Digidexo.com

Alger Vekttap Plans

Millioner av amerikanere ønsker å miste fett og tone eksisterende muskel. Hvis vanlig kosthold og trening ikke hjelper deg ned i vekt, bør du vurdere en alge vekttap behandling for å hjelpe kaste uønskede pounds og tone kroppen din.

Slik fungerer det

Blågrønnalger er rik på protein og høy i karotenoider, vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer som øker den generelle helsen og hjelpe deg å miste ekstra vekt. Produktet finnes naturlig i vann, og er også vokst i utendørs tanker. Pasienter som tar alger kosttilskudd rapporterer ofte at kosttilskuddet hjelper tilfredsstille deres appetitt mens forsyne kroppen sin med god ernæring.

Losing Vekt

For å gå ned i vekt ved hjelp av alger, må du forbruke 2 1/2 g av blågrønnalger tre ganger daglig. Du bør også trene regelmessig, sikter for 45 til 60 minutter fysisk aktivitet daglig, inkludert sykling, løping eller svømming. Du må også følge et sunt kosthold rikt på grønnsaker og frukt og avstå fra junk mat eller produkter med høyt mettet fett. Du blir også rådet til å konsumere åtte glass vann daglig for å bistå i vekttap og å sove mellom 7 og 9 timer hver kveld.

Risiko

Selv om bivirkninger er minimal, hvis du begynner en alge supplement regime du bør være kjent med mulige risikoer. Fordi blå-grønne alger kan bistå i akkumulering av tungmetaller som finnes i forurenset vann, kan supplement øke kroppens bly, kvikksølv og kadmium. En spesifikk type av alger, Aphanizomenon flos-aquae, har også blitt funnet å produsere giftstoffer i kroppen. Noen pasienter har også rapportert allergiske reaksjoner på blå-grønne alger.