Digidexo.com

alcomid mot eksem

Produkter for Baby Eksem

Eksem er en vanlig hudlidelse som kan oppstå i babyer. Selv om det ikke er ansett som en allergisk reaksjon, er det noen ganger knyttet til allergener i en barnets kosthold, eller i mors diett hvis hun er amming. Eksem forsvinner vanligvis etter når et barn er fem år gammel, men i noen tilfeller vedvarer det inn i voksenlivet. Det er noen få produkter på markedet som er rettet mot lindrende rødhet og ubehag av eksem hos babyer.

California baby Super Sensitive Shampoo og Body Wash

California baby Super Sensitive Shampoo og Body Wash er mild og duft-free. Ifølge California baby hjemmeside, er dette produktet anbefales av ledende hudleger for pasienter med kjemisk overfølsomhet, duft intoleranse og eksem. Alle som har sensitiv hud kan bruke den om de er nyfødte babyer eller voksne. Det produktet finner du i de fleste lokale butikker som Target og Walmart, men kan også bestilles online via deres hjemmeside.

California baby Calendula Cream

California baby Calendula Cream er skånsom mot huden og er lavendel-duftende. Det er utmerket for bruk på milde bleie områder, kutt og skrubbsår og hudirritasjoner som eksem og vugge cap. Ifølge California baby hjemmeside, har kunder rapportert gode resultater i å bruke denne kremen i deres baby kamp mot eksem, kviser og andre hud følsomhet. Kremen kan kjøpes i butikker som Target og Walmart, og online gjennom California baby hjemmeside.

Aveeno Rensing Therapy Moisturizing Wash

Aveeno Rensing Therapy Moisturizing Wash er en uparfymert kroppsvask. Den inneholder kolloidalt havremel og emollients å myke opp og berolige irritert, tørr hud som er assosiert med eksem. Ifølge aveeno nettsted, en klinisk studie fant at mer enn 90 prosent av babyer viste forbedring i sine eksem symptomer når vaske ble brukt daglig. Vaske ble tildelt National Eksem Seal of Acceptance. Den kan kjøpes på de fleste apotek og butikker som CVS, Walgreens og Target, eller online på aveeno nettside.

Aveeno Eksem Therapy Fuktighetskrem

Aveeno Eksem Therapy Fuktighetskrem er en uparfymert lotion. Den inneholder rike emollients som umiddelbart lindre tørr, kløende, irritert hud forårsaket av eksem. Ifølge aveeno hjemmeside, en klinisk forskning studie fant at mer enn 90 prosent av babyer viste forbedring i sine eksem symptomer da produktet ble brukt daglig. Kremen kan kjøpes i de fleste apotek og butikker, for eksempel CVS, Walgreens og Target. Du kan også kjøpe kremen online på aveeno hjemmeside.

Lett Naturals baby Eksem Krem

Lett Naturals baby Eksem krem ​​er en duft-fri lotion. Det er helt naturlig og inneholder produkter som aloe, calendula og andre vitaminer. Den inneholder også rike kremer som er ment å målrette babyens eksem symptomer som tørrhet, kløe og rødhet. Lett Naturals baby Eksem krem ​​kan kjøpes i de fleste store apotek og butikker, inkludert CVS, Walgreens, Target og Walmart. Du kan også bestille den på nettet på Gentle Naturals hjemmeside.

Natural Cures for Eksem rundt øynene

Naturlig behandling er en voksende kjepphest blant eksem rammet pasienter. Ikke bare er eksem vanlig i kroppen, men det kan påvirke øynene så vel mest spesielt rundt øyelokkene. Det er preget av ødem, skalering, kløe og tørrhet i huden rundt øynene. De naturlige botemidler for eksem rundt øynene gi lindring av eksem symptomer, som er mer praktisk og naturlig.

Tea Tree Oil

Konstant bruk av tree olje er en effektiv, naturlig middel for eksem. Dens repetitiv bruk slutt letter hevelse på den berørte delen. Det kan berolige kløende følelse og tørrhet rundt øynene, som er typiske symptomatiske kjennetegn ved eksem. Imidlertid har ingen medisinsk test ennå å kreve effektiviteten av tea tree olje i lindre sykdommen selv om dens effekt i lettelser symptomene er allerede godt etablert.

Nattlysolje

Nattlysolje er en effektiv middel mot eksem. Den inneholder omega 6 fettsyrer, som er essensielle oljer nyttige i å redusere betennelse og i fuktighetsgivende tørr hud på det berørte området. Nattlysolje kan bli fortært i tablett eller i flytende form, og regnes som en av de beste naturlige rettsmidler for eksem.

Neem

Neem, et tre som finnes i India og andre tropiske land, er god i rense blodet samt lindre tørrhet og betennelse i huden rundt øynene. Neem administreres i kapselform eller direkte lokal applikasjon på den berørte delen.

Probiotika

Probiotika, også kalt gode bakterier, er mikrobielle organismer konsentrert på fordøyelsessystemet. De mener for å hemme veksten av potensielt farlige bakterier og andre skadelige mikroorganismer, forbedre funksjonen av immunsystemet og forsterke den beskyttende barrieren av fordøyelseskanalen. Probiotiske kosttilskudd kan redusere forekomsten av eksem hos barn, spesielt de som er funnet å være sensitive på matallergener. Bortsett fra å være en effektiv kilde til forebygging, er probiotika også brukes til å behandle spedbarn og barn som lider av eksem.

Vann

Eksem er en tilstand hvor huden blir ekstremt tørr og kløende. Det er en indikasjon på at kroppen ikke har tilstrekkelig vannforbruket. Når kroppen er dehydrert, vil det ta vannforsyningen fra andre deler av kroppen til å opprettholde balanse og homeostase. Med den økte etterspørselen av vann med manglende forsyningssikkerhet gitt, vil dehydrering være den resulterende tilstand, som oppfordrer forekomsten av eksem.

