Oljer er rotete og kan lett ødelegge klærne dine. Påfør olje til huden din før sengetid, og så vaske det av i morgen for å unngå denne ulempen. Husk at det er svært lite bevis og støtte fra konvensjonell medisin for å oppmuntre naturlig rettsmidler for behandling av psoriasis. Imidlertid er det vanligvis liten risiko siden de fleste naturlige behandlinger, spesielt når de påføres topisk, er meget mild.

Se etter oljer som brukes til å behandle psoriasis på naturlig mat butikker, eksklusive dagligvarebutikker eller på nettet. Eteriske oljer kan være dyrt. Mengden av arealet av huden din påvirkes av psoriasis vil avgjøre hvor mye olje du trenger. Prøv en olje om gangen og gi minst to uker før de bestemmer om resultatene er gode. Hvis du finner en olje fungerer godt, så kan du vurdere å kjøpe i bulk på nettet for ekstra besparelser.

Snacks som bidrar til å redusere kolesterol og triglyserider

Kolesteroler og triglyserider er begge former av fett.

Begge deler kan naturligvis bli funnet i kroppen så vel som i næringsmidler. Faktisk er et visst nivå av både cholesterols og triglyserider nødvendig for en sunn kropp. Siden alle former for fett kan ikke løses på egen hånd, må de bli transportert til og fra cellene ved to lipoproteiner, LDL ("elendig" kolesterol) og HDL ("nyttig" kolesterol).

Når for mye fett forbrukes, kroppen har utrolige problemer løser opp fett og derfor jobber hardere enn nødvendig. Tallrike resultater kan forekomme på grunn av stress såsom hjerteinfarkt og slag.

Den eneste måten å opprettholde et sunt nivå av kolesterol og triglyserider er å trene og spise et sunt kosthold. Snacking, oppfordres til å avverge binging under måltider og unngå å være sulten før måltider som kan føre til at usunn mat valg.

Noen snacks har selv vist seg å senke kolesterol og triglyserider.

Nøtter

Forsker, Sheila G. West, PHD presentert på 2004 American Heart Association 5th Annual Conference on åreforkalkning, blodpropp, and Vascular Biology Conference. Hennes funn konkluderte valnøtter inneholder en omega-3 syre - alpha-linolenic acid - som senker LDL og øker HDL.

Ideelt sett bør nøtter og frø spises som substitutter til matvarer med høyt mettet fett som kjøtt på grunn av sin høye kalorier.

Havre

Alle typer mat som inneholder havre som havregryn, havrekli, havregryn og hel havre mel, er alle rike på løselig fiber som senker LDL, men ikke lavere HDL.

Spis 5 til 10 g av løselige fibre en dag for å senke LDL med opp til 23 prosent. En bolle med havregryn inneholder 3 g, men andre matvarer som havregryn cookies, grovbrød med havre og havrekli muffins alle er stor snacks laget av havre - bare være forsiktig med sukkerinnhold.

Sunt fett

Mono og flerumettede fettsyrer som finnes i olivenolje og avokado er de beste typer fett. Avokado er deilig frukt gode nok til å spises alene, på en sandwich eller kastet i salater. Et sunt alternativ til guacamole erstatter rømme med yoghurt og legger et fantastisk krydder.

Søte Alternatives

Søtsaker vil pigg triglyseridnivået i kroppen umiddelbart. Selv enkelte konsentrerte juice og frukt inneholder overraskende mengder sukker.

Imidlertid, hvis en søt suget hardt, er det viktig å tilfredsstille det, men med desserter lite sukker. Ideelt baking dine egne bakevarer og se nøyaktig hvor mye sukker brukes er å foretrekke. Men det er mange dessert alternativer i dagligvarebutikker og restauranter som:

Fettfri pudding
Sugar free Jell-O
Engel mat kake med friske bær

Konklusjon

Mange snacks bidra til å redusere nivået av cholesterols og triglyserider, men husk å unngå søtsaker, alkohol, raffinerte karbohydrater og trans fett.

Å spise riktig er bare halvparten av kampen. En daglig regime av øvelsen må også være tatt med for å opprettholde et sunt liv.

Hva er to faktorer som bidrar til å bestemme hvor mye du bør veie?

Hva er to faktorer som bidrar til å bestemme hvor mye du bør veie?


