Digidexo.com

Fast Food Nutrition Effekter på små barn

Barn i alderen 4 til 17 av dagens høye tempoet verden konsumerer fast food på en jevnlig basis. Dessverre er det reflekterende på helsen til befolkningen, særlig barn. Disse barna er ikke lenger spille utenfor, men i stedet velger en mer apatisk livsstil og velger å spille dataspill eller se på TV. Som et resultat, er de opplever mange helseproblemer, inkludert fedme og hjertesykdommer.

Ernæring av Fast Food Meal

Ett lite måltid på en fast-food restaurant gir en heidundrende kalori teller, en høy andel av fett og en utrolig høy natrium teller. For eksempel inneholder en spansk omelett Bagel fra McDonalds 710 kalorier, 40 g fett, 275 mg kolesterol og 1520 mg natrium.

Høy Kolesterol

Barn som spiser fast food er i faresonen for mange helseproblemer. Foruten et høyere kolesterolnivå og en høyere risiko for kardiovaskulær sykdom (eller hjertesykdom).

Vektøkning

Studier har vist at barn som spiser fast food regelmessig konsumerer mer enn 187 ekstra kalorier, som beregner til ca en ekstra vektøkning på 6 kg. et år. Disse barna er i faresonen for den største helse bekymring, fedme. Childhood fedme er tredoblet siden 1970, og fast food forbruket har gått opp med 500 prosent.

Andre helseplager

Barn som er overvektige har større risiko for ulike helseproblemer. Noen helsemessige bekymringer er diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom. De samme barna står overfor en lavere selvfølelse som ungdom, og ofte blir deprimert eller har angstlidelser.

Forebygging / løsning

Å forebygge fedme og muligheten for medfølgende helserisiko, bør barn eliminere fast food fra kostholdet sitt og søke å leve en mer aktiv livsstil. Legge til mat lave i fett, høy i fiber, og legge mer frisk frukt og grønnsaker kan lede barn til et sunnere liv.