Urte kremer og aktuelle kremer kan bare lindre symptomene på eksem rundt øynene for en viss periode av tid. Som medikamenter blir administrert, er det også viktig å ha tilstrekkelig inntak av vann og observere riktig diett for mer effektive resultater. Tilstrekkelig rehydrering garanterer at eksem er unødvendig, gir lindring til det berørte området.

Forebygging

For å forebygge eksem rundt øynene fra verre, holde øye beskyttet mot vanlige irritanter og allergener. Det er best å unngå iført kosmetikk og ikke klø og gni øyet.

Olive Oil Eksem Behandling

Olive Oil Eksem Behandling


Olivenolje viser noen lover som en eksembehandling. Dens hud-helbredende fordelene har gjort olivenolje en naturlig hud behandling i århundrer. Olivenolje har et høyt innhold av polyfenoler --- antioksidanter som senker aldringsprosessen i huden og andre kroppslige celler. Polyfenoler som finnes i olivenolje omfatter mange typer antioksidanter, inkludert katekiner og flavonoider. Som en eksem behandling, kan maksimalt utbytte av å bruke olivenolje oppnås gjennom sin kombinasjon med andre naturlige hud rettsmidler.

Identifikasjon

Eksem er en allergisk-reaksjon hudbetennelse. Selv om ikke smittsom, manifesterer eksem som et kløende hudutslett som kan variere fra mild til alvorlig. Utslettet kan dannes på ansikt, hals, hender eller ben, og det kan også oppstå i kroppen bretter, for eksempel bak knærne eller i svingen av albuen.

Effekter

Eksem forårsaker intens kløe, etterfulgt av et utslett utbrudd. Utslettet kan forårsake flassing og avskalling av huden, og huden kan bli varm og rød, som avga en svie og kløe sensasjon. Teksturen i huden blir litt sprø, og skrape kan føre til brudd i huden. Som utslettet utvikler seg, kan huden utvikle sprekker gjennom herdet områder. Ubehaget og unsightliness av en eksem utslett kan forstyrre livsstil og soverutiner på noen berørt av denne hud uorden.

Betraktninger

Å bekjempe virkningene av eksem, bør du takle det så snart det første tegn på et utbrudd oppstår. Mens konvensjonelle, allopathic medisin primært omhandler symptomatisk uttrykk for eksem, kan olivenolje og andre naturlige hud rettsmidler forsøke å angripe årsakene til eksistensen av eksem i kroppen.

Hydrering av Skin

Som et alternativ til steroider, olivenolje, påføres huden og tatt internt, kan bidra til å gjenopprette helsen til kroppen og øke sin immunitet. Denne tilnærmingen kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd. Olivenolje hjelper ved først hydra huden, samt beroligende betennelsen forårsaket av eksem. Virkningene av olivenolje kan støttes ved å legge til vitamin E olje og andre urter som har antioksidantegenskaper og bidra til å redusere betennelse. Hydratisere huden omfatter også økende vannforbruket, som også kan bidra olivenolje til å arbeide effektivt mot eksem.

Immune Support

Det neste trinn i den naturlige tilnærming av olivenolje eksem behandling er å bygge opp immunsystemet i kroppen. Når olivenolje fukter huden og reduserer betennelser, immunsystem gitt en pause fra å konsentrere seg om eksem utbrudd. Nå, vil immunsystemet har en sjanse til å komme seg, og olivenolje kan spille en viktig rolle i å bygge opp igjen kroppens immunsystem. Olivenolje, brukes sammen med oliven blad ekstrakt Olea Europea, fremmer healing og kan være effektiv på huden. Olivenolje effekt på immunforsvar kan også bli styrket ved andre immun-bygge naturlige kilder, som for eksempel buchu eller Agothosma betulina, noe som kan bidra til å skylle ut giftstoffer, og afrikansk potet, eller Hypoxis rooperi, som forbedrer funksjon av immunsystemet.

Betydning

Olivenolje behandling for eksem forbedrer kroppens evne til å bekjempe årsaken til eksem ved å gjenopprette fuktighet til cellene, og dermed minske sin syrlig innhold og gjøre dem mindre gjestfrie til eksem fremkallende stoffer. Behandlingen deretter tar sikte på å redusere betennelse forårsaket av irritasjon og gjenopprette helsen til huden. Endelig fungerer det å bygge opp immunforsvaret, styrke sin evne til å bekjempe uttrykk for eksem.

Hvordan bruke brennesle til å behandle Eksem

Eksem eller dermatitt, rammer lider med kløende, røde, flassende flekker på huden. Ironisk nok, en av de beste urte-behandlinger for hud tilstand, er en urt som, i sin naturlige tilstand, må håndteres med forsiktighet på grunn av de små stikkende pigger på sin stilk som kan lsting og kutte huden. Men brennesler, når det tas internt, har en fantastisk helbredende effekt på eksem.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilken metode for å konsumere nesler passer best til din livsstil og personlige preferanser. Hvis du bor i et urbant miljø, kanskje du foretrekker enkle og raske å kjøpe et skjær eller pakket te. Hvis du er en gartner, eller noen som liker å gå lange turer i skogen, kan det være lurt å høste og lage dine egne friske nesler.

•  Besøk en helsekostbutikk for å kjøpe nesle produkter. I en velfylt butikk, vil du finne flere alternativer, muligens inkludert tørket, kuttet nesle blader i en krukke for kjøp av unse, samt flere merker av te inneholder brennesle, og nesle ekstrakter fra ulike urte selskaper. De tørkede blader kan plasseres i en te ball til å lage din egen te; dette kan være det rimeligste alternativet. Eller se etter en forberedt te inneholder nesle blader. Nesle ekstrakter er svært konsentrerte former av gras; kjøpe en av disse hvis du ønsker mer raske resultater.

Dyrk dine egne nesler. Brennesle planter kan vokse best i tempererte områder; sent på våren før blomstring den beste tiden å høste bladene Husk å bruke hansker og lange ermer ved håndtering av anlegget for å unngå å lære sannheten om navnet "stikkende" brennesle.