Bestemme din idealvekt innebærer kroppsmål, risikofaktorer og kroppen rammestørrelse. To viktige og gyldige måter å finne ut hvor mye du bør veie er din BMI score og midje-hofte ratio. Beregning av disse faktorene kan hjelpe deg å nå ønsket vekt.

Body Mass Index

Body mass index (BMI) brukes for å måle mengden av kroppsfett en person har. BMI-beregningene krever høyde, vekt og alder, og de er ikke berørt av kropp ramme eller kjønn. Ved fastsettelse av din ideelle kroppsvekt ved hjelp av BMI beregninger, Center for Disease Control rapporterer at en sunn BMI er mellom 18,5 og 24,9. Noe mindre enn 18,5 regnes som undervektig, og noe større enn 24,9 regnes som overvekt.

Midje-hofte ratio

En sikker måte å avgjøre ideell kroppsvekt og fedme risikofaktorer er ved å evaluere en persons midje-hofte ratio. Dette innebærer å dividere totalt antall inches rundt midjen av det totale antall inches rundt hoftene. For kvinner, er et forhold på 0,8 eller mindre anses sunt, mens et forhold på 0,95 eller mindre er ansett sunt for menn. Ved å vurdere waist-to-hip ratio, en person kan bestemme sin idealvekt for å redusere risikofaktorer for sykdom og fedme. Dette er fordi magen fett er farligere enn fett lagret i andre områder av kroppen, og nå en sunn midje-til-hip ratio er mer sannsynlig å bringe deg til en sunn, idealvekt, ifølge MSNBC.

Pålitelighet av BMI

Selv om BMI score er en gyldig måte å bestemme kroppens sammensetning, kan det ikke fungere så godt for noen mennesker. Dette er fordi BMI score kan overvurdere kroppsfett hos mennesker som er idrettslig bygget fordi muskler veier mer enn fett. Det kan også undervurdere kroppsfett hos eldre og de som har en lavere mengde muskelmasse.

Andre faktorer

Andre faktorer som bidrar til å bestemme ideell kroppsvekt inkluderer kropp ramme, kjønn, høyde og andre risikofaktorer for sykdom og fedme. Ved hjelp av en kombinasjon av alle disse faktorene kan mer pålitelig hjelpe deg å finne din ideelle kroppsvekt. Hvis du er usikker på om den ideelle vekten for din kroppstype, ta kontakt med fastlegen din for å finne ut hvilken vekt som passer deg best.

Produkter som brukes til å gjøre håret vokse fortere

Håravfall er et vanlig problem hos menn og kvinner. Etter den tid mange mennesker nå sine 50 og 60 tallet, vil de har mistet de fleste, om ikke alle, av håret. Men hva med folk i 30-årene og 40-årene som blir stadig skallet? For mange mennesker, er det flaut å gå skallet så raskt. Men det er mange produkter tilgjengelig som hevder de kan stoppe håravfall og vokse hår tilbake raskt.

Hår-Growth Shampoo

Hår-vekst sjampo er en av de mest populære hår-vekst produkter på markedet. De pleier å være billigere enn andre produkter, som er fint for de som er strapped for kontanter. Den gjennomsnittlige hår-vekst sjampo hevder at den bruker en vitenskapelig bevist formel for å stimulere hårvekst og at det vil stoppe håravfall og selv føre til at håret til å vokse tilbake. Disse sjampo er generelt trygt å bruke og billig.

DHT Blocker

Inhairit er en urte hår-vekst løsning som hjelper behandle androgenetic alopecia, også kjent som mannlig mønster skallethet, både menn og kvinner. De som har denne tilstanden er funnet å ha en forhøyet mengde av et androgen som kalles dihydrotestosteron (DHT) på sine hodebunnen som er koblet som årsak til hann-mønster skallethet. Inhairit velig stopper omdannelsen av testosteron til normal denne destruktive substans, reverserer håravfall og forårsaker hårvekst, alt uten bruk av testosteron.

Laser Stimulering

Den Lasertron Hair Rejuvenation Kit er en laserrelatert hår-vekst kit som følger med Lasertron Brush og Hair Plus Shampoo. Det er tilsvarende laser-relaterte hårvekst kits (som HairMax LaserComb) er tilgjengelig på markedet, men Lasertron kit er en av de billigste, koster rundt $ 175. For å bruke Lasertron, du bare slå på børsten og kjøre det gjennom den gjenværende hår eller over hodebunnen. Disse laserne er ment å bidra til å stimulere hårsekkene og skape ny hårvekst. Sjampoen er designet for å stimulere hårvekst ved hjelp av vitaminer. Det er viktig å merke seg at Lasertron er fortsatt under medisinsk testing og at dets patenter er fortsatt til vurdering.

