Digidexo.com

Herbal behandlinger for hud Vorter

Vorter er godartet hud vekster som vises på kroppen. Hendene og ansiktet er de vanlige stedene for vorter, men kjønnsorganer, føtter og munn er også steder for warts å utvikle. Disse smittsomme hudlesjoner er forårsaket av HPV, humant papillomavirus. Urtemedisiner er bare én måte å behandle vorter, men disse metodene er tryggere og de minst kostbare behandlinger tilgjengelig. Det er en god idé å starte behandling av vorter med naturpreparater.

Bruke Natural Syrer

Sitronsaft er laget av sitronsyre. Dette stoffet når den brukes til en vorte kan sakte exfoliate det øverste laget av vorte. I tid med ytterligere anvendelser av saften, vil vorten blir mindre og mindre inntil den forsvinner. Andre juice med sitronsyre du kan prøve er lime og grapefrukt. Alle eddiker, inkludert eple cider og hvitt, inneholde asketisk syre. Dette er en naturlig syre som sitronsyre og fungerer på samme måte. Ved å bruke liten mengde eddik til vorte, lagene til slutt slites bort forlate klar hud.

Påføring Eteriske oljer

Birch olje er også kjent for å ha antivirale egenskaper. Denne oljen har betulinsyre. Mens sterkere enn asketisk eller sitronsyre, sloughs denne syren av lagene i vorte før det slites bort. Sitronmelisse olje er en annen eterisk olje, like i innhold til sitronsaft. Det har også sitronsyre. Ved å bruke sitronbalsam olje til en vorte, eroderer syre lagene av vorten.

Bruke andre urter

Aloe vera er en sukkulent med blader som inneholder gel. I århundrer Aloe vera har vært et folk middel som brukes til å berolige huden, bekjempe infeksjoner og drepe bakterier. Gelen har mange helbredende egenskaper. Vorter er betent virus. Aloe vera gel helpd å redusere denne betennelsen, og dermed akselererer helbredelse av vorten. Det er naturmedisinere som tror at hvitløk er også en antiviral urt. Dette antiviral eiendom bidrar til å behandle vorter. Klem saften fra en frisk fedd hvitløk på vortene et par ganger hver dag. Å spise hvitløk vil også bidra til å styrke immunforsvaret som bekjemper den virusinfeksjon. Som en urt, er goldenseal nyttig i bekjempelsen av infeksjoner. Det er et kjent antibiotikum. Drikking goldenseal te vil styrke kroppen internt og hjelpe den til å behandle eller forebygge vorter.