Harvests brennesle vokser i naturen. Det er viktig når høsting ville planter til å sørge for at du kjenner igjen de som er healing. Du ønsker kanskje å melde seg på en urt anerkjennelse "gå og snakke" klasse i skogen med en ekspert herbalist, eller ta en urt bok med gode og klare bilder av anlegget. Få tillatelse til å høste ville planter hvis den andres land, og ikke glem å håndtere nesler med hendene beskyttet av hansker.

Bruk din frisk-plukket brennesle for medisinsk te og tinkturer, eller i oppskrifter. Du kan hakke og tørke bladene til å lage din egen te, eller sette kuttet bladene i konjakk eller vodka for å gjøre et skjær (tørking bladene selv eller tillater sine helbredende egenskaper skal overføres til alkoholen tar mer tid enn butikk-kjøpte, men sparer mye penger). Når stikk stilkene er frittliggende, de nesle blader er spiselige; de kan erstatte spinat og lignende grønne greener i mange oppskrifter.

Tips og advarsler

  • Brennesle inneholder protein, så vel som klorofyll, jern, silisium og kalium. I tillegg til å hjelpe mot eksem, har dette anlegget en kraftig effekt på binyrene, øke energi naturlig. Deres restorative krefter er spesielt gunstig for kvinner går gjennom overgangsalder. Nettle bidrar til å redusere leddgikt smerte og også bidra til å lindre allergisymptomer. Nettles har fantastisk samlede avgift fordeler for kroppen.

Herbal Cure for Eksem

Hvis du eller en venn har vært plaget av eksem og kløe, blemmer, tørr eller sprukket hud den bringer, er det noen ikke-medisinske rettsmidler tilgjengelig for å lindre tilstanden. For en naturlig kur, bør du vurdere følgende urte svar.

Grunnlegg Urter

Mange har funnet ut at økser, nesle, yellowdock eller rødkløver å være effektiv mot eksem.

Støttende Urter

Siden indre spenninger ofte bringe på eksem, kombiner noen av de ovennevnte elementer, eller en kombinasjon av dem, med avslappende urter som kamille, lind blomster eller skullcap. For eksempel kombinere like deler av kløyve, nesle og kamille te og drikke denne blandingen tre ganger om dagen.

Tinkturer

For en sterkere blanding, kombinere tinkturer (alkoholbaserte utdrag) av figwort, burdock og kjøttøkser i like deler, ta 1 ts. av denne blanding tre ganger om dagen.

Eliminer Kløe

Å kvitte seg med kløe, bade området med lunkent eller kaldt chickweed te.

Skin Salve

Bruk en salve laget av johannesurt blader og calendula blomster for tørr, sprukket eller smertefull hud. Mange har også eksternt påførte goldenseal med god suksess.

Helsemessige fordeler av Cocoa Butter

Kakaosmør har mange helsefordeler internt og eksternt. En naturlig fett som utvinnes fra kakaobønner, kakaosmør blir brukt i kosmetikk, topiske lotions og kremer så vel som i fremstillingen av høy kvalitet sjokolade. Kakaosmør har en stor mengde av CMP (Cocoa Mass polyphenol) som er et kjemisk stoff som bidrar til å forebygge hjertesykdom samt behandle symptomene på leddgikt og eksem.

Fordeler

Kakaosmør brukes som en fuktighetskrem for tørr hud og for å forebygge strekkmerker. Kakaosmør er også effektiv mot eksem og dermatitt.

Fordeler

Høye nivåer av magnesium i høy kvalitet sjokolade inneholder kakaosmør kan hindre at progesteronnivået synker som fører til PMS.

Fordeler

Kakaosmør i mørk sjokolade kan senke LDL (dårlig kolesterol) nivåer. Dessuten inneholder kakaosmør oljesyre, en umettet fett som øker HDL (godt kolesterol) nivåer.

Fordeler

Kakaosmør i høy kvalitet sjokolade inneholder et kjemikalie som kalles pentamer som kan bidra til å beskytte mot kreft.

Fordeler

Høy kvalitet sjokolade er høy i antioksidanter i form av flavonoider som beskytter hjertet og blodkarene fra skade av frie radikaler.

Fordeler

Kakaosmør i sjokolade hever endorfin og serotonin i hjernen som kan forbedre humøret.

Betraktninger

Kakaosmør er bare funnet i kvalitet sjokolade høye. For å motta de helsemessige fordelene av kakaosmør sjekk for det i listen over ingredienser.

Edgar Cayce Oil of Oregano Bruker

Edgar Cayce Oil of Oregano Bruker


Edgar Cayce (1877-1945) ble påstått å være en amerikansk synsk og kanal som sluttet seg til mange alternative helse og helbredende rettsmidler, herunder bruk av olje av oregano. Denne oljen er utvunnet fra vill oregano planten, ikke fra vanlig oregano brukes i mange land for å sette smak på maten. Olje av oregano har flere påståtte helsefordeler.

Dreper bakterier

Olje av oregano har to hoved forbindelser, carvacrol og thymol, som sies å ha betydelige skadelige effekter på mikroorganismer som forårsaker sykdom hos mennesker. Oljen er antiseptisk, antiviral, antiparasitic, og soppdrepende og antas å avverge infeksjoner.

Hudirritasjoner

En fortynnet løsning av olje av oregano brukes direkte på huden sies å rydde opp hudinfeksjoner, kløe og irritert tannkjøtt. Det sies å fungere bra mot eksem og sopp, for eksempel Athleteâ € ™ s fots. Den kan også brukes på insektbitt og bleieutslett, ifølge Dr. Cass Ingram, forfatter av "The Cure er i skapet." Gargling med vann infused med oljen sies å kurere sår hals nesten umiddelbart.

Digestive Problemer

Blande to eller tre dråper olje av oregano sies å roe fordøyelsesproblemer og kurere en urolig mage. Oregano er kalt en av natureâ € ™ s fineste konserveringsmidler, og det antas at det å spise det med et måltid reduserer risikoen for matforgiftning.