Hodebunnen detox

Skjønnheten produsenten Verseo Inc. avgiftende Hair Serum velig fører til at håret til å vokse ved å avgifte hodebunnen og øker blodtilførselen til hodebunnen. Selskapet hevder at produkter som gels og spray til slutt føre til hårsekkene blir tette, noe som kan stoppe hårvekst og selv føre til at håret død, og at serum blir kvitt dette produktet buildup mer intenst enn andre sjampoer og såper. Serumet inneholder Procapil, med aktive forbindelser som bidrar til bedre forankre hårsekkene i hodebunnen.

Tillegg til hjelp leverfunksjon

Tillegg til hjelp leverfunksjon


Leveren har mange funksjoner, blant annet produksjonen av galle (som hjelper fordøye mat) og elementer som kan benyttes til blod-clotting. Din nest største indre organ forenkler også fjerning av giftstoffer og bakterier, og den lagrer næringsstoffer til kroppen trenger dem. Hvis leveren er sunt, tar de daglige minimalt nødvendige nivåer av vitaminer og kosttilskudd kan hjelpe det til å fungere bedre. Men kontrollerte studier har ennå å bevise at du kan bruke kosttilskudd for å behandle leversykdom. Hvis du har en leversykdom, bør kosttilskudd ikke erstatte tradisjonell behandling.

Milk Thistle

Av kosttilskudd som brukes til å forbedre leverfunksjonen, Milk tistel ekstrakt (Silybum) er den mest populære og mye forsket. Selv om studiene er ikke avgjørende, har melk tistel vist positive resultater i voksende og beskytte leverceller. Det har også demonstrert anti-inflammatoriske egenskaper. Milk Thistle er generelt trygt å innta, men starter med en lav dose; høyere doser kan gi allergiske reaksjoner, oppblåsthet, diaré og andre bivirkninger.

Vitamin C

Vitamin C, i doser som starter på 5000 mg per dag, kan beskytte leveren ved å skylle fett fra det, ifølge Vincent Zannoni, Ph.D, professor i farmakologi ved University of Michigan Medical School. Store doser av vitamin C kan ha alvorlige bivirkninger, så diskutere sikker dosering med legen din.

SAMe

SAMe er et derivat av aminosyren, metionin. The Mayo Clinic rapporterer at det kan bidra til å støtte og forbedre leverenzymnivåer hvis du har leversykdom. Selv om flere studier er nødvendig, er den samme generelt antatt å være trygg. Men det kan samhandle med Parkinsons sykdom medisiner, for eksempel Levodopa og noen antidepressiva. Milde fordøyelses problemer er den vanligste bivirkningen forbundet med samme.

Myter av Ginseng og lakris

Til tross for ulike krav som tout effekten av ginseng og lakris, heller ikke har vist seg å bidra til leverfunksjon i kontrollerte studier. Noen studier har vist at ginseng gir beskyttelse mot leverkreft i eksperimenter med rotter; humane studier pågår. Hvis du ønsker å ta ginseng, kjøpe de asiatiske eller amerikanske versjoner; andre typer ikke har gjennomgått så mye omfattende studie, slik at deres sikkerhet og effekt er aktuelle. Lakris rot kan være trygge når de tas i normale doser, men noen studier antyder at inntak av mer enn 1 gram lakris om dagen kan øke blodtrykket, senke testosteron og øke østrogennivået. Siden det kan bidra til væskeretensjon og kalium tap, kan lakris forverre nyresykdom. Studier tyder også på mulige implikasjoner med glaukom, hjertesykdom og hjerneslag.

Advarsel

Kosttilskudd kan gi leverskade eller interaksjoner med andre legemidler for å sette leveren eller utløse andre alvorlig helserisiko. Noen kosttilskudd spioneringen å hjelpe leveren --- som kolloidalt sølv, kava kava og vitamin B-6 --- har vist seg å være potensielt skadelig. Hvis du er fristet til å bruke kosttilskudd eller alternative løsninger, først vurdere dem med legen din.