Digidexo.com

Hvordan å lindre kaldt symptomer

Hvordan å lindre kaldt symptomer


Forkjølelsessymptomer kan variere fra mild til alvorlig. De milde symptomer kan være irriterende, men de alvorlige symptomer kan være ødeleggende. Det er flere måter å berolige symptomer på forkjølelse, og for å øke hastigheten på utvinning tid.

Bruksanvisning

•  Heat nok vann på ovnen for å fylle middels størrelse bolle. Sett vannet og sitronskiver i bollen. Legg et håndkle over hodet for å lage et lite telt rundt deg og bollen. Inhalerer dampen fra damp å avlaste Sinus congestion.

Drikk varme væsker for å hjelpe lindre lunger i brystet og bihulene. Varm sitron eller lime vann bidrar til å fjerne giftstoffer i kroppen din, og det hoppe-starter leveren din til å bevege seg skadelige bakterier ut av kroppen din.

Bruk en varmepute for å berolige verkende muskler eller såre kroppsdeler som rygg og bryst. Alternative varmeputen på og av i 30 minutters intervaller. Påfør en kamfer basert salve til nesen for å berolige rå hud og sprukne lepper.

Ta et varmt bad eller dusj og dryss 5 til 10 dråper av lavendel og eucalyptus essensielle oljer i badekaret eller på gulvet dusj for å lindre sinus press. Disse oljene også hjelpe avslapping.

Bland en klype havsalt eller Celtic havsalt og varmt vann for å lage din egen saltvann, nesespray. Oppbevar løsningen i en sprayflaske applikator og bruk etter behov for lindring.

Tips og advarsler

  • Det finnes flere andre løsninger som kan fungere for å lindre dine forkjølelsessymptomer som riktig kosthold og kosttilskudd.