Sinus Issues

Den samme løsningen, som brukes over en periode på tre til fem dager, anbefales å rydde opp sinus og allergiproblemer, gitt Herba € ™ s påståtte decongestant egenskaper.

Kalde Symptomer

Å demme opp for en kald, to eller tre dråper olje av oregano blandet i en åtte unse glass appelsinjuice er anbefalt å øke immunitet og redusere kaldt symptomer.

Joint Pain

Olje av oregano er en anti-inflammatorisk og sies å lindre leddsmerter og leddgikt. Noen få dråper massert inn i huden sies å bringe lindring uten bivirkninger av kortikosteroider.

Hva Cures Utslett?

Hva Cures Utslett?


En sint rødt utslett kan gjøre det vanskelig å fokusere på noe annet, slik at du ønsker å finne den rette kur raskt. Et utslett er en betennelse i huden, og det kan ha en rekke årsaker, alt fra sykdom til kjemikalier til Poison Ivy. Du en velge mellom en rekke metoder og produkter for å bli kvitt din utslett så raskt som mulig.

Anti-klø kremer

Anti-klø kremer er tilgjengelig over disk på de fleste dagligvarebutikker og apotek. Se etter kremer som inneholder kamfer, Pramoxine, methol eller difenhydramin. Hydrokortison krem ​​er en populær form for anti-klø krem, effektiv mot eksem utslett og insektbitt, samt Poison Ivy, eik og Sumac. Det kan også lindre kløe i hodebunnen. Legen din kan forskrive litt ekstra styrke kortison medisiner hvis du har en sta utslett.

Calamine Lotion

Calamine lotion er effektive for behandling av utslett som kommer fra kontakt med Poison Ivy, eik eller Sumac. Du bruker medisiner med en bomullsdott og la det tørke, unngå kontakt med øyne, munn, nese og genital eller anal områder. Av og til vil Calamine lotion irritere huden som en bivirkning, og du bør fortelle legen din dersom dette skjer. Alvorlige allergiske reaksjoner er mulig, men sjeldent.

Antihistaminer

Antihistaminer arbeid for å stoppe allergisymptomer, inkludert - men ikke begrenset til - utslett. Antihistaminer er best for behandling av kviser som elveblest. De av og til kommer med noen mindre bivirkninger, som døsighet, tørr munn og tåkete syn. Noen av de mest kjente antihistemines er difenhydramin (Benadryl), chlorpheniramine eller loratadin (Claritin og Alavert) og cetirizin (Zyrtec).

Vasking og Moisturizing

Noen ganger kan en grundig vask og litt fuktighetskrem vil være nok til å kurere et utslett. Ikke skrubb huden din for hardt, og bruke en liten mengde såpe med milde rensemidler når du gjør rense området. Bruk litt varmt vann og klapp forsiktig området tørr når du er ferdig. Prøv å unngå eventuelle salver eller kremer med sterke eller perfumey kjemikalier som kan irritere huden. Hold området utsettes for luft.

Koblinger mellom allergier, eksem og astma hos barn

Koblinger mellom allergier, eksem og astma hos barn


Hvis barnet ditt har høysnue, astma eller andre allergier, er han mer sannsynlig å utvikle eksem. Eksem kan være forårsaket av den samme type av svekket immunsystem som astma og allergier.

Høysnue

Høysnue er generelt en sesong lidelse som forårsaker kløe, irriterte øyne og nysing. Det kan være forårsaket av allergi mot pollen eller andre allergener som for eksempel mugg eller støv. Det rammer nesten én av tre personer, og noen ganger forsvinner som barnet blir eldre. Det kan også forverre andre tilstander, inkludert astma og eksem.

Eksem

Eksem, også kjent som dermatitt, er navnet på en gruppe av hudirritasjoner som forårsaker rødhet og hevelse. Den beste behandling er å identifisere og unngå genet når det er mulig. Venstre ubehandlet, kan dermatitt utvikle seg til mer alvorlige hudsykdommer inkludert bakterielle infeksjoner.

Astma

Astma er forårsaket av innsnevring av luftveiene som fører fra lungene til halsen. Det angis av tungpustethet, kortpustethet, utvidet utpust og kronisk hoste. Akutte anfall kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. Identifisere miljømessige utløsere av astma og unngå dem.

Høysnue og astma

Respiratoriske effekter av høysnue kan føre til eller forverre astmaanfall. Mens høysnue kan være ekstremt irriterende, kan astmaanfall være skremmende. De føre til at barnet føler han kan ikke puste, og det er vanskelig å si om alvorlighetsgraden av et angrep vil fortsette å øke, eller om det vil avta. Det er flere medisinske rettsmidler for astma angrep inkludert inhalatorer. Snakk med legen din om astma hvis barnet har kronisk høysnue.

Høysnue og eksem

Irritasjon fra høysnue kan være kløende hud. Når et barn klør kontinuerlig, kan dette føre til infeksjon og betennelse eller eksem. Når barnet ditt har høysnue, gi dem en myk klut for å berolige kløe stedet for å la henne klø området. Dette vil redusere hudirritasjon og minske sjansene for barnet ditt å utvikle eksem.

Forebygge eksem hos babyer

Forebygge eksem hos babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som kan påvirke folk i alle aldre, inkludert babyer. Symptomene på eksem inkluderer kløe med røde eller brune skjellende flekker. Disse flekkene vanligvis vises på ansiktet, bak knærne og i crooks av albuene. Mens noen ganger årsaken til eksem aldri er kjent, er det antatt å være en genetisk kobling. Hvis du har eksem er det en god sjanse for at barnet kan utvikle det. Dette blir sagt, er det noen ting du kan gjøre for å forebygge eksem hos barnet ditt.

