Digidexo.com

Hvordan å behandle halsbrann naturlig

Hvordan å behandle halsbrann naturlig


Halsbrann er smertefullt, særlig hvis det holder tilbake eller ikke vil gå bort i lange perioder. Å være gravid, overvekt eller spise en bestemt trigger mat kan forårsake halsbrann. Mange bruker over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for å behandle halsbrann med liten suksess. Det er naturlig rettsmidler du kanskje ikke har prøvd som vil lindre symptomene på lang sikt.

Bruksanvisning

•  Drikk fennikel te. Fennikel frø er den mest populære naturlige kur for lindring av halsbrann. Legg litt ingefær eller ingefær ekstrakt til te for fordøyelse og halsbrann.

Bruk urter for å lindre halsbrann daglig. Glatte alm bark tatt etter et måltid strøk spiserøret og gjør et beskyttende skjold rundt maten. Marshmallow root gjør også jobben. Powder mjødurt er beroligende til magen, senker syre nivåer, og kan bidra til å helbrede skader fra gjentatte episoder med halsbrann.

Ta 1000 mg av appelsinskall ekstrakt annenhver dag. Ekstraktet ekspederer maten når den beveger seg gjennom magen, og det styrer også saltsyre splash som forårsaker halsbrann

Ha et glass vann med en 1 ss. av eple cider eddik i den under måltider.

Reduser stress med aromaterapi og eteriske oljer. De fleste lider si at deres halsbrann blir verre når de er svært stresset.

Tips og advarsler

  • Se en lege for å finne ut om halsbrann er et tegn på et større problem.