Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt for Vektløfting

Å spise sunt for vektløfting er mindre komplisert enn folk flest tror. Ved å sette sammen en handlingsplan og holde seg til det, kan selv en nybegynner vektløfter oppleve de langsiktige fordelene med vekttrening, som det medisinske samfunnet har lenge anerkjent. Bestemme målene for din vektløfting rutine bidrar til å bestemme hva kosthold å følge.

Hvordan du spiser sunt for Vektløfting

Bestem dine mål

•  Bestem hva du håper å oppnå gjennom vektløfting diett. Forskning har vist vektløfting å bringe mange positive fordeler, blant annet økt muskelmasse, økt metabolisme, fett tap og enda bedre generell helse og lang levetid fra å holde kroppen sterk. Når du bestemme målet ditt, kan du endre ditt kosthold i henhold til dette målet i stedet for fullstendig endre dine kostvaner.

Følg grunnleggende kosttilskudd retningslinjer. Ideelt sett ønsker du å følge en diett der 40 prosent av kaloriene komme fra karbohydrater, 40 prosent fra protein og 20 prosent fra fett. For vektløfting idrettsutøvere, er protein inntak nøkkelen fordi, ifølge American Journal of Clinical Nutrition, "vektløfting som produserer trøtthet i korte perioder (dvs. i 15-90 s og etter 15 gjentatte sammentrekninger) utløser en høy grad av motorenheten rekruttering og muskelfiber stimulering. Dette er et bemerkelsesverdig potent stimulans for å endre proteinsyntese i muskel og neuromuskulære økende funksjon. " Så det er viktig ta hensyn til mengde og type kalorier du forbruker.

Ta opp kosthold og vekt-trening prestasjoner i dagboken din hver dag. Ved å spore din fremgang, ikke bare vil du være oppmerksom på mikro-næringsstoffer profilen karbohydrater, proteiner og fett, men du vil også være klar over kaloriinntaket ditt, vektøkning tap, og øker i styrke. Lag en kolonne for hver kategori i dagboken din og ta dem religiøst.

Fokus på næringsrike matvarer og unngå mat med mye fett eller sukker. Kaloriene bør komme fra mat med høyt protein som fisk, kylling eller kalkun. Når det er mulig, velger grønne bladgrønnsaker, som er høy i vitaminer og fiber og lite kalorier. Brokkoli er en utmerket stift for noen vektløfter kosthold. Begrense stivelse som poteter og brød med mindre du prøver å få vekt. Stivelse lett konverterer til sukker i kroppen, og inneholder flere kalorier som kroppen blir nødt til å jobbe overtid for å brenne av.