Foods

Noen eksemutbrudd er et resultat av en allergi mot mat. Se babyen din nøye som du introdusere nye matvarer og introdusere disse matvarene en om gangen, venter fem dager før du prøver den neste. Hvis barnet ditt bryter ut med eksem etter å ha prøvd en ny mat, unngå at mat for tiden. Hvis barnet ditt har hatt sammenhengende eksem fra en ung alder, kanskje hun har en allergi mot hennes formel eller noe som du spiser hvis du ammer. Snakk med legen din om alternative formler eller en mat eliminering diett for deg selv. Ikke introdusere nye matvarer hvis du prøver en annen formel eller eksperimenterer med ditt eget kosthold.

Unngå Irritanter

Unngå å utsette babyen for sterke kjemikalier og sterk varme, som begge kan føre til eksem. Vask babyens klær og sengetøy i en hypoallergenic vaskemiddel eller en som er fri for fargestoffer og parfyme. Ikke utsett ham for sigarettrøyk, kjemiske rengjøringsmidler eller parfyme.

Hudpleie

Vask barnet ditt med en såpe som er beregnet for babyer og bad henne i lunkent vann. Etter badet, klapp henne tørr og gi henne et spedbarn massasje med en fuktighetskrem, helst en som er parfymefri. Du kan legge litt hydrokortison krem ​​til fuktighetskrem for å bidra til å rydde opp og forebygge eksem.
Det er en ny studie som kom ut i tidsskriftet Pediatrics som viser legge en halv kopp blekemiddel til en full kar med vann og la barnet suge i ti minutter vil bidra til å rydde opp eksem og hindre symptomene på eksem hos babyer. Denne metoden, sammen med bruk av hydrokortison krem, bør diskuteres med ditt barns barnelege før du prøver det.

Beste behandlinger for baby Eksem

Babyer har veldig sensitiv hud, noe som kan få lett irritert. Et utslett forårsaket av eksem kan være svært kløende og rød, men kan vanligvis bli tatt vare på enkelt. Med noen enkle trinn, bør hennes eksem være kortvarig.

Moisturizing Skin

Å bruke baby lotion rett etter å gi ham et bad vil bidra til å hindre hans huden tørker ut. Du bør også unngå å bruke boblebadet eller noen form for såpe eller badeprodukt som irriterer huden hans. Holde bad kort kan også bidra til å holde huden hans fuktig, siden et langt bad kan resultere i tørrere hud, noe som bidrar til eksem.

Unngå å lage riper

Kloring kan gjøre utslettet verre, samt øke risikoen for infeksjon. Det er umulig å forklare for en baby som hun trenger for å unngå riper, så du må finne måter å holde henne fra å skrape og bryte huden. Hvis du holder neglene klippe kort nok, bør hun være ute av stand til å skade seg selv ved å skrape. Votter er også tilgjengelig for å dekke hennes fingre og hindre henne fra å skrape seg selv.

Passende klær

Du bør unngå å kle barnet ditt i alle klær som er skrapete eller tettsittende. Disse klærne vil gni mot utslett og kan irritere den ytterligere. I tillegg bør babyens klær være lys nok til å hindre ham fra å bli for varm og svett. Det beste valget for barnet ditt i løpet av et eksem angrep er lett, løstsittende bomullsklær.

Betraktninger

Babyens lege bør vurdere et utslett som ikke går bort eller som blir verre. Noen babyer trenger medisiner for å kontrollere tørr, flassende og kløende utslett som oppstår med eksem. Kortison salver er tilgjengelige i både reseptfrie og reseptblokker, men du bør konsultere legen din før du bruker selv ikke-reseptbelagte medisiner.

Eksem hos barn bleieområdet

Ifølge barnelege og forfatter Dr. Sears, ca 10% av barn opplever eksem gang i løpet av barndommen. Eksem er vanligvis en mild betingelse for tørr, irritert hud. Det kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og når det vises i bleieområdet, er det spesielt utsatt for komplikasjoner.

Typer

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot tørr hud. Hvis huden ikke holdes fuktig, så det kan bli tørr, irritert og kløende. Hvis eksem vises plutselig og blusser opp etter en endring i vaskemiddel, kosthold eller miljø, kan det være en indikasjon på en allergisk reaksjon.

Identifikasjon

Symptomene på eksem er tørr hud, vanligvis i patcher, ofte med små forhøyninger eller annen rød, oser patcher. Eksem i bleieområdet er forholdsvis sjeldne. Hvis utslettet er bare i bleieområdet, er det sannsynligvis en bleie utslett, ikke eksem.

Time Frame

Eksem er svært vanlig i barndommen. Det kan begynne så tidlig som to måneder gammel, og det kan fortsette gjennom barneårene. Eksem i bleie-området er spesielt vanlig potte før trening, når bleien legger til irritasjon av huden. Gjennomsnittsalderen for pottetrening i USA er mellom to og tre år gamle.

Forebygging / løsning

Forebygge eksem ved fuktighetsgivende regelmessig. Når den har spredt seg til bleieområdet, holde bleier av så mye som mulig for å la huden luft ut. Unngå mulige allergener ved å se på barnets kosthold og bruk av milde, fuktighetsgivende såper. Hyppige bad i lunkent vann uten såpe vil tillate vann for å suge inn i huden.

Behandling

For alvorlig eksem, kan du behandle kløe med orale antihistaminer. Legen kan også anbefale kortison krem, som inneholder et steroid som vil redusere kløe. Imidlertid kan steroidet bli absorbert inn i blodet og forstyrre hormoner, og dette er mer sannsynlig å skje dersom steroidet er påført i visse områder, spesielt bleieområdet. Hvis du trenger å bruke en kortison krem ​​i bleieområdet, bruker den mildeste krem ​​tilgjengelig, og la bleien av for så lenge som mulig etter påføring. Slutte å bruke så snart utslett begynner å bli bedre.

Hva er årsakene til Infant Eksem?

Ifølge babycenter.com, om lag 20 prosent av babyer og barn lider av en form for eksem. Eksem er en hudreaksjon som vises på armer, ansikt og kinn som flekkete, røde, tørre områder. Mange ganger mindre eksem irritasjoner kan lett bli beroliget med kremer og andre tema kremer, men noen babyer lider av en tjene eksem angrep og må bruke en resept steroid salve.

Fakta

Det er usikkert hva som egentlig forårsaker eksem hos babyer. Det er en allergisk reaksjon, men ikke forårsaket av et bestemt stoff som pollen eller peanøtter. Eksem er genetisk og er gått ned slektslinjer. Mange babyer med eksem har foreldre eller besteforeldre med eksem, allergi eller astma. Babyen eksem kan utløses av mange variabler som varme, visse matvarer og vanlige allergier. De fleste babyer født med eksem vil vokse det av 2 år.

Forebygging

Det finnes måter å hindre en serve utbrudd. Bading babyen på et kjølig havremel bath daglig hjelper roe huden. Etter badet, klapp babyen tørke, etterlot noen fuktighet på huden, og deretter dekke barnet med en duft-fri lotion. Hvis babyen din har allergi, snakk med legen din om muligheten for å gi ham en daglig dose av et antihistamin. Bidra til å hindre et alvorlig utbrudd ved å holde barnet ditt ut av varme omgivelser og kle ham i løstsittende klær.

Behandling

Den vanligste behandlingen for å få en hånd på en eksem utbrudd er å gi barnet ditt et antihistamin som Benadryl. Hydrokortison krem ​​er en over-the-counter salve som hjelper berolige eksem. Noen ganger kan en barsk utbrudd krever resept steroide krem ​​for å tvinge huden tilbake til normal tilstand. Babyer er sjelden innlagt på sykehus for en eksem angrep.

Komplikasjoner

Hvis barnet ditt er allergisk mot katter, kan eksponering for en katt føre til eksem til å blusse opp og forårsake et bluss. Infant eksem som ikke umiddelbart behandlet med lotion eller et antihistamin kan raskt bli svært kløende og spredt over natten. I sin verste tilstand, kan eksem dekke en baby hele kroppen, produserer svært kløende, hovne og oser hud. I slike ekstreme tilfeller kan medisinsk intervensjon i et sykehus være nødvendig.

Identifikasjon

For noen barn en mat kan føre til et utbrudd, mens et annet barn kan påvirkes av varme, og enda en kan reagere på såpe, parfyme og vaskemidler. Hold et øye med barnet ditt og observere når hans eksem fungerer opp for å fastslå årsaken. Unngå slike situasjoner og behandle eksem så snart som mulig.

Naturlige måter å befeste hårsekkene og forebygge mot tap

Ubehandlet gradvis hårtap potensielt kan føre til totalt hårtap. I de tidlige stadiene, kan hårtap behandles for å hindre ytterligere tap gjennom en rekke naturlig hodebunnspleie og kosten modifikasjoner. Disse metoder bidrar til å sikre at hodebunnen får riktig ernæringsmessig fordel for å lette blodsirkulasjonen, og, i sin tur, for å opprettholde sunn hårvekst.

Vitamintilskudd

Bruke et multivitamintilskudd som inneholder biotin, folsyre, inositol og vitamin C. Disse vitaminene kan også bli funnet i maten vi spiser, for eksempel grønne grønnsaker og sitrusfrukter. Ved hjelp av disse vitaminene kan forbedre teksturen og fargen på håret ditt og øke veksten ved å øke nivået av blodsirkulasjonen i hodebunnen.

Aloe Vera

Bruk aloe vera juice fra aloe planten før du vasker håret. Du kan også finne det i form av forvask skyll, tilgjengelig i mange skjønnhet forsyne butikkene. Ved hjelp av aloe vera i forbindelse med vitamintilskudd og forsiktig vaske og skylle teknikker bidrar til å holde håret godt fuktet og hindre dannelsen av overdreven fet buildup i håret. Enzymene i aloe vera også har vist seg å fornye vekstsyklus av håret.

Apple Cider Eddik

Etter å ha vasket med en naturlig shampoo, skyll håret med en løsning av 1/2 kopp eple cider eddik og 1/2 kopp vann. Påfør eple cider eddik skyll til hårsekkene og massasje i hodebunnen. Bruke eple cider eddik skyll bidrar til å balansere pH-nivået i hodebunnen og hindre mot skalp forhold som gjær infeksjoner og seboreisk eksem, to av de vanligste årsakene til hårtap.

Diet for Eksem i babyer

Diet for Eksem i babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som forårsaker røde flekker av kløende hud. Det kan være spesielt vanskelig på babyer fordi de ikke klarer å effektivt kommunisere deres ubehag. Mens eksem kan oppstå hvor som helst på kroppen, synes tilstanden vanligvis hos spedbarn på panne, kinn, underarmene, ben, hodebunnen og halsen. Det er flere årsaker til eksem hos babyer, men noen av de vanligste er matallergier som lett kan behandles ved endringer i kosthold.

Finne Trigger

Først må du finne mat allergi eller allergi utløser eksem hos barnet ditt. Hvis barnet ditt er ung og får flaske, er meieri den mest sannsynlige trigger. Mange barn har problemer med melkeprodukter som babyer og må være på soya formel, selv om de har en tendens til å vokse denne allergien. Hvis barnet ditt er allerede på fast føde eller ammet, vil du trenger å gjøre en eliminasjonsdiett. Ta en mat som du eller barnet er å spise og utelate den i minst en uke. Se babyens hud for å se om det er noen ekstra eksem utbrudd. Hvis eliminasjonsdiett ikke avsløre noe, snakk med legen din om å gjøre allergitester.

Utdanning

Når du har funnet mat trigger for eksem hos barnet ditt, må du snakke med barnelege og / eller en kostholdsekspert for å se om noen relaterte matvarer bør unngås. For eksempel vil et barn som er allergisk mot peanøtter noen ganger må unngå erter fordi de er i den samme maten familien (belgfrukter). Dessuten kan helsepersonell lære deg hvordan å lese mat etiketter og identifisere eventuelle andre navn for maten trigger.

Start Eksem Diet

Når du vet trigger og har lært hvilke matvarer for å unngå, ta disse matvarene ut av ditt hjem. Les alle etikettene på matvarene som du kjøper og unngå de utløsende ingredienser. Fortell venner, familiemedlemmer og barn-omsorg leverandører om barnets eksem relaterte diett og be dem om å sørge for at de ikke mate dem mat til babyen.

Andre forholdsregler

I noen babyer, men ikke alle, noen nær barnet må også unngå identifiserte eksem triggere. Matvarer som peanøtter og melk kan bo i og rundt munnen og hendene lenge etter at du har inntatt dem, og hvis du berører barnet, kan føre til en eksem breakout. Advare venner og familie om denne risikoen og spør hvem som helst håndtering barnet å vaske hendene og pusse tennene etter å ha spist disse matvarene.

Hva er Eksem Vaccinatum?

Hva er Eksem Vaccinatum?


Ifølge WrongDiagnosis.com, er eksem vaccinatum en sjelden tilstand der en person med eksem er utsatt for vaccinia, et virus som brukes til å utrydde kopper, gjennom vaksinasjon. Noen nylig vaksinert kan spre viruset til noen med eksem.

Symptomer

Symptomer på eksem vaccinatum inkluderer feber, blemmer hud, crusted hudutslett, bakteriell infeksjon av berørte huden, og hevelse i ansiktet. Hvis venstre ubehandlet, kan sykdommen føre til døden, ifølge WrongDiagnosis.com.

Betydning

Anslagsvis 27 millioner mennesker i USA har atopisk dermatitt, den medisinske termen for eksem, og er utsatt for eksem vaccinatum, ifølge MedTerms.com.

Behandling

Vaccinia immunglobulin (VIG) bør brukes til å behandle sykdommen. VIG er et blodprodukt rikt på antistoffer mot vaccinia, ifølge MedTerms.com. Dødelighetsrisikoen reduseres til null, og alvorlighetsgraden av sykdommen reduseres med behandling. Videre antibiotikabehandling kan være nødvendig for bakterier og sopp.

Hvordan behandle Eksem i genital regionen

Det er mange ting som forårsaker eksem, inkludert vanlige allergier til såper, parfyme og fargestoffer. Det er ikke en smittsom hudsykdom, men det ser ut til å være knyttet til genetikk. Dermatitt kan produsere kløende, tørr, rød og flassende hud. Kombinasjonen av varme og fuktighet kan gjøre eksem ekstremt kløende gjør genital regionen av kroppen en av de mest ubehagelige stedene å få eksem. Hvis du er en av de millioner av mennesker som har eksem i genital regionen, motstå trangen til å klø. I stedet bruker disse enkle metoder for å behandle eksem.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem i genital regionen

•  Ta en luke-varmt bad i kolloidalt havremel. Mens denne behandlingen ikke vil kurere eksem, vil det gi lindrende lettelse for betent, tørr hud.

slites løs bomull undertøy og lette, løstsittende klær i løpet av dagen. Hvis det er mulig, ikke slitasje undertøy mens du sover. Dette kan gi mer komfort, som undertøy tendens til å gni mot huden skaper ubehag og irritasjon.

Påfør en kald komprimere til genital regionen når eksem klør. Det kalde omslag vil lindre kløe og rødhet.

Hold kroppen din fuktes - innvendig og utvendig. Drikk rikelig med vann hver dag og bruke duft-fri fuktighetskrem til huden din.

Motstå trangen til å barbere. Razors, voks og hårfjernings lotions vil bare forverre eksem. Vent til eksem klarner før du prøver å barbere eller voks din genital regionen.

Tips og advarsler

  • Du kan lage riper i søvne uten å tenke over det. Trim neglene for å forhindre skade.
  • Kontakt en lege for å eliminere muligheten for andre medisinske tilstander. En lege kan være i stand til å foreskrive en behandling for eksem lettelse.
  • Husk, skrape vil bare gjøre tilstanden verre.

Vaskemiddel og eksem

Vaskemiddel og eksem


Eksem er en hud tilstand som kan forårsake en kløende, irritert og rødt utslett på barn og voksne. I mange tilfeller kan eksem agiteres av detergenter, inkludert såper. Noe som brukes til å rense kroppen eller klærne kan betraktes som et vaskemiddel. For å forebygge og unngå kløende utslett, bytte til sensitiv hud vaskemidler og såper.

Tilstand

Parfymerte såper, vaskemidler, tøymyknere, bad rengjøringsprodukter, kjøkken såpe og andre husholdningsvaskemidler kan agitere eksem. Eksem er en hud tilstand som ofte er genetisk arvelig. Det ser ut som en hevet, rødt utslett som vises på hender, føtter og ansikt. Det kan også spre seg til bena og armene. Hvis barn blir født med eksem, de vil alltid ha det. Men, det finnes måter å hindre utbrudd av utslett. Noen ganger medisinering er nødvendig, men i andre tilfeller, bytte til sensitiv hud vaskemidler hjelper.

Såper

Såper er ofte en stor gjerningsmann når det kommer til eksem utbrudd. Såpe er en hvilken som helst form for vaskemiddel påføres huden. Hvis du mistenker såpe forårsaker eksem utbrudd, lukter hendene etter vask dem. Hvis det er en blomstrende duft, deretter såpe du bruker, har en parfyme additiv. Dette additiv har vært kjent for å irritere eksem. Bytt til en parfyme-fri såpe. Etiketten på såpe eller ingrediensene vil liste parfyme eller duft, som en ingrediens. Se etter en såpe som er annonsert "for sensitiv hud" eller "parfyme-fri."

Vaskemidler

Vaskemidler kan også forårsake eksem flare-ups. Mens midler i tillegg til å vaske klær, er parfyme eller tilsetningsstoffer også igjen i klær, noe som kan irritere huden. I dag er det mange alternativer som ikke inneholder tilsetningsstoffer. Se etter "gratis og klare" vaskemidler eller de som er annonsert også mild mot huden.

Diagnose

For å finne årsaken til eksem kviser, sjekk først hjemme. Se på klærne og huden under en svart lys. Hvis enten gløder brightly under svart lys, betyr det at det er parfymer lagt til, som kan være årsaken til eksem. Hvis du bruker rengjøringsprodukter regelmessig for badet eller kjøkkenet og merker en break-ut kort tid etter bruk, kan det være lurt å bruke naturlige produkter som eddik og natron.

Expert Hjelp

Hvis du endrer dine såper og vaskemidler ser ikke ut til å fungere, må du kanskje ta kontakt med legen din for å få en reseptbelagte medisiner. Flere aktuelle kremer eksisterer for å avskrekke eksem flare-ups, og bare legen kan avgjøre hvilke som er best for din tilstand.

Seboreisk eksem Hjelp

Seboreisk eksem er en hudsykdom som forårsaker overflødig olje på huden. Selv om seboreisk eksem kan påvirke hele kroppen, er det mer vanlig i hodebunnen. Seboreisk dermatittis av hodebunnen kan føre til hårtap, som er lett å behandle etter en effektiv diett av både farmasøytiske og naturpreparater. Disse behandlingene opp de underliggende årsaker og sekundære symptomer på seboreisk eksem.

Anti-Dandruff Shampoo

Bruke et anti-flass shampo som inneholder steinkulltjære, salicylsyre eller sink pyrition. Masser sjampoen inn i hodebunnen. Arbeid shampoo inn i en rik senere fra hodebunnen til tuppen av hårsekken. La sjampoen i håret i minst fem minutter for å oppnå de beste resultatene. Skyll ved å bruke lunkent vann for å tillate at sjampoen til behandling av seboréisk dermatitt, selv etter at sjampoen har blitt skylt. Med fingrene, løfte håret slik at vannet kan reise fra spissen av hårsekken dypt inn i hodebunnen. Følg shampoo med en mild hårbalsam samt en condition behandling ved hjelp av en blanding av eple cider eddik og vann.

Eddik Conditioner

Pat håret tørt med et håndkle etter vask med en anti-flass shampoo. Bruk en løsning av 50 prosent eple cider eddik og 50 prosent vann for å pleie hodebunnen. Hell eple cider eddik løsning på hodebunnen fra forsiden til baksiden. Bruk pads av fingrene til å massere eddik conditioner dypt inn i hodebunnen. Den eddik vil rense hodebunnen porene og redusere alvorlighetsgraden av seboreisk eksem. Den trenger også hodebunnen for å fjerne soppinfeksjoner i hodebunnen og hårsekkene. Unngå å bruke en hårføner på håret, og la håret tørke naturlig. Etter at håret har tørket, til børsten fra forside til bakside for å evaluere effektiviteten av sjampoen. Bruk et villsvin bust hår børste for å unngå risiko for skade på hårsekkene.

Hodebunnsmassasje

Bruk pads av fingrene til å massere hodebunnen. Utfør en hodebunnsmassasje samtidig jobbe skum fra en anti-flass shampoo inn i hodebunnen, og etter bruk av eple cider eddik condition behandling. Massere hodebunnen fra baksiden av nakken til sidene av hodet deretter arbeide mot fronten av hodet. Masserer hodebunnen bidrar til å redusere skalering av seboreisk eksem og for å stimulere blodtilførselen til hodebunnen for å forbedre hårvekst.

Hvordan å behandle symptomer på kontakteksem, eksem på huden

Dermatitt kan være et problem på huden. Det klør og kan føre til at huden blir rød og hoven. Det kan starte
når du er et barn, og fortsetter inn i voksenlivet. Her er noen ideer om hvordan du kan søke fritak fra dermatitt, eksem på
huden din.

Bruksanvisning

•  Først må du prøve og finne ut hva som forårsaker at huden til å klø. Sørg for å sjekke for å se om du er allergisk mot
såpe du bruker. Sjekk for å være sikker på at du ikke har blitt bitt av flykter eller en hake. Du bør også sjekke med
legen din dersom utslettet har vært på huden din for en periode. Hvis du har et utslett på samme sted som du trenger for å finne
ut hva som forårsaker it.You kan lage en liste over skinnprodukter, kosmetikk, smykker som kommer i kontakt med det området av ditt
hud. Sørg for å sjekke din vaskemiddel og tøymykner de noen ganger kan forårsake eksem.

Hvis du har vært ute du kunne ha kommet i kontakt med gift eføy eller annen form for luftbåren allergi. Når du
har utslett du kan bruke kule komprimerer til området for å bidra til å avlaste noen av kløe. Ta en ren klut og suge den
i kaldt vann og helmelk. Proteinet i melken vil avlaste kløe. Få litt Calamine lotion og bruke det med noen
bomullsdotter til området.

Dette vil bidra til å tørke opp utslett og begynner huden å helbrede. Prøv å holde fra kløe området dette
vil bare gjøre det verre, og du kan infisere området. Du kan også bruke en ikke resept hydrokortison krem ​​som skal brukes på området. Sørg for å holde deg unna kremer som slutter på caine. De kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Du kan ta et bad med havregryn eller en kopp natron lagt til varmt badevann.

En annen sak som du må sjekke ut er dine smykker. Nikkel belagt smykker kan forårsake utslett spesielt når du svetter. Når du arbeider utenfor sørge for å bruke lange bukser hvis du er allergisk mot giften eføy.
Slitasje bomull foret hansker som vil bidra til å holde hendene fra svette. Sørg for å skylle klærne helt før du bruker dem igjen. Du bør vaske i varmt vann er ikke varmt og ikke bruke en vaskeklut. Sørg for å bruke en fuktighetskrem for å holde huden din fra å bli tørke dette vil hjelpe fra å få eksem, eksem